2008. május 16. péntek

máj. 16
20:11
Tenisz: Jelena Jankovics Rómában a legjobb négy közé jutott (She)
A címvédő szerb Jelena Jankovics három szettben nyert az amerikai Venus Williams ellen a római salakpályás női tenisztorna negyeddöntőjében.
máj. 16
20:26
Birkózás: Sastin Marianna győzelemmel kezdett Edmontonban (She)
A kanadai Edmontonban nagyon szép magyar sikerrel kezdődött az első női kvalifikációs verseny: Sastin Marianna magabiztosan, tussal verte svéd riválisát.
máj. 16
20:41
Kézilabda: a Dunaferr nyolc góllal verte meg a Vasast (She)
A női kézilabda-bajnokság 21. fordulójában a Dunaferr hazai pályán ? elsősorban remek második félidei teljesítményének köszönhetően ? 36?28-as győzelmet aratott a Vasas felett.
máj. 16
20:57
Atlétika: 46 hónapra börtönbe került a pénzmosó olimpiai bajnok (She)
Közel négyéves, egészen pontosan 46 hónapos börtönbüntetést kapott a sprinter Tim Montgomery.
máj. 16
21:12
Birkózás: véget ért a kvalifikációs torna Sastin Marianna számára (She)
A második akadályon már nem jutott túl Sastin Marianna Edmontonban, az első női kvalifikációs viadalon. A 63 kg-ban az elődöntőbe jutásért vívott találkozón a spanyol Teresa Mendez visszavágott a tamperei Eb-n elszenvedett vereségért. Most is nagyon szoros volt a meccs: Mendez 1:0, 1:0-ra nyert.
máj. 16
21:27
Rangers: kitiltják a Manchesterben balhézó drukkereket (She)
A Rangers FC vezetősége kitiltja az Ibroxból azokat a szurkolókat, akiket bíróság elé állítanak az UEFA-kupa döntő utáni, manchesteri incidensek miatt.
máj. 16
21:29
Tenisz: Andreas Seppi is az elődöntőben a hamburgi tornán (She)
Az olasz Andreas Seppi három játszmában verte Nicolas Kiefert a 2,27 millió euró összdíjazású hamburgi salakpályás férfi tenisztornán. Az olasz teniszező sikerével bejutott a legjobb négy közé.
máj. 16
21:31
Chelsea: Avram Grant ellen fegyelmi indulhat megjegyzéseiért (She)
máj. 16
22:44
Kézilabda: óv a Hódmezővásárhely a szerdai meccs miatt (She)
A szerdán lejátszott City-Line Békéscsaba?Hódmezővásárhely (28?22) női bajnoki mérkőzést játékvezetői műhiba miatt megóvta a vásárhelyi együttes. A vendégek szerint a 14. percben hét csabai mezőnyjátékos volt pályán.
máj. 16
23:30
Röplabda: vereség az észtektől az Európa-bajnoki selejtezőn (She)
A magyar férfi röplabda-válogatott vereséget szenvedett az Európa-bajnoki selejtezőtorna 1. fordulójában. Kántor Sándor együttesét az észt nemzeti csapat verte 3?1-re a lengyelországi Olsztynban zajló viadalon.

Keresés