2007. augusztus 12. vasárnap

aug. 12
18:36
Los Angeles: David Beckham bokája továbbra sincs rendben (She)
Valószínűleg kénytelen lesz kihagyni a mai, New England Revolution elleni meccset David Beckham, a Los Angeles Galaxy középpályása.
aug. 12
19:04
Magyar főhős a Bundesligában! (Infostart)
Meglepően magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését az újonc Karlsruhe a német labdarúgó Bundesliga élvonalában: Hajnal Tamás vezetésével 2-0-ra nyert a Nürnberg pályáján.
aug. 12
19:10
Beragadt a rajtnál a Manchester United (Infostart)
A címvédő Manchester United hatalmas meglepetésre csak 0-0-ás döntetlent játszott a vendég Readinggel az angol labdarúgó-bajnokság első fordulójában.
aug. 12
19:54
Cselgáncs: Bor második, Ungvári harmadik Németországban (She)
aug. 12
20:00
NB II: az újonc Mezőkövesd pontot szerzett a nyitányon (She)
Hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el az NB II keleti csoportjában az újonc Mezőkövesd a Bőcs ellen.
aug. 12
20:01
Magyar sikerek a Székely körversenyen (Behaviour)
Minden címet begyűjtött a P-Nívó-Betonexpressz 2000 az 1. Székely kerékpáros körversenyen. A 425 km-es viadal legjobbjának járó piros mez Remák Zoltáné lett, a hegyi pontversenyben Kusztor Péter, a sprinterek között pedig Madaras Zoltán végzett az első helyen! A székelyföldi verseny a csíkszeredai egyéni időfutammal kezdődött, a prológot Kusztor Péter nyerte. A második napon a Csíkszereda-…
aug. 12
20:51
Ligue 1: Metzből hozta el a három pontot a Lille csapata (She)
Az első fordulóban elért döntetlenje után a második mérkőzését már megnyerte a Lille csapata a francia labdarúgó-bajnokságban.
aug. 12
22:09
A magyaroknál senki sem szerzett több érmet a kajak-kenu vébén (Infostart)
Egyetlen nemzet sem szerzett több aranyat, vagy több érmet a magyaroknál a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon. A magyar csapat végül összesen 9 arany-, 3 ezüst- és 6 bronzérmet nyert. A házigazda németek eredménysora 9-6-3, ugyancsak 18 érem. Az esztendő legsikeresebb magyar világbajnoksága - immár számokban.
aug. 12
22:15
Chelsea: Michael Essien játéka kérdéses a Reading ellen (She)
Kétséges Michael Essien játéka a szerdai, Reading elleni mérkőzésen ugyanis a ghánai futballista térdsérülést szenvedett a Birmingham elleni bajnoki nyitányon.
aug. 12
22:39
9 arany-, 3 ezüst-, 6 bronzérem a kajak-kenu vb magyar mérlege (Behaviour)
A magyar versenyzők 9 arany-, 3 ezüst- és 6 bronzérmet szereztek a Duisburgban rendezett, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. A győzelmek közül három (C-1 1000 m, női K-1 és C-2 500 m) született az ötkarikás játékok műsorán szereplő számban, emellett a csapat hét férfi és négy női kajakos, illetve három kenus indulási jogot gyűjtött a jövő évi pekingi játékokra.
aug. 12
23:46
Ligue1: második meccsét sem tudta megnyerni a Lens és a PSG (She)
Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Lens és a Paris Saint-Germain a második forduló zárómérkőzésén, így mindkét csapat tovább vár az első győzelmére.

Keresés