2008. október 24. péntek

okt. 24
6:12
Tarolt a négykarikás német márka a szavazásokon (Behaviour)
Egymást követik a voksolások, hogy idén mely autómárka hódította meg a nagyközönséget a legjobban. Legutóbb az Auto motor und sport magazin szólította fel szavazásra olvasóit, és akárcsak a 7. Internet Auto Award szavazáson, most is az Audi vitte el a pálmát.
okt. 24
7:03
NHL: a dallasi Ribeiro öt pontot szerzett az Islanders ellen (She)
Gólgazdag játéknapot rendeztek az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban, miután 7 mérkőzésen 42 gól esett. A Dallas Stars centere, Mike Ribeiro NHL-pályafutása legjobbját nyújtva egy gólja mellett 4 asszisztot is jegyzett a New York Islanders 5–3-as legyőzése során. A Toronto 2–0-s hátrányból fordítva győzött a Boston ellen, megszerezve ezzel idénybeli második győzelmét.
okt. 24
7:21
Németország: Beckenbauer kiakadt a válogatott játékosokra (She)
Éles hangon bírálta a német válogatott futballistáit Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke.
okt. 24
7:57
Brazília: jelentős támogatót szerzett a labdarúgó-szövetség (She)
Mintegy 70 millió euróval támogatja a brazil labdarúgó-válogatottat az Itau Bank. A dél-amerikai ország második legnagyobb magánkézben lévő pénzintézménye 2014-ig állapodott meg a futballszövetséggel.
okt. 24
7:59
Celtic: visszatérhet Jokohamába a japán válogatott középpályás (She)
Az elmúlt hat évet Európában töltötte Nakamura Sunszuke 81-szeres japán válogatott középpályás, ám a hírek szerint a 2005 óta a Celticben futballozó játékos a téli átigazolási időszakban hazatérher korábbi klubjához, a Jokohama F. Marinos csapatához.
okt. 24
8:15
Nyíregyháza: Aco Sztojkov meggyógyult, játszhat a ZTE ellen (She)
Felépült sérüléséből Aco Sztojkov, a Nyíregyháza Spartacus macedón támadója. A játékos hazája Izland ellen 1–0-ra elvesztett világbajnoki selejtező mérkőzésén szenvedett combizomhúzódást, ami miatt ki kellett hagynia a múlt heti, Paks elleni bajnoki mérkőzést.
okt. 24
8:51
Atlético Madrid: kirúgták a Real-mezt kérő fizikoterapeutát (She)
Az Atlético Madrid menesztette egyik fizikoterapeutáját, mivel a szakember a Real elleni 2–1-re elveszített városi rangadót követően elkérte Iker Casillas mezét.
okt. 24
9:09
Szávay: Örülök, hogy vége! (Blikk)
Szávay Ágnest sok csalódás érte idén
okt. 24
9:11
Kikaptak a bajnok győri kézisek (Blikk)
Meglepő vereséget szenvedett a Győri ETO női kézilabdacsapata
okt. 24
9:13
Szupertini (Blikk)
Bojan Krkic két gólt szerzett a Basel ellen
okt. 24
9:27
NBA: Stoudemire megsérült, nem biztos, hogy a rajton ott lesz (She)
Az Oklahoma City Thunder elleni felkészülési mérkőzés harmadik negyedében megsérült Amare Stoudemire, a Phoenix Suns kiválósága. A néhány hete még szemsérülése miatt nem szereplő erőcsatárnak ez alkalommal a bal kezén ficamodott ki egy ujja, és a csapat orvosai még nem tudták megmondani, hogy a jövő héten kezdődő szezon rajtjánál ott lehet-e.
okt. 24
9:45
Torino: három jelölt Gianni De Biasi vezetőedzői posztjára (She)
Gianni De Biasinak nagy valószínűséggel távoznia kell posztjáról, ha a bajnokságban a 17. helyen álló Torino elveszíti a szombati, Juventus elleni városi derbit.
okt. 24
10:03
Dopping: kétéves eltiltást kapott egy osztrák atléta (She)
Doppingvétség miatt kétéves eltiltást kapott Susanne Pumper osztrák atléta.
okt. 24
10:21
MotoGP: Talmácsi a 14. lett az első szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság évadzáró, utolsó futamát rendezik most hét végén Valenciában. Röviddel ezelőtt ért véget a nyolcadliteresek első szabadedzése, amelyen a világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a 14. helyen végzett.
okt. 24
10:21
Beckhamet várják a Milannál (Blikk)
Ancelotti szerint akár kezdő is lehet az angol középpályás
okt. 24
10:39
Vancouver 2010: elégedett az előkészületekkel a NOB (She)
Elégedett a 2010-es vancouveri téli játékok előkészületeivel a Nemzetközi Olimpia Bizottság.
okt. 24
11:51
NFL: nincs jó kedv a ligában a megbírságolt játékos szerint (She)
"Nincs derű, jókedv a ligában" - jelentette ki Chris Johnson, a Tennessee Titans amerikaifutballistája, miután túlzott "gólöröme" miatt 10 ezer dolláros büntetést kapott. A futójátékos október 19-én bravúros, 66 yardos hatpontos (touchdown) akciót ért el Kansas City Chiefs otthonában, majd a pálya mellett, a közönség szórakoztatására felállított dobokon előadott egy ütős magánszámot.
okt. 24
11:53
Kaposvár: Farkas Zoltánt megműtötték, hat hétig nem játszhat (She)
A Debrecen elleni mérkőzésen egy összecsapás során keresztszalag-szakadást és porcleválást szenvedett Farkas Zoltán, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi saját nevelésű 21 éves játékosa.
okt. 24
11:55
NBA: visszajátszás kérhető a vitatott pontértékű dobásokra (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) magyar idő szerint szerda hajnalban kezdődő új szezonjában lehetőségük lesz a játékvezetőknek video-visszajátszást kérni annak eldöntésére, hogy egy mezőnykosár a hárompontosvonalon kívülről esett-e.
okt. 24
12:27
NOB: Jacques Rogge ismét indul a bizottság elnöki posztjáért (She)
Jacques Rogge ismét indul a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöki posztjáért.
okt. 24
13:03
Bundesliga: Toni sérülés miatt nem játszik a Wolfsburg ellen (She)
A Bayern München olasz támadója, Luca Toni nem játszhat csapata hét végi, Wolfsburg elleni bajnokiján bordasérülés miatt.
okt. 24
13:39
Vb-2010: Kassai Viktor neve is szerepel a játékvezetői listán (She)
Kassai Viktor is szerepel azon a 38 játékvezető nevét tartalmazó előzetes listán, amelyből a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékes bizottsága kijelöli majd a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságon szereplő sípmestereket.
okt. 24
14:15
Manchester United: Ferguson beválogatná Gary Neville-t (She)
A Manchester United skót menedzsere kijelentette, hogy szeretné, ha a „vörös ördögök” csapatkapitánya ismét az angol válogatottban szerepelne.
okt. 24
15:27
Talmácsi a 11. lett az első időmérőn (Infostart)
Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a 125 kcm-es kategória első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei utolsó futamán, a Valenciai Nagydíjon.
okt. 24
15:27
WTCC: Michelisz a 22. helyen kezdett az okajamai hétvégén (She)
A világ egyik legnépszerűbb autós versenysorozata a túraautó-világbajnokság, amelyben Michelisz Norbert személyében először indul magyar versenyző. A 24 éves pilóta a konstruktőri pontversenyben vezető SEAT gyári csapatának támogatásával indul, vagyis olyan autóval vehet részt, mint amilyennel például a volt F1-es pilóta, az egyéni versenyben második Gabriele Tarquini is szerepel.
okt. 24
15:29
Rogge ismét indul a NOB elnöki posztjáért (Infostart)
Ismét indulni kíván a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöki posztjáért Jacques Rogge, a szervezet jelenlegi vezetője.
okt. 24
15:45
Németország: Michael Ballack kész leülni Joachim Löwvel (She)
A német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Michael Ballack elfogadta a szövetségi kapitány, Joachim Löw meghívását, és kész találkozni a trénerrel. Úgy tűnik, csitul a Joachim Löw–Michael Ballack vita: a német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kész találkozni a szövetségi kapitánnyal.
okt. 24
16:03
Tenisz: Bázelben Nalbandian, Szentpéterváron Verdasco nyert (She)
A héten zajló férfi tenisztornákon a negyeddöntőket rendezik pénteken. Bázelben az argentin David Nalbandian 7:6, 6:4-re verte meg a német Benjamin Beckert, míg Szentpéterváron a spanyol Fernando Verdasco 7:5, 6:2 arányban diadalmaskodott a német Rainer Schüttlerrel szemben.
okt. 24
16:21
Videó: nézze meg a Heerenveen–Milan UEFA-kupa meccs góljait! (She)
A Milan csütörtökön 3–1-re legyőzte az UEFA-kupa-csoportkör 1. fordulójában a holland Heerenveen együttesét. Tekintse meg a gólokat!
okt. 24
16:23
Tenisz: Linzben Radwanska, Luxembourg-ban Li Na győzött (She)
A Linzben zajló női tenisztornán a lengyel Agnieszka Radwanska 6:3, 6:2-re verte meg az orosz Nadja Petrovát, Luxembourg-ban pedig a kínai Li Na győzött a cseh Iveta Benesová ellen 6:4, 4:6, 6:2-re. Mindkét tornán a negyeddöntőket rendezik pénteken.
okt. 24
16:39
MotoGP: Tóth Imre 7. lett az első időmérőn a 250 kcm-ben (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-s kategóriájában szereplő Tóth Imre a számára előkelő 7. helyet szerezte meg az idény utolsó, valenciai versenyének első időmérő edzésén. Csapattársa, a szintén magyar Györfi Alen a 23. lett. Tóth Imre már a szabadedzésen is jól szerepelt, ott a 10. helyet szerezte meg. Az időmérőn a leggyorsabb a spanyol Alex Debon volt.
okt. 24
16:41
Junior cselgáncs-vb: Gáspár Eszter is bronzérmes Bangkokban (She)
A 63 kg-os Gáspár Eszter bronzérmet nyert a Bangkokban zajló junior cselgáncs-világbajnokságon. A viadal honlapja szerint a miskolciak reménysége csak a későbbi győztes japán Kikukava Jukitól kapott ki, ráadásul mind a négy győzelmét ipponnal aratta.
okt. 24
17:33
Ronaldo: Többet tettem az Aranylabdáért, mint bárki más (Infostart)
Cristiano Ronaldo úgy érzi, jó esélye van arra, hogy miután a Manchester Unitedet győzelemre vezette a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában is, idén elnyerje a legjobb Európában játszó labdarúgónak járó Aranylabdát és a FIFA Év játékosa-címet.
okt. 24
17:33
Ferencváros: Bartha kihagyhatja a Baktalórántháza elleni meccset (She)
Minden bizonnyal kihagyja a szombati, Baktalórántháza elleni összecsapást Bartha László, a Ferencváros labdarúgója. Erről a 100%Fradi adott tájékoztatást.
okt. 24
17:35
Formula–1: Alonso eldöntötte, hol folytatja pályafutását (She)
Holland lapértesülések szerint a kétszeres világbajnok Fernando Alonso eldöntötte, hol folytatja pályafutását a következő szezonban, és a jövő heti Brazil Nagydíj után be is jelenti, hogy elhagyja-e a Renault csapatát.
okt. 24
17:37
Bundesliga: kútba eshet a vasárnapi magyar rangadó Dortmundban (She)
A Bundesliga 9. fordulójának vasárnapi játéknapján a Borussia Dortmund fogadja a Hertha BSC csapatát. Könnyen lehet azonban, hogy sem Hajnal Tamás, sem Dárdai Pál nem lép pályára a Signal Iduna Parkban.
okt. 24
17:51
Championship: Buzsáky csapatánál kirúgták Ian Dowie menedzsert (She)
Az angol másodosztályú bajnokságban szereplő Queens Park Rangers együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy megköszönte Ian Dowie menedzser munkáját.
okt. 24
18:09
Soproni Liga: szurkolói miatt megbüntették a paksiakat (She)
Az MLSZ a PAKSI FC–Nyíregyháza mérkőzésen a hazai szurkolók részéről elkövetett rendzavarások miatt megbüntette a tolnai csapatot.
okt. 24
18:45
Premier League: Keane is kihagyhatja a szuperrangadót (She)
Az angol bajnokság egyik rangadóját, a Chelsea-Liverpool mérkőzést rendezik meg vasárnap. Úgy tűnik Fernando Torres és Robbie Keane nélkül.
okt. 24
18:47
Gyorsaságimotor: változott a 2009-es évi versenynaptár (She)
A Nemzetközi Motorsport-szövetség (FIM) közzétette a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokság újabb ideiglenes programját: a műsorban egyetlen változás szerepel, a San Marinó-i Nagydíjra egy héttel korábban, szeptember 6-án kerül sor.
okt. 24
19:21
Soproni Liga: elkezdődött a DVSC–Honvéd – élőben az NSO-n! (She)
okt. 24
19:39
Sakk: ezúttal is döntetlen, egy pontra Anand a végső sikertől (She)
A nyolcadik összecsapáson is megtartotta összetettbeli hárompontos előnyét a címvédő indiai Viswanathan Anand Vlagyimir Kramnyikkal szemben a németországi Bonnban zajló sakkvilágbajnoki párosmérkőzésen.
okt. 24
19:41
Férfi kézilabda NB I: hétgólos debreceni siker a Tatabánya ellen (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Debrecen a férfi kézilabda-bajnokság pénteki játéknapján a Tatabánya ellen.
okt. 24
19:43
Férfi kézilabda NB I: szoros meccsen győzött a Kecskemét (She)
A férfi kézilabda bajnokságban szoros meccset játszott egymással a Kecskemét és a Komló. A találkozón egy gól döntött a hazaiak javára, a végeredmény 24–23.
okt. 24
19:57
Tenisz: Ana Ivanovics búcsúztatta Szávay Ágnes legyőzőjét (She)
Az első három kiemelt bejutott a legjobb négy közé a Linzben zajló fedett pályás női WTA-versenyen.
okt. 24
20:15
Női kosárlabda NB I: könnyed pécsi győzelem a BEAC ellen (She)
A bajnoki ezüstérmes Pécs majd’ ötven ponttal verte meg hazai pályán a BEAC-Újbuda csapatát az női kosárlabda-bajnokság pénteki mérkőzésén.
okt. 24
20:33
Férfi kézilabda NB I: két góllal nyert a Dunaferr a Pler ellen (She)
A férfi kézilabda-bajnokság élvonalában kétgólos, 24–22-es győzelmet aratott a Dunaferr a Pler KC ellen.
okt. 24
20:35
Bundesliga 2: idegenben győzött az Augsburg a bajor derbin (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában az Ingolstadt fogadta Torghelle Sándor és Szabics Imre együttesét, az Augsburgot.
okt. 24
20:37
Kézilabda: hamis bérleteket lehet kapni a győri meccsekre (She)
A Győri Audi ETO KC ügyvezető elnöke, Vanyus Attila arról értesült, hogy a városban féláron (5000 forint) vásárolható hamis bérlet a női kézilabdacsapat hazai mérkőzéseire, s ezért feljelentést tett.
okt. 24
20:51
Jégkorong, ob I: Miskolcon nyert simán a HC Csíkszereda (She)
A jégkorong MOL Ligában a Miskolci Jegesmedvék otthonában győzött a HC Csíkszereda.

Keresés