2008. május 18. vasárnap

máj. 18
20:19
Primera División: győzött a Valencia, Villa két gólt vállalt (She)
A spanyol bajnokság utolsó, 38. fordulójában a Valencia David Villa nagyszerű játékának köszönhetően hazai pályán legyőzte az Atletico Madridot. A hazaiak 3-1-re verték fővárosi ellenfelüket, ezzel szépen zárták le az amúgy pocsékul sikerült idei szezont.
máj. 18
20:47
NB II, Keleti csoport: viharos meccsen győzött a Bőcs (She)
Szó szerint viharos körülmények között nyert otthon a Bőcs az Orosháza ellen a labdarúgó NB II 28. fordulójában: az 58. percben egy vihar miatt Pető Péter játékvezető húsz percre félbeszakította a meccset.
máj. 18
20:49
NB II, Nyugati csoport: simán nyert a Kaposvölgye idegenben (She)
Könnyedén verte a már kiesett, sereghajtó Mosonmagyaróvárt Godslove mesterhármasával a Kaposvölgye a másodosztály Nyugati csoportjának 28. fordulójában.
máj. 18
21:03
Portugália: hosszabbítás után kupagyőztes a Sporting (She)
Nem sikerült a duplázás az FC Portónak: a bajnokcsapatot a Sporting CP 2?0-ra verte a Portugál Kupa döntőjében.
máj. 18
21:18
Primera División: kiesett a Zaragoza az első osztályból (She)
A spanyol bajnokság 38., utolsó fordulójában a Zaragoza Mallorcára látogatott, és kikapott 3?2-re.
máj. 18
21:33
Röplabda: nyeretlenül zárta a válogatott a selejtezőt (She)
A magyar férfi röplabda-válogatott a lengyelországi Olsztynban rendezett Európa-bajnoki selejtező utolsó fordulójában 3:0-ra kikapott a világbajnoki ezüstérmes hazai csapattól, így nyeretlenül zárta a tornát. A kvalifikáció május 23?25. között az észt fővárosban, Tallinnban folytatódik. A torna legeredményesebb játékosának járó különdíjat Mózer Zoltán kapta.
máj. 18
21:35
Triatlon: Lipták Tamás lemaradt az olimpiai kvótáról (She)
Lipták Tamás már biztosan nem lesz olimpiai kvótás, miután a Brnóban rendezett triatlon Európa Kupa-versenyen nem sikerült annyi hellyel megelőznie a szlovák Pavel Simkót, hogy a kontinentális ranglistán elé kerüljön.
máj. 18
22:03
A lúdtalpas kissrác a Manchester Unitedig jutott (Infostart)
Szinte egész gyerekkorát Szuvonban töltötte. Kitűnt kortársai közül technikai képzettségével és munkabírásával, de nem kapott később profi szerződést, mert kicsinek tartották. Ráadásul erős lúdtalpa is volt. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17 játékosát. Ezúttal a két keret egyetlen ázsiai játékosának, Pak Dzsi Szungnak a…
máj. 18
22:04
Jégkorong-vb: Oroszország legyőzte Kanadát, világbajnok lett! (She)
Miután a rendes játékidőben 4-4-re végeztek a csapatok, hosszabbítás után született csak döntés a jégkorong-világbajnokság döntőjében. Oroszország a hirtelen halál harmadik percében szerzett Kovalcsuk-góllal legyőzte a hazai közönség előtt szereplő kanadaiakat, és ezzel világbajnok lett!
máj. 18
22:33
Az Apacs fia Argentína, Brazília és Anglia bajnoka (Infostart)
Még csak 24 éves, de az eredménylistája máris lenyűgöző. Nyert Argentínában, Brazíliában és Angliában is országos bajnoki címet, megnyerte már a legtekintélyesebb dél-amerikai klubkupa-sorozatot - s most ugyanerre vágyik Európában is. Az argentin válogatottat megnyerte az olimpiát, két Copa Américán és egy Konföderációs-kupán is második lett, mindegyiken a mumusok, a brazilok mögött.…
máj. 18
22:49
Az oroszok elrontották a kanadaiak ünnepét (Infostart)
Az orosz jégkorong-válogatott hosszabbításban szerzett aranygóllal 5-4-re nyert a házigazda kanadai csapat ellen a világbajnoki döntőben.
máj. 18
22:50
Fehéroroszország: a korábbi Fradi-verő MTZ-RIPO a kupagyőztes (She)
Az MTZ-RIPO Minszk együttese lett a kupagyőztes Fehéroroszországban, miután a döntőben 2?1-re verte meg a Sahtyor Szoligorszkot.
máj. 18
22:52
Bundesliga: Dárdaiék kapták az extra UEFA-kupa helyet (She)
A Hertha BSC kapta meg a német csapatoknak járó plusz egy UEFA-kupa helyet, amely az európai szövetség Fair Play-tabelláján elért helyezésért kaptak.
máj. 18
23:04
A Real is gólfesztivállal búcsúztatta a szezont (Infostart)
A bronzérmes Barcelona után az aranyérmes Real Madrid is gólzáporos sikerrel búcsúztatta a spanyol labdarúgó-bajnokság 2007/2008-as szezonját.

Keresés