2008. november 18. kedd

nov. 18
6:12
Kovács és Janics távkapcsolata (Blikk)
A kétszeres olimpiai bajnok kajak páros tagjai egymástól 170 kilométerre készülnek.
nov. 18
6:14
Pálinger visszatér (Blikk)
Készülnek a decemberi Eb-re
nov. 18
6:16
Találkozunk Belfastban! (Blikk)
A válogatott légiósai klubjaikból egyből Észak-Írországba utaztak.
nov. 18
6:48
NBA: Los Angelesben nyert a San Antonio Spurs (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA ) legutóbbi, 21. játéknapján három mérkőzést rendeztek, nagy meglepetés nem történt. A liga két, talán leggyengébb formában lévő csapata, az Oklahoma City Thunder és a Los Angeles Clippers is hazai pályán szenvedett vereséget. A Utah Jazz 206 pontos meccsen verte meg a Phoenix Sunst.
nov. 18
7:06
NHL: mindkét New York-i csapat szétlövés után tudott győzni (She)
A észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) 41. játéknapján mindkét New York-i csapat hazai körülmények között léphetett pályára, és mindkét csapat mérkőzése csak a szétlövés után dőlt el. A Rangers és az Islanders is kanadai ellenfelet látott vendégül: előbbiek az Ottawát, utóbbiak a Vancouvert verték 2–1-re.
nov. 18
7:24
Labdarúgás: Pelé szerint Kaká, Messi és C. Ronaldo a legjobb (She)
A háromszoros világbajnok Pelé szerint honfitársa, a brazil Kaká, az argentin Lionel Messi és a portugál Cristiano Ronaldo a jelenlegi legjobb labdarúgók.
nov. 18
8:18
NFL: a Cleveland szoros meccsen győzött a Buffalo ellen (She)
Az NFL 11. fordulójának záró találkozóján hétfő este a Cleveland Browns a Buffalo Bills otthonában nyert 29–27-re. A Clevelandnek ez volt a negyedik győzelme, a Buffalónak pedig az ötödik veresége az alapszakaszban.
nov. 18
8:20
Diósgyőr: a dunaszerdahelyi sérültnek gyűjtöttek az ultrák (She)
Nemes kezdeményezéssel rukkoltak ki a diósgyőri ultrák: gyűjtést hirdettek, hogy segítsenek a dunaszerdahelyi rendőrtámadás legsúlyosabb sérültjének, Lengyel Krisztiánnak.
nov. 18
8:22
Debrecen: Máté Péter bal térdét mégis műteni kellett (She)
Bár az MRI-vizsgálat nem mutatott ki szalagszakadást Máté Péter térdében, miután megsérült a DVSC-DEAC színeiben a Ferencváros ellen, a Székesfehérváron elvégzett artroszkópos beavatkozás során dr. Abkarovics Géza mégis azt állapította meg, hogy a DVSC-TEVA labdarúgójának bal térdében elszakadt a keresztszalag.
nov. 18
8:36
Kanadai lecke New York-i módra szétlövés utáni győzelemből (She)
A észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) 41. játéknapján mindkét New York-i csapat hazai körülmények között léphetett pályára, és mindkét csapat mérkőzése csak a szétlövés után dőlt el. A Rangers és az Islanders is kanadai ellenfelet látott vendégül: előbbiek az Ottawát, utóbbiak a Vancouvert verték 2–1-re.
nov. 18
8:54
Galatasaray: kimerültség miatt került kórházba Arda Turan (She)
Kórházba kellett szállítani Arda Turant, a Galatasaray középpályását, miután összeesett a Büyüksehir elleni összecsapáson.
nov. 18
9:30
Kézilabda: kiújult Nagy László sérülése, egyelőre nem edzhet (She)
A finnek elleni, november 27-i Eb-selejtezőre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövőjének, Nagy Lászlónak (Barcelona) a norvég Drammennel vívott BL-meccsen egy rossz lépésnél kiújult a lábsérülése.
nov. 18
9:48
Siófok: Détári szabadságon van, feladatairól még egyeztetnek (She)
Détári Lajosnak, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő BFC Siófok klubmenedzserének egyelőre nem kell edzést tartania, mert a szabadságát tölti. Az igazoltan távol lévő (egy frankfurti ünnepségre meghívott) szakember úgy készült: visszatérte után, hétfőn jól megmozgatja a Ligakupa-kötelezettségei miatt téli álomról egyelőre csak ábrándozó csapatát. A szakembert azonban Csorba Ottó, a sárga-kékek…
nov. 18
9:48
Második helyen állnak a nők Sakkolimpián (Behaviour)
Öt forduló után, azaz gyakorlatilag félidőben a második helyen áll a magyar női válogatott a drezdai sakkolimpián. A férfiak a hétfői vereséggel visszacsúsztak a 17. helyre.
nov. 18
9:50
Labdarúgás, női U20-as vb: Gaál Gyöngyi vezeti a nyitó meccset (She)
A chilei női U20-as labdarúgó-világbajnokságon részt vevő Gaál Gyöngyi játékvezető és Kulcsár Judit asszisztens hétfőn sikeresen teljesítette a fizikai tesztet, és meg is kapták az első feladatot: szerdán Gaál Gyöngyi vezeti a torna első meccsét, a Kína–Argentína találkozót – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
nov. 18
10:24
Autósport: Lewis Hamilton a pályakerékpáros Chris Hoy ellen (She)
A Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton és a háromszoros olimpiai bajnok pályakerékpáros Chris Hoy különversenye vezeti fel december 14-én a Bajnokok Futama elnevezésű gálát a londoni Wembley Stadionban.
nov. 18
10:42
Szerdán futballdömping (Behaviour)
A magyar válogatott észak-írországi fellépése mellett további csaknem 30 barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeznek szerdán világszerte.
nov. 18
11:00
Csepel: futballmérkőzés a polgármesteri hivatal előtt (She)
Rendhagyó helyszínen tartanak futballmérkőzést ma délután 15 órától. A csepeli sportegyesületek így demonstrálnak a Szent Imre téren, a polgármesteri hivatal épülete előtt. A tiltakozó megmozduláson részt vevő egyesületek fiatal sportolói futballmérkőzéseken mérik össze erejüket a demonstráció idejére lezárt hivatal előtti útszakaszon.
nov. 18
11:00
Hajnal Tamás volt a forduló legjobbja (Behaviour)
A szurkolók szavazatai alapján Hajnal Tamás volt a 13. forduló legjobbja a német labdarúgó-bajnokságban.
nov. 18
11:18
Bundesliga: Hajnalt választották a forduló legjobbjának (She)
A szurkolók szavazatai alapján Hajnal Tamás volt a 13. forduló legjobbja a német labdarúgó-bajnokságban.
nov. 18
11:54
Úszás: Michael Phelpset három „aranyszemüveggel” díjazták (She)
Három kategóriában is első helyezettként díjazták Michael Phelpset, a pekingi olimpián nyolc aranyérmet nyerő amerikai szuperúszót az Egyesült Államok hagyományos sportági ünnepén, az Arany Úszószemüveg elnevezésű ceremónián.
nov. 18
11:54
Verekedőket büntettek az NBA-ben (Metropol)
Kevin Garnettet, a címvédő Boston Celtics, és Shaquille O'Nealt, a Phoenix Suns sztárját is megbüntette az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetősége.
nov. 18
11:56
Játékvezetés: Gaál Gyöngyi vezeti a női U20-as vb nyitómeccsét (She)
Chilében szerdán kezdődik a női labdarúgók U20-as világbajnoksága, amelynek nyitómeccsén, a Kína–Argentína összecsapáson két magyar is közreműködik – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján.
nov. 18
12:30
Alba Volán: ma tárgyalják Bécsben Bonni és Couture ügyét (She)
Súlyos büntetésre számíthatnak az Alba Volán jégkorongcsapatának magukról megfeledkező játékosai a Salzburg ellen 4–1-re elveszített EBEL-mérkőzést követően. Az összecsapáson végleg kiállított Derek Couture és Ryan Bonni a mai, jesenicei találkozón biztosan nem játszhat, ügyüket ma délután tárgyalja Bécsben az EBEL fegyelmi bizottsága – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 18
12:48
Ascotra készül Overdose, a veretlen magyar csődör (Infostart)
A hétvégi Globe III-as besorolású római versenyen elért fölényes győzelmével Overdose bebizonyította, hogy a világ élvonalába tartozik - mondta az InfoRádiónak a ló tulajdonosa. Mikóczy Zoltán hozzátette: a hároméves, mindeddig veretlen csődör a júniusi topversenyekre kerülhet újra csúcsformába.
nov. 18
12:48
Brazília: hatmeccses eltiltást szabtak ki a sárgalap-lopásért (She)
Hat mérkőzésre eltiltották azt a brazil futballistát, aki sárga lapot mutatott fel a játékvezetőnek egy Copa Sudamericana-találkozón.
nov. 18
12:48
Zidane jótékonysági meccsen parádézott (Behaviour)
Zinedine Zidane és Ronaldo, valamint a barátaikból álló két csapat hatodik alkalommal futballozott a szegények megsegítéséért. A 2003 óta tartó sorozat legutóbbi állomása a marokkói Fez volt, ahol mintegy 30 ezer néző tekintette meg az európai, afrikai, dél-amerikai futballistákból verbuválódott együttesek keddi játékát.
nov. 18
12:50
NBA: vád alatt a Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban (She)
Az egyesült államokbeli Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) polgári pert kezdeményezett Mark Cuban, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericks tulajdonosa ellen.
nov. 18
12:52
Real Madrid: Vucsiniccsal pótolnák Ruud van Nistelrooyt (She)
A Real Madrid azonnali megoldást keres a hosszabb időre harcképtelenné váló Ruud van Nistelrooy pótlására; a spanyol Marca című lap úgy tudja, a holland csatár pótlására Mirko Vucsinics érkezhet az AS Romától.
nov. 18
14:00
Jótékonysági mérkőzés: Ronaldo újra játszott, Zidane gólt is lőtt (She)
Kilenc hónap kihagyás után ismét pályára lép egy jótékonysági mérkőzésen a brazil Ronaldo.
nov. 18
14:02
Svédország: Ibrahimovic harmadszor az év labdarúgója (She)
Zlatan Ibrahimovicot harmadszor választották meg az év legjobb labdarúgójának Svédországban.
nov. 18
14:18
Nagy bajban a NOB! Sorra távoznak a főszponzorok! (Behaviour)
A testápoló készítményeiről híres amerikai világcég, a Johnson and Johnson nem hosszabbítja meg az év végén lejáró főtámogatói szerződését a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB).
nov. 18
14:36
Tenisz: Roger Federer célja újra a világelsőség (She)
„Lezártam magamban a 2008-as szezont, és már csak előre tekintek” – mondta Roger Federer egy Kuala Lumpur-i sajtókonferencián, ahol a teniszt népszerűsítendő szerepelt.
nov. 18
14:36
A Milan nem adja kölcsön Sevcsenkót a Madridnak (Behaviour)
Az AC Milan határozottan cáfolta, hogy kölcsönadná a Real Madrid labdarúgócsapatának ukrán légiósát, Andrij Sevcsenkót.
nov. 18
14:54
Portsmouth: Adams három hétig nélkülözheti Diarrát (She)
Lassana Diarra bokasérülést szenvedett a Portsmouth West Ham United elleni bajnokiján, így a vezetőedző, Tony Adams minden bizonnyal három hétig nem számíthat középpályására.
nov. 18
14:56
Győri Audi ETO: szerződést hosszabbítottak Simona Spiridonnal (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata két évvel meghosszabbította osztrák-román kettős állampolgárságú játékosa, Simona Spiridon szerződését – olvasható a szakosztály honlapján.
nov. 18
15:30
Olaszország: a Milan cáfolja a Marca című lap információit (She)
A spanyol Marca című lap beszámolója szerint az AC Milan a télen kölcsönadhatja ukrán csatárát, Andrij Sevcsenkót a Real Madridnak, de az olasz klub elnöke, Adriano Galliani határozottan cáfolja a hírt.
nov. 18
15:32
Atlétika: megműtötték a tízpróbázó Zsivoczky Attila lábát (She)
Hétfőn megműtötték Zsivoczky Attila Európa-bajnoki ezüst- és világbajnoki bronzérmes tízpróbázó Achilles-inát.
nov. 18
16:06
Vb-selejtezők: 200 ezres jutalmat kaphatnak Ballackék (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) keddi bejelentése szerint az ország labdarúgó-válogatottjának játékosai fejenként 200 ezer euróra számíthatnak, ha csoportgyőztesként jutnak ki a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra.
nov. 18
16:24
Vívás: meghallgatta a szövetség a kapitányjelölteket (She)
Kedden meghallgatta a vívók szövetségi kapitányi posztjaira pályázókat az előkészítő bizottság, amely egyúttal meg is fogalmazta javaslatát a jövő pénteken ülésező – és akkor várhatóan döntést is hozó – elnökség számára.
nov. 18
16:26
Röplabda: Azerbajdzsánba utazik a Nyíregyháza a Challenge-kupában (She)
A lehető legrosszabb ellenfelet kapta a női röplabda Challenge-kupa harmadik fordulójának sorsolásán a Betonút-NRK-Nyíregyháza: a szabolcsiak Azerbajdzsán fővárosába, Bakiba utaznak.
nov. 18
16:42
Premier League: Didier Drogba hárommeccses eltiltást kapott (She)
A „papírformának megfelelően” három mérkőzésre szóló eltiltást kapott az angol Labdarúgó-szövetségtől (FA) a Chelsea csatára, Didier Drogba.
nov. 18
17:18
Juventus: Zebinát megműtik, három hónap múlva térhet vissza (She)
Az Achilles-ín-sérüléssel bajlódó Jonathan Zebina úgy döntött, hogy megoperáltatja magát. A Juventus francia védője május 17-én, a Serie A előző szezonjának záró fordulójában lépett legutóbb pályára, amikor a torinóiak 3–3-as döntetlent játszottak a Sampdoriával.
nov. 18
17:20
Kosárlabda: a férficsapatok elfogadják a játékvezetőket (She)
A Férfi Hivatásos Kosárlabdaliga támogatja a honi szövetség (MKOSZ) által kinevezett játékvezetői bizottságot és az általa küldött bírók munkáját.
nov. 18
17:22
Real Madrid: szívproblémákkal vizsgálják Rubén de la Redet (She)
Kardiológusok vizsgálják Madridban Rubén de la Redet, a Real 23 éves középpályását, aki a Real Unión elleni Király Kupa-meccsen esett össze.
nov. 18
17:36
Serie A: húsz hónapra börtönbe kerülhet a Lazio elnöke (She)
Gazdasági bűncselekmények miatt a római ügyészség húsz hónapos börtönbüntetést kért Claudio Lotitóra, a Lazio elnökére.
nov. 18
17:38
Skócia: László Csaba dühös a válogatotthoz távozó kulcsemberére (She)
Meglehetősen feldúltan nyilatkozott a skót Hearts labdarúgócsapatának menedzsere, László Csaba, miután egyik kulcsjátékosa, a ghánai Larry Kingston több ezer kilométert utazott a nemzeti csapat mérkőzésére – sérülten.
nov. 18
17:54
Golf: kiengedték az intenzívről a spanyol klasszist (She)
Hosszú kezelés után elhagyhatta az intenzív osztályt Seve Ballesteros, a spanyolok egykori kiemelkedő golfozója.
nov. 18
17:56
Manchester United: Fergusont két mérkőzésről eltiltotta az FA (She)
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson két mérkőzésre szóló eltiltást kapott az angol Labdarúgó-szövetségtől (FA), mert csapata Hull City elleni találkozója után túl hevesen reklamált a játékvezetőnél.
nov. 18
18:12
Videó: Garnett egymeccses eltiltást kapott Bogut megütéséért (She)
A Boston Celtics sztárja, Kevin Garnett egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a Milwaukee Bucks elleni idegenbeli találkozón – az NBA 19. játéknapján – megütötte Andrew Bogutot, a hazaiak játékosát. A mérkőzést 102–97-re a Milwaukee nyerte meg.

Keresés