2008. május 17. szombat

máj. 17
19:26
Tenisz: Cornet lesz Jankovics ellenfele a római fináléban (She)
A francia Alize Cornet lesz Jelena Jankovics ellenfele a római női tenisztorna holnapi döntőjében, miután az elődöntőben három játszmában legyőzte az orosz Anna Csakvetadzét.
máj. 17
19:28
Női kézilabda: a Ferencváros győzelme Vácon (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata egygólos győzelmet aratott a Vác otthonában a női NB I utolsó előtti fordulójában.
máj. 17
19:30
Férfi kézilabda NB I: idegenben nyert a Tatabánya (She)
A Tatabánya vendégként legyőzte a bennmaradásért küzdő Mezőkövesd együttesét a férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásában.
máj. 17
19:32
Serie B: Rajczi kivételével mindegyik magyar légiós kapott lehetőséget (She)
Az olasz másodosztályú bajnokságban szereplő hat magyar légiós közül öten is pályára léptek a 40. fordulóban.
máj. 17
19:34
Görögország: kupagyőztes, és ezzel duplázott az Olympiakosz (She)
Az Olympiakosz a bajnoki cím után a kupagyőzelmet is elhódította Görögországban, a pireuszi együttes a döntőben 1?0-ra verte meg az Arisz Szalonikit.
máj. 17
19:58
Női vízilabda: a Dunaújváros 12?10-re legyőzte a Szentest (She)
A Dunaújváros hazai pályán 12?10-re legyőzte a Szentes gárdáját a bronzcsata első mérkőzésén. A győzelmet a hazaiak elsősorban remek harmadik negyedbeli játékuknak köszönhették.
máj. 17
20:01
Férfi kézilabda: nyert a Győr, kiesett a Mezőkövesd (She)
A Győrhő ETO FKC férfi kézilabdacsapata egy góllal, 27?26-ra megverte a Tata együttesét a férfi bajnokság alsóházi rájátszásában. Mindez azt jelenti, hogy a Mezőkövesd búcsúzik az első osztálytól.
máj. 17
20:08
Női kézilabda: idegenben nyert a Békéscsaba (She)
máj. 17
20:10
Rali-vb: továbbra is Loeb vezet a Szardínia-ralin (She)
máj. 17
20:12
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán egyenlített az Albacomp (She)
Az Albacomp egyenlített a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében, a házigazda fehérváriak a párharc második mérkőzésén 97?76-ra verték a Falcót.
máj. 17
20:36
Kórházban akar megesküdni Gascoigne és Zola utódja (Infostart)
Bár gyerekként a Chelsea-nek drukkolt, a városi rivális, a West Ham együttesénél nevelkedett, és már 21 évesen csapatkapitány volt. Sir Alex Ferguson többször is meg akarta szerezni, de Joe Cole végül játékosként is visszatért oda, ahol szurkolóként annyiszor járt: a Stamford Bridge-re. Akarása, technikai tudása és ördöngős cselei révén a Kékek egyik közönségkedvencévé vált. A moszkvai BL-döntő…
máj. 17
20:37
NB II: nyert a Pécs és a Dunaújváros, ikszelt az Integrál (She)
Magabiztos sikert aratott a Pécs az ESMTK ellen az NB II Nyugati csoportjában, míg az Integrál-DAC 1?1-es döntetlent játszott a Kozármisleny ellen hazai pályán. A Dunaújváros idegenben verte meg az Ajkát, míg Keleten a Tököl legyőzte a Kazincbarcikát.
máj. 17
20:38
Női vízilabda ob I: az OSC szerzett előnyt a bajnoki döntőben (She)
Vendégsikert hozott a női vízilabda ob I rájátszásos döntőjének első összecsapása: a Honvéd bajnoki címvédő csapata hazai medencében, hosszabbítás után büntetőkkel kikapott az itthon kupagyőztes, alapszakasz-második, a LEN Kupában pedig harmadik OSC-től.
máj. 17
20:44
Görögország: kupagyőztes, és ezzel duplázott az Olympiakosz (She)
Az Olympiakosz a bajnoki cím után a kupagyőzelmet is elhódította Görögországban, a pireuszi együttes a döntőben 2?0-ra verte meg az Arisz Szalonikit.
máj. 17
21:12
Az MTK hengerelt, így nem hagyta a tabella élén a Debrecent (Infostart)
Az MTK 5-1-re kiütötte a vendég Tatabányát a labdarúgó NB I 28. fordulójában, ezzel egyre letaszította a tabella élről a délutáni meccsét megnyerő Debrecent.
máj. 17
21:12
Női kézilabda: súlyos sérülések Derecskén és Vásárhelyen (She)
Meglepő eredmények a női kézilabda-bajnokság utolsó előtti fordulójában: a Fehérép kikapott Hódmezővásárhelyen, míg a Debrecen döntetlent játszott a Derecske vendégeként.
máj. 17
21:12
Kiütötték Hajnalékat (Behaviour)
Hajnal Tamás csapata, a Karslruhe kiütéses, 7-0-s vereséget szenvedett Hamburgban a német labdarúgó-bajnokság 34., zárófordulójában. A bajnok Bayern München három góllal nyert Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC ellen. A találkozó előtt búcsúztatták a visszavonuló klasszis kapust, Oliver Kahnt, illetve Ottmar Hitzfeld vezetőedzőt, aki július 1-től a svájci válogatott szövetségi kapitányaként…
máj. 17
21:14
Férfi kosárlabda NB I: egyenlített a Körmend a címvédő Olaj ellen (She)
máj. 17
21:14
Ciprus: az APOEL Nicosia nyerte a kupát (She)
Az APOEL Nicosia nyerte a Ciprusi Kupa 2007?08-as kiírását, miután a döntőben 2?0-ra megverte az Anorthoszisz Famagusztát.
máj. 17
21:16
Ukrajna: a Sahtar a kupagyőzelem után bajnok is lett (She)
A kupa után az ukrán bajnokságot is megnyerte a Sahtar Doneck labdarúgócsapata.
máj. 17
21:18
Férfi kézilabda: a veszprémiek győzelmét hozta a harmadik mérkőzés (She)
máj. 17
21:20
Labdarúgó NB I: az utolsó percben mentett pontot a ZTE (She)
Waltner Róbert a legjobbkor szerezte meg a 100. élvonalbeli bajnoki gólját: a ZTE támadója REAC elleni roppant fordulatos találkozón a rendes játékidő utáni hosszabbítás utolsó másodperceiben talált be a Szántai kapujába, ezzel egy pontot mentve csapatának.
máj. 17
21:41
Labdarúgó NB II: a Kecskemét és a Haladás jutott fel a Soproni Ligába (She)
máj. 17
22:12
A Chelsea-nek fejelt góllal vágott vissza (Infostart)
Roy Keane, a Manchester United korábbi csapatkapitánya egyszer azt mondta róla: "Nem értem, hogy Skóciában miért vannak elájulva Darren Fletchertől?" Aztán amikor "Fletch" fejesével lezárta a Chelsea 40 mérkőzésből álló győzelmi sorozatát, már az egykori csapattárs is megváltoztatta a véleményét. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17…
máj. 17
22:59
Franciaország: ismét bajnok a Lyon, megmenekült a PSG (She)
Sorozatban hetedik bajnoki címét szerezte meg a Lyon, miután a francia bajnokság utolsó fordulójában 3?1-re megverte az Auxerre-t.
máj. 17
23:15
Jégkorong-vb: simán verték a finnek a svédeket a bronzmeccsen (She)

Keresés