2008. november 27. csütörtök

nov. 27
0:33
Videó: tekintse meg a szerdai BL-játéknap góljait! (She)
A keddi viszonylagos gólínség után (átlagban kevesebb, mint két gól mérkőzésenként), a szerdai játéknapon igencsak termékenyek voltak a csapatok a Bajnokok Ligájában. A nyolc találkozón 27 találat született. Megnézheti többek között a Barcelona öt gólját a Sporting elleni meccsen, a Roma győzelmét Kolozsváron, valamint Steven Gerrard győzelmet érő fejesét a Liverpool–Marseille találkozón.
nov. 27
0:37
Bajnokok Ligája: a játéknap összes eredménye egy helyen (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulóját rendezték. A szerdai játéknapon a Liverpool, az Atlético Madrid és veresége ellenére az Inter biztosította helyét a legjobb 16 csapat között.
nov. 27
0:51
Férfi kézilabda: megműtötték Krivokapics Miloradot (She)
A szegedi Újklinikán dr. Varga Endre professzor megműtötte Krivokapics Miloradot.
nov. 27
6:15
Talma új bőrben (Blikk)
VALENCIA – Talmácsi Gábor piros-fehér-zöld színű ruhában motorozhat a 250 köbcentisek világbajnokságán.
nov. 27
6:17
Már nem fél meccsre menni a megvert DAC-drukker (Blikk)
BUDAPEST – Egy cseppet sem bánta meg Lengyel Krisztián (20), hogy november 1-jén, életében először, futballmeccsre ment. A felvidéki magyar fiú a Dunaszerdahely–Slovan mérkőzésen foglalt helyet a lelátón, de a szlovák élvonalbeli rangadó rémálommá vált a számára.
nov. 27
6:19
Gyerekekkel edzett Varga (Blikk)
BUDAPEST – Lendületben van Varga Dániel (26) és a magyar bajnok TEVA-Vasas Plaket vízilabdacsapata. Az olimpiai aranyérmes pólós fogalmazott így tegnap a Komjádi uszodában, és elmondta, klubjával az Euroligában is jól szeretne szerepelni, a hét végén pedig meg akarják nyerni a Magyar Kupát. S ha már így belelendült, az edzés után tíz kislánnyal, illetve kisfiúval úszkált, labdázott, érzékeltetve,…
nov. 27
6:21
Cseh Laci a bakon (Blikk)
DOMONVÖLGY – Újabb sportággal ismerkedik Cseh László (22), a pekingi olimpia háromszoros ezüstérmes kesége tegnap a lovassport egyik szakágát, a fogathajtást próbálta ki a Lázár Lovasparkban.
nov. 27
6:23
Rózsaszín Ribéry (Blikk)
MÜNCHEN – Rózsaszín cipőben varázsol a focipályán Franck Ribéry (25). A Bayern München francia szélsője bomba formában van, hiszen a csapat legutóbbi hat bajnokiján eredményes volt, a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában pedig kedden két gólpasszal vette ki a részét a román Steaua 3-0-s legyőzéséből. A diadal mellett annak is örülhetett a német gárda, hogy sikerével már biztosan…
nov. 27
6:51
Primera División: a Valenciáé az „új Roberto Carlos” (She)
A spanyol élvonalban szereplő Valencia leigazolta Thiago Carletót, a Santos 19 éves futballistáját, akit hazájában Roberto Carloshoz hasonlítanak.
nov. 27
7:09
NHL: Malkin és Ovecskin is mesterhármast lőtt (She)
„Orosz nap” volt az NHL 50. játéknapján: a 2004-es draft első és második helyen elkelt játékosa, Alekszandr Ovecskin és Jevgenyij Malkin egyaránt mesterhármassal vezette sikerre csapatát. A Habs Corey Price kiváló kapusteljesítményének köszönhetően győzött a bajnok Detroit otthonában. Érdekesség, hogy hazai siker alig akadt a játéknapon: mindössze a Buffalo, a Washington, a San Jose és a Colorado…
nov. 27
7:30
Az A csoportban előzött a Roma, bravúrt ért el a Panathinaikosz (Behaviour)
Csaknem kétszer annyi gól született a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, mint egy nappal korábban (27). Viszont kevesebb kérdés nyert megválaszolást, jóllehet a C csoportban az utolsó kör legföljebb jutalomjátékra lesz jó. Ami „minket” illet: két magyar játékos is 90 percet volt pályán. Mielőtt a lényegi részre térnénk, meg kell említeni, hogy két magyar játékos is kezdőként léphetett tegnap…
nov. 27
8:03
Jégkorong: elhunyt minden idők legfiatalabb NHL-játékosa (She)
Hétfőn későn este elhunyt az egykori kiváló jégkorongozó Armand „Bep” Guidolin, aki 16 évesen és 11 hónaposan mutatkozott be az NHL-ben, ezzel pedig a liga történetének legfiatalabban debütáló játékosa volt.
nov. 27
8:57
Wolfsburg: kórházban a „farkasok” brazil támadója (She)
Még nem tudni, milyen hosszú kihagyásra kényszerül a német Wolfsburg labdarúgócsapatának brazil játékosa, Grafite, akit kórházba kellett szállítani, miután edzésen ütközött csapattársával, Sascha Rietherrel.
nov. 27
8:59
DVTK: nem lesz kiárusítás; fizetni kell Vágónak (She)
A DVTK csapatát működtető kft. ügyvezető igazgatója, Dlusztus Imre megjelent a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága előtt. Idézésnek tett eleget: a diósgyőri klubvezetőnek azért kellett a fővárosba utaznia, mert Vágó Attila a szövetséghez fordult. A csapat korábbi, októberben menesztett szakvezetője sérelmezte, hogy a gazdasági társaság eddig nem teljesítette a szerződés felbontásakor…
nov. 27
9:01
Real Madrid: újabb sérülés; Heinze három hétre kidőlt (She)
Az eddig is sok hiányzóval számoló Real Madridot újabb sérülés sújtotta, a csapat BATE Boriszov elleni BL-mérkőzésén Gabriel Heinze dőlt ki a sorból.
nov. 27
9:33
UEFA-kupa: a csütörtöki program, tévéműsorral (She)
Teljes fordulót bonyolítanak le csütörtökön az UEFA-kupában, tehát tizenhat mérkőzésre kerül sor. Az alábbiakban láthatják az esti programot, benne a televíziós közvetítések listájával.
nov. 27
9:35
Liverpool: Fernando Torres megsérült a Marseille elleni meccsen (She)
Fernando Torres, a Liverpool támadója végigjátszotta csapata tegnapi, Marseille elleni BL-mérkőzését, de a találkozó után kiderült, hogy megsérült a meccsen.
nov. 27
9:37
Krikett: a terrortámadások miatt nem folytatja túráját az angol csapat (She)
A mumbai, több mint száz áldozatot követelő terrortámadások miatt nem folytatja indiai túráját az angol válogatott.
nov. 27
10:27
Alpesí sí: Vonn balesete ellenére indulhat Aspenben (She)
Múlt heti balesete ellenére Lindsay Vonn rajthoz állhat a női alpesi sí Világkupa-sorozat hét végi állomásán, Aspenben.
nov. 27
11:03
Úszás: az amerikai szövetség elnöke az esélyegyenlőség mellett (She)
Az Amerikai Úszószövetség elnöke, Jim Wood arra kérte a Nemzetközi Úszószövetséget, hogy változtasson a Speedo LZR nevű szuperdresszének használati szabályain az esélyegyenlőség jegyében.
nov. 27
11:21
Ligue 1: Cavenaghi szívesen átköltözne a csatorna túlpartjára (She)
Az angol Setanta Sports információi szerint a Bordeaux argentin csatárklasszisa, Fernando Cavenaghi szívesen folytatná pályafutását a Premier League-ben.
nov. 27
11:23
Debrecen: Kerekes és Bernáth felépült sérüléséből (She)
A DVSC sérült játékosai közül Kerekes Zsombor és Bernáth Csaba felépült, és már a csapattal edzett – adta hírül a debreceniek hivatalos honlapja.
nov. 27
11:25
Újpest: Tisza Tibort és Pollák Zoltánt megműtötték (She)
A Ligakupában még két meccset kell játszania az Újpestnek, de az biztos, hogy Tisza Tibor és Pollák Zoltán is kihagyja ezeket a találkozókat.
nov. 27
11:39
DVTK: a Zalaegerszeg horvát védőjét teszteli a Diósgyőr (She)
Igor Mirceta, a Zalaegerszeg horvát védője a Diósgyőrben szerepel próbajátékon, és elképzelhető, hogy már a Bőcs elleni Ligakupa-mérkőzésen pályára lép – adta hírül a DVTK honlapja.
nov. 27
11:57
BL: Gerrardot megdobták a szerdai meccsen, az UEFA vizsgálódik (She)
Egy szurkoló megdobta Steven Gerrardot, a Liverpool futballistáját a „vörösök” Marseille elleni BL-mérkőzésén szerdán.
nov. 27
11:59
Gyász: elhunyt Somogyi Géza, a hazai karateélet jelentős alakja (She)
Meghalt Somogyi Géza, a hazai karateélet jelentős alakja. Keményen viselt, hosszan tartó betegség után, 80 éves korában, csütörtök hajnalban érte a halál – tudatta a család az MTI-vel.
nov. 27
12:00
Meghalt Somogyi Géza (Behaviour)
Meghalt Somogyi Géza, a hazai karateélet jelentős alakja.
nov. 27
12:15
Real Madrid: Mijatovics ma tárgyal Crespo ügynökével (She)
A spanyol Marca értesülései szerint Predrag Mijatovics, a Real Madrid sportigazgatója ma tárgyalóasztalhoz ül Hernan Crespo ügynökével.
nov. 27
12:51
Atlétika: kétéves eltiltást kapott a görög olimpiai bajnok (She)
Kétéves eltiltást kapott a Görög Amatőr Atlétikai Szövetségtől Fani Halkia, a 2004-es olimpián 400 gáton aranyérmet szerzett futónő.
nov. 27
12:53
Oroszország: Szergej Juran megkapta felmondólevelét (She)
Az edzői pályára lépett egykori kitűnő játékos, Szergej Juran megkapta felmondólevelét orosz klubjától.
nov. 27
13:09
Úszás: egymilliót „kalapozna” jótékonysági célra a brit úszónő (She)
Egymillió fontot ajánl fel három jótékonysági alapítvány – a Children In Need, a Mind és a Right to Play – javára az olimpiai bronzérmes Cassandra Patten, amennyiben megdönti a La Manche-csatorna átúszásának világcsúcsát.
nov. 27
13:12
Három hely még kiadó a BL-ben (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a tizenhatból tizenhárom helynek van már gazdája a csoportmeccsek ötödik körének szerdai összecsapásai nyomán, teljessé pedig a december 9-i játéknapokon válik a mezőny, ami után - már a jövő évben - nyolc párban, az egyenes kieséses szakasszal folytatódik a versengés.
nov. 27
13:45
REAC: nem maradhat Nagy Sándor a vezetőedző (She)
Edzőkeresésbe foghat a REAC labdarúgócsapata: az MLSZ állásfoglalása szerint kötelező az élvonalbeli trénereknek az UEFA pro-licenc, így az A-licences végzettségű Nagy Sándor nem maradhat a palotaiak trénere.
nov. 27
14:03
Futsal: a válogatott történelmi sikert aratott Miskolcon (She)
A magyar futsalválogatott történelmi sikert aratott szerdán Miskolcon, Kozma Mihály csapata 4–1-re győzte le Írországot a nemzeti együttesek történetének első összecsapásán – adta hírül az mlsz.hu.
nov. 27
14:21
NHL: 3 hétig nem játszhat a karját törő washingtoni csatár (She)
Minimum három hét kihagyásra kényszerül Chris Clark, a Washington Capitals csatára, miután az Atlanta Trashers elleni találkozón eltört az alkarja. Clark a fővárosiak negyedik játékosa, aki megsérült az Atlanta ellen – Boyd Gordon, John Erskine, és Jeff Schultz is idő előtt ment az öltözőbe.
nov. 27
14:23
Serie A: csak pénzért nyilatkoznának a tévéknek a játékosok (She)
Az olasz élvonalbeli egyesületek azt fontolgatják, hogy a jövőben csak pénzért engedik nyilatkozni labdarúgóikat a televízióban. A klubelnökök hamarosan megvitatják a pluszbevételt hozó – és legelőbb 2010-ben megvalósuló – ötletet, amely szerint minden csapat maga döntene arról, hogy mennyit kér játékosainak és edzőjének megszólalásáért.
nov. 27
14:39
Labdarúgás: csaknem hatvanezer gyermek futballozik az országban (She)
A Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség (MGYLSZ) információi szerint jelenleg 59 440 gyermek futballozik regisztráltan Magyarországon.
nov. 27
15:33
Oroszország: menesztették Oleg Blohint, az FK Moszkva edzőjét (She)
Szerződést bontott az FK Moszkva orosz élvonalbeli futballcsapat vezetősége Oleg Blohinnal, az aranylabdás, sokszoros szovjet válogatott labdarúgóból lett vezetőedzővel.
nov. 27
16:09
Sion: Vanczák csapattársát szabadlistára tette a klub (She)
A Sion szabadlistára tette a csapat svájci védőjét, Bastian Geigert.
nov. 27
16:27
Franciaország: hosszabbítottak Szélesi sérült csapattársával (She)
Quentin Othont, a francia másodosztályú Strasbourg sérült középpályását három hete megműtötték, a klub mégis 2013-ig szóló szerződést kötött a játékossal.
nov. 27
16:45
Aktív ferencvárosi és volt MTK-s játékosok az APEH listáján (She)
Aktív ferencvárosi és egykori MTK-s játékosok is szerepelnek a hatóság adóslistáján, amely a szeptember végi állapotokat tükrözi. Lipcsei nem érti, hogyan kerülhetett a listára a neve, az ügyben jelenleg is folyik egy per.
nov. 27
17:21
Lyon: Benzema combsérülése miatt két hétig nem játszhat (She)
Combsérülése miatt két hétre kidőlt a sorból az Olympique Lyon francia válogatott támadója, Karim Benzema.
nov. 27
17:23
Juventus: Giovinco elégedetlen, a télen kölcsönadhatják (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a tavasszal kölcsönben máshol folytatja pályafutását a Juventus ifjú támadója, Sebastian Giovinco.
nov. 27
17:39
Cseh László a második legjobb európai úszó (Infostart)
Cseh László a második helyen végzett az európai úszók szavazásán 2008-ban - közölte a kontinentális szövetség, a LEN csütörtökön megjelent magazinja.
nov. 27
17:39
Magyar válogatott: Erwin Koeman a 6:3-at tanulmányozza (She)
Az MLSZ elnöksége számára tartott csütörtöki beszámolója előtt Erwin Koeman szövetségi kapitány különleges ajándékot kapott a szövetség tiszteletbeli elnökétől, Szepesi Györgytől, aki persze főként nem ebben a minőségében ajánlotta a holland szakember figyelmébe a napjainkban általa irányított magyar válogatott történetének leghíresebb mérkőzését.
nov. 27
17:41
Alba Volán: Ryan Bonni elfogadta a klub feltételeit, így marad (She)
A botrányosra sikerült EBEL-rekordot jelentő 252 perc kiállítást hozó Alba Volán–Red Bull Salzburg jégkorongmérkőzés után 16 meccsre eltiltott kanadai védőt, Ryan Bonnit választás elé állította a klub, miközben a 12 meccsre eltiltott Derek Couture szerződését azonnali hatállyal felbontotta.
nov. 27
17:43
Kosárlabda: ideiglenesen Hencsey Tamásé a körmendi kispad (She)
A szerdai napon a Körmendi Kosárlabda Club vezetősége azonnali hatállyal, de közös megegyezéssel felbontotta Krivacsevics Dragoljub vezetőedző szerződését. A csapat mostantól az ideiglenesen kinevezett Hencsey Tamással készül.
nov. 27
17:57
Dopping: a CAS-hoz fordul az IAAF az orosz női atléták ügyében (She)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), mert nem ért egyet hét orosz női versenyző eltiltásával.
nov. 27
17:59
Jégkorong: Sille Tamás a HC Csíkszereda játékosa lett (She)
Október 12. óta nem játszott bajnoki mérkőzést a magyar válogatott védője, Sille Tamás, miután előző csapata, a szlovák bajnokságban szerepelő Skalica a továbbiakban nem tartott igényt szolgálataira.
nov. 27
18:15
Kézilabda: Kuba helyett Chile mehet a férfi világbajnokságra? (She)
A januári horvátországi világbajnokságon az A-csoportban szereplő magyar férfiválogatott is érintett lehet a B-csoportban, vagyis a mieink ágán várható változásban. Ebben a csoportban ugyanis – horvát lapinformáció szerint – Kuba visszalépett, s az első hírek szerint a helyére az olimpiai ezüstérmes Izland lép.

Keresés