2008. szeptember 13. szombat

szept. 13
19:03
Fed-kupa: 2–0-ra vezetnek az oroszok a spanyolok ellen (She)
A madridi Fed-kupa-döntő első napja után 2–0-ra vezetnek az oroszok a spanyolok ellen, miután Szvetlana Kuznyecova és Vera Zvonarjeva is nyert.
szept. 13
19:21
NB II Keleti csoport: kiütötte a Bőcs az MTK II-t (She)
Hazai pályán nagy különbségű, 4–1-es győzelmet aratott a szezonban eddig remeklő Bőcs az MTK második csapata ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 6. fordulójában. Ezzel a borsodi csapat továbbra is pontelőnnyel vezeti a tabellát. A Vác 4–2-es vereséget szenvedett Jászberényben, érdekesség, hogy Verebes József a 29. percben lecserélte kapusát… A Kazincbarcika simán verte a sereghajtó Tökölt.
szept. 13
19:23
Románia: kómába esett a ghánai válogatott kapus (She)
Autóbalesete után kómába esett a ghánai válogatott Romániában légióskodó kapusa, Ibrahim Dossey.
szept. 13
19:39
Sakk: újra itthon szimultánoznak az olimpiai bajnok Polgár-lányok (She)
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik az Aquaprofit-Polgár Sakknapot. A három Polgár nővér, az Egyesült Államokban élő Zsuzsa, a Kanadában letelepedő Zsófia és a Budapesten lakó Judit ezúttal is száz ellenféllel száll szembe egyidejűleg.
szept. 13
19:41
NB II: négy kiállítás, de mindössze egy gól Dunaújvárosban (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában sajátos játékvezetéssel fűszerezett meccsen győzött Dunaújvárosban a Gyirmót. A találkozót két páros kiállítás „színesítette”, Tóth Norbert 91. percben szerzett góljával pedig a vendégek elvitték mindhárom pontot. Döntetlen született a Felcsút–Baja meccsen, hazai pályán nyert a Vecsés, Békéscsabán a Cegléd.
szept. 13
19:43
Kézilabda: a Csurgó 1 góllal verte a vendég Debrecent (She)
A Csurgó 35–34-re verte a vendég Debrecent a Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga második fordulójában.
szept. 13
19:57
Hajnal Tamásék nagyszerű feltámadása (Infostart)
Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund hazai környezetben, fantasztikus mérkőzésen 3-3-as döntetlent ért el az ősi rivális Schalke 04 ellen a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában.
szept. 13
19:57
MotoGP: Talmácsi Gábor a 16. helyről indulhat a futamon (She)
Talmácsi Gábor a 16. legjobb időt motorozta az Indianapolisi Nagydíj második időmérő edzésén a 125 kcm-es kategóriában. Az élen Pol Espargaro, Mike Di Meglio és Stefan Bradl volt a sorrend.
szept. 13
20:15
Férfi kosárlabda: sima szerb győzelem Szombathelyen (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 89–61-es vereséget szenvedett Szombathelyen, a szerbek elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Így a jövő szombati, Finnország elleni selejtezőn nyernie kell a magyaroknak ahhoz, hogy életben maradjanak az Európa-bajnoki remények, ellenkező esetben az A-divíziós tagság megőrzéséért játszhatnak.
szept. 13
20:17
Soproni Liga: öt mérkőzés kezdődött – élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 7. fordulójában öt mérkőzés kezdődött szombat este 8 órakor. Kövesse nálunk élőben az élvonal meccseit!
szept. 13
20:33
Premier League: idegenben nyert a Chelsea a Manchester City ellen (She)
Bár vezetett a Manchester City, mégis 3–1-re kikapott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 4. fordulójában a Chelsea-től.
szept. 13
20:51
Női kézilabda: 82 gól, hatgólos FTC-győzelem a Nyíradony ellen (She)
Védekezés nem volt, látvány azonban annál több a női kézilabda NB I FTC–Nyíradony meccsén: a 82 találatot hozó mérkőzést végül a házigazda zöld-fehérek hat góllal nyerték. Idegenben győzött a Debrecen, hazai pályán a Vác ellen a Pécs.
szept. 13
20:53
Kézilabda: simán nyert a Veszprém, ismét szenvedett a Szeged (She)
Szoros első félidő után a második játékrészben kiütötte a Százhalombatta csapatát az MKB Veszprém a férfi kézilabda élvonalban. Az előző fordulóban a Gyöngyös ellen nagyon megszenvedő Szeged Kecskeméten sem játszott jól, de öt góllal megverte a házigazdákat. A gyöngyösiek jó játékkal, Szabó és Kleis vezérletével verték a Komlót, a Dunaferr magabiztosan győzött idegenben.
szept. 13
21:09
Dzsudzsákkal nyert a PSV (Infostart)
A PSV Eindhoven Dzsudzsák Balázzsal a soraiban 1-0-ra nyert a Sparta Rotterdam ellen a holland labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
szept. 13
21:09
Hollandia: Dzsudzsákkal a kezdőben nyert a PSV (She)
A mérkőzést végigjátszó Dzsudzsák Balázzsal a kezdőben győzött hazai pályán 1–0-ra a PSV Eindhoven a holland élvonal 2. fordulójában. Az eindhoveniek Ibrahim Afellay 58. percben szerzett góljával verték a Sparta Rotterdamot.
szept. 13
21:11
Franciaország: a hajrában szerzett Benzema-góllal nyert a Lyon (She)
A francia bajnokság élvonalának 5. fordulójában hazai pályán nyert a Lyon együttese a remekül küzdő Nice ellen. A Valenciennes otthonában elért 1–1-es döntetlent követően a Grenoble a harmadik helyről várja a folytatást.
szept. 13
21:27
NB II Nyugati csoport: otthon botlott meg a Pápa (She)
Hazai pályán nem tudta legyőzni a Kozármislenyt a Lombard FC Pápa a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 6. fordulójában. A zártan védekező vendégek Lauer góljával megszerezték a vezetést, de Granát röviddel a lefújás előtt egyenlített.
szept. 13
21:45
MotoGP: Valentino Rossi volt a legjobb az időmérőn (She)
Az olasz Valentino Rossi motorozta a legjobb időt az Indianapolisi Nagydíj királykategóriájának időmérő edzésén. Casey Stoner lett a második, míg a harmadik helyről Jorge Lorenzo indulhat a vasárnapi futamon.
szept. 13
21:47
Kézilabda: simán, kilenc góllal győzött a PLER Győrben (She)
Szinte végig vezetve, az utolsó tíz percben elhúzva győzött a PLER a Győr ellen a férfi kézilabda élvonal szombat esti meccsén.
szept. 13
22:03
Soproni Liga: légiósai góljaival verte a Diósgyőr a ZTE-t (She)
A Soproni Liga hetedik fordulójában a Diósgyőr hazai pályán 2–1-re verte a ZTE csapatát.
szept. 13
22:05
Spanyol bajnokság: mindössze ikszelt az FC Barcelona (She)
Hazai pályán mindössze 1–1-es döntetlent játszott az FC Barcelona a Racing Santanderrel a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 2. fordulójában. Két meccs után a katalánok mindössze egy ponttal állnak.
szept. 13
22:07
Női kosárlabda: hosszabbítás után győzött a Rátgéber-csapat (She)
Hosszabbítás után tíz ponttal, 72–62-re győzött a magyar női kosárlabda-válogatott a horvátok elleni idegenbeli Eb-selejtezőn.
szept. 13
22:21
Ismét nem tudott nyerni a Barcelona (Infostart)
Az FC Barcelona hazai pályán csak 1-1-es döntetlent ért el a Racing Santander ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.
szept. 13
22:57
Most az Újpest vezet az NB I-ben (Infostart)
Az Újpest magabiztos győzelmet aratott a REAC ellen, s átvette a vezetést a bajnoki táblázaton. A lila-fehérek 3-1-re nyertek a Budai II László-stadionban a labdarúgó NB I 7. fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 13
22:57
Serie A: tíz emberrel nyert az Internazionale a Catania ellen (She)
A címvédő Internazionale 2–1-re legyőzte a Catania együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 2. fordulójában.
szept. 13
22:59
Primera División: tíz emberrel verte a Valladolid az Atléticót (She)
A Valladolid 2–1-re verte az Atlético Madridot hazai pályán a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.
szept. 13
23:15
NB II, Nyugati csoport: döntetlent játszott a Tatabánya és a Pécs (She)
1–1-es félidő után 2–2-es döntetlent játszott a Tatabánya a Pécs vendégeként az NB II Nyugati csoportjának 6. forudlójában.
szept. 13
23:17
Franciaország: döntetlennel távozott a Marseille Bordeaux-ból (She)
A Bordeaux 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Marseille-jel a francia labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában.
szept. 13
23:19
MotoGP: a 250 köbcentiseknél az olasz Simoncelli nyerte az időmérőt (She)
A 250 köbcentisek időmérő edzését az olasz Marco Simoncelli nyerte a spanyol Hector Barbera és a finn Mika Kallio előtt.
szept. 13
23:51
Belgium: Juhásszal a soraiban nyert az Anderlecht (She)
Kemény meccsen, 0–1-ről fordítva nyert a Mons ellen idegenben az RSC Anderlecht a belga bajnokság 4. fordulójában, ezzel pedig továbbra is veretlen. Juhász Roland a kezdőcsapatban kapott helyet és végigjátszotta a mérkőzést, egy sárga lapot begyűjtve. A százszázalékos listavezető Mouscron a Gentet verte 4–2-re, Idir Ouali mesterhármasának köszönhetően.

Keresés