2008. szeptember 20. szombat

szept. 20
0:03
Asztalitenisz: Persson kettőt nyert, ám a BVSC kikapott a BL-ben (She)
Vereséggel kezdte meg szereplését a Bajnokok Ligájában a Lombard-BVSC férfi asztalitenisz-csapata: a budapesti együttes nagy csatában, 3-2-re kapott ki a címvédő osztrák SVS Niederösterreich vendégeként.
szept. 20
0:21
Ferencváros: hétfőn nem lesz ott a Vác kispadján a Mágus (She)
Nem ülhet le a kispadra a Ferencváros elleni hétfői bajnokin Verebes József, a Vác-Újbuda vezetőedzője, miután az MLSZ fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre eltiltotta.
szept. 20
4:21
Több nagycsapat szorult helyzetben az UEFA-kupa első fordulójának találkozóit követően (Behaviour)
Néhány meglepő eredmény is tarkította az UEFA-kupa első fordulójának első mérkőzéseit, és bizony egy-két nagycsapatnak izgulnia kell a visszavágó előtt. Eközben a rangadók többsége sem dőlt el.
szept. 20
6:21
Dupla szakítás (Blikk)
A teniszezőnő otthagyta az edzőjét, aki korábban civilben is párja volt
szept. 20
6:23
Folytatódik a Vasas futballcsodája? (Blikk)
Divics és a Vasas remek őszt produkál a labdarúgó-NB I-ben
szept. 20
6:25
Fociláz Bőcsön (Blikk)
A Borsod megyei falu csapata vezeti az NB II-t
szept. 20
6:27
Felébredt a Milan (Blikk)
Ronaldinhóék a svájci Zürich együttesét verték 3-1-re
szept. 20
6:29
Bajnokokat toboroznak (Blikk)
Peking magyar hősei próbáltak kedvet csinálni
szept. 20
6:31
Lehmann nem repkedhet (Blikk)
Túl zajos helikoptere miatt nem engedik repülni
szept. 20
6:45
Megérkezett a paralimpiai csapat (Behaviour)
Csaknem százan várták, majd nagy tapssal fogadták a ferihegyi repülőtéren szombaton reggel hat órakor a pekingi paralimpiáról hazatérő magyar csapatot.
szept. 20
6:57
Valencia: Villának 12 perc is elég volt ahhoz, hogy megsérüljön (She)
Noha csak az utolsó 12 percre szállt be, fájdalmas emléket őriz a portugál Marítimo elleni UEFA-kupa-mérkőzésről David Villa: az idegenben 1–0-ra diadalmaskodó Valencia csatára húzódást szenvedett.
szept. 20
6:59
Oroszország: Roman Pavljucsenko súlyos büntetésre számíthat (She)
A moszkvai rendőrség tájékoztatása szerint súlyos büntetésre számíthat Roman Pavljucsenko, az orosz válogatott és az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur csatára, aki a szeptember 10-én megrendezett, Wales elleni világbajnoki selejtező (2–1) előtt elvette az őt lefotózni kívánó egyik orosz rajongó fényképezőgépét, összetörte, s így adta vissza tulajdonosának.
szept. 20
7:51
Arsenal: Tomás Rosicky gyógyulása lassan halad (She)
Arsene Wenger, a gárda francia menedzsere reméli, hogy a hosszabb ideje sérüléssel küszködő Tomás Rosicky és Eduardo da Silva még az idén pályára léphet az Arsenalban.
szept. 20
8:45
Roberto Carlos: Robinho jól tette, hogy elhagyta a Realt (She)
Roberto Carlos pénteken egy interjúban elmondta, Robinhóval ugyanazt csinálták Madridban, mint tavaly vele, ezért jól tette, hogy a Manchester Cityhez szerződött.
szept. 20
9:21
Tenisz: az orosz Szvetlana Kznyecova már döntős Tokióban (She)
Az ötödik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova két szettben győzött a tokiói torna elődöntőjében a szlovén Katarina Srebotnik ellen, és várhatja, hogy a két orosz, azaz Dinara Szafina és Nadja Petrova csatájából ki kerül ki győztesen a másik ágon.
szept. 20
10:33
Ronaldóval kiegészülve a Chelsea sorozatának megszakítására készül a Man United (Infostart)
Nem túlzás: vasárnap délután három órától a Stamford Bridge-re figyel majd a futballvilág. A Chelsea a Manchester Unitedet fogadja, az angol lapok szerint "először lehetőséggel bírva arra, hogy visszavágjon ellenfelének a moszkvai BL-döntőben elszenvedett vereségért".
szept. 20
10:39
Kuznyecova a döntőben (Behaviour)
Elsőként az ötödik helyen kiemelt orosz Szvetlena Kuznyecova biztosította a helyét a fináléban az 1,34 millió dollár összdíjazású tokiói keménypályás női tenisztornán.
szept. 20
12:21
NBA: a bostoni Darius Milest tíz meccsre tiltották el drog miatt (She)
Kábítószer-használat miatt tíz meccsre tiltották el Darius Milest, az észak amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Boston Celtics kosarasát.
szept. 20
14:27
Ferencváros: Zsivoczky és Szalai újra edzésbe állt (She)
Zsivoczky Norbert és Szalai Tamás, a héten agyrázkódást szenvedő két Ferencváros-játékos újra edzésbe állt.
szept. 20
14:45
Fodor a menyasszonyával birkózik (Blikk)
Nemcsak a munkája köti a sportághoz – a pekingi olimpián ezüstérmet szerzett –, de menyasszonya, Fábián Viktória szintén birkózik.
szept. 20
15:21
Soproni Liga: kövesse a DVSC–Vasas mérkőzést élőben az NSO-n! (She)
Megkezdődött az élvonalbeli labdarúgó bajnokság 8. fordulójának első szombati mérkőzése, a DVSC–Vasas találkozó. A vendégek már az első percben kihagytak egy büntetőt – Németh Norbert hibázott. Kövesse a mérkőzést élőben az NSO-n!
szept. 20
15:39
Kieséses sakk ob: Almási Zoltán Balogh Csabával játszik a döntőben (She)
Almási Zoltán után Balogh Csaba jutott be a Nyíregyházán zajló kieséses rendszerű férfi egyéni országos sakkbajnokság fináléjába.
szept. 20
15:57
Anglia: Michael Chopra két találatával győzött a Sunderland (She)
A Middlesbrough csapata látogatott a Sunderland otthonába a Premier League első szombati bajnokiján. A mozgalmas, ám sokáig gól nélküli mérkőzésen a Middlesbrough a második félidőben büntetőt hibázott, és végül a hazaiak nyertek 2–0-ra. A szünetben beküldött Michael Chopra előbb a 82., majd a 92. percben talált be. A találkozót a magyar válogatott kapus Fülöp Márton a vendéglátók kispadján ülte…
szept. 20
15:59
Lippi: Totti és Nesta bármikor visszatérhet az olasz válogatottba (She)
A világbajnoki címvédő Olaszország szövetségi kapitánya, Marcello Lippi kijelentette, hogy a római Francesco Totti és a Milan játékosa, Alessandro Nesta visszatérhet a válogatottba – ha az érintett futballisták ezt akarják.
szept. 20
16:01
NFL: LaDainian Tomlinson ismét edzésbe állt a Chrargersnél (She)
LaDainian Tomlinson ismét edzésbe állt az NFL-ben szereplő San Diego Chargers együttesénél, így akár játszhat is a New York Jets elleni mérkőzésen.
szept. 20
16:15
MU: Tévez szerint a Chelsea ellen az „igazi bajnok” lép pályára (She)
Carols Tévez, a Manchester United argentin játékosa szerint vasárnap, a Chelsea elleni meccsen végre megmutatja igazi arcát a bajnoki címvédő.
szept. 20
17:09
Húsz perc alatt négy gólt lőtt a Loki (Infostart)
A Debrecen hátrányból fordítva 4-1-re nyert a Vasas ellen a labdarúgó NB I 8. fordulójában.
szept. 20
17:09
Soproni Liga: magabiztosan győzött a DVSC a Vasas ellen (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának első szombati meccsén a DVSC 4–1-re megverte hazai pályán a Vasast úgy, hogy a szünetben még a fővárosiak vezettek 1–0-ra. A vendéglátóknál a második 45 percben Oláh Lóránt duplázni tudott.
szept. 20
17:11
Atlétika: magyar U23-as sikerek a csehországi Litomyslben (She)
szept. 20
17:15
Vége a DVSC-Vasas meccsnek! (Behaviour)
Fölényesen nyerte a mérkőzést a DVSC
szept. 20
17:27
Légióssors: Laczkó a Charleroi-nál vesz részt próbajátékon (She)
Laczkó Zsolt hétfőtől a belga élvonalbeli Charleroi együttesénél vesz rész próbajátékon – adta hírül a futballista menedzsere, Filipovics Vladan.
szept. 20
17:29
Bundesliga: a Bayern súlyos vereséget szenvedett a Werdertől (She)
A Bundesliga 5. fordulójában a Werder Bremen vendégeskedett a müncheni Allianz Arenában. A találkozó meglepetésre 5–2-es brémai győzelemmel ért véget.
szept. 20
17:45
Megalázó vereséget szenvedett a Bayern a rangadón (Infostart)
A Werder Bremen 5-2-re nyert a címvédő Bayern München vendégeként a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának rangadóján.
szept. 20
17:45
Kézilabda: döntőbe jutott a Nordhornt legázoló Veszprém (She)
Bejutott a Bajnokok Tornája döntőjébe a KEK-győztes Veszprém férfi kézilabdacsapata, miután az elődöntő első mérkőzésén 39–30-ra megverte a német Nordhorn gárdáját, amely az EHF-kupát hódította el az idén.
szept. 20
18:03
Kézilabda: hét góllal nyert a Ferencváros a Vác vendégeként (She)
Megszerezte második bajnoki győzelmét a Ferencváros női kézilabdacsapata. A zöld-fehérek 39–32-es győzelmet arattak a Vác otthonában.
szept. 20
18:05
Premier League: csak döntetlent játszott a Liverpool (She)
Mindössze döntetlent játszott a Liverpool az újonc Stoke City ellen az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 5. fordulójában.
szept. 20
18:21
Nem bírt a Liverpool az újonccal (Infostart)
A Liverpool hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Stoke City ellen az angol futball bajnokság ötödik fordulójában.
szept. 20
18:21
Skócia: folytatta remeklését László Csaba együttese (She)
A Skóciában légióskodó két magyar kapus közül egyik sem lépett pályára az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.
szept. 20
18:39
NB II, Keleti csoport: ötgólos meccsen nyert a Békéscsaba (She)
Simon Antal csapata, az MTK II nagy csatában vereséget szenvedett hazai pályán a Békéscsabától az NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában. A mérkőzés végig izgalmasan alakult, a vendégek a 83. percben még 2–1-es hátrányban voltak, végül mégis győztek 3–2-re.
szept. 20
18:41
NB II, Keleti csoport: ikszelt a Bőcs, zárkózhat a Fradi (She)
Az NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában gól nélküli első félidő után 1–1-es döntetlent játszott egymással a két borsodi csapat, a Kazincbarcika és a Bőcs. A mérkőzésen Stevica 47. percben lőtt góljára csak a 81. percben válaszolt Ondó.
szept. 20
18:57
NB II, Nyugati csoport: magabiztosan győzött az ETO II (She)
A Győri ETO második csapata Kozármislenyre látogatott a szombati játéknapon az NB II Nyugati csoportjának 7. fordulójában. A fiatal győriek hamar vezetést szereztek, majd a második félidőben bebiztosították győzelmüket – a hazaiak hosszabbításban esett gólja már csak szépségtapasz volt.
szept. 20
19:16
Kézilabda: hattal verte hazai pályán a Pick-Szeged a Csurgót (She)
A Pick Szeged 32–26-ra megverte hazai pályán a Csurgó csapatát. A 42. percben már 13 góllal, 26–13-ra is vezettek a bajnoki ezüstérmes szegediek, de a végére feljöttek a Zsigmond György által irányított vendégek.
szept. 20
19:34
Fallabda: tornagyőztes a magyar női csapat az ENK-n (She)
A magyar női csapat nyerte meg a fallabdázók Európai Nemzetek Kupáját Budapesten, s ezzel kivívta a jogot arra, hogy szerepeljen a jövő tavaszi, svédországi A-kategóriás Európa-bajnokságon.
szept. 20
19:52
Kézilabda: a Ciudad Real lesz a Veszprém ellenfele a döntőben (She)
A spanyol Ciudad Real lesz az MKB Veszprém ellenfele a Bajnokok Tornája döntőjében, miután a spanyol csapat 31–24-re megverte a német THW Kielt.
szept. 20
20:09
Kézilabda: hétgólos fehérvári győzelem Dunaújvárosban (She)
Meglepetésre hét góllal, 38–31-re nyert a Fehérép Alcoa a női kézilabda NB I Fejér megyei rangadóján Dunaújvárosban.
szept. 20
20:11
Kosárlabda, Eb-selejtező: kikapott a finnektől a férfi válogatott (She)
A Helsinkiben utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén pályára lépő magyar férfi kosárlabda-válogatott csúnya verést kapott Finnországtól, így csoportja utolsó helyén végzett. Mindez azt jelenti, hogy a magyar csapat jövőre az A csoportos tagság megőrzéséért rendezendő pótselejtezőn szerepel majd.
szept. 20
20:13
Serie A: a Catania csapata otthon tartotta a három pontot (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának (Serie A) 3. fordulójában egygólos győzelmet aratott a Catania az Atalanta ellen.
szept. 20
20:15
Kézilabda: döntetlennel távozott a Vásárhely Nyíradonyból (She)
24–24-es döntetlennel ért véget a Nyíradony–Hódmezővásárhely mérkőzés a női kézilabda NB I harmadik fordulójában.
szept. 20
20:27
NB II, Keleti csoport: egy pontot szerzett a BKV Cegléden (She)
Az NB II Keleti-csoportjának 7. fordulójában a BKV Ceglédre látogatott, ahol egy közepes iramú mérkőzés végén egy-egy ponttal gazdagodott mindkét csapat. Az első félidő harmadik percében vezetést szerzett a fővárosi csapat, a hazaiak a második játékrész első percében egalizáltak, ezzel kialakult a végeredmény.
szept. 20
20:29
NB II, Nyugati csoport: két gól, két kiállítás a Pápa meccsén (She)
Az NB II Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Lombard Pápa FC Bajára látogatott, és 1–1-re végzett. Iványi játékvezető a hazaiaktól a 37. percben kiállította Zsókot, a vendégektől Granátot a 87. percben küldte zuhanyozni.

Keresés