2008. november 1. szombat

nov. 1
0:30
Jégkorong, MOL Liga: az SC Csikszereda győzött a Steaua ellen (She)
A MOL Liga pénteki romániai mérkőzésein mindkét csíkszeredai csapat győzött. Az SC a Steaua ellen nyert 3–2-re, míg a HC Gyergyószentmiklóson győzött 7–4-re.
nov. 1
6:48
NHL: otthon nyert a Chicago, idegenben a Vancouver (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 24. játéknapján a Chicago hazai pályán verte meg 5–2-re a Dallast, míg a Vancouver szétlövéssel győzött Anaheimben.
nov. 1
7:06
NBA: hosszabbítás után nyert a Denver és a Toronto (She)
Két mérkőzés is hosszabbítást hozott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság negyedik játéknapján, a túlóra végén a Toronto és a Denver örülhetett. A San Antonio egy ponttal kapott ki Portlandben, a bajnok Boston sima győzelmet aratott a Chicago ellen.
nov. 1
8:18
Tenisz: Wozniak győzött, Dechy kikapott Québecben (She)
A hazai közönség előtt szereplő Aleksandra Wozniak bejutott a Québecben zajló női tenisztorna elődöntőjébe, ellentétben a francia Nathalie Dechyvel, akit az amerikai Angela Haynes három játszmában megvert.
nov. 1
8:20
Formula–1: Barrichello folytatná – mert megérdemli (She)
Rubens Barrichelo, a Honda brazil pilótája úgy véli, megérdemli, hogy továbbra is a Formula–1-ben versenyezzen.
nov. 1
9:30
Manchester United: Tévez maradni akar a csapatnál (She)
Carlos Tévezt nem foglalkoztatja a távozás gondolata. A Manchester United argentin csatára az előző szezonban alapembernek számított, az idén azonban Dimitar Berbatov érkezésével egyre ritkábban kap szerepet a „vörös ördögöknél”.
nov. 1
9:48
West Ham: Zola a rossz sorozat ellenére nem aggódik (She)
Gianfranco Zola, a West Ham United menedzsere nem aggódik csapata gyenge szereplése miatt. A „kalapácsosok” legutóbbi négy mérkőzésüket elveszítették, de az olasz szakember továbbra is bízik játékosaiban.
nov. 1
10:15
Red Bull Air Race: Arch nyerte a sorozatot (Metropol)
A kvalifikációban aratott diadalával eldőlt, hogy a szezonzáró perth-i futam eredményétől függetlenül az osztrák Hannes Arch nyerte meg a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülős világbajnoki sorozatot.
nov. 1
10:24
Tenisz: a Roddickot megverő Tsonga lesz Blake ellenfele (She)
Jo-Wilfried Tsonga szoros mérkőzésen, 5:7, 6:4, 7:6-ra legyőzte Andy Roddickot a párizsi mesterverseny negyeddöntőjében, így ő lesz az amerikai James Blake ellenfele az elődöntőben.
nov. 1
10:57
Ökölvívás: Hasim Rahman áll ki Vlagyimir Klicsko ellen (She)
A sérült Alekszandr Povetkin helyett Hasim Rahman lesz Vlagyimir Klicskónak, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú ukrán világbajnokának az ellenfele a december 13-i címvédő mérkőzésen.
nov. 1
11:15
Bajnokok Ligája: két meccs zárt kapuk mögött Madridban (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága megváltoztatta az Atlético Madridra kirótt büntetését: az új döntés értelmében a következő két hazai BL-mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszania a spanyol egyesületnek.
nov. 1
12:09
Rali: Sébastian Loeb tovább halad a címvédés felé (She)
A címvédő és a pontversenyben jelenleg is vezető francia Sébastian Loeb tovább halad ötödik vb-elsősége felé a Japán-ralin, a világbajnoki sorozat 14., utolsó előtti állomásán.
nov. 1
12:45
Formula–1: a Toro Rosso kivetette a hálóját Sennára (She)
Sajtóértesülés szerint a Formula–1-es Toro Rosso 14 millió dollárt kínál a néhai Ayrton Senna unokaöccsének, Bruno Sennának.
nov. 1
13:03
Dopping: lebukott a 65 éves osztrák vitorlázóbajnok (She)
Pozitív doppingtesztet produkált Carl Auteried vitorlázó, az osztrák szakszövetség (OeSV) felügyelőbizottságának elnöke.
nov. 1
14:33
Fiorentina: Manuel da Costa Németországba igazolhat (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Manuel da Costa, a Fiorentina védője hamarosan eligazol az olasz csapatból.
nov. 1
14:35
NFL: a Packers meghosszabbította Aaron Rodgers szerződését (She)
A Green Bay Packers komolyan számol Aaron Rodgers irányítóval. Ezt támasztja alá, hogy a csapat 2014-ig meghosszabbította az irányító szerződését.
nov. 1
15:09
Formula–1: Fernando Alonso a 3. szabadedzést is megnyerte (She)
A Brazil Nagydíj harmadik szabadedzésén a spanyol Fernando Alonso autózta a legjobb időt. A gyakorláson sokáig az angol Lewis Hamilton állt az élen, de a kétszeres világbajnok az utolsó pillanatokban a hétvége eddigi leggyorsabb körét produkálta. A második helyen Hamilton, a harmadikon Heikki Kovalainen végzett. Felipe Massa a negyedik helyen zárt.
nov. 1
15:27
Soproni Liga: Vasas–Fehérvár meccs – élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 13. fordulójának szombat délutáni mérkőzése, a Vasas–Fehérvár találkozó.
nov. 1
15:39
Tóth elődöntős (Metropol)
Tóth Krisztina bejutott a legjobb négy közé egyesben az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán, Salzburgban.
nov. 1
15:45
Asztalitenisz: Tóth Krisztina elődöntőt játszhat Salzburgban (She)
Tóth Krisztina bejutott a legjobb négy közé egyesben az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán, Salzburgban.
nov. 1
15:47
Premier League: Gera Zoltánnal a kezdőben kapott ki a Fulham (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott az Everton a Fulham ellen. A mindent eldöntő találatot Louis Saha szerezte nem sokkal a rendes játékidő lejárta előtt. A vendégeknél Gera Zoltán kezdőként 87 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig egyszer kapufát fejelt.
nov. 1
16:03
Póker: Tóth Zoltán a 7. helyen zárta a budapesti EPT-t (She)
A legnagyobb európai póker sorozat, az EPT első alkalommal látogatott hazánkba, az ötnapos budapesti versenyen 532 játékos indult. A 4350 euró (1.1 millió forint) nevezési díjból több mint fél milliárd forint nyereményalap gyűlt össze, a győztes 595 ezer euróval (164 millió forint) gazdagodik.
nov. 1
16:05
NB II, Keleti csoport: nem esett gól a Vecsés–BKV meccsen (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult az NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában rendezett Vecsés–BKV mérkőzés.
nov. 1
16:07
NB II, Keleti csoport: elszenvedte 10. vereségét a Tököl (She)
AZ NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában rendezett Tököl–Békéscsaba mérkőzésen a hazaiak 3–0-ra kikaptak, azaz elszenvedték szezonbeli 10. vereségüket. A Baktalórántháza hazai pályán hátrányból 2–1-re megverte a Vácot.
nov. 1
16:39
Tenisz: a címvédő Nalbandian bejutott a párizsi döntőbe (She)
David Nalbandian jutott be elsőként a párizsi mesterverseny fináléjába, miután az elődöntőben 6:1, 5:7, 6:4-re megverte az orosz Nyikolaj Davigyenkót.
nov. 1
16:41
Szlovákia: nem történt haláleset a DAC–Slovan meccsen (She)
A stadion hangosbemondója cáfolta azt a hírt, hogy egy szurkoló meghalt a Dunajska Streda–Slovan Bratislava szlovák bajnoki labdarúgó-mérkőzésen (0–4).
nov. 1
16:43
NB II, Keleti csoport: egygólos vereséget szenvedett a Bőcs (She)
AZ NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában a listavezető Bőcs Szolnokra látogatott, ahol Tóth László csapata 1–0-s vereséget szenvedett. Ezzel megnyílt a lehetőség a Ferencváros előtt, hogy átvegye az első helyet a tabellán.
nov. 1
17:15
Serie B: gól nélküli döntetlennel zárt Vaskó és Filkor csapata (She)
Az Avellinóban csak Vaskó Tamás kapott lehetőséget, ő kezdőként végig a pályán volt a Filkor Attilát a kispadon tudó Sassuolo ellen. A hazaiak másik két magyarja, Vaskó csapattársai, Szatmári Lóránd és Koman Vladimir nem fértek oda a cserék közé. A gól nélkül zárult mérkőzésen Filkor Attila csereként a 77. percben lépett pályára.
nov. 1
17:33
Japán-rali: súlyos állapotban Francois Duval navigátora (She)
Továbbra is súlyos állapotban van Patrick Privato, a belga Francois Duval navigátora: a páros a Japán-rali pénteki versenynapján bukott.
nov. 1
17:35
Bundesliga: Huszti Szabolcsék simán nyertek a Hamburg ellen (She)
A Bundesliga 11. fordulójában a hazai pályán játszó Hannover Huszti Szabolccsal a soraiban meglepetésre simán legyőzte a Hamburgot. A címvédő Bayern München szintén győzött, az Arminia Bielefeld ellen.
nov. 1
17:45
Győzött a Vasas (Metropol)
A Vasas 3-1-re nyert a Kaposvár otthonában a női röplabda NB I-es ligabajnokság szombati mérkőzésén.
nov. 1
18:09
Premier League: egy góllal nyert a Manchester United (She)
Könnyednek látszó mérkőzést tett nehézzé a Manchester United, amely hazai pályán már 4–1-re is vezetett a Hull City ellen, végül mégis csak egy góllal nyert. A találkozón Halmosi Péter a 63. percben állt be a vendégegyüttesbe. A Fülöp Mártonnal felálló Sunderland súlyos verést kapott a Chelsea otthonában.
nov. 1
18:09
Massa az élről, Hamilton negyedikként indulhat Interlagosban (Infostart)
A hazai közönség előtt szereplő Felipe Massa indulhat az élről a Forma-1-es szezonzáró Brazil Nagydíjon.
nov. 1
18:11
Soproni Liga: élőben a szombat esti meccsek az NSO-n (She)
Öt mérkőzést rendeznek szombat délután hat órakor a Soproni Liga 13. fordulójában. A találkozókat élőben követheti a Nemzeti Sport Online-on!
nov. 1
18:13
Formula–1: Massa nyert, Hamilton a 4. lett az időmérő edzésen (She)
A világbajnoki címért hajtó ferraris Felipe Massa nyerte a Formula–1-es idény utolsó időmérő edzését, a szezonzáró Brazil Nagydíjon. A második helyről meglepetésre az olasz Jarno Trulli indulhat, a harmadik helyen a másik Ferrarit irányító Kimi Räikkönen végzett. A pontversenyt vezető Lewis Hamilton a 4. helyen fejezte be a tréninget.
nov. 1
18:27
Championship: nem sok babér termett a magyaroknak (She)
Nem a magyarok napja volt a mai az angol másodosztályban, miután a 15. forduló kora délutáni mérkőzésein egyetlen pontot sem szereztek honfitársaink, illetve csapataik.
nov. 1
18:29
RG: Vass Dóra volt az aranyhalmozó a bajnokságon (She)
Egyéni összetettben és az összes kéziszerrel is Vass Dóra diadalmaskodott a felnőtteknél a ritmikus gimnasztikázók Budakalászon rendezett országos bajnokságán. Az óbudaiak versenyzője magabiztosan előzte meg legnagyobb hazai riválisát, a sérülten versenyző Soós Viktóriát, egyéni összetettben Palásthy Kata szerezte meg a bronzérmet.
nov. 1
18:45
Finnország: tizedszer diadalmaskodott a kupában a HJK (She)
Hosszabbításban szerezte meg története tizedik kupagyőzelmét a HJK Helsinki labdarúgócsapata, miután 2–1-re megverte az FC Honkát.
nov. 1
18:47
Norvégia: Kovács Péter betalált, csapatát mégis kiütötték (She)
A norvég másodosztály utolsó fordulójában a Sarpsborg Sparta csapata 5–1-re kiütötte a már így is bajnok (és feljutó) Odd Grenland gárdáját. A vendégeknél a remek idényt záró Kovács Péter lőtte az egyetlen gólt, és 23 találattal végzett a góllövőlistán. Az Odd Grenland mellett a Sandefjord és a Start jutott az élvonalba, kiesett a Sandnes Ulf és a Hödd.
nov. 1
18:49
Skócia: hengerelt a Rangers, nem lőttek gólt a vendégek (She)
Egyik vendégcsapat sem volt képes betalálni a skót élvonal 10. fordulójában, így aztán nem meglepő módon vendéggyőzelem sem született… Jó játékkal hengerelte le az Invernesst a Rangers, emberhátrányban mentett pontot a Dundee United.
nov. 1
18:51
Videó: nézze meg, ahogy elvitték az súlyosan megsérülő szurkolót! (She)
Letartóztatások és rendbontás kísérte a negyedórára félbeszakadt Dunajska Streda-Slovan Bratislava szlovák bajnoki labdarúgó-mérkőzést, amelyre mintegy ezer magyarországi szurkoló utazott el. Egy drukkert mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.
nov. 1
18:53
Vízilabda: továbbjutott a Honvéd a LEN-kupában (She)
A Domino Honvéd bejutott a legjobb 16 közé a férfi vízilabda LEN Kupában, miután második mérkőzését is megnyerte a selejtezőkör K csoportjában, ezúttal a montenegrói PVK val Prcanj ellen.
nov. 1
19:03
Tenisz, Párizs: Nalbandian–Tsonga döntő lesz a Bercyben (She)
A hazai közönség előtt szereplő Jo-Wilfried Tsonga lesz a címvédő argentin David Nalbandian ellenfele a 2,27 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás tenisztorna döntőjében, miután két sima játszmában nyert az amerikai James Blake ellen.
nov. 1
19:21
A Chelsea egy ötöst gurított Fülöpnek, és újra első (Infostart)
A tabella második helyén álló Chelsea 5-0-ra kiütötte a vendég Sunderlandet az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
nov. 1
19:39
Női kosárlabda NB I: idegenben nyert 21 ponttal a Sopron (She)
Idegenben nyert 101–80-ra a ZTE ellen a Sopron a női kosárlabda-bajnokság élvonalában.
nov. 1
19:41
NB II, Nyugati csoport: hátrányból fordítva nyert a Pécs (She)
Az NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában a Pécsett vendégeskedő pápaiak a 40. percben megszerezték ugyan a vezetést, a hazaiak azonban Wittrédi és Szalai góljaival a második félidőben öt perc alatt fordítani tudtak.
nov. 1
19:57
Női kézilabda EHF-kupa: megnyugtató Fradi-előny (She)
A Ferencváros 38–29-es győzelmet aratott a női kézilabdázók EHF-kupájának nyolcaddöntőjében a Madeira ellen.
nov. 1
19:59
Női kézilabda KEK: tizennyolc góllal nyert a Debrecen (She)
A Debrecen simán nyert a Bancole ellen a női kézilabda KEK-ben. A nyolcaddöntőbe jutásért rendezett első mérkőzésen a Loki 44–26-ra diadalmaskodott.
nov. 1
20:15
Soproni Liga: a Rákóczi könnyedén, 4–1-re verte a REAC-ot (She)
Sima, 4–1-es győzelmet aratott a Kaposvár az utolsó helyen szerénykedő REAC ellen a Soproni Liga 13. fordulójában. Bozsovics, Zahorecz, Nikolics és Bogdán góljaira csak Torma tudott válaszolni.
nov. 1
20:17
Soproni Liga: hazai pályán kapott ki a Győr a Szparitól (She)
Tovább folytatódik a Győr gyengélkedése a bajnokságban. Az előző szezon bronzérmese ezúttal a Nyíregyházától kapott ki hazai pályán, 1–0-ra. Az egyetlen gólt Sztojkov szerezte a mérkőzés 61. percében.

Keresés