2007. augusztus 11. szombat

aug. 11
15:58
Premier League: az újonc egygólos győzelme a nyitányon (She)
A másodosztályból érkező Sunderland a ráadásban szerzett góllal legyőzte a Tottenham együttesét a Premier League 2007/08-as szezonjának nyitányán.
aug. 11
16:21
Bronzérmes a kenunégyes (Behaviour)
Bronzérmet szerzett a Metka Márton, Mike Róbert, Sáfrán Mátyás, Balázs Gábor kenunégyes 1000 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 11
17:13
A Debrecen nyerte a vidéki szuperrangadót (Infostart)
A címvédő Debrecen hazai pályán 3-2-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 4. fordulójában.
aug. 11
17:31
A hajrában harcolta ki a győzelmet a Sunderland (Behaviour)
A Fülöp Mártont is foglalkoztató Sunderland egy góllal nyert a vendég Tottenham Hotspur ellen az angol labdarúgó Premier League szombati nyitányán. A győztes találatot Michael Chopra szerezte a 94. percben. A magyar kapus nem kapott játéklehetőséget.
aug. 11
17:33
Bielsa az új kapitány (Behaviour)
Marcelo Bielsa lett a chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az argentin szakember, aki az uruguayi Nelson Acosta megüresedett helyét foglalja el a kispadon, a 2010-es dél-afrikai világbajnokság selejtezőinek befejezéséig szerződött Chilébe. Sikeres kvalifikáció esetén meghosszabbítják a megbízatást. Bielsa - aki az athéni olimpián aranyérmet szerzett a nemzeti csapattal - 1999 és 2004…
aug. 11
17:34
Elsöprő a Bayern új csatárduója - Gerrard mentette meg a Liverpoolt (Infostart)
Magabiztos sikerrel kezdte meg a német labdarúgó Bundesliga 2007/2008-as idényét az aranyérem fő városmányosa, a Bayern München.
aug. 11
17:51
Triatlon Nagyhét, Vk-futam: Samantha Warriner a női győztes (She)
Az új-zélandi Samantha Warriner nyerte a tiszaújvárosi triatlon Világkupa-forduló női versenyét.
aug. 11
18:31
Spanyolország: Juan Roman Riquelme visszatér a Villarrealhoz (She)
Vége a spekulációnak, szombaton eldőlt, hogy a Boca Juniorsnál kölcsönben szereplő Juan Roman Riquelme visszatér a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő Villarreal labdarúgócsapatához.
aug. 11
18:37
Férfi vízilabda Világliga: elsőként a szerbek a döntőben (She)
Elsőként az Európa-bajnok szerb válogatott jutott be a férfi vízilabda Világliga berlini nyolcas döntőjének fináléjába, miután szombaton egy góllal legyőzte a német együttest.
aug. 11
18:43
Debreceni győzelem a ZTE ellen (Behaviour)
A félidőben ugyan még hátrányban volt, végül mégis begyűjtötte a három pontot a Debrecen a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó NB I negyedik fordulójában.
aug. 11
18:45
Bundesliga: fölényesen nyert a Bayern München (Behaviour)
A megerősödött Bayern München fölényesen nyert a vendég Hansa Rostock ellen a német labdarúgó-bajnokság első fordulójának szombati mérkőzésén. FC Bayern München-Hansa Rostock 3-0
aug. 11
19:54
Ligue1: a Toulouse hazai pályán győzte le a címvédő Lyont (She)
Elmander utolsó percben lőtt góljának köszönhetően a Toulouse csapata 1-0-ra legyőzte a bajnoki címvédő Lyont a francia labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 11
19:59
Női kézilabda junior Európa-bajnokság: újabb magyar győzelem (She)
Második mérkőzését is megnyerte a magyar női junior kézilabda-válogatott a törökországi korosztályos Európa-bajnokságon.
aug. 11
20:01
Lengyel GP, birkózás: két bronzérem szombaton (She)
Ritter Árpád (84 kg) és Kiss Gergő (96) bronzérmet szerzett a szabadfogású birkózók Lengyel Nagydíján.
aug. 11
20:11
Universiade: a párbajtőröző Rédli András győzött (Metropol)
Aranyérmet szerzett a párbajtőröző Rédli András a bangkoki Universiadén. A viadal honlapja alapján a magyar vívó a döntőben 14-12-re verte kínai ellenfelét.
aug. 11
20:17
Idegenben nyert a Newcastle United (Behaviour)
A Bolton Wanderers otthonában nyert két góllal a Newcastle United az angol labdarúgó Premier League első fordulójában. Bolton Wanderers-Newcastle United 1-3.
aug. 11
21:06
Simán kiütötték a Fradit (Infostart)
A Győr nyerte a hazai rendezésű nemzetközi négyes női kézilabdatornát, miután a záró találkozón 35-22-re kiütötte a bajnok FTC-t.
aug. 11
21:17
FTC: győzelem a hosszabbításban (Infostart)
A Ferencváros az első fordulóban 2-0-ra győzött a BKV Előre ellen az Üllői úti stadionban a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
aug. 11
21:34
Gerrard gólja döntött Birminghamben (Behaviour)
A Bajnokok Ligája-döntős FC Liverpool egy góllal nyert az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó Premier League első fordulójában. A liverpooliak győztes találatát a válogatott Steven Gerrard szerezte a 87. percben.Aston Villa-Liverpool 1-2
aug. 11
21:50
Tenisz, Montreal: elsőként Roger Federer jutott a döntőbe (She)
Elsőként a svájci Roger Federer jutott be a 2,5 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután 1 óra 21 perc alatt, két játszmában nyert Radek Stepanek ellen.
aug. 11
22:24
A hosszabbításban szerezte góljait a Ferencváros (Behaviour)
A Ferencváros a 91. és 93. percben szerzett gólokkal nyert a BKV Előre ellen a labdarúgó NB II első fordulójában a Keleti csoportban. Ferencvárosi TC-BKV Előre SC 2-0
aug. 11
22:29
Marx György sakktorna: Balogh remizett Berkessel, Ács kikapott (She)
Berkes Ferenc remizett Balogh Csabával, Ács Péter pedig kikapott az indiai Pentala Harikrishnától a Pakson zajló Marx György sakk emlékverseny hatodik körében.
aug. 11
22:51
Megvédte címét az Ajax (Behaviour)
Az elmúlt esztendőhöz hasonlóan ismét az Ajax hódította el a Holland Szuperkupát, miután egy góllal nyert a Fehér Csabát foglalkoztató PSV Eindhoven ellen. A találkozó hajrája paprikás hangulatban zajlott le: egy durva szabálytalansűág után egymásnak estek a játékosok, ám a bíró végül senkit sem állított ki és az Eindhoven is beletörődött a vereségbe. Ajax-PSV Eindhoven 1-0
aug. 11
23:01
Hollandia: Gabri góljával az Ajaxé a Szuperkupa (She)
Akárcsak 2006-ban, 2007-ben is az Ajax-Amsterdam labdarúgói emelhették a magasba a Holland Szuperkupát.
aug. 11
23:12
Franciaország: döntetlen Marseille-ben, otthon kapott ki az Auxerre (She)
A francia labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombati játéknapján miután a Toulouse otthonában kapitulált a címvédő Lyon, a Stade Rennes ellen gólnélküli döntetlent játszott hazai környezetben az Olympique Marseille.
aug. 11
23:33
Nyílt lovastorna Eb, Kaposvár: meglepték a címvédőt (She)
A technikai kűr újabb fordulatokat tartogatott a telt háznyi közönség számára: a férfiak között a cseh Petr Eim nagy meglepetésre megelőzte a világ- és Európa-bajnoki címvédő Kai Vorberget, így minden bizonnyal nagy harc lesz majd az aranyéremért vasárnap délután.

Keresés