2008. november 25. kedd

nov. 25
0:36
Championship: Király megint nem szerepelt, csapata kikapott (She)
Szokásához híven Király Gábor nélkül állt ki a Burnley a Barnsley otthonában az angol másodosztály 19. fordulójában, és 3–2-es vereséget szenvedett.
nov. 25
6:18
Életéért küzd a Real (Blikk)
MINSZK – Ha tovább akar jutni, győznie kell a BATE elleni BL-meccsen a spanyol futballklubnak.
nov. 25
6:20
Vadócz első gólja a spanyol élvonalban (Blikk)
PAMPLONA – Tizenöt és fél év után született újra magyar gól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. 1993 áprilisában a Burgost erősítő Limperger Zsolt (40) lőtt a Valencia kapujába, igaz, azóta magyar futballista nem is nagyon fordult meg a Primera Divisiónban.
nov. 25
6:22
Szűcsi, a Lúzer FC (Blikk)
SZŰCSI – Magyarország leggyengébb csapata –2 ponttal sereghajtó a Heves megyei másodosztályban.
nov. 25
6:24
Honvéd—DAC a sérültekért (Blikk)
BUDAPEST – Ma 18 órakor a kispesti Bozsik stadionban jótékonysági mérkőzést játszik a Bp. Honvéd futballcsapata.
nov. 25
6:26
Talma 250-nel száguld (Blikk)
VALENCIA – Jó időeredményekkel akar ráijeszteni leendő riválisaira a kategóriát váltó motoros.
nov. 25
6:54
NHL: szétlövés során kapott ki a Canadiens az Islanderstől (She)
Hat mérkőzésre került a sor az NHL alapszakaszának 48. játéknapján. A legnagyobb meglepetést a New York Islanders okozta azzal, hogy ha csak szétlövés során is, de legyőzte idegenben a Montréal Canadienst. A többi találkozón hazai siker született.
nov. 25
7:12
NBA: újabb győzelme után már pozitív a Spurs mérlege (She)
Az NBA 28. játéknapján megszerezte 7. győzelmét a San Antonio. A Memphis otthonában elért sikerrel immár pozitív a mérlege a szezont 3 vereséggel kezdő Spursnek. Az Orlando hazai pályán győzött, a Houston és a Chicago idegenben.
nov. 25
7:30
Már a világ legjobbjai is keresnek minket, nem csak mi őket (Behaviour)
Egyre nagyobb figyelem övezi a honi jégkorongozást, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a sportág külön tételként szerepelhet a jövő esztendő költségvetésében. A szövetség (MJSZ) sajtótájékoztatóján erről, illetve a májusi világbajnokságra való felkészülésről esett szó.
nov. 25
8:24
BL: először dirigálhat főtáblás meccset izlandi játékvezető (She)
Játékvezetői szempontból igencsak érdekes lesz a Bajnokok Ligája szerdai játéknapja, hiszen először fordul elő, hogy izlandi bíró fújja a sípot egy főtáblás mérkőzésen.
nov. 25
8:26
Formula–1: Montoya kapott ajánlatokat, de nem tér vissza (She)
A kolumbiai Juan Pablo Montoya nem kíván visszatérni a Formula–1-be, pedig kapott ajánlatokat. A hírek szerint többek között a Totor Rosso is megkereste.
nov. 25
8:42
Debrecen: Herczeg András kapust szeretne igazolni a télen (She)
A nyáron csatárt keresett a labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVSC-TEVA, ezen a télen kapust. Csernyánszki Norbert előre láthatóan szombaton védett utoljára a Debrecenben: a Lokival három bajnoki aranyat és legutóbb Magyar Kupát nyerő labdarúgó tavasszal a Paksot erősíti.
nov. 25
8:44
Paks: Molnár Zoltán futballozni szeretne, ezért távozik (She)
Másfél esztendővel ezelőtt a szurkolók még Molnár Zoltánt választották a legjobb paksi labdarúgónak, az őszi idényben azonban már csak kétszer – akkor is csereként – jutott játéklehetőséghez, ezért nem meglepő, hogy a védő távozni szeretne.
nov. 25
9:18
A hó is a Madrid ellenfele Fehéroroszországban (Infostart)
Az ötödik fordulót rendezik a Bajnokok Ligája csoportkörében kedden és szerdán este. Négy csoportban nyolc mérkőzés a mai program. Minden csoportban eldőlhet a továbbjutás - e tizenhat gárdából eddig egyedül a Juventus mondhatja magát biztosan a tavaszi folytatás részesének. A mérkőzések közül kiemelkedik a Villarreal-Manchester United és a Zenit-Juventus találkozó, utóbbit egyedüliként, magyar…
nov. 25
9:18
Inter: Vieira nem edzett, szinte biztosan kihagyja a BL-meccset (She)
Az utóbbi időszakban különböző sérülésekkel rengeteget kínlódó Patrick Vieira ismét nincs százszázalékos állapotban, a francia középpályás nem tudta végigcsinálni csapata, az olasz Internazionale hétfői tréningjét.
nov. 25
9:20
Labdarúgás: Spanyolország megpályázza a 2018-as vb-t (She)
A spanyol szövetség újraválasztott elnöke, José María Villar bejelentette: megpályázzák a 2018-as labdarúgó világbajnokság rendezési jogát.
nov. 25
9:54
Bajnokok Ligája: a keddi menetrend, TV-közvetítéssel (She)
A Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek 5. fordulójában kedden az E–H csoportokban szereplő csapatok lépnek pályára. A Fiorentina–Lyon találkozónak magyar érdekeltsége is lesz, ugyanis Kassai Viktor dirigálja a mérkőzést.
nov. 25
9:56
Birkózás: junior bajnokság Kaszás Sándor emlékére (She)
A Nemzeti Sport egykori szakírója, Kaszás Sándor emlékének szentelik a junior kötöttfogású országos egyéni bajnokságot, amelyet szombaton (november 29-én) 9 órától rendeznek meg Marcaliban, a Városi Sportcsarnokban.
nov. 25
9:58
FIFA: a perui csapatokat kizárták a nemzetközi porondról (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) meghatározatlan időre kitiltotta a perui csapatokat a nemzetközi tornákról, sorozatokról.
nov. 25
10:30
Tenisz: Nalbandian nem mondja le a Davis Kupa-szereplést (She)
David Nalbandian cáfolta, hogy lemondaná szereplését az argentin teniszválogatottban.
nov. 25
10:30
Korábbi fradi edző vezeti a Dinamo Zagrebet (Behaviour)
Ideiglenesen a sokáig Magyarországon dolgozó Marijan Vlak váltja a horvát Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának kispadján a menesztett Branko Ivankovicot.
nov. 25
10:32
Horvátország: Marijan Vlak vezeti a Dinamo Zagrebet (She)
Ideiglenesen a sokáig Magyarországon dolgozó Marijan Vlak váltja a horvát Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának kispadján a menesztett Branko Ivankovicot.
nov. 25
11:24
Nyíregyháza: Ivan Zaleh a harmadik játékos, aki távozik (She)
Felbontotta Ivan Zaleh szerződését a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetősége – az argentin játékos a harmadik, aki rövid időn belül távozik Révész Attila csapatától.
nov. 25
11:26
Diósgyőr: szerb középpályás lehet a klub első téli igazolása (She)
Szerb játékos lehet a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK első téli igazolása, Despot Viskovicsot a héten teszteli Sisa Tibor vezetőedző.
nov. 25
11:42
Női ökölvívó-vb: Ducza Anita elődöntőbe jutott, biztos érmes (She)
A 75 kg-ban szereplő Ducza Anita már biztosan éremmel távozik a kínai Ningpóban zajló női ökölvívó-világbajnokságról, miután a keddi negyeddöntőben legyőzte horvát riválisát.
nov. 25
11:44
Kecskemét: Ivan Lovric lábáról levették a fekvőgipszet (She)
Splitben két hónap után levették Ivan Lovric lábáról a fekvőgipszet. A labdarúgó Soproni Ligában szereplő KTE-Ereco 23 esztendős játékosa talpcsonttörése után januárban térhet vissza csapatához.
nov. 25
11:46
Atlétika: Pars decemberben lehet olimpiai ezüstérmes (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága a december 10–12-i ülésén dönt a fehéroroszok doppingolással vádolt két kalapácsvetője, a pekingi játékokon második Vagyim Gyevjatovszkij és az ugyanott bronzérmes Ivan Tyihon ügyében, akiknek eltiltása esetén az eredetileg negyedik helyezett Pars Krisztiáné lenne az olimpiai ezüstérem.
nov. 25
12:00
Kézilabda: a Dunaferr a Szeged ellen játszik a KEK-ben (She)
A Dunaferr és a Pick-Szeged egymás ellen játszik a férfi kézilabda KEK nyolcaddöntőjében – derült ki a keddi bécsi sorsoláson.
nov. 25
12:02
BL: robbantás miatt elmaradhat a Zenit–Juventus mérkőzés (She)
Könnyen megeshet, hogy elhalasztják a ma esti Zenit–Juventus Bajnokok Ligája-mérkőzést, miután ismeretlen tettesek felrobbantottak egy autót Szentpéterváron. Az eset során három ember életét vesztette.
nov. 25
12:18
Rogge: Utópia a doppingmentes sport (Infostart)
Utópiának tartja a doppingmentes sportot a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke. Jacques Rogge a BBC-nek adott interjúban úgy fogalmazott: a csalás az emberi természet része.
nov. 25
12:18
Kézilabda: spanyol és francia ellenfele lesz a Veszprémnek (She)
Az MKB Veszprém és az előző fordulóból vele együtt továbbjutó német Flensburg-Handewitt a spanyol Ademar Leónnal és a francia Montpellier-vel került egy csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os középdöntőjében – a keddi bécsi sorsolás alapján.
nov. 25
12:36
PMFC: elárasztották a pályát, milliós kár érte a klubot (She)
Víz árasztotta el vasárnap reggelre a PMFC Stadion utcai műfüves pályáját és parkolóját, miután valaki megnyitott egy használaton kívüli vezetéket. A kár milliós nagyságrendű, a rendőrség eljárást indított.
nov. 25
12:36
Spanyol és francia ellenfele lesz a Veszprémnek (Behaviour)
Az MKB Veszprém és az előző fordulóból vele együtt továbbjutó német Flensburg-Handewitt a spanyol Ademar Leonnal és a francia Montpellier-vel került egy csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os középdöntőjében - a keddi bécsi sorsolás alapján.
nov. 25
12:38
Kolozsváron játszik az AS Roma (Behaviour)
Minden vagy semmi - így jellemezte a szerdai CFR Cluj-AS Roma Bajnokok Ligája-mérkőzés tétjét Eugen Trica, az erdélyiek labdarúgója.
nov. 25
12:54
Magyar Aranylabda: Hajnal Tamás az év játékosa a sajtó szerint (She)
A sportújságírók szavazatai alapján Hajnal Tamás volt az év legjobb labdarúgója, így ő érdemelte ki a magyar Aranylabdának nevezett díjat. Az nb1.hu internetes szaklap 10. alkalommal rendezte meg a szavazást, melynek keretében 30 médium képviselője voksolt az öt legjobbra minden kategóriában.
nov. 25
13:12
Öt újoncot visz az Eb-re Imre Vilmos (Infostart)
Imre Vilmos, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 16 fős keretét a december 2. és 14. közötti macedóniai Európa-bajnokságra.
nov. 25
13:12
Női kézilabda: öt újonc Imre Vilmos Eb-re készülő keretében (She)
Imre Vilmos, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 16 fős keretét a december 2. és 14. közötti macedóniai Európa-bajnokságra. Öt játékos – Pastrovics Melinda, Balogh Barbara, Vincze Melinda, Bulath Anita és Sopronyi Anett – az első kontinensviadalán szerepel majd. Az olimpiai negyedik helyezett csapat sorrendben a román, a dán és a francia együttessel mérkőzik, és az…
nov. 25
13:12
Hajnalé a magyar Aranylabda (Behaviour)
A sportújságírók szavazata alapján Hajnal Tamás volt az év legjobb labdarúgója, így ő érdemelte ki a magyar Aranylabdának nevezett díjat.
nov. 25
13:14
Robbantás miatt maradhat el a Zenit-Juventus meccs (Infostart)
Elmaradhat a kedd esti Zenit-Juventus labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzés, miután ismeretlenek felrobbantottak egy autót Szentpéterváron. A robbantásban három ember halt meg.
nov. 25
13:48
Férfi kézilabda Eb-selejtező: két győzelem a cél a finnek ellen (She)
A finnek elleni e heti mindkét Európa-bajnoki selejtezőt meg akarja nyerni a magyar férfi kézilabda-válogatott – hangzott el a csapat keddi tatai sajtótájékoztatóján.
nov. 25
14:03
Skócia: őrizetbe vették a Maradonát fenyegető angolt (She)
Letartóztatták Ian Wellwortht, aki az argentin szövetségi kapitány, Diego Maradona megölésére készült. Az angol férfi a Marca című spanyol sportnapilap szerint a korábbi világbajnok futballista fejét szerette volna levágni.
nov. 25
14:39
Régi gólja miatt akarta megölni Maradonát egy angol (Blikk)
Letartóztatásba helyezték azt az angol férfit, aki Diego Maradona megölésére készült. A madridi Marca sportnapilap keddi számában azt írta, hogy a 43 éves Ian Wellwort le akarta vágni a fejét az egykori argentin világbajnok futballistának, aki jelenleg a dél-amerikai ország futballválogatottjának a szövetségi kapitánya.
nov. 25
15:15
Atlétika: a NOB vizsgálatot indít Montgomery vallomása nyomán (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vizsgálatot kezdeményez, mert a sydneyi olimpián győztes amerikai sprintváltó egyik tagja, Tim Montgomery bevallotta, hogy nyolc éve doppingszereket használt.
nov. 25
15:17
Sakk: Isztambul rendezheti a 2012-es sakkolimpiát (She)
A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) döntése értelmében Isztambul rendezheti meg 2012-ben a sakkolimpiát.
nov. 25
15:33
Arsenal: Gallas ügynöke szerint a védő biztosan nem távozik (She)
William Gallas ügynöke kizártnak tartja, hogy a francia játékos elhagyja az Arsenalt a téli átigazolási időszakban.
nov. 25
15:51
Jégkorong: az utánpótlás kap támogatást, a válogatott nem (She)
Az Országgyűlés a mai ülésnapján szavazott a magyar jégkorongsport jövő évi állami támogatásáról. Az ellenzéki előterjesztés az A-csoportos világbajnokságra készülő felnőttválogatottnak 100 millió forint, míg az utánpótlás-nevelés részére 170 millió forint támogatást irányzott elő.
nov. 25
15:53
Formula–1: Barrichello kipakolt Schumacherrel kapcsolatban (She)
Rubens Barrichello alaposan kipakolt. A brazil Formula–1-es pilóta, aki korábban a Ferrari versenyzője volt, elárulta: rendszeresen utasításokat kapott a csapatvezetőségtől, hogy engedje előzni márkatársát, a hétszeres világbajnok német Michael Schumachert.
nov. 25
15:54
Rubens Barrichello kipakolt (Metropol)
A brazil Forma-1-es pilóta, aki korábban a Ferrari versenyzője volt, elárulta: rendszeresen utasításokat kapott a csapatvezetéstől, hogy engedje előzni márkatársát, a hétszeres világbajnok német Michael Schumachert.
nov. 25
16:12
"Én egy oltári szerencsés pali vagyok!" (Behaviour)
- Dehogyisnem, gyere! Gyere akkor fél kilencre! - mondta a telefonba, olyan hévvel, mintha nem 2008-at, hanem '58-at írnánk, s nem interjút kérnék tőle, hanem hogy kártyázzon velem reggelig. Merthogy szeretett kártyázni. Futballozni viszont imádott. Az igazi szenvedélye azonban az élet. Mindmáig. Szerencsére jó bőrben van. Még nem mondtam, azért fél kilencre rendelt otthonába, mert nem sokkal…
nov. 25
16:27
Everton: James Vaughan műtét miatt már nem játszhat az idén (She)
Meg kell műteni James Vaughan, az Everton húszéves játékosa térdét, miután egy edzésen sérülést szenvedett.

Keresés