2008. október 27. hétfő

okt. 27
1:36
Ne add fel, Zoli (Blikk)
Koeman végignézte a REAC-ot irányító segítője mérkőzését
okt. 27
1:40
Véget ért a kézilabda-háború (Blikk)
Fél év sárdobálás után elásták a csatabárdot
okt. 27
1:44
Magyar gólpárbaj Hollandiában (Blikk)
Mindkét válogatott focista eredményes volt a bajnoki meccsen
okt. 27
6:24
Elhunyt Delneky Gábor olimpiai bajnok kardvívó (Infostart)
Életének 77. évében elhunyt Delneky Gábor olimpiai bajnok kardvívó.
okt. 27
7:00
Tenisz: tízen harcolnak három sanghaji helyért Párizsban (She)
A vasárnap megkezdődött 2.27 millió euró összdíjazású párizsi férfi tenisztornán tíz játékos küzd a szezonzáró Mesterek Kupájának még kiadó három helyéért.
okt. 27
7:18
NFL: Pittsburghben is nyerni tudott a New York Giants (She)
Az NFL 8. fordulójában a címvédő New York Giants Pittsburghbe látogatott, és kemény csatában nyert a Steelers ellen, így egyetlen vereségével vezeti a főcsoportját. A pittsburghieknek ez volt a második kudarcuk az idény során.
okt. 27
7:54
Atlétika: Dibaba és Sihine egybekelt „az évezred esküvőjén” (She)
A hétvégén összeházasodott az etióp atlétika két kiemelkedő alakja, a pekingi olimpián öt- és tízezer méteren is győztes Tirunesh Dibaba és a játékokon a férfiak tízezres versenyében ezüstérmes Sileshi Sihine.
okt. 27
7:56
Finnország: első országos bajnoki címét nyerte az Inter Turku (She)
Története első finn országos bajnoki címét nyerte meg az Inter Turku.
okt. 27
8:15
Bajnokavatás elnapolva (Metropol)
A kilencedik parti döntetlennel ért véget a címvédő Viswanathan Anand és az orosz Vlagyimir Kramnyik között zajló sakkvilágbajnoki párosmérkőzésen, Bonnban.
okt. 27
9:03
Kézilabda: Laurencz Szabolcs remekelt a Bundesligában (She)
Laurencz Szabolcs a mezőny messze legeredményesebb játékosaként kilenc gólt lőtt a vendéglátó Dormagen színeiben a Balingen kapujába a Bundesligában.
okt. 27
9:09
Ezüst a junior cselgáncs-vb-n (Metropol)
A 66 kg-os Gorjanácz Zsolt ezüstérmet nyert a bangkoki junior cselgáncs-világbajnokság zárónapján. Az UTE dzsúdósát - aki a viadal honlapja alapján a fináléig vívott öt meccséből négyet ipponnal nyert.
okt. 27
9:12
Törött váltókar miatt bukott a magyar versenyző (Behaviour)
Az év utolsó versenyének utolsó napja virradt vasárnap reggel a valenciai versenypályára. A gyorsasági motoros világbajnokság egyetlen nyitott kérdésére várta mindenki a választ: ki lesz a nyolcadliteresek ezüstérmese?
okt. 27
9:21
"A rajtnál Hamiltonnak biztosan eszébe jut, mit rontott el tavaly" (Infostart)
Hullámzóan teljesített az idei Forma-1-es világbajnokság két éllovasa - mondta Wéber Gábor szakkommentátor az InfoRádió Aréna című műsorában. Az angol Lewis Hamilton és a brazil Felipe Massa így is lényegesen jobban szerepelt a tavalyi győztes finn Kimi Räikkönennél - tette hozzá.
okt. 27
9:57
Szávay a 28. a világranglistán (Infostart)
Szávay Ágnes három helyet rontott egy héttel ezelőtti pozícióján, így a 28. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
okt. 27
10:51
Tenisz: Szávay három helyet rontott a női világranglistán (She)
Szávay Ágnes az utóbbi időben nem igazán nyert mérkőzést, a sikertelenség pedig meglátszik a magyar teniszező világranglista-helyezésén is.
okt. 27
11:45
Gálamérkőzés: Maradonáék megsértődtek a kevés néző miatt (She)
Nem arattak osztatlan sikert Diego Maradonáék azon a gálamérkőzésen, amelyet a grúz és argentin futballveteránok vívtak Tbilisziben.
okt. 27
12:21
Tenisz: Szávay Ágnes bízik edzőjében és az első 10-be vágyik (She)
Szávay Ágnes úgy érzi, jövőre kikerül a hullámvölgyből, továbbra is bízik az edzőjében és a menedzsmentjében, egyúttal reméli, egyszer még bekerül a világ tíz legjobb teniszezője közé.
okt. 27
12:39
NHL: agyrázkódást szenvedett Brandon Sutter, a Carolina csatára (She)
Miután az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) szombati játéknapján a Carolina Hurricanes 4–3-ra megnyerte a New York Islanders elleni mérkőzést, kórházba került a győztes csapat centere, Brandon Sutter. A 19 éves újonc a második harmad közepén a semleges harmadban ütközött Doug Weighttel, az ellenfél centerével.
okt. 27
12:57
Alpesi sí: kártérítést követel az amputált lábú síző – videó (She)
Kártérítési igénnyel fordult a nemzetközi szövetséghez (FIS) Matthias Lanzinger osztrák síző, akinek májusban egy bukás miatt amputálni kellett a bal lábszárát.
okt. 27
12:59
AC Milan: Ancelotti afrikai csapatot irányítana a 2010-es vébén (She)
Az AC Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti játékosként három világbajnokságon vett részt, és kijelentette: szíve szerint a 2010-es dél-afrikai eseményen is szerepet vállalna.
okt. 27
13:06
Kolonics örökös bajnok lett (Behaviour)
Posztumusz örökös bajnoki címmel tüntették ki az MKB kajak-kenu árfolyam 2008-as díjkiosztóján Kolonics Györgyöt, a július 15-én elhunyt kétszeres olimpiai aranyérmes kenulegendát.
okt. 27
13:51
Horvátország: lemondott a Hajduk Split vezetőedzője (She)
Lemondott posztjáról a horvát első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hajduk Split vezetőedzője, Goran Vucevic.
okt. 27
14:09
Motorcsónak-vb: magyar bronzérem az O-125-ös kategóriában (She)
A 19 éves Vő Viktor két olasz versenyző mögött bronzérmet szerzett a floridai Lake Alfredban rendezett O-125-ös kategóriájú motorcsónak-világbajnokságon.
okt. 27
14:45
Videó: egy hétvége, két bajnoki mérkőzés, két mesterhármas (She)
Az elmúlt hétvégén Angliában és Spanyolországban is született egy-egy mesterhármas az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
okt. 27
14:47
Rövid pályás gyorskorcsolya: Galambos Gábor 6. Vancouverben (She)
Galambos Gábor a B-döntőben második lett, így összesítésben a hatodik helyen végzett 500 méteren Vancouverben, a Világkupa-sorozat második állomásán. Knoch Viktor 1000 méteren nem jutott tovább a középdöntőből, ő tizedikként zárt.
okt. 27
15:03
Steaua: Dorinel Munteanut nevezték ki az új vezetőedzőnek (She)
A volt román válogatott Dorinel Munteanut nevezték ki a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé. Elődje, Marius Lacatus a múlt keddi, Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után távozott, miután a fővárosiak hazai pályán 5–3-as vereséget szenvedtek.
okt. 27
15:21
U20-as válogatott: kedd délután AAK-meccs Szlovénia ellen (She)
A Szlovénia elleni Alpok-Adria-kupa-meccsre készülő magyar U20-as válogatott tagjai vasárnap találkoztak, majd a keddi mérkőzés helyszínére, Kaposvárra utaztak. Wilco van Buuren délután tartott egy foglalkozást a csapatnak, a hétfői programban pedig két tréning szerepel. A találkozó kedden 16 órakor lesz a Rákóczi stadionjában.
okt. 27
15:39
FIFPro: C. Ronaldo a 2007–08-as szezon labdarúgója (She)
A hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezete (FIFPro) szerint a Bajnokok Ligája-győztes Manchester United portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo volt az elmúlt szezon legjobbja.
okt. 27
15:41
Videó: íme a Real Madrid–Athletic Bilbao találkozó góljai! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Real Madrid 3–2-re legyőzte hazai pályán az Athletic Bilbaót a Primera División nyolcadik fordulójában. Most megmutatjuk a mérkőzés találatait videón!
okt. 27
16:51
Lengyelország: befagyasztották a labdarúgó-szövetség számláját (She)
A lengyel adóhivatal befagyasztotta a Lengyel Labdarúgó-szövetség (PZPN) bankszámláját, mivel a szervezet 8.8 millió zloty (2.8 millió dollár) adótartozást halmozott fel.
okt. 27
16:53
Tottenham: Jermain Defoe újra a White Hart Lane-re kerülhet (She)
A Tottenhan újonnan kinevezett menedzsere, Harry Redknapp szívesen látná csapatában korábbi játékosát, az angol válogatott támadót, Jermain Defoe-t.
okt. 27
17:27
Atalanta: Cigarini másfél hónapig nem játszhat (She)
Másfél hónapig nem léphet pályára Luca Cigarini, az Atalanta 22 éves középpályása.
okt. 27
17:45
Tenisz: Federer indul Párizsban, Szafin pedig már ki is esett (She)
Roger Federer bejelentette, hogy indul a vasárnap kezdődött, 2,27 millió euró összdíjazású párizsi férfi tenisztornán: korábbi értesülések szerint a svájci világsztár le akarta mondani a Mestersorozat kilencedik, egyben utolsó állomását. Marat Szafin eközben már az első körben búcsúzott a tornától.
okt. 27
18:21
Szávay Ágnes: "A jövő évtől sokkal többet várok" (Infostart)
Szávay Ágnes a legjobb tíz közé kerülést tűzte ki célként 2009-re. A Vasas játékosa jelenleg a 28. a női teniszezők világranglistáján, és idén már nem indul több versenyen, hétfői sajtótájékoztatója után pedig fogorvoshoz készült, hogy kihúzzák mind a négy bölcsességfogát.
okt. 27
18:21
Sakk: Vlagyimir Kramnyik életben tartotta győzelmi esélyeit (She)
A kihívó Vlagyimir Kramnyik a sakkvilágbajnoki-döntő 10. partijában a világos bábukat vezetve 29 lépésben győzött a világbajnok Viswanathan Anand ellen, így 6–4-re módosította az összetett állást.
okt. 27
18:23
MotoGP: Hayden, Melandri és Dovizioso bemutatkozott (She)
Vasárnap Valenciában fejeződött be a gyorsaságimotoros-világbajnokság és egy nappal később már a következő szezon versenygépeit tesztelték a királykategória menői a spanyol városban. A leggyorsabb az a Casey Stoner volt, aki vasárnap a futamot is megnyerte Valenciában.
okt. 27
18:39
Svájc: Rolf Fringer lett a Luzern új szakvezetője (She)
A VfB Stuttgart korábbi edzője, Rolf Fringer lett a svájci élvonalban szereplő FC Luzern új szakvezetője.
okt. 27
19:15
Fiorentina: Gilardino kétmeccses eltiltást kapott kezezésért (She)
Kétmeccses eltiltást kapott Alberto Gilardino, a Fiorentina kitűnő csatára vasárnapi, Palermo ellen kézzel szerzett gólja miatt.
okt. 27
19:42
Talmácsi a 250 kcm-es motort tesztelt (Behaviour)
Talmácsi Gábor egy nappal az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság lezárása után hétfőn Valenciában már csapata, az Aspar istálló 250 kcm-es gépét tesztelte.
okt. 27
19:51
MotoGP: Talmácsi Gábor új motorját tesztelte Valenciában (She)
Talmácsi Gábor számára vasárnap Valenciában véget ért az idei 125 kcm-s gyorsaságimotoros világbajnoki szezon, mely során összetettben a 3. helyen végzett. A futam után átvette bronzérmét, majd részt vett az Aspar Team hagyomány szerinti évadzáró vacsoráján, hétfőn pedig már a jövő évi, 250 kcm-s motorját tesztelte, és saját elmondása szerint nagyon élvezte az edzést az új versenygéppel.
okt. 27
20:18
Gilardinót két meccsre eltiltották a kézzel szerzett gól miatt (Behaviour)
Két bajnoki mérkőzésre eltiltotta Alberto Gilardinót az Olasz Labdarúgóliga, mivel a Fiorentina csatára vasárnap szándékosan kézzel szerzett gólt a 3-1-re megnyert Palermo elleni találkozón.
okt. 27
20:20
Kiszáll a Ferrari a Forma 1-ből? (Behaviour)
A Ferrari vezetősége kilátásba helyezte a csapat távozását a Forma-1-es világbajnoki sorozatból, amennyiben 2010-től valóban egységesíti a motorokat a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).
okt. 27
21:18
Futsal: fölényes győzelemmel kezdett a magyar válogatott (She)
Magabiztos győzelemmel kezdte szereplését a magyar értelmi fogyatékosok futsal válogatottja a Kiskunfélegyházán zajló Európa-bajnokságon. A mieink a csehek ellen diadalmaskodtak 11-2-re.
okt. 27
21:20
Tenisz: Kapros a selejtező utolsó fordulójában búcsúzott (She)
A világranglistán 273. Kapros Anikó két megnyert mérkőzés után kiesett a quebeci keménypályás WTA-torna selejtezőjében, miután az első szett elvesztését követően sérülés miatt feladta az amerikai Carly Gullickson elleni mérkőzést.
okt. 27
21:54
AC Milan: Ronaldinho és Flamini is sérültlistán (She)
Nem léphet pályára a Siena elleni, szerdai olasz élvonalbeli bajnokin az AC Milan labdarúgócsapatának két klasszisa, Ronaldinho és Mathieu Flamini.
okt. 27
22:48
Úszás: Stephanie Rice az év ausztrál úszója (She)
A Pekingben három olimpiai aranyérmet nyerő Stephanie Rice-ot választották az év úszójának Ausztráliában.
okt. 27
23:06
Olympique Marseille: Fred és Juhász Roland is célkeresztben (She)
Francia sajtóértesülések szerint az Olympique Marseille vezetősége máris nagy erőkkel dolgozik a csapat megerősítésén, amelyre a téli átigazolási időszakban vagy jövő nyáron kerülhet sor.

Keresés