2008. november 5. szerda

nov. 5
0:09
Argentína: Lionel Messi kimaradt Maradona első keretéből (She)
Hivatalos kinevezését követően Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya máris kihirdette első keretét, melyben nem szerepel Lionel Messi, a Barcelona fiatal sztárja.
nov. 5
0:27
Videó: tekintse meg a keddi BL-játéknap góljait! (She)
Videómegosztónk segítségével összegyűjtöttük a Bajnokok Ligája keddi játéknapjának góljait. Megtekintheti többek között a Roma 3–1-es győzelmét a Chelsea ellen, a Liverpool vitatható 11-esét az Atlético ellen, vagy éppen Panathinaikosz győzelmét Brémában.
nov. 5
0:45
Miért nincs Messi az argentin válogatott keretben? (Infostart)
Megtörtént a hivatalos bejelentés: az argentin szövetség megerősítette, amit a világ a múlt hét közepe óta tudott: Diego Armando Maradona lett az "Albiceleste", az argentin válogatott szövetségi kapitánya. Maga az érintett azt mondta, az elnök, Julio Grondona ötlete volt a kinevezése. A világ érdeklődéssel figyeli az utóbbi negyedszázad legjobb futballistájának reneszánszát - miközben az argentin…
nov. 5
0:49
A futballzseniből szövetségi kapitány lett - videókkal! (Infostart)
Diegó Maradonáról azt tartják, soha, egyetlen futballistának sem volt olyan gömbérzéke, mint neki. Nem érdekelte, hogy rongy- tenisz-, vagy gumilabdával, naranccsal, vagy éppen igazi bőrfocival kell zsonglőrködnie. úgy festett, mintha más planétáról csöppent volna közénk, mintha számára a labdával való bűvészkedés lett volna ugyanolyan természetes, mint másnak a sétálás, a futás, vagy a guggolás.…
nov. 5
6:09
Így ünnepel Hamilton (Blikk)
Már több mint négymilliárdot kaszált a brit pilóta vb-címével
nov. 5
6:09
Persson Norvégiában él, Svédországban edz, magyaroknál játszik (Behaviour)
A magyar klubsport idei legnevesebb igazolásaként májusban a Lombard BVSC asztalitenisz-csapatához szerződött a többszörös világbajnok Jörgen Persson. A svéd klasszis pénteken csapata BL-mérkőzésén mutatkozik be a magyar közönség előtt. Reményei szerint győzelemmel.
nov. 5
6:11
Bosszút forral a királyi gárda (Blikk)
A Real Madrid vissza akar vágni a Juventusnak
nov. 5
6:13
Fújhatják a magyar sztárjátékvezetők! (Blikk)
Három igen jelentős focidöntöt vezetett hazánkbeli bíró idén
nov. 5
6:15
Ronaldinho kimaradt a brazil fociválogatottból (Blikk)
Carlos Dunga mellőzi a Portugália elleni keretből az AC Milan focistáját
nov. 5
6:17
Újra együtt a nagy csapat (Blikk)
A pénteken kezdődő olimpiai selejtezőre készül a hokicsapat
nov. 5
6:45
Liechtenstein: Littbarski lett az FC Vaduz vezetőedzője (She)
Pierre Littbarski, a német válogatottal 1990-ben világbajnoki címet nyerő támadó lett a liechtensteini FC Vaduz labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 5
7:03
NBA: továbbra sem megy a Spursnek, harmadszor kapott ki (She)
A San Antonio Spurs harmadik mérkőzését is elveszítette ebben az idényben. Ezúttal a Dallas Maverickstől kapott ki 98–81-re hazai pályán. A nyolcadik játéknap másik két mérkőzésén is idegenbeli siker született: a Phoenix Suns a New Jersey Nets ellen nyert 114–86-ra, míg a Boston Celtics a Houston Rocketset verte meg 103–99-re.
nov. 5
7:05
NHL: a ráadás legvégén győzött a Senators a Capitals ellen (She)
Az Ottawa Senators 1–1-es rendes játékidőt követően a hosszabbítás vége előtt negyven másodperccel lőtt góllal verte meg hazai pályán a Washington Capitalst az NHL 28. játéknapján.
nov. 5
7:07
Ligakupa: más helyszínen lesz a DVSC–Vác-Újbuda mérkőzés (She)
Az MLSZ versenybizottsága hozzájárult, hogy a Ligakupa 4. fordulójában november 5-én (szerda) 13.30 órára kisorsolt DVSC–Vác-Újbuda mérkőzést új helyszínen, a Debreceni Egyetem sporttelepén (4031 Debrecen, Dóczy J. u. 11.) rendezzék meg – adta hírül a szövetség honlapja.
nov. 5
7:57
Dokumentumfilm: jövőre mutatják be a Puskásról szóló alkotást (She)
A jövő évi Magyar Filmszemlén mutatják be Almási Tamás Puskás Ferencről szóló dokumentumfilmjét. A legendás futballista életét feldolgozó alkotásban olyan világhírű focisták is megszólalnak, mint Pelé, Grosics Gyula, Michel Platini és Franz Beckenbauer.
nov. 5
7:59
Jégkorong: Martin Gelinas Svájcban folytatja pályafutását (She)
A svájci élvonalban szereplő Bern csapatánál folytatja pályafutását Martin Gelinas, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) klasszisa.
nov. 5
8:33
Bajnokok Ligája: a teljes keddi eredménysor (She)
Tegnap este immár a negyedik forduló mérkőzéseit rendezték meg a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének A, B, C és D jelű kvartettjeiben. Összefoglalásképp ismét közöljük a keddi játéknap eredményeit, ezúttal egy csokorba gyűjtve.
nov. 5
8:33
Feltámadás Rómában (Blikk)
Kiütötte a Roma a Chelsea-t
nov. 5
8:51
Argentína: Maradona játékosainak vasból kell lenniük (She)
Diego Maradonát kedden hivatalosan is kinevezte az Argentin Labdarúgó-szövetség a válogatott élére. A korábbi kiváló futballista rendkívül boldog, hogy elnyerte a posztot.
nov. 5
9:09
Junior vívó Eb: Pető Réka bronzérmes lett női kardban (She)
Pető Réka bronzérmes lett a női kardozók egyéni küzdelmében az amszterdami junior vívó Európa-bajnokságon.
nov. 5
9:11
NB II: a Tatabánya megóvta az Integrál-DAC elleni meccset (She)
Megóvta az Integrál-DAC elleni – 1–0-ra elveszített – bajnoki mérkőzést az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya FC. Lengyel Ferenc, a DAC vezetőedzője „elcserélte magát” a találkozón, hiszen a szabály értelmében két, 1987. január 1. után született játékosnak a mérkőzés teljes időtartama alatt játszania kell, ám ez 22 percen át nem teljesült.
nov. 5
9:27
Barcelona: hathetes pihenő várhat a tegnap megsérült Iniestára (She)
Spanyol lapértesülések szerint hathetes pihenő vár Andrés Iniestára. A Barcelona válogatott középpályása a tegnapi, Basel elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg.
nov. 5
9:45
Női kézilabda: Pálinger a keretben, Tóth lemondta a szereplést (She)
Pálinger Katalin is helyet kapott a decemberi, macedóniai női kézilabda Európa-bajnokságra előzetesen benevezett 28 fős keretben.
nov. 5
10:03
A Manchester United már ma este továbbjuthat (Infostart)
Újabb négy csoportban játsszák le a negyedik forduló mérkőzéseit a Bajnokok Ligája csoportkörében, ma este. Két találkozó emelkedik ki a kínálatból: a Celtic a Manchester Unitedet, a Real Madrid a Juventust fogadja.
nov. 5
10:39
Tenisz: megvan a férfi Mesterek Kupájának csoportbeosztása (She)
Elkészítették a férfi teniszezők vasárnap kezdődő idényzáró tornája, a sanghaji Mesterek Kupája csoportbeosztását.
nov. 5
11:15
Vízilabda: Biros Pétert fair play díjra jelöli a szövetség (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a pekingi olimpiát követően Biros Péter szíve mellől cisztát kellett eltávolítani, a játékos betegen vett részt az ötkarikás tornán. A Magyar Vízilabda-szövetség vezető testülete ezért fair play díjra terjeszti fel Birost a Magyar Fair Play Bizottság elé.
nov. 5
11:15
Szenzáció a Bajnokok Ligája tegnapi játéknapján (Behaviour)
Jose Mourinho, az Interniazionale edzője szerint csapata az elképesztő védelmi hibákkal odaajándékozott egy pontot a ciprusi Anorthoszisz Famaguszta együttesének a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.
nov. 5
11:51
Rali: a héten hazamehet Duval navigátora – videón a baleset (She)
Múlt hét pénteken súlyos sérüléseket szenvedett a Japánban rendezett rali-világbajnokságon az út menti korlátnak csapódó Ford-pilóta, Francois Duval navigátora, Patrick Pivato.
nov. 5
11:53
Ökölvívás: Balzsay nem lesz kapitány, ha nem nyerünk két érmet (She)
Két érmet remél versenyzőitől a csütörtökön kezdődő liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon idősebb Balzsay Károly. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a dobogós helyek elmaradása esetén biztosan nem folytatja a szakmai munkát a nemzeti csapat élén.
nov. 5
12:09
Négy játékossal szűkült a hokikeret (Metropol)
Négy játékossal szűkült az olimpiai selejtező előtt álló magyar jégkorong-válogatott kerete. Pat Cortina szövetségi kapitány Benk András, Hüffner Adrián, Jobb Dávid és Hegyi Ádám munkáját köszönte meg.
nov. 5
12:27
Debrecen: két védő, Komlósi Ádám és Máté Péter is sérült (She)
A Soproni Ligában szereplő Debrecen két védője is sérüléssel küzd. Komlósi Ádám a vasárnapi, MTK elleni (1–0) bajnoki óta izomlazító és görcsoldó gyógyszert szert, míg Máté Péter hétfőn szenvedett sérülést a Ferencváros ellen.
nov. 5
12:45
Nyíregyháza: Szilágyi Norbert és Hegedűs Tibor újra a pályán (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíergyháza két labdarúgója, Szilágyi Norbert és Hegedűs Tibor is felépült hosszan tartó sérüléséből.
nov. 5
12:47
Kecskemét: megműtötték Alekszandar Alempijevicset (She)
Megműtötték Alekszandar Alempijevicset, a Soproni Ligában szereplő Kecskemét szerb középpályását. Ahogy arról már beszámoltunk, a játékos a Bp. Honvéd elleni bajnokin (2–2) az első félidőben talpcsonttörést szenvedett.
nov. 5
12:49
Jégkorong: Pat Cortina kapitány szűkítette a válogatott keretét (She)
Négy játékossal szűkült az olimpiai selejtező előtt álló magyar jégkorong-válogatott kerete. Pat Cortina szövetségi kapitány Benk András, Hüffner Adrián, Jobb Dávid és Hegyi Ádám munkáját köszönte meg.
nov. 5
12:51
Csehország: sorozatban negyedszer lett Ceché a honi Aranylabda (She)
Sorozatban negyedszer kapta meg a sportújságírók szavazatai alapján odaítélt cseh Aranylabdát Petr Cech, az angol Chelsea kapusa.
nov. 5
12:53
Ligakupa: kilenc meccset rendeznek ma – program (She)
Szerdán kilenc mérkőzést rendeznek a labdarúgó Ligakupában. Az A-csoportban két veretlen csapat, a második DVTK és az élen álló Vasas csap össze.
nov. 5
13:03
Arsenal: Adebayor három hétre dőlt ki, Walcott sem játszhat az MU ellen (She)
Háromhetes kényszerpihenő vár Emmanuel Adebayorra, az Arsenal togói csatárára – ezt Arsene Wenger, a londoni csapat menedzsere jelentette be ma délelőtt.
nov. 5
13:03
Retteghet az MLSZ! A szurkolóknál a kizárók névsora! (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdán elküldte az FTC Pártolói Egyesületnek a Ferencváros élvonalból történt 2006 júliusi kizárásáról döntő fellebbviteli licencadó testület tagjainak nevét.
nov. 5
13:05
Tenisz, WTA-vb: Szafina visszavághat – a szerdai műsor (She)
A tegnapi három mérkőzés után ma is három találkozóra kerül sor a női teniszezők Dohában zajló WTA-világbajnokságán.
nov. 5
13:07
Jégkorong: Rigában vagy Oslóban játszhat a magyar válogatott (She)
Ha a magyar jégkorong-válogatott továbbjut budapesti olimpiai előselejtezős csoportjából, Rigában vagy Oslóban játszik a 2010-es vancouveri játékok utolsó kvalifikációs körében.
nov. 5
13:21
Bajnokok Ligája: a teljes szerdai program tévéműsorral (She)
Szerdán is nyolc mérkőzést játszanak a Bajnokok Ligájában. A legizgalmasabb összecsapásnak a Real Madrid–Juventus meccs ígérkezik a H-csoport rangadóján.
nov. 5
13:39
Blog: esélyesként készülnek az olimpiai selejtezőre Ocskayék (She)
Újabb írással jelentkezett a fanzone.hu-n olvasható blogjában Ocskay Gábor, jégkorongozó. A „szapporói hős” ezúttal a hétvégi, olimpiai selejtezőre készülő magyar válogatott mindennapjaiba ad betekintést.
nov. 5
13:57
MLSZ: az FTC-t kizáró testület tagjainak nevei postázva (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerdán elküldte az FTC Pártolói Egyesületnek a Ferencváros élvonalból történő 2006. júliusi kizárásáról döntő fellebbviteli licencadó testület tagjainak nevét. Amint az egyesület megkapja, nyilvánosságra hozza a névsort.
nov. 5
14:15
Jégkorong: Cortina tiszteletbeli polgár lett Fehérváron (She)
Székesfehérvár megyei jogú város önkormányzat közgyűlése tiszteletbeli polgár címet adományozott Pat Cortinának, a magyar jégkorong-válogatott kanadai szövetségi kapitányának, az Alba Volán korábbi vezetőedzőjének.
nov. 5
14:33
Formula–1: Alonso még két évig marad a Renault-nál (She)
A Renault-nál bejelentették, hogy Fernando Alonso a következő két évben is marad az istállónál.
nov. 5
14:33
Szurkolói összecsapások a foci meccs után Rómában (Behaviour)
Az AS Roma-Chelsea labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés után összecsaptak egymással a csapatok szurkolói, négyen megsérültek.
nov. 5
15:09
Olimpia 2016: a japánok tartanak Barack Obama befolyásától (She)
A Japán Olimpiai Bizottság nem örül annak, hogy Barack Obamát választották meg az Egyesült Államok elnökének.
nov. 5
15:11
Év játékosa: a FourFourTwo szerint C. Ronaldo volt a legjobb (She)
A FourFourTwo című szaklap munkatársai nehéz feladatra vállalkoztak: összeállították a világ legjobb labdarúgóinak százas listáját. A magazin szerint 2008-ban Cristiano Ronaldo volt a legjobb közülük.
nov. 5
15:27
Vasas: Balog Zsoltra újabb orvosi vizsgálatok várnak (She)
Noha kedden már kocogott az edzésen Balog Zsolt, a Vasas 29 esztendős hátvédjére hasfalhúzódása miatt további orvosi vizsgálatok várnak.
nov. 5
15:45
Alonso marad a Renault-nál (Infostart)
A kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso 2010-ig meghosszabbította szerződését a Forma-1-es Renault csapattal.

Keresés