2008. október 4. szombat

okt. 4
6:18
MotoGP: Talmácsi Gábor 9. helyről rajtolhat Ausztráliában (She)
A 20. Ausztrál Nagydíj 2. időmérő edzésén Talmácsi Gábor a 9. helyet szerezte meg. A leggyorsabb Mike Di Meglio lett, aki ezzel megszerezte pályafutása második pole pozícióját.
okt. 4
6:18
Hajnal Tamás: menny és pokol (Blikk)
A focista két gólt lőtt, majd 11-est hibázott az UEFA-kupában
okt. 4
6:18
Schmitt Pál bejelentette, újra megpályázza a MOB elnöki posztját (Behaviour)
Nincs is szebb látvány elégedett sportvezetőknél, a probléma csak akkor van, amikor az általuk vezetett olimpiai csapat hosszú idő óta a legszerényebb teljesítménnyel zár egy olimpián. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége tegnap értékelte a pekingi produktumot, és olybá tetszett, mintha legalábbis minden második aranyat magyar versenyzők nyertek volna. Schmitt Pál elnököt olyannyira…
okt. 4
6:20
Sisa menti meg a Diósgyőrt? (Blikk)
Hétfőn áll munkába az új vezetőedző a DVTK-nál
okt. 4
6:22
Veszprém a németek ellen (Blikk)
Elkezdődnek a kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzései
okt. 4
7:12
MotoGP: Casey Stoner hazai pályán az élről indulhat vasárnap (She)
A világbajnoki címvédő ausztrál Casey Stoner végzett az első helyen a szombati időmérő edzésen Ausztráliában a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában. Ezzel megszakította a Honda sorozatát, ugyanis 2003 óta csak hondás versenyző indulhatott az élről.
okt. 4
7:30
Liverpool: Daniel Aggert nem adják el a Real Madridnak (She)
Rafael Benítez, a Liverpool spanyol menedzsere szerint a Real Madridnak esélye sincs megszerezni a téli átigazolási időszakban a „vörösök” dán védőjét, Daniel Aggert.
okt. 4
7:32
Milan: Ibrahimovic kis híján a piros-feketéknél kötött ki (She)
Majdnem mindenben megegyezett már a Milan és Zlatan Ibrahimovic 2006 nyarán, a svéd támadó azonban az utolsó pillanatban inkább a másik milánói csapatot, az Intert választotta.
okt. 4
7:34
FIFA: ha nem mond le Zawlocki, kizárhatják a lengyeleket (She)
Hiába a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ultimátuma, nem mond le posztjáról Robert Zawlocki, aki biztosként felügyeli a lengyel tagszövetség (PZPN) működését.
okt. 4
7:48
Kosárlabda: meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a Pécs (She)
Férfi kosárlabdában több felkészülési tornát is rendeznek egyszerre. A PVSK Panthers meglepetésre hazai pályán, a PVSK-kupán 15 ponttal kikapott a Kaposvártól. A Falco ugyancsak Pécsett legyőzte a Kecskemétet, a Szolnok Debrecenben nyert az algériai válogatott ellen, míg a Körmend otthon verte meg az Atomerőműt.
okt. 4
8:24
MotoGP: Tóth Imre a 16. lett Héctor Barbera motorjával (She)
Tóth Imre a csapattársa, Héctor Barbera motorjával versenyez a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján. A magyar versenyző a 250 kcm-ben a második időmérőn a 16. helyezést szerezte meg, míg a leggyorsabb a vb-pontversenyben is vezető Marco Simoncelli volt.
okt. 4
9:00
Anglia: rasszista bekiabálásokkal inzultálták Campbellt (She)
A Portsmouth panaszt tesz az FA-nél, mivel a Tottenham hívei az előző fordulóban rasszista bekiabálásokkal illették a kikötővárosi csapat 34 éves, színes bőrű védőjét, Sol Campbellt.
okt. 4
9:54
Kerékpár: Ullrich szerint Armstrong megnyerheti a Tourt (She)
Jan Ullrich, Lance Armstrong korábbi legnagyobb riválisa szerint a visszatérő amerikai kerékpáros képes megnyerni a jövő évi Tour de France-ot.
okt. 4
9:54
Ausztrál Nagydíj: Talmácsi a 9. helyről rajtolhat (Behaviour)
Talmácsi Gábor a 9. helyről rajtolhat a 125 kcm-es kategóriában, míg Tóth Imre a negyedliteres között a 16. helyről indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján, Phillip Islanden.
okt. 4
10:12
A magyar sikeredző, akiért Cruyff még lázadni is képes volt (Infostart)
88 éve, 1920. október 2-án született Temesváron Kovács István, az egyik legeredményesebb magyar nemzetiségű labdarúgóedző, akit annak ellenére kevesen ismernek, hogy két BEK-et nyert az Ajax trénereként az 1970-es években. Kovács István életéről terjedelmes cikket közölt az UEFA Bajnokok Ligája magazinja, a Champions.
okt. 4
10:14
Messi kontra Agüero, szuperrangadó Barcelonában (Infostart)
Két madridi két barcelonai ellen 0 ez a spanyol liga hétvégi szenzációja. Angliában a sérülésektől sújtott Chelsea nagyon nehéz ellenfél az Aston Villa ellen készül, a Liverpool Manchesterben lőheti meg története ezredik Premier League-es gólját. Olaszországban a Juve a bajnoki meccseken eredményes csatára, Amauri korábbi kenyéradói ellen igyekszik győzelemre vezetni csapatát. A Bundesligában H…
okt. 4
10:30
Tenisz: a négy döntősből három játékos neve már ismert (She)
A végükhez közelednek a küzdelmek a tokiói tenisztornán. A nők versenyében már kialakult a döntő párosítása, az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki az észt Kaia Kanepivel játszik majd.
okt. 4
10:48
Kosárlabda: a női bajnokságban ismét alkalmi bírók vezetnek (She)
Még mindig nem jutott egyezségre a női liga, a szövetség és a játékvezetőket képviselő Valovics István, így a női bajnokság szombati és vasárnapi találkozóin az első, szerdai fordulóhoz hasonlóan szükség-játékvezetők működnek közre.
okt. 4
10:48
Talmácsi Gábor a 9. helyről rajtolhat (Infostart)
Talmácsi Gábor a 9. helyről rajtolhat a 125 kcm-es kategóriában, míg Tóth Imre a negyedliteres között a 16. helyről indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján, Phillip Islanden.
okt. 4
10:50
Tottenham: a Spursnél cáfolták Mark Hughes megkeresését (She)
A Tottenham Hotspur illetékesei cáfolták a The Sun azon értesüléseit, melyek szerint felvették a kapcsolatot Mark Hughes-zal, a Manchester City menedzserével.
okt. 4
11:06
Vízilabda: harmadik mérkőzésén is győzött a Honvéd (She)
Harmadik mérkőzését is megnyerte az Euroliga szlovéniai selejtezőcsoportjában a Honvéd férfi vízilabdacsapata, amely a berlini Spandau 04 csütörtöki és a brit Rotherham pénteki legyőzése után ezúttal a holland Goudát múlta felül könnyedén.
okt. 4
11:06
Kiborult az edző: 52 káromkodás 5 perc alatt (Infostart)
Az angol labdarúgásban már sok minden megtörtént, azonban Joe Kinnear, a Newcastle United ideiglenesen, október végéig kinevezett menedzsere vélhetően minden korábbi botrányon túltett, amikor sajtótájékoztatóján durva stílusban támadt az újságírókra.
okt. 4
11:24
Nyíregyháza: rendőrök csak az utcán lesznek, a stadionban nem (She)
Miután nem nyilvánították kiemelt kockázatúnak a Nyíregyháza–Diósgyőr északkelet-magyarországi rangadót, a rendőrök csak az utcákon lesznek készenlétben, és csupán szükség esetén vonulnak be a stadionba a labdarúgó Soproni Ligában szombat délután megrendezésre kerülő mérkőzésen.
okt. 4
11:26
Tenisz: Berdych lesz Del Potro ellenfele a tokiói döntőben (She)
Tomás Berdych lesz az argentin Juan Martin del Potro ellenfele a tokiói teniszverseny férfi döntőjében. A cseh sportoló Andy Roddickot győzte le az elődöntőben 6:7, 7:5, 7:6-ra úgy, hogy az amerikai – aki 25 ászt ütött – már a mérkőzésért is adogathatott.
okt. 4
12:54
MLSZ: 31 ezres stadion felépítését tervezik a X. kerületben (She)
Az MLSZ a hivatalos honlapján közzétett egy több mint egyéves előkészítő munka eredményeként létrejött stadiontervet, az úgynevezett Magyar Nemzeti Labdarúgó-aréna koncepcióját.
okt. 4
13:27
Vízilabda: Pécsett nyert az Eger a bajnokság nyitányán (She)
Hat góllal győzött az Eger a Pécs vendégeként a férfi vízilabda-bajnokság első fordulójában.Az előző szezon ezüstérmese két, műtét után lábadozó sztárja, Biros Péter és Szécsi Zoltán nélkül nyert idegenben, főleg utolsó negyedben mutatott jó játékának köszönhetően.
okt. 4
13:29
Jégkorong: újvárosi edzőváltás a megalázó vereség után (She)
Edzőt váltott a Dunaújvárosi Acélbikák.Docler jégkorongcsapata.
okt. 4
13:45
Gera: „Lehet, hogy kifütyülnek a szurkolók, de nem számít” (She)
Gera Zoltán először lép pályára ellenfélként a West Bromwich Albion ellen. A magyar válogatott középpályás a nyáron hagyta ott a birminghami csapatot a Fulham kedvéért, és az Albionnál eltöltött négy év miatt különleges lesz számára a két együttes szombati mérkőzése.
okt. 4
14:06
Magyar edzőt neveztek ki a montenegrói női kézilabda-válogatott élére (Behaviour)
Zsiga Gyula nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy ő lett a montenegrói női trénere. A magyar szakember a legjobb helyi klub, a Buducnost Podgorica vezetőedzője is egyben.
okt. 4
14:21
Női kézilabda: második mérkőzésén nyolccal nyert a Dunaferr (She)
A Dunaferr 28–20-ra nyert a szerb Nis ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája koppenhágai selejtezőcsoportjának 2. fordulójában.
okt. 4
14:39
Ökölvívás: az influenzás Abraham nem tud kiállni Marquez ellen (She)
Betegség miatt elmarad az Arthur Abraham–Raul Marquez mérkőzés, melynek tétje a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) középsúlyú világbajnoki címe lett volna.
okt. 4
14:57
Tenisz: nem jutott döntőbe az első kiemelt Taskentben (She)
A német Sabine Lisicki 5:7, 6:3, 6:4-re legyőzte az első helyen kiemelt kínai Peng Su-ajt a Taskentben zajló női tenisztorna elődöntőjében. A másik ágon az erejével elkészülő szlovák Magdalena Rybariková feladta a küzdelmet a román Sorana Cirstea ellen.
okt. 4
15:15
NB II: elkezdődött a Cegléd–FTC, élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a 9. fordulóban a Cegléd–Ferencváros mérkőzés.
okt. 4
15:17
Soproni Liga: Újpest–MTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 10. fordulójának rangadója, az Újpest–MTK mérkőzés – kövesse élőben a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 4
15:33
Finnország: a Lahti szerződést hosszabbított magyar légiósával (She)
A finn élvonalban szereplő FC Lahti szerződést hosszabbított magyar kapusával, Szentpéteri Viktorral. A játékos egy, az Egyesült Államokban bejegyzett menedzserirodával is szerződést kötött, így a jövőben az SMWW képviseli az érdekeit.
okt. 4
15:35
Asztalitenisz Eb: a nők győztek, a férfiak kikaptak (She)
Magabiztos sikerrel kezdte meg szereplését a címvédő magyar női asztalitenisz-válogatott a Szentpéterváron zajló Európa-bajnokságon, ugyanakkor férficsapatunk kikapott az első mérkőzésén.
okt. 4
15:37
Vb-selejtezők: Niculae megsérült, nem játszhat a franciák ellen (She)
Máris változtatnia kellett a keretén Victor Piturcának, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a franciák elleni, konstancai mérkőzés előtt: izomsérüléssel kidőlt a csapatból Marius Niculae.
okt. 4
15:51
NBA: Amare Stoudemire-nek saját csapattársa okozott sérülést (She)
Megsérült Amare Stoudemire, a Phoenix Suns erőcsatára. A 25 éves játékos jobb szemébe saját csapattársa, Boris Diaw nyúlt bele egy edzésen, aminek következtében megsérült a szivárványhártyája.
okt. 4
15:53
MotoGP: Rossi kezelésre szorul nyaksérülése miatt (She)
Intenzív fizikoterápiás kezelésre szorul Valentino Rossi, miután a Yamaha világbajnok klasszisa bukott az Ausztrál Nagydíj időmérőjén.
okt. 4
15:54
Vegyes bemutatkozás az asztalitenisz Eb-n (Metropol)
Magabiztos sikerrel kezdte meg szereplését a címvédő női asztalitenisz-válogatott a Szentpéterváron zajló Európa-bajnokságon, ugyanakkor a férfi csapat kikapott első mérkőzésén.
okt. 4
15:55
Championship: idegenben kapott ki Buzsáky Ákos csapata (She)
Az angol másodosztály tizedik fordulójában idegenben lépett pályára Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers.
okt. 4
16:09
Elvehetik az Eb-t a lengyelektől (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azzal fenyegeti Lengyelországot, hogy elveszi a 2012-es kontinenstorna rendezési jogát, ha nem állítják vissza a lengyel szövetség függetlenségét.
okt. 4
16:27
A Puskás-stadion helyett a Fehér úton építtetne új arénát az MLSZ (Infostart)
Az MLSZ új stadiont építtetne, ugyanis egy elemzés szerint a Puskás Ferenc-stadion átépítése nem térülne meg. A tervek szerint a fővárosi Fehér úton épülne fel a 31 ezres Magyar Nemzeti Labdarúgó Aréna - olvasható az mlsz.hu-n.
okt. 4
16:27
Tenisz, Stuttgart: vége Azarenka nagy menetelésének (She)
Véget ért a fehérorosz tini, Viktorija Azarenka remek menetelése a stuttgarti WTA-tornán, miután az elődöntőben Nadja Petrova másfél óra alatt 6:4, 6:4-re megverte.
okt. 4
17:03
Real Madrid: ismét bevethető Wesley Sneijder (She)
Felgyógyult térdsérüléséből, és az Espanyol elleni bajnokin már bevethető lesz Wesley Sneijder, a Real Madrid holland klasszisa.
okt. 4
17:05
Labdarúgó NB II: Cegléden döntetlenezett a Ferencváros (She)
A másodosztályú bajnokság kilencedik fordulójában a Cegléd otthonában ikszelt a Ferencváros.
okt. 4
17:07
Soproni Liga: sima hazai siker az Újpest–MTK rangadón (She)
Az Újpest 4–1-re verte hazai pályán a címvédő MTK-t a Soproni Liga 10. fordulójában. A lila-fehérek már az 58. percben 3–0-ra vezettek, és bár a végén, szépítése után kihagyott még néhány nagy helyzetet a vendégcsapat, igazából nem forgott veszélyben az Újpest győzelme.
okt. 4
17:21
Asztalitenisz Eb: győzött és negyeddöntős a női csapat (She)
Győzelemmel folytatta szereplését a címvédő női asztalitenisz-válogatott a Szentpéterváron zajló Európa-bajnokságon. A fehéroroszok elleni meccshez hasonlóan Póta Georgina, Tóth Krisztina és Lovas Petra a franciák felett aratott 3–0-s diadalból is egy-egy sikerrel vette ki a részét. Így a válogatott már biztos negyeddöntősként várhatja a vasárnap reggeli, Spanyolország elleni találkozót.
okt. 4
17:21
Kiütötte a bajnokot a trónkövetelő (Infostart)
Az éllovas Újpest 4-1-re nyert a címvédő MTK ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójában.
okt. 4
17:23
NB II, Keleti csoport: jó meccsen győzött a Kazincbarcika (She)
Kifejezetten élvezetes meccsen, óriási hajrával győzött a labdarúgó NB II 9. fordulójában a Kazincbarcika a BKV Előre ellen. A barcikaiak a 81. percben még hátrányban voltak, de Bányai két és Debreczeni egy találatával meg tudták fordítani a találkozó állását.

Keresés