2008. október 8. szerda

okt. 8
0:12
Tenisz: Björkman már az első körben kiesett hazai pályán (She)
okt. 8
0:48
Futsal-vb: az ukránok Egyiptom ellen is győztek, Kína kínos percei (She)
okt. 8
6:12
Huszti és Lala: Barátból ellenfél (Blikk)
Hannoverben egymás mellett, a válogatottban riválisként küzdenek
okt. 8
6:14
Újra „nyalókát” használ a Ferrari (Blikk)
Minden hibalehetőséget ki akarnak küszöbölni
okt. 8
6:16
Itt a legújabb álompár! (Blikk)
Ljungberg a legszebb énekesnőt hódította meg
okt. 8
6:18
Vészhelyzet Zalaegerszegen (Blikk)
A ZTE vezetőit sokkolta a 13. hely
okt. 8
7:06
Vb 2018: Sepp Blatter erős pályázókra számít, döntés 2011-ben (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke úgy véli, erős pályázók versengésére lehet számítani a 2018-as világbajnokság rendezési jogáért. A svájci sportvezető ezt brüsszeli látogatása alkalmával jelentette ki.
okt. 8
7:24
Labdarúgás: novemberben Chilét fogadja az Európa-bajnok (She)
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott november 19-én Chile együttesével játszik barátságos mérkőzést. A spanyol szövetség bejelentése szerint az összecsapásra a Villarreal stadionjában kerül sor, amelyben még sohasem lépett pályára a válogatott.
okt. 8
8:54
Liverpool: Skrtel karácsony környékén térhet vissza (She)
Martin Skrtel, a Liverpool labdarúgócsapatának védője a vasárnapi, Manchester City elleni összecsapáson szenvedett térdszalagsérülést. A Mersey-parti klub kedd esti tájékoztatása szerint a szlovák védőt nem kell megműteni.
okt. 8
9:48
Ezek a hollandok vertek meg minket (Blikk)
Két kínai és egy orosz születésű játékos nyerte a csapat-EB-t
okt. 8
10:06
Törökország: győzelem után mondott le a Besiktas edzője (She)
A Hacettepe elleni 2–1-s győzelem után lemondott posztjáról Ertugrul Saglam, a török bajnokságban harmadik helyen álló Besiktas vezetőedzője.
okt. 8
10:08
Peking 2008: már a kínai tornászszövetség is vizsgálódik (She)
Nemcsak a Nemzetközi, hanem a Kínai Tornászszövetség is vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy Jang Jün és Tung Fang-hsziao elérte-e az előírt 16 éves kort a 2000-es sydney-i olimpia évében. A két versenyző tagja volt a nyolc évvel ezelőtt bronzérmes női válogatottnak, ám nem tudni pontosan, mikor is születtek.
okt. 8
10:24
Tenisz, AusOpen: megemelt pénzdíjért küzdenek jövőre (She)
A 2009-es év első Grand Slam tornáján megemelt pénzdíjért küzdhetnek majd a teniszezők – jelentette be az Austral Opent szervező cég. Jövőre az idei 20.6 millió ausztrál helyett 22 millió (2.8 milliárd forint) lesz a kéthetes torna összdíjazása.
okt. 8
10:42
Formula–1: Japánban zöld gumikkal a környezetbarát autózásért (She)
Zöld színű barázdákkal látják el az autók gumijait a hétvégi Formula-1-es Japán Nagydíjon, ezzel is népszerűsítve a „Tegyük zölddé az autókat” elnevezésű globális kampányt, amely arra irányul, hogy az autózást világszerte takarékosabbá és egyre inkább környezetbaráttá tegyék.
okt. 8
10:44
Juventus: Jurij Zsirkov érkezhet Pavel Nedved helyére (She)
Olasz információk szerint a Juventus bal oldali középpályást akar szerződtetni a következő átigazolási szezonban.
okt. 8
11:09
Zöld barázdákkal a környezetért (Metropol)
Zöld színű barázdákkal látják el az autók gumijait a hétvégi Forma-1-es Japán Nagydíjon, ezzel is népszerűsítve a "Make Cars Green" elnevezésű globális kampányt, amely arra irányul, hogy az autózást takarékosabbá és egyre inkább környezetbaráttá tegyék világszerte.
okt. 8
11:36
Magyarország 12 helyet rontott a világranglistán (Infostart)
Az előző hónapban elfoglalt pozíciójához képest 12 helyet rontva Magyarország a 62. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján,
okt. 8
11:38
Ronaldo meggyógyult, de nincs csapata (Infostart)
A vártnál egy hónappal korábban gyógyultnak nyilvánították Ronaldót. A brazil futballista hamarosan játszhat, ám az még kérdéses, hogy melyik csapatban.
okt. 8
11:54
Vb-selejtezők: Szicsev pótolhatja Pavljucsenkót (She)
Pótbehívókat küldött ki Guus Hiddink, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután vb-selejtezőkre készülő keretéből kiesett Roman Pavljucsenko, Gyenyisz Kologyin és Dmitrij Torbinszki is.
okt. 8
12:30
Vb-selejtezők: Deco és Maniche is kidőlt a portugál keretből (She)
Két kitűnő középpályását kell pótolnia az októberi labdarúgó világbajnoki selejtezőkön Carlos Queiroznak, a portugál nemzeti csapat szövetségi kapitányának: Deco és Maniche is kidőlt a sorból.
okt. 8
13:24
Az összes olimpiai doppingmintát újra megvizsgálják (Infostart)
Újra elemzik az augusztusi pekingi olimpián doppingvizsgálat céljából levett összes vér- és vizeletmintát - jelentette be a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.
okt. 8
13:33
Az összes olimpiai doppingmintát újra elemzik (Metropol)
Az ismételt kontroll nem titkoltan a CERA, az eritropoetin legújabb generációjára irányul. A lefagyasztott mintákat a lausanne-i laborban vizsgálják ismét. A pekingi olimpián több mint 5000 doppingellenőrzést tartottak.
okt. 8
14:27
A Hírszerző szerint ügynök volt Kárpáti György (Metropol)
A Kádár-rendszerben végzett ügynöki tevékenységgel vádolta meg a Hírszerző hírportál szerdán Kárpáti György vízilabdázót, aki az MTI-nek elmondta: semmi nem igaz a vádból, és becsületsértés miatt pert indít a cikk írója ellen.
okt. 8
14:36
Ökölvívás: lehet, hogy idősb Balzsay indul a kapitányi pályázaton (She)
Elképzelhető, hogy januártól is idősb Balzsay Károly irányítja a magyar amatőr ökölvívó-válogatottat, a jelenlegi szövetségi kapitány ugyanis indulni akar az elnökség által kiírt pályázaton.
okt. 8
15:12
Kárpáti György becsületsértési pert indít az ügynökvád miatt (She)
Kárpáti György az MTI megkeresésére úgy nyilatkozott: nem igaz az, amit a honlap állít, és becsületsértési pert indít. Arra a kérdésre, hogy miért állítják ezt róla, válaszként felolvasta a cikk egy bekezdését, amely a nyilvános politikai szerepvállalását taglalja.
okt. 8
15:30
Ázsiai BL: nagyon kikaptak Rivaldóék az elődöntőben (She)
Alighanem véget ért a Rivaldóval felálló Bunyodkor remek menetelése az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligájában: az üzbég bajnok az elődöntő első mérkőzésén háromgólos vereséget szenvedett Adelaide-ben. A másik elődöntő japán „házi derbijén” az Urava Red Diamonds a hajráig vezetett Oszakában, de a Gamba a válogatott Endo góljával a 82. percben egyenlíteni tudott.
okt. 8
16:06
Görögország: a svéd Frisket kérnék fel a bírói testület vezetésére (She)
A Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) elnöke, Vaszilisz Gagacisz a játékvezetéstől 2005-ben visszavonult svéd Anders Frisket kérné fel a görög bírói testület élére.
okt. 8
17:00
Labdarúgó MK: kétgólos előnyt szerzett a Honvéd idegenben (She)
A Budapest Honvéd 2–0-ra nyert Makón a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
okt. 8
17:02
Labdarúgó MK: a KBSC nyerte a másodosztályúak csatáját (She)
Hazai pályán 2–0-ra győzött a Kazincbarcika a Lombard Pápa ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ezzel előnyből várhatja a visszavágót.
okt. 8
17:36
Az MTK lemond Kovács Katalinról (Infostart)
Az MTK-Erzsébetváros elnöksége egyhangúlag helybenhagyta a fegyelmi bizottság elmarasztaló határozatát és úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a kajakozó Kovács Katalin 2008. december 31-én lejáró szerződését.
okt. 8
17:36
Kajak-kenu: nem hosszabbítja meg Kovács Katalin szerződését az MTK (She)
Az MTK elnöksége egyhangúlag helybenhagyta a fegyelmi bizottság elmarasztaló határozatát, és úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Kovács Katalin 2008. december 31-én lejáró szerződését.
okt. 8
18:12
Tiszeker: Várhatóak még nagy meglepetések (Infostart)
Az új doppingszerek megjelenése és az új vizsgálatok kifejlesztése miatt a következő nyolc évben minden, a pekingi olimpián levett mintát többször ismét megvizsgálnak - mondta az InfoRádiónak a Magyar Antidopping Csoport ügyvezetője. Tiszker Ágnes szerint még további pozitív esetek várhatóak.
okt. 8
18:21
Az MTK-nak nem kell az olimpiai bajnoknő (Metropol)
Az MTK elnöksége egyhangúlag helybenhagyta a fegyelmi bizottság elmarasztaló határozatát és úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Kovács Katalin 2008.december 31-én lejáró szerződését.
okt. 8
18:21
MTK: "Kovács Katalin cserbenhagyta az MTK-t"! (Behaviour)
Az MTK elnöksége egyhangúlag helybenhagyta a fegyelmi bizottság elmarasztaló határozatát és úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Kovács Katalin 2008. december 31-én lejáró szerződését.
okt. 8
18:30
Tenisz: Ivanovics már az első körben kipottyant Moszkvában (She)
Nem jutott be a negyeddöntőbe Ana Ivanovics a moszkvai női tenisztornán, a negyedik helyen kiemelt szerb klasszist a második fordulóban a szlovák Dominika Cibulková győzte le három szettben.
okt. 8
18:32
Játékvezetés: egy bíró is áldozata lett a monorierdei vonatbalesetnek (She)
A monorierdei vonatbaleset négy áldozata között van a békéscsabai játékvezető, Dajka József is.
okt. 8
19:06
Tenisz: a német Schüttler az első negyeddöntős Stockholmban (She)
Az ötödik helyen kiemelt német Rainer Schüttler jutott be elsőként a stockholmi ATP-torna negyeddöntőjébe, miután két játszmában legyőzte az ecuadori Nicolas Lapenttit.
okt. 8
19:08
Labdarúgó MK: döntetlent játszott a Kecskemét a REAC-cal (She)
A Kecskemét hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a REAC ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
okt. 8
19:24
Majdnem két év után talált magára a fiatal csatár (Infostart)
Az MTK 4-2-re győzött a Kaposvár otthonában a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
okt. 8
19:42
Női kézilabda NB I: a Loki magabiztosan nyert Újvárosban (She)
Magabiztos győzelmet aratott a DVSC-Aquaticum a Dunaferr vendégeként a női kézilabda NB I 6. fordulójának rangadóján, a hajdúságiak 33–29-re győzték le az előző idény ezüstérmesét.
okt. 8
19:44
Női kosárlabda NB I: egy félidős Csata-csoda a címvédő ellen (She)
A Vasas-Csata egy félidőnyi remeklés után sima vereséget szenvedett otthonában a címvédő Soprontól az UNIQA női kosárlabda NB I-ben.
okt. 8
20:00
Női kézilabda NB I: a Fradi tizennégy góllal verte meg a Vasast (She)
okt. 8
20:09
Nyert az Újpest a Magyar Kupában (Behaviour)
Az Újpest FC három góllal nyert a másodosztályú Bőcs vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, a párharc első, Miskolcon rendezett mérkőzésén.
okt. 8
20:18
Kosárlabda: a Nyíregyháza győzelemmel kezdett a Közép-európai Ligában (She)
Győzelemmel kezdte szereplését a férfi kosárlabdázók Közép-európai Ligájában a Nyíregyháza, a magyar együttes 98–85-re verte meg az osztrák Arkadia Traiskirchent.
okt. 8
20:54
Asztalitenisz Eb: Lovas sérült, hárman továbbjutottak (She)
Az öt magyar induló közül három bejutott a legjobb 64 közé a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság női egyes versenyében.
okt. 8
20:56
Férfi vízilabda ob I: a Vasas legyőzte az Egert a rangadón (She)
A Vasas szinte végig vezetve győzte le az Egert a férfi vízilabda bajnokság második fordulójában rendezett rangadón.
okt. 8
21:21
Vasas-siker a pólórangadón (Behaviour)
A címvédő győzelmével zárult a férfi vízilabda ob I 2008/09-es idényének első rangadója: a Vasas négy góllal nyert a legutóbbi pontvadászat ezüstérmese, az Eger ellen a Komjádi uszodában szerda este.
okt. 8
21:48
Tenisz: hullottak az orosz kiemeltek a moszkvai férfitornán (She)
A harmadik helyen kiemelt Mihai Juzsnyij az első fordulóban, míg a második helyen rangsorolt Igor Andrejev a második fordulóban búcsúzott a moszkvai férfi tenisztornán.
okt. 8
21:48
Az UEFA kizárná az eladósodott klubokat (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kizárná a nemzetközi kupákból azokat a klubokat, amelyeknek nagy adósságuk van.
okt. 8
22:06
Tenisz: Szafina legyőzte Mauresmót a moszkvai tornán (She)
A második helyen kiemelt, hazai pályán játszó Dinara Szafina háromszettes meccsen legyőzte a francia Amélie Mauresmót a moszkvai női torna második fordulójában.

Keresés