2008. november 28. péntek

nov. 28
0:51
UEFA-kupa: a játéknap összes eredménye egy helyen (She)
Az UEFA-kupa csoportkörének harmadik fordulóját rendezték, amely után már meg is van az első továbbjutó: a CSZKA Moszkva harmadik meccsén harmadik győzelmét aratta, így már biztos, hogy ott lesz a legjobb 32 között.
nov. 28
1:09
Videó: a két gól, amellyel a Milan pontot mentett Portsmouthban! (She)
Immár sokadszor vágott ki remek hajrát az AC Milan, az olasz együttes ezúttal az utolsó tíz percben mentette döntetlenre kétgólos hátrányból a Portsmouth elleni idegenbeli UEFA-kupa-meccset.
nov. 28
6:00
Úton a stabilitás felé-Erwin Koeman szövetségi kapitány évértékelője (Behaviour)
Csöppet sem meglepő módon egyhangúlag fogadta el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége tegnapi ülésén Erwin Koeman szövetségi kapitány évértékelő beszámolóját: vezetésével a gárda az idén 8 meccsen 4 győzelem mellett két döntetlent s két vereséget ért el. A holland szakember, aki reális-optimistának jellemezte magát, mindazonáltal amondó: bőven van még itt tennivaló.
nov. 28
6:15
Nyomorgott a Fradi-hős (Blikk)
Dékány Ferenc megalázó körülmények között halt meg
nov. 28
6:17
APEH-listás focisták (Blikk)
Katzenbach és Dragóner nem tudta, hogy a listán van, Lipcsei pedig perel.
nov. 28
6:19
Munkanélküli az F1-es pilóta (Blikk)
Baumgartner az edzések mellett egyetemre jár.
nov. 28
6:21
Koeman 7 pontja (Blikk)
A fociválogatott holland szövetségi kapitánya reméli, kijut nagy tornára a csapat.
nov. 28
6:51
NHL: Ottawa- és Calgary-győzelem a kanadai rangadókon (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokságban (NHL) magyar idő szerint péntek hajnalban két mérkőzést, két kanadai rangadót rendeztek. Az Ottawa szétlövés után tudta megszerezni a győzelmet a Toronto ellen hazai pályán, míg a Calgary idegenben győzött Michael Cammalleri remeklésének (3 gól) köszönhetően a Vancouver ellen.
nov. 28
7:09
NBA: idegenben nyert az Orlando a Washington ellen (She)
Az Orlando idegenben győzött az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) 31. játéknapján. A Magic Washingtonban nyert 15 ponttal, 105–90-re. A New Orleans szintén ugyanennyi pontot dobva 105–101-re nyert Denverben.
nov. 28
7:27
NFL: a Philadelphia és a Tennesse is kitömte ellenfelét (She)
Az amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi mérkőzésnapján a liga élén álló Tennesse Titans a Detroit Lions otthonába látogatott, és valósággal „földbe döngölte” ellenfelét: 47–10-re nyert a vendégcsapat. A Philadelphia a Tennessehez hasonlóan kiütéses győzelmet aratott: az Eagles 28 pontos különbséggel, 48–20-ra tömte ki ellenfelét, az Arizona Cardinalst.
nov. 28
8:39
Nyíregyháza: gólerős tehetség került a felnőttcsapathoz (She)
Egyelőre csak távozói vannak a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacusnak, a vezetőség Jurij Sevellel, Belényesi Miklóssal és Ivan Zalehhel bontott szerződést a közelmúltban. Érkezőkről még nincs hír, de az már biztos, hogy az ősszel az NB III-as tartalékcsapatban foglalkoztatott Fekete Ádám a „nagyokkal” kezdi meg a télen a felkészülést.
nov. 28
8:57
Új filmjében meztelenül fürdőzik a szexszimbólum - videó (Infostart)
Várhatóan a férfiak körében népszerű lesz a jövőre mozikba kerülő Annyira nem jössz be neki (He's Just Not That Into You) című film, ugyanis Scarlett Johannson sok mindent megmutat magából.
nov. 28
9:33
Zalaegerszeg: Meyé szabadságon van, nem játszik a Pécs ellen (She)
Miután a kék-fehérek előre hozták a december 6-ára kiírt Kaposvár elleni Ligakupa-mérkőzést, így szombaton a Pécs elleni találkozót követően szabadságra mehetnek a labdarúgó Soproni Ligában szereplő ZTE játékosai.
nov. 28
9:51
Bayern München: Franck Ribéry rózsaszín cipőben villoghat (She)
Számos európai sztár, többek között Franck Ribéry, a Bayern München francia labdarúgója is egy héten át rózsaszín cipőben „villog” majd.
nov. 28
10:09
Hearts: Lászlónak nézeteltérése akadt egyik játékosával (She)
László Csaba, a skót élvonalban 3. helyen álló Hearts menedzsere nézeteltérésbe keveredett csapata ghánai középpályásával, Laryea Kingstonnal, mert a középpályás múlt héten sérülése ellenére csatlakozott hazája válogatott keretéhez. A skót lapok az eset után arról írtak, Kingstonnak elképzelhető, hogy távoznia kell a klubtól, de a futballista maradni szeretne.
nov. 28
10:12
Játékvezetőt vert a kapus (Behaviour)
Példásan súlyos büntetést kapott az a kapus, aki egy alacsonyabb osztályú bajnokin felpofozta a játékvezetőt. A játékos 2012 végéig nem léphet pályára - olvasható a kisalfold.hu internetes portálon.
nov. 28
10:45
Női ökölvívó-vb: Pezdány Edina bronzérmes lett Ningpóban (She)
Az 57 kg-os Pezdány Edina bronzérmet szerzett a kínai Ningpóban zajló női ökölvívó-világbajnokságon, miután a pénteki elődöntőben vereséget szenvedett indiai riválisával szemben.
nov. 28
11:03
MotoGP: Rossi megelőzte Pedrosát a jerezi tesztelés 2. napján (She)
A világbajnok olasz Valentino Rossi megdöntötte Dani Pedrosa előzőleg futott leggyorsabb idejét a gyorsasági motorosok királykategóriájának második jerezi tesztnapján.
nov. 28
11:39
Győr: észt válogatott védő próbajátékon az ETO-nál (She)
Amint az várható volt, az őszi szezonban várakozásokon alul szereplő Győri ETO vezetői kihasználják a téli átigazolási szezont, és körülnéznek a játékospiacon. Jelenleg észt válogatott védőt tesztelnek a Rába partján.
nov. 28
11:57
London 2012: a cél, hogy ne legyenek üres székek az olimpián (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság megpróbálja kideríteni, hogy pontosan mi volt az oka annak, hogy a pekingi játékokon helyek maradtak üresen, és el akarja érni, hogy az eset ne fordulhasson elő a 2012-es londoni olimpián.
nov. 28
12:15
Női ökölvívó-vb: Ducza Anita is bronzérmes Ningpóban (She)
Pezdány Edina után a 75 kg-ban érdekelt Ducza Anita is bronzérmet szerzett a kínai Ningpóban zajló női ökölvívó-világbajnokságon.
nov. 28
12:17
Internazionale: a Bayern München is megszerezné Adrianót (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern München is beállt azon klubok sorába, amelyek szeretnék megszerezni az Internazionale brazil támadóját, Adrianót.
nov. 28
12:33
Kaposvölgye: NB I-es szerződést köthet néhány játékos (She)
A Kaposvölgye labdarúgói az őszi szereplésükkel magukra irányították a figyelmet. Három játékost élvonalbeli klubok figyelnek.
nov. 28
12:35
NFL: a Detroit Lions rúgója NFL-rekordot állított be (She)
A Detroit Lions amerikaifutballistája, Jason Hanson NFL-rekordot állított be azzal, hogy 40. alkalommal tudott mezőnygólt értékesíteni 50 yardnál, azaz félpályánál messzebbről.
nov. 28
12:51
Budapest Honvéd: felbontották két légiós szerződését (She)
A Budapest Honvéd csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott két légiós labdarúgójával.
nov. 28
13:09
NBA: Iverson ellógta az edzést, büntetésre számíthat (She)
Allen Iverson nem vett részt a Detroit Pistons hálaadásnapi edzésén, és emiatt büntetésre számíthat: veszélybe került szereplése a Milwaukee Bucks ellen.
nov. 28
13:11
Bordeaux: végleg megvásárolnák Gourcuffot a Milantól (She)
A francia Girondins Bordeaux végleg megvásárolná Yoann Gourcuff játékjogát az AC Milantól.
nov. 28
13:27
BL: az UEFA megbüntette az Olympique Marseille-t (She)
Amint arról már beszámoltunk, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálatot indított, miután a Liverpool–Olympique Marseille BL-találkozón a vendégdrukkerek szektorából egy öngyújtóval megdobták a „vörösök” csapatkapitányát, Steven Gerrard-ot.
nov. 28
13:29
Newcastle: a szezon végéig hosszabbítottak Joe Kinnearrel (She)
A 2008–2009-es szezon végéig Joe Kinnear marad a Newcastle United csapatának edzője – tudatta közleményben az angol klub vezetősége.
nov. 28
14:03
Diósgyőr: horvát és szerb légiós próbajátékon (She)
Két légiós is szerződést kaphat a Diósgyőri VTK együttesénél.
nov. 28
14:05
Asztalitenisz, varsói Pro Tour: Kertai Rita korai búcsúja (She)
Kertai Rita kikapott a fehérorosz Veronika Pavlovicstól a 64 között, így búcsúzott az asztaliteniszezők varsói Pro Tour-viadalától.
nov. 28
14:21
UEFA-kupa: Filippo Inzaghi Raúlt és Gerd Müllert megelőzve első (She)
A Portsmouth-nak lőtt csütörtök esti UEFA-kupa-góljával Filippo Inzaghi már 65 találatnál jár a nemzetközi kupaporondon szerzett góljait tekintve.
nov. 28
14:39
Öttusa: négy pályázat érkezett a kapitányi posztra (She)
Négyen adták be a pályázatukat az öttusázók szövetségi kapitányi posztjaira.
nov. 28
14:41
Női kosárlabda: két légiós is távozott a Savariától (She)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő Savaria BC-Szombathely csapata Alecia Thova Gardnert magatartásbeli problémák miatt elbocsátotta.
nov. 28
14:43
Real Madrid: Calderón fiatal labdarúgók érkezéséről beszélt (She)
A Real Madrid elnöke, Ramón Calderón a Radio Marcának adott interjújában elmondta, két fiatal játékost szeretnének szerződtetni a téli szünetben, de konkrét neveket nem említett.
nov. 28
15:51
Labdarúgás: Ronaldo januárban már játszani szeretne (She)
A jelenleg a brazil Flamengo edzéseit látogató Ronaldo úgy érzi, felépült április óta húzódó sérüléséből, és januárban már szeretne pályára lépni – közölte a francia L’Equipe.
nov. 28
15:53
Atlétika: az IAAF négyéves eltiltást kér az orosz női atlétákra (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) négy évre szóló eltiltást kér a hazájukban csak két évre büntetett hét orosz női versenyzőre a nemzetközi Sportdöntőbíróságtól (CAS).
nov. 28
15:55
Wolfsburg: Felix Magath 10 000 eurós büntetést kapott (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) sportbírósága 10 000 eurós büntetést szabott ki a Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg futballcsapatának vezetőedzőjére, Felix Magathra.
nov. 28
16:09
Női kosárlabda, Euroliga: mégis folytatja a CSZKA Moszkva? (She)
Mégis folytatja szereplését a női kosárlabda Euroligában a hétfőn anyagi gondok miatt visszalépő és az MKB-Euroleasing Sopronnal azonos csoportba sorsolt CSZKA Moszkva – legalábbis erről számolt be az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség.
nov. 28
16:45
BVB: Kehl, Valdez és Klimowicz sem játszhat vasárnap (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata nélkülözni kénytelen Sebastian Kehl, Nelson Valdez és Diego Klimowicz játékát a Bundesliga 15. fordulójában.
nov. 28
16:45
Mégis folytatja a CSZKA Moszkva (Behaviour)
Az orosz szövetség (RFB) tájékoztatása szerint a klub pénteken bemutatta a szükséges pénzügyi garanciákat, így a hazai bajnokság mellett a kontinentális sorozatban is zöld utat kapott.
nov. 28
16:47
London 2012: átadták az első helyszínt, a vitorlásközpontot (She)
Hivatalosan átadták a 2012-es londoni olimpia első elkészült helyszínét, a nemzetközi vitorlásközpontot.
nov. 28
17:03
Lemondott Gémesi György (Infostart)
Továbbra is Nébald György marad a kardozók, míg Kulcsár Győző a párbajtőrözők szövetségi kapitánya. A tőrözők szakmai munkáját Szekeres Pál irányítja a jövőben - erről a Magyar Vívószövetség elnöksége döntött.
nov. 28
17:03
Női kosárlabda Európa-kupa: görög ellenfelet kapott a Szeged (She)
A csoportküzdelmekből hibátlan mérleggel továbbjutó Szeviép-Szeged a görög Panioniosszal csap össze a legjobb 32 között a női kosárlabda Európa-kupában.
nov. 28
17:05
Schalke: 5 000 eurós büntetés sportszerűtlen viselkedés miatt (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) sportbírósága 5 000 eurós bírságot szabott ki a Bundesligában szereplő Schalke 04 együttesére szurkolói sportszerűtlen magatartása miatt.
nov. 28
17:21
Vívás: Nébald, Kulcsár és Szekeres irányít, Gémesi lemondott (She)
Nébald György, Kulcsár Győző és Szekeres Pál irányítja a jövőben szövetségi kapitányként a kardozók, párbajtőrözők, illetve tőrözők felkészülését. A Magyar Vívószövetség (MVSZ) erről pénteki elnökségi ülésén döntött, melyen lemondott posztjáról Gémesi György elnök.
nov. 28
17:57
NHL: a phoenixi Olli Jokinenre pihenő vár, 397 mérkőzés után (She)
Legalább két hét pihenő vár Olli Jokinenre, a Phoenix Coyotes finn jégkorongozójára, aki a Columbus Blue Jackets ellen 3–2-re megnyert mérkőzésen szenvedett vállsérülést.
nov. 28
17:59
Bundesliga: évi 412 millió euró a közvetítési jogokért (She)
A következő szezontól évente összesen 412 millió eurót osztanak szét a német első- és másodosztályú labdarúgóklubok között a televíziós jogok értékesítéséből.
nov. 28
18:33
Juventus: Manninger jobb kapus, mint Gianluigi Buffon (She)
Az osztrák Alexander Manninger folyamatos jó teljesítményt nyújt a Juventus kapujában, és ez az olasz sajtó figyelmét sem kerülte el.
nov. 28
18:51
Felkutattuk mi a spanyol sport sikerének titka (Behaviour)
A naptári évből ugyan még hátravan néhány hét, de az már most kijelenthető: 2008 a spanyol sport esztendeje volt! A labdarúgó-válogatottjuk megnyerte az Európa-bajnokságot, ami önmagában elég dicsőség, ám ha ehhez hozzávesszük, hogy olyan vezető sportágakban értek el kiemelkedő eredményeket, mint tenisz, kézilabda, autó és motorversenyzés különféle szakágai vagy országúti kerékpározás, plusz…

Keresés