2008. május 27. kedd

máj. 27
19:28
Amerikaifutball: egykori Bucks-játékost találtak holtan (She)
Holtan találták Thomas McHale-t, az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers egykori játékosát.
máj. 27
20:10
Barátságos labdarúgó-mérkőzés: észt?grúz döntetlen (She)
Észtország barátságos labdarúgó-mérkőzésen 1?1-es döntetlent játszott Grúziával.
máj. 27
20:10
Lékó visszatér a válogatottba (Metropol)
Igazán remek összecsapás várható Lékó Péter és a norvég Magnus Carlsen között Miskolcon, ahol a két nemzetközi nagymester szerdától nyolcjátszmás rapid sakk párosmérkőzést vív. Az eseményt felvezető, Városházán tartott sajtótájékoztatón Lékó Péter azt is bejelentette, visszatér a magyar válogatottba.
máj. 27
20:11
Euro 2008: nem bírt Németország a fehérorosz válogatottal (She)
2?0-s félidei vezetés után csak 2?2-es döntetlenre volt képes az utolsó előtti felkészülési mérkőzését játszó német válogatott Fehéroroszország ellen.
máj. 27
20:14
Edzőként megbukott, szakértőként mégis ott lesz az Eb-n a "közellenség" (Infostart)
Ugyan szövetségi kapitányként nem jutott ki a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságra az angol válogatott élén, de szakértőként ott lesz a tornán Steve McClaren.
máj. 27
20:21
A bajnoki cím után is a fiataloké a főszerep a Hungária körúton (Behaviour)
Az MTK Budapest labdarúgócsapatánál a Soproni Liga megnyerése után is a fiatal tehetségek nevelése a legfontosabb szempont. Domonyai László ügyvezető az MTI-nek azt mondta, a klub nem tervezi kimagasló képességű játékos igazolását, a kék-fehérek számára továbbra is a tehetséggondozás az elsődleges.
máj. 27
21:04
Kosárlabda férfi NB I: győzött a Kaposvár a Sopron ellen (She)
Hazai környezetben tíz ponttal verte a Sopron gárdáját a Kaposvár férfi kosárlabdacsapata az NB I 9.-14. helyéért játszott rájátszásban.
máj. 27
21:06
Női röplabda: újabb vereség Spanyolországtól (She)
A hétvégi Eb-selejtezőkre készülő magyar női röplabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 3?2-es vereséget szenvedett a spanyol nemzeti csapattól. Ez volt a második veresége a magyar válogatottnak három napon belül: vasárnap a Savaria Kupán 3?1-re győztek az ibériaiak.
máj. 27
21:06
Magyar-horvát: ismét együtt Koeman csapata (Behaviour)
Az Európa-bajnok Görögország felett aratott 3-2-es győzelem után a magyar labdarúgó-válogatott kedden elkezdte a felkészülést a Szusza Ferenc Stadionban szombaton 20:30-kor kezdődő, Horvátország elleni barátságos mérkőzésre.
máj. 27
21:08
Soproni Liga: a bajnokcsapat tagjai átvették az aranyérmeket (She)
Kedd délután a Fotex székházában Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Nemes Ferenc alelnök, valamint Tarsoly Csaba, az MHLL elnöke átadta a Soproni Liga bajnokának járó serleget és aranyérmeket a bajnokcsapat, az MTK Budapest tagjainak. Áll a labadrúgó-szövetség hivatalos honlapjának, az mlsz.hu-nakn tájékoztatásában.
máj. 27
21:10
MLSZ: félmilliót fizet rendbontásért az Újpest és a Paks (She)
500-500 000 forintos pénzbüntetésre ítélte az MLSZ fegyelmi bizottsága a Paks és az Újpest csapatát.
máj. 27
21:11
Euro 2008: műteni kell az osztrákok kapusát, kihagyja az Eb-t (She)
Sürgős műtétet kellett végrehajtani az osztrák csapat hálóőrén, Helge Payeren, aki a gárda hétfői edzésén lett rosszul.
máj. 27
21:12
Roland Garros: Mauresmo nyert, lefújták a keddi napot (She)
A korábbi világelső Amélie Mauresmo bejutott a második fordulóba a Roland Garros női egyes versenyében, miután legyőzte az ukrán Olga Szavcsukot. Az egykori világelsőnek majdnem két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy legyőzze riválisát, és biztosítsa helyét a 2. fordulóban.
máj. 27
21:15
Inter: Roberto Mancini ügynöke szerint a tréner távozik (She)
Az Intarnazionale vezetőedzőjének, Robert Mancininek ügynöke, Giorgio De Giorgis nem erősítette meg, hogy védence elhagyja az olasz csapat kispadját, ám elmondta, szerinte már tényleg nincs visszaút a szakember számára.
máj. 27
21:17
Manicini távozik az Intertől? (Infostart)
Úgy tűnik, Roberto Mancini vezetőedző távozik az olasz bajnok Internazionale labdarúgócsapatától.
máj. 27
22:03
Euro 2008: Boulahrouz kimaradt, megvannak a holland utazók (She)
A szerda déli határidő előtt döntött Marco van Basten: az Oranje szövetségi kapitánya kihagyta csapatából Khalid Boulahrouzt, így végleges az utazók huszonhármas listája.
máj. 27
22:59
Barátságos mérkőzés: Montenegró simán verte Kazahsztánt (She)
Az oroszok elleni 6?0-s vereséget követően most feleannyival is megúszta Kazahsztán: a montenegrói labdarúgó-válogatott Dalovics két és Drincsics egy találatával simán verte a kazahokat.
máj. 27
22:59
Még sem kell a foci a milliárdos magyarnak (Behaviour)
Soros György magyar származású amerikai milliárdos mégsem lesz az AS Roma labdarúgócsapatának új tulajdonosa: az üzletember kétszer is egyértelműen nemet mondott a klubnak, előbb múlt pénteken, másodszor hétfőn.

Keresés