2008. november 30. vasárnap

nov. 30
0:09
Primera División: a Barcelona Sevillában gyűjtött három pontot (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában az FC Barcelona 3–0-s győzelmet aratott a Sevilla otthonában. A katalánok Samuel Eto’o góljával már a találkozó 20. percében megszerezték a vezetést, alig több mint tíz minutummal a rendes játékidő vége előtt pedig Lionel Messi is betalált. A kis argentin végül a ráadás perceiben forgatta meg a tőrt a hazaiak hátában, találatával alakult ki a végeredmény.
nov. 30
0:45
Videó: nézze meg Eto’o és Messi remek góljait a Sevilla ellen! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában az FC Barcelona 3–0-s győzelmet aratott a Sevilla otthonában. Samuel Eto’o egy szerencsésen eléje pattanó labdát értékesített pazar mozdulattal. Lionel Messi két találata pedig szintén élményszámba megy. Persze nem a Real Madrid szurkolóinak…
nov. 30
6:09
Újra együtt az Aranycsapat! (Blikk)
BUDAPEST – Ismét együtt volt az Aranycsapat! A legendás labdarúgó-válogatott 55 éve verte Angliát 6:3-ra az „évszázad mérkőzésén”, a nevezetes évfordulót együtt ünnepelték a még élő londoni hősök és az elhunytak hozzátartozói.
nov. 30
6:11
Sarapova Szávayék ellen tér vissza (Blikk)
BRADENTON – Győzelemmel térne vissza a nemzetközi teniszvilág elitjébe Marija Sarapova (21). A közelmúlt világelsője vállsérülése miatt július, a montreali Rogers-kupa óta nem indult semmilyen viadalon, ki kellett hagynia a US Opent és a pekingi olimpia teniszversenyét is. A januári Ausztrál Openen – Melbourne-ben ő a címvédő – azonban már újra ütőt ragadna.
nov. 30
6:13
Megnőttek Manaudou keblei (Blikk)
PÁRIZS – Laure Manaudou (22), a franciák olimpiai bajnok úszócsillaga megint nem az eredményeivel hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy a korábbinál sokkal nagyobb mellel jelent meg egy Saint Dizier-i versenyen.
nov. 30
7:03
Úszás: Britta Steffen Londonig nem vonul vissza (She)
Britta Steffen, a női 50 és 100 méteres gyorsúszás pekingi olimpiai bajnoka még a 2012-es londoni játékokon is szeretne elindulni.
nov. 30
7:05
NHL: Sidney Crosby egymaga elintézte a New Jersey Devils (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján, vasárnapra virradóra tizennégy mérkőzést rendeztek. A nap egyik rangadóján, a Pittsburgh Sidney Crosby három góljával és egy gólpasszával 4–1-re megverte a New Jersey-t. A címvédő Detroit Bostonban kapott ki, az Ottawa a New York Islanders otthonában. A Vancouver három napon belül másodszor szenvedett vereséget a Calgarytól.
nov. 30
7:39
Messi is Ronaldónak adná az Aranylabdát (Infostart)
Néhány nap, és kiderül, ki kapja ebben az évben az Aranylabdát. A legnagyobb esélyesnek mindenhol Cristiano Ronaldót tartják, legutóbb Lionel Messi is arról beszélt: a portugál klasszisnak kell kapnia az elismerést.
nov. 30
7:39
NBA: 263 pont és asszisztrekord a Knicks–Warriors meccsen (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság 33. játéknapján a New York Knicks 263 pontot hozó mérkőzésen győzte le hazai pályán a Golden State Warriorst. A Knicksben David Lee és Chris Duhon egyaránt csodálatos produkciót nyújtott: előbbi 37 pontot dobva és 21 lepattanót szerezve dupla-duplázott, utóbbi 22 asszisztot kiosztva új csapatrekordot állított fel.
nov. 30
8:15
Kecskemét: drasztikus keretszűkítés, öt focistát elküldtek (She)
A Kecskeméti TE-Ereco vezetősége keretszűkítés következtében a továbbiakban öt labdarúgó játékára nem tart igényt.
nov. 30
8:51
Nyíregyháza: együttműködési szerződést ajánlott a Dinamo Kijev (She)
Együttműködési ajánlatot tett az ukrán Dinamo Kijev a Nyíregyháza Spartacus csapatának.
nov. 30
9:09
Ökölvívás: Paul Williams TKO-val győzte le Verno Phillipset (She)
Paul Williams legyőzte Verno Phillipset vasárnap hajnalban a kaliforniai Ontarióban rendezett profi ökölvívó gálán.
nov. 30
9:09
Sosa-címvédés KO-val (Metropol)
Kiütéses győzelemmel védte meg a Boksz Világtanácsnál (WBC) őrzött kislégsúlyú világbajnoki titulusát Edgar Sosa.
nov. 30
9:27
Ismét parádézott a Barcelona (Infostart)
A listavezető Barcelona 3-0-ra győzött a Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 30
9:27
Alapos verést kapott a címvédő az NHL-ben (Metropol)
A bajnoki címvédő Detroit 4-1-re kikapott, a legutóbb döntős Pittsburgh hajszálra ugyanennyire nyert az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
nov. 30
9:29
Kosáreső New Yorkban (Metropol)
Elképesztő kosárbőséggel rukkoltak ki a csapatok New Yorkban, a hazai Knicks és a vendég Golden State Warriors összecsapásán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: összesen 263 pontot regisztrálhattak a jegyzőkönyvben a meccs végén.
nov. 30
10:03
Ökölvívás: Edgar Sosa hetedszer KO-val védte meg címét (She)
Kiütéses győzelemmel védte meg a Boksz Világtanácsnál (WBC) őrzött kislégsúlyú világbajnoki titulusát Edgar Sosa.
nov. 30
10:03
Francia siker női óriásműlesiklásban (Metropol)
A francia Tessa Worley nyerte a női óriásműlesiklók Világkupa-versenyét az egyesült államokbeli Aspenben.
nov. 30
10:39
Strandfoci: negyedik lett a magyar válogatott a Danubia-kupán (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott két mérkőzésen két vereséget szenvedve a negyedik helyen végzett szombaton a pozsonyi Danubia-kupán – olvasható a beachsoccer.hu-n.
nov. 30
10:41
Női kosárlabda: Macleodot vakbélgyulladása miatt megműtötték (She)
Nagy volt a riadalom péntek este az MKB-Arénában, amikor a Sopron– Cegléd Magyar Kupa-nyolcaddöntő második negyedében a hazaiak ausztrál irányítója, Kathleen Macleod rosszul lett, s a csarnokból egyenesen a kórházba kellett szállítani; a légiós vakbélgyulladása miatt nem kerülhette el az azonnali műtétet.
nov. 30
10:57
Newcastle: Shearer nem jött, ezért hosszabbítottak Kinnearrel (She)
Úgy tűnik, Joe Kinnear csak azért maradhatott a Newcastle United kispadján, mert Alan Shearer, a klub korábbi játékosa nem vállalta el a posztot.
nov. 30
10:59
Súlyemelés: magyar ezüstérem a főiskolás világbajnokságon (She)
Nagy Péter személyében magyar súlyemelő is érmet szerzett a sportág első alkalommal kiírt egyetemi-főiskolai világbajnokságán: a szegediek erős embere nehézsúlyban végzett másodikként.
nov. 30
11:01
UEFA: kártérítést fizetnek, amiért nem volt látható a meccs (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hatszámjegyű kártérítést fizet a német ZDF televízócsatornának, amiért a nyári Európa-bajnokság idején, a Németország–Törökország mérkőzés alatt elment a kép.
nov. 30
11:03
MotoGP: Alvaro Bautista és Mike Di Meglio egy csapatban (She)
Ahogy beszámoltunk róla, már szinte biztosra vehető, hogy Talmácsi Gábor egyszemélyes magyar csapatban folytatja pályafutását a következő szezonban a 250 köbcentis kategóriában, Jorge „Aspar” Martinez felügyelete alatt, ugyanakkor az is eldőlt, hogy a Mapfre Aspar Team Alvaro Bautistával és Mike Di Meglióval fog felállni.
nov. 30
11:15
Úszás: régi-új vezérkar az önállósodott hosszútávúszóknál (She)
Az új olimpiai ciklusra is az eddigi elnök, Szabó Zoltán vezetésével készülnek a hazai hosszútávúszók, akiknél azért akadnak változások az irányításban – tudatta az önállósodott „vizes” szövetség vasárnap az MTI-vel.
nov. 30
11:15
Magyar ezüstérem a főiskolás súlyemelő vb-n (Metropol)
Nagy Péter személyében magyar súlyemelő is érmet szerzett a sportág első alkalommal kiírt egyetemi-főiskolai világbajnokságán: a szegediek erős embere nehézsúlyban végzett másodikként.
nov. 30
11:17
Videó: nézze meg, hogy nyert Tóth Balázsnak köszönhetően a Genk! (She)
A Genk 3–2-re megverte a Cercle Bruges együttesét a belga bajnokságban, s Tóth Balázs góllal és gólpasszal segítette csapatát. Nézze meg Ön is, hogyan járult hozzá a magyar játékos a győzelemhez!
nov. 30
11:19
Belgium: Juhászék kapusa a sípcsontját törte, két hónapig pihen (She)
A Dender ellen 2–0-ra megnyert pénteki bajnoki mérkőzésen sípcsonttörést szenvedett Daniel Zítka, a belga bajnokságban szereplő Anderlecht cseh válogatott kapusa.
nov. 30
11:33
Videó: Del Piero a 250. gólját lőtte a Juventus mezében (She)
A Juventus a Serie A 14. fordulójában 4–0-ra legyőzte a Regginát, s a csapat negyedik gólját az az Alessandro Del Piero szerezte, akinek ez volt a 250. találata a „zebrák” mezében. Nézze meg Ön is a találkozó góljait!
nov. 30
11:33
Cseh László Michael Phelpsről: "Jó, hogy van" (Infostart)
A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László egyetlen egyéni számban sem áll rajtkőre Rijekában a decemberi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A Kőbánya SC sportolója az InfoRádió Aréna című műsorában elárulta, hogy legszívesebben új szenvedélyének, a fotózásnak hódolna a kontinenstornán.
nov. 30
12:27
Férfi kézilabda: Putics Barnát a Barcelona szeretné megszerezni (She)
A kezi.hu információi szerint Putics Barna a télen a Barcelona csapatához igazolhat. A kézilabdaportál szerint a katalán együttes előrehaladott tárgyalásokat folytat a magyar játékossal.
nov. 30
12:29
Női vízilabda, MK: a Honvéd legyőzte a dunaújvárosiakat (She)
A női vízilabda Magyar Kupa szombati elődöntőjében a Dunaújváros könnyedén győzte le a házigazda Eger csapatát, míg a Honvéd szoros meccsen nyert a Szentes ellen. Ezek az eredmények, no meg az a tény, hogy az újvárosiak a bajnokságban már kétszer is (egyformán egy góllal) felülmúlták finálébeli riválisukat, Mihók Attila együttesének sikerét ígérték. A Honvéd azonban rácáfolt az esélyekre.
nov. 30
12:31
Férfi röplabda: elveszítette veretlenségét a juniorválogatott (She)
A férfi NB I-es ligabajnokság úgynevezett Kiemelt csoportjában a magyar juniorválogatott elveszítette a pontvadászat alapszakaszában eddig sikerrel őrzött veretlenségét, miután négy játszmában alulmaradt a Kecskeméttel szemben.
nov. 30
12:45
Golf: 1.7 millió dollárt kerestek Világkupa-sikerükkel a svédek (She)
Robert Karlsson és Henrik Stenson révén svéd csapatgyőzelem született a kínai Sencsenben rendezett golf Világkupán.
nov. 30
13:39
Videó: nézze meg, hogyan verte meg a Bayern a Leverkusent! (She)
Tekintse meg Luca Toni és Miroslav Klose gólját, melyekkel a Bayern München idegenben győzte le a Leverkusent!
nov. 30
13:41
Úszás: nemzeti hatáskörben marad az új szerelések tiltása (She)
A LEN, az Európai Úszószövetség elnöksége úgy határozott, nem hoz általános szabályozást az új "csodadresszek" ügyében, elfogadásukról vagy tiltásukről meghagyja a döntést a nemzeti szövetségek hatáskörében.
nov. 30
13:57
Serie A: esőzés miatt elmaradhat a Roma–Fiorentina mérkőzés (She)
Óriási eső zúdult vasárnap reggel Rómára, ami miatt elmaradhat a 15 órára kiírt Roma–Fiorentina olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés. Az eső jelenleg alábbhagyott, de délutánra újabb heves égi áldást jósolnak a meteorológusok.
nov. 30
14:15
Vége a Vasas veretlenségének! (Infostart)
A házigazda Eger szerezte meg az aranyérmet a férfi vízilabda Magyar Kupában. Gerendás György vezetőedző címvédő együttese a döntőben hosszabbításban 9-8-ra győzött a bajnoki címvédő Vasas ellen. A vendégek góljaiból Varga Dénes egymaga ötöt szerzett.
nov. 30
14:15
Férfi vízilabda, MK: az Eger ráadásban nyert a döntőn (She)
A férfi vízilabda Magyar Kupa szombati elődöntőjében a Vasas csak hosszabbítás után tudta legyőzni a Honvédot, és a fárasztó csata jelei nem múltak el nyom nélkül. A vasárnapi finálé a házigazda Eger ellen nehezen indult Földi László csapata számára, ugyanis a címvédő többször is két góllal vezetett, a Vasas azonban az ötgólos Varga Dénesnek köszönhetően egyenlíteni tudott. Ám végül hosszabbítás…
nov. 30
14:33
Premier League: Keane jövője kétséges a Sunderlandnél (She)
Könnyen lehet, hogy már nem sokáig lesz Roy Keane a Sunderland menedzsere. Erről maga az érintett beszélt a Bolton elleni 4–1-es vereséget követően.
nov. 30
15:09
Championship: Gyepessel a soraiban pontot szerzett a Cardiff (She)
Az angol másodosztály vasárnap délutáni mérkőzésén a Cardiff City 2–2-es döntetlent játszott a Swansea vendégeként. A walesi örökrangadón a Cardiff magyar védője, Gyepes Gábor végigjátszotta a 90 percet.
nov. 30
15:27
Fölényes győzelem a finn kézisek ellen (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti Európa-bajnoki selejtezőcsoportját, a negyedik játéknapon 34-15-re nyert Finnország legjobbjai ellen Nyíregyházán.
nov. 30
15:27
Férfi kézilabda, Eb-selejtező: 19 góllal vertük meg a finneket (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a csütörtöki, idegenbeli győzelem után hazai pályán is megverte Finnországot az Eb-selejtezők 4. csoportjában. A nyíregyházi találkozón 34–15-re nyert a Hajdu-csapat.
nov. 30
15:45
Diósgyőr: Sebők Vilmos szerződést bontott a csapattal (She)
November utolsó napján szerződést bontott Sebők Vilmos és a Diósgyőr labdarúgócsapata.
nov. 30
15:45
Hosszabbítás döntött a vízilabda Magyar Kupáról (Metropol)
Nagy csatában, hosszabbítás után nyert 9-8-ra, s lett így címét megvédve a 2008-as Magyar Kupa győztese az Eger férfi vízilabdacsapata.
nov. 30
15:47
Rövid pályás gyorskorcsolya: ötödik lett a női váltónk (She)
A rövid pályás gyorskorcsolyázók pekingi Világkupa-versenyének harmadik napján magyar szempontból kiváló eredmény is akadt: a Huszár Erika, Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Keszler Andrea összetételű váltó megnyerte a B-döntőt, így az ötödik helyen végzett.
nov. 30
15:49
Kína: a „kínai Real Madrid” szerezte meg az aranyat (She)
A „kínai Real Madridnak” is becézett Santung Luneng csapata nyerte meg hazája élvonalbeli labdarúgó-bajnokságát. A Santungot az egykori Partizan-edző, Ljubisa Tumbakovics vezette sikerre. A gólkirályi címet 13-13 góllal az angolai Johnson Macaba és a brazil Éber Luís hódította el. Kevin McCabe kínai klubja, a Csengtu Blades a 13. helyen végzett.
nov. 30
15:51
Spanyolország: Szalai Ádámék gól nélküli döntetlenje (She)
A Real Madrid Castilla a spanyol harmadosztályban hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Ciudad de Lorquí ellen a 15. fordulóban. A hazaiak magyar csatárát, Szalai Ádámot a 73. percben lecserélték. A Castilla egypontos előnnyel vezeti a bajnokságot, igaz, egy mérkőzés még hátra van a fordulóból.
nov. 30
16:03
Műkorcsolya: Oda lett az első a tokiói Grand Prix-n (She)
A hazaiak versenyzője, Oda Nobunari végzett az élen a férfiaknál a műkorcsolyázók Grand Prix-sorozatának hatodik, utolsó állomásán, Tokióban.
nov. 30
16:21
Hollandia: döntetlent játszott az Ajax és a Feyenoord is (She)
Az Ajax és a Feyenoord is 1–1-es döntetlent játszott a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 13. fordulójában.

Keresés