2008. november 26. szerda

nov. 26
6:15
Tizennégyet vágott a Fradi minigólzsákja (Blikk)
BUDAPEST – Kilencéves kisfiú ontja a gólokat a Ferencváros labdarúgócsapatában. Horváth Milán Olivér, a zöld-fehérek U9-es csapatának játékosa néhány héttel ezelőtt a Tápiószentmárton elleni barátságos mérkőzésen 14 gólt rúgott. A társak is igencsak eredményesek voltak, ugyanis a találkozón a Fradi 42-0-ra ütötte ki ellenfelét.
nov. 26
6:17
Kéz a kézben a kézisek (Blikk)
TATA – Négy és fél év után ismét közösen készült a női és a férfi kézilabda-válogatott. Amíg 2004-ben az athéni olimpiára edzettek a csapatok, addig most a nők a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra, a férfiak a finnek elleni EB-selejtezőre, valamint a januári vbre gyakoroltak.
nov. 26
6:18
Piros lapot a rasszizmusnak! (Behaviour)
Több világhírű futballista mondja el véleményét a rasszizmusról azon a videofelvételen, amelyet a hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezete (FIFPro) és a "Mutass piros lapot a rasszizmusnak" elnevezésű alapítvány hozott létre.
nov. 26
6:19
Dzsudzsákék utolsó esélye (Blikk)
MADRID – Dzsudzsák Balázs ma először lehet kezdő a PSV együttesében a Bajnokok Ligájában.
nov. 26
6:21
6:3, a siker szimbóluma (Blikk)
BUDAPEST – Tegnap volt 55 éve, hogy a futballválogatott 6:3-ra legyőzte a Wembley stadionban az otthonukban 90 éve veretlen angolokat. A szenzáció az évszázad mérkőzése néven vonult a sporttörténelembe, az Aranycsapat játékosai legendává váltak. Sejtették-e, hogy filmek készülnek róluk, könyveket, dalokat, musicalt írnak az esemény résztvevőiről?
nov. 26
6:23
Lőw dilemmája (Blikk)
Menni vagy nem menni? Öt és fél év után focizott újra a német labdarúgó-élvonalban Lőw Zsolt (29), mégsem tudja biztosan, maradjon-e jelenlegi együttesénél.
nov. 26
6:51
Tenisz: a szurkolók szerint egy év múlva Federer lesz az első (She)
A szurkolók véleménye szerint Roger Federer esélyesebb rá, hogy jövő ilyenkor vezesse a világranglistát, mint a jelenlegi éllovas Rafael Nadal – ez derül ki a férfi teniszezők tornáit szervező ATP felméréséből.
nov. 26
7:09
NHL: hiába lőtt kapura 47 alkalommal a Nashville, kikapott (She)
Az előző idényben még a Nashville kapuját őrző Chris Mason lehúzta a rolót a St Louis Blues kapuján, a Predators mind a 47 lövését védeni tudta, így csapata szétlövés után 1–0-ra nyerni tudott Nashville-ben. Az Atlanta Torontóban, a Calgary pedig hazai pályán a Los Angeles ellen ütött 6 gólt és nyerte meg a meccset.
nov. 26
7:30
Nadal-Federer: a szurkolók jobban bíznak a svájciban (Behaviour)
A szurkolók véleménye szerint Roger Federer esélyesebb arra, hogy jövő ilyenkor a világranglistát vezesse, mint a jelenlegi éllovas Rafael Nadal - ez derül ki a férfi teniszezők tornáit szervező ATP felméréséből.
nov. 26
8:03
NBA: egyetlen ponton múlt az Oklahoma második győzelme (She)
Peches csapat az NBA újonca, az Oklahoma City Thunder, hiszen a záró negyedben már 12 ponttal is vezetett a Phoenix Suns ellen, a végén mégsem sikerült győzelemmel bemutatkoznia hazai közönség előtt a csapat új vezetőedzőjének, Scott Brooksnak, és a Suns 99–98-ra nyert.
nov. 26
8:21
Spanyolország: brazil szélsőt igazolt a Valencia a Santostól (She)
A Valencia átigazolta a Santos brazil szélsőjét, Tiago Carletót, aki 2014-ig szóló szerződést kötött a spanyol klubbal.
nov. 26
8:23
Olaszország: Kaladze bajba került a bíró kritizálása miatt (She)
Pénzbüntetésre ítélhetik Kaha Kaladzét, a Milan védőjét, aki a hét végi bajnoki után élesen kritizálta Stefano Farina játékvezetőt, azt mondta, a bíró nincs tisztában a szabályokkal.
nov. 26
8:24
Kikapott az Alba Volán (Metropol)
Büntetők döntöttek.
nov. 26
8:25
Brazília: Thiago Silva Milánóban szeretné folytatni (She)
Bár Európa több országából is megkeresték, Thiago Silva legszívesebben az Interben vagy a Milanban folytatná pályafutását.
nov. 26
8:39
Röplabda: négy szettet nyert a Kecskemét Szolnokon (She)
Ötjátszmás edzőmeccset rendeztek Szolnokon. A Tisza-partiak a Kecskemét együttesét fogadták, de az első felvonást kivéve nem voltak egyenrangú partnerei a látogatóknak.
nov. 26
8:41
Utratriatlon: magyar bronzérem a tízszeres távú háromtusa-viadalon (She)
Szőnyi Ferenc a harmadik helyen végzett az ultratriatlonosok mexikói megmérettetésén, a Monterreyben rendezett DecaTriathlon World Challenge elnevezésű versenyen.
nov. 26
9:33
Rafa Benítez ma este lehagyja a legendás Bill Shanklyt (Infostart)
Kedden négy csoportban eldőlt a továbbjutók kiléte a labdarúgó Bajnokok Ligájában, szerdán a már továbblépett Barcelona és Sporting mellett további hat csapat válthatja meg a helyét a tavaszi folytatásban. A mérkőzések közül kiemelkedik a Liverpool-Marseille és a Bordeaux-Chelsea párharc (kétfrontos angol-francia csata), de nagyon izgalmasnak ígérkezik a két, a csoportkör kezdetén kicsinek…
nov. 26
9:33
Nyíregyháza: Révész Kijevben tárgyal a Dinamo vezetőivel (She)
Az ukrán főváros felé veszi az irányt Révész Attila, a Nyíregyháza Spartacus klubmenedzsere, hogy a Dinamo Kijev vezetőivel a további együttműködésről tárgyaljon.
nov. 26
9:51
Ligakupa: a havazás miatt elhalasztották a Kecskemét meccsét (She)
A keddi havazás miatt elmarad a szerdára tervezett Baktalórántháza–Kecskeméti TE-Ereco Ligakupa-mérkőzés. A találkozót december 2-án 13.30 órakor rendezik meg.
nov. 26
10:09
Vb 2010: jövő év februárjában kezdődik a jegyek eladása (She)
Több mint 15 hónappal a rajt előtt, február 20-án elkezdik árusítani a jegyeket a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.
nov. 26
10:11
MLSZ: Koeman kapitány a csütörtöki elnökségi ülésen értékel (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön elnökségi ülést tart, amelyen többek között átfogó évértékelő beszámolót tart Erwin Koeman, a válogatott szövetségi kapitánya. Az első napirendi pont után az MLSZ irányítói a holland szakemberrel 11:30 órától sajtótájékoztatót tartanak a szövetség székházában.
nov. 26
10:27
Biros Péter lett Európa legjobbja (Infostart)
Biros Péter lett Európa legjobb vízilabdázója 2008-ban - közölte a Budapesten készülő LEN Magazine még nyomdában levő legfrissebb számára hivatkozva a magyar férfiválogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu..
nov. 26
11:03
Női ökölvívó-vb: Pezdány Edina is elődöntős, így biztosan érmes (She)
Második magyarként az 57 kg-os Pezdány Edina is bejutott az elődöntőbe és már biztosan éremszerző a kínai Ningpóban zajló női ökölvívó-világbajnokságon, miután a szerdai negyeddöntőben legyőzte angol riválisát.
nov. 26
11:05
Vízilabda: Biros Péter lett Európa legjobb vízilabdázója 2008-ban (She)
A vlv.hu információi szerint Biros Pétert választották 2008 legjobb európai vízilabdázójának.
nov. 26
11:21
Lábtenisz: csapatbronz a férfi-világbajnokságon Nymburkban (She)
A csehországi Nymburkban megrendezett VIII. férfi lábtenisz-világbajnokságon a magyar csapat hármasban harmadik helyezést ért el.
nov. 26
11:39
AS Roma: Vucsinics nélkül lépnek pályára Kolozsváron (She)
Rossz hír a római szurkolóknak: az idei Bajnokok Ligája-sorozatban négy meccsen három gólnál járó Mirko Vucsinics nem léphet pályára a csapat kolozsvári találkozóján.
nov. 26
11:41
Röplabda MK: meghibásodott a busz, elmaradt a meccs (She)
Elmaradt a kedd estére kiírt Szolnoki RK-SI–MÁV Előre női Magyar Kupa-mérkőzés, mert a vendégcsapat nem utazott el a Tisza-parti városba. A székesfehérváriak autóbuszuk meghibásodásával magyarázták a távolmaradást.
nov. 26
11:43
Ligakupa: három meccset játszanak szerdán – program (She)
A labdarúgó Ligakupában három mérkőzést rendeznek szerdán 13 órakor.
nov. 26
11:57
Arsenal: az MLS komisszárja lett az ágyúsok ügyvezetője (She)
Az MLS helyettes komisszárja, a 44 éves Ivan Gazidis lett az Arsenal új ügyvezetője, munkáját januárban kezdi meg.
nov. 26
11:59
Copa America 2011: az argentinok meghívnák a japánokat (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke azt tervezi, hogy meghívja a japán válogatottat a 2011-es Copa Americára, vagyis a dél-amerikai kontinenstornára.
nov. 26
12:15
MLSZ: eltiltás, zárt kapu, pénzbüntetés – ülésezett az FB (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága legutóbbi ülésén megtárgyalta az elmúlt időszak szurkolói rendbontásait és a Ligakupában történt, fegyelmi eljárásokat igénylő ügyeket.
nov. 26
13:45
REAC: a klub felbontotta a 29 éves Balaskó Iván szerződését (She)
Közös megegyezéssel Balaskó Iván szerződést bontott a Rákospalotai EAC-cal. A 29 éves labdarúgó Paksról került Rákospalotára, de nem igazán élvezte az előző vezetőedző, Aczél Zoltán bizalmát.
nov. 26
14:21
Kerékpár: ismét Contador kapta az Aranykerékpár-díjat (She)
Sorozatban másodszor kapta meg Alberto Contador az év legjobb versenyzőjének járó Aranykerékpárt.
nov. 26
14:23
Bajnokok Ligája: a szerdai menetrend, tévéműsorral (She)
A Bajnokok Ligája csoportkör ötödik fordulójának szerdai játéknapján is nyolc mérkőzést rendeznek. Az Anorthoszisz és a Werder összecsapásán nagy valószínűséggel a ciprusiak magyar kapusa, Nagy Zoltán is pályára lép.
nov. 26
14:57
MLSZ: a 80 éves Sándor Károlyt köszöntötték (She)
Ma ünnepli 80. születésnapját Sándor Károly 75-szörös válogatott labdarúgó, akit ez alkalomból a szövetség (MLSZ) székházában köszöntöttek az MLSZ vezetői, illetve egykori játékostársai.
nov. 26
14:59
Profi ökölvívás: Hugo Hernan Garay „félig” az Universumé (She)
Az elmúlt hétvégén az argentin Hugo Hernan Garay legyőzte a német Jürgen Brahmert, és megvédte a WBA félnehézsúlyú világbajnoki övét. A győztes mérkőzés után Garay a boxingscene.com értesülései szerint megállapodott Erdei Zsolt és Brahmer klubjával, az Universummal, hogy a jövőben a németek szerveznek számára mérkőzéseket.
nov. 26
15:15
Ligakupa: ötöt vágott a Kaposvár Zalaegerszegen (She)
A Kaposvár kiütéses győzelmet aratott a ZTE ellen Zalaegerszegen a labdarúgó Ligakupa C-csoportjában. A vendégek 5–0-ra győztek a találkozón.
nov. 26
15:33
Ligakupa: döntetlen született a keleti rangadón Nyíregyházán (She)
Döntetlen született az A-csoport keleti rangadóján a hetedik fordulóban, a Debrecen a Nyíregyháza otthonában játszott 2–2-es döntetlent.
nov. 26
15:51
Ligakupa: a Siófok hazai pályán ikszelt a Pápával (She)
A Siófok gólgazdag döntetlent játszott a Pápával hazai pályán a labdarúgó Ligakupa B-csoportjában. A harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzésen 2–2-es végeredmény született.
nov. 26
16:27
Litvánia: a Sampdoria ásza lett az év legjobb labdarúgója (She)
Az olasz Sampdoria védője, Marius Stankevicius lett az év labdarúgója Litvániában
nov. 26
16:29
QPR: az új menedzser tiszteletét tette Buzsákynál a kórházban (She)
A Queens Park Rangers újdonsült menedzsere, Paulo Sousa nem sokkal kinevezése után meglátogatta a csapat sérülésből lábadozó magyar légiósát, Buzsáky Ákost.
nov. 26
16:31
Manchester United: Rooney már a hétvégi derbire készül (She)
Wayne Rooney szerdán a Manchester United TV-nek elmondta: nem foglalkoznak a Villarreal elleni döntetlennel, mert már a Manchester City elleni hétvégi városi rangadóra összpontosítanak.
nov. 26
16:33
KSI: Kozák, Kasza és Sáfrán az év sportolói (She)
Az olimpiai ezüstérmes kajakos, Kozák Danuta, valamint – megosztva – az öttusázó Kasza Róbert és a kenus Sáfrán Mátyás érdemelte ki az Év sportolója címet a KSI SE-ben.
nov. 26
16:45
Biros Péter Európa legjobbja! (Blikk)
Budapest – Európa legjobb férfi vízilabdázójának választották Biros Pétert (32)! A ZF-Eger háromszoros olimpiai bajnok pólósát a kontinentális szövetség tagországainak szavazatai alapján emelték a csúcsra.
nov. 26
17:21
Férfi kézilabda: nyártól a Bundesligában játszik Ilyés Ferenc (She)
Bár Ilyés Ferenc, az MKB Veszprém kézilabdázója hosszabbítási ajánlatot kapott klubjától, végül úgy döntött, hogy jövő nyártól a német Lemgóban folytatja pályafutását.
nov. 26
17:57
Alpesi sí: százezer eurót követel az amputált osztrák síző (She)
Legalább százezer eurós kártérítést követel Matthias Lanzinger osztrák síző, akinek májusban egy bukás miatt amputálni kellett a bal lábszárát.
nov. 26
17:59
Női kézilabda: hosszabb pihenő vár az Ikast sztárjára (She)
Az Ikast valószínűleg egyik legjobb játékosa, a norvég Katja Nyberg nélkül kényszerül lejátszani utolsó három csoportmérkőzését a női kézilabda Bajnokok Ligájában – olvasható az európai szövetség honlapán.
nov. 26
18:15
Bayern München: cseh hátvéd került a célkeresztbe (She)
A védőre vadászó Bayern München legújabb kiszemeltje a tuttomercatoweb.com információi szerint a cseh Michal Kadlec. A 23 éves játékos jelenleg a Leverkusenben szerepel kölcsönjátékosként, a játékjogával a Sparta Praha rendelkezik.
nov. 26
18:33
Torna: lehet, hogy abbahagyja az oroszok klasszisa (She)
A DTB Cupon elszenvedett súlyos térdsérülése után visszavonulásra kényszerülhet Anna Pavlova, az oroszok legjobb tornásznője.
nov. 26
18:35
Tenisz: Marija Sarapova januári visszatérésre készül (She)
Ha minden jól megy, akkor januárban térhet vissza a pályára Marija Sarapova, aki július óta nem játszott hivatalos mérkőzést. Ügynöke, Max Eisenbud szerint az orosz teniszező szokása szerint részt venne a Hong Kong-i bemutatótornán, majd elindulna az Australian Openen, melyen ő a címvédő.

Keresés