2008. október 28. kedd

okt. 28
4:42
Kemény Dénes: „Ez nem munka, passzió” (Behaviour)
Csak tegnap három interjút adott Kemény Dénes, a három­szoros olimpiai bajnok vízilabda-válogatott kapitánya. A felfokozott médiaérdeklődés oka, hogy két hónappal az olimpia után még mindig nem tudni: marad-e a hídon. Ezúttal sem lett tisztább a kép, talán egy kicsivel árnyaltabb. Kemény Dénes 12 éve edző, és a jövőjét is a sportban képzeli el.
okt. 28
6:18
Juhászért harcolnak (Blikk)
Juhász Rolandot a St. Etienne és a Lille is hívja
okt. 28
6:20
Kabát: pokolból a mennybe (Blikk)
Az újpesti csatár büntetőt hibázott, majd két gólt szerzett a Paks ellen
okt. 28
6:22
Kártérítést követel az amputált lábú síző (Blikk)
A szakvélemény szerint a kórházba szállítást elfogadhatatlan késlekedés előzte meg
okt. 28
6:24
Anand magyar bajnok akar lenni (Blikk)
Már alig várja, hogy Polgár Judittal egy csapatban sakkozhasson
okt. 28
6:26
Falusi csapat a Bundesliga élén (Blikk)
A falu 3272 lakosú, de kicsi a 30 ezres stadion is
okt. 28
6:54
Mianmar: volt brazil futballsztárok segítik a Nargis ciklon áldozatait (She)
Volt brazil futballcsillagok jótékonysági mérkőzésekkel segítik a májusi Nargis ciklon áldozatait Mianmarban.
okt. 28
8:36
Kiesett a Czink páros (Behaviour)
Czink Melinda és társa, a svéd Sofia Arvidsson kiesett a 175 ezer dollár összdíjazású québeci női tenisztorna párosmezőnyének első fordulójában.
okt. 28
9:54
Talmácsi már új motorját teszteli (Blikk)
Jövőre már a 250 köbcentisek között szeretne világbajnok lenni
okt. 28
11:42
Labdarúgó MK: sorsoltak a kupában (She)
Röviddel ezelőtt kisorsolták a Magyar Kupában a negyeddöntő párosítását, ám a legjobb nyolc között, rendhagyó módon, kilenc csapat érintett. Az MLSZ DVSC–Fehérvár párharc első mérkőzését – a debreceni kapus, Verpecz István szereplésének jogosulatlansága miatt – hivatalból vizsgálja, döntés a csütörtöki elnökségin.
okt. 28
12:27
Giro d'Italia: Contador nem védi meg címét (Metropol)
"Miután idén a Girót és a Vueltát is megnyertem, jövőre visszatérek a Tour de France-hoz, ahol tavaly voltam a legjobb. Csak arra kívánok összpontosítani" - nyilatkozta az Asztana kiválósága.
okt. 28
12:54
Kerékpár: Contador nem védi meg címét a Giro d'Italián (She)
Nem védi meg címét a Giro d'Italia kerékpáros körversenyen Alberto Contador, a spanyolok sztárja.
okt. 28
12:56
Olaszország: magyar tehetséget szerződtetett a Fiorentina (She)
A 13 éves szegedi Szabó Zoltán kétéves szerződést kapott a Fiorentinától. A Tisza Volán labdarúgója szeptemberben próbajátékon vett részt az olasz csapatnál, és ezt követően döntöttek úgy a vezetők, hogy szerződtetik őt. A csatár a héten csatlakozik a Fiorentina korosztályos együtteséhez – adta hírül a delmagyar.hu internetes portál.
okt. 28
14:42
Anglia: a válogatott felkészülési meccsre utazik Thaiföldre (She)
A Thailföldi Labdarúgó-szövetség szerint az ázsiai ország válogatottja jövőre barátságos mérkőzést játszik Anglia legjobbjaival. A találkozóra Thaiföldön kerül sor, és létrejöttében nagy szerepe volt annak, hogy a vendéglátók szövetségi kapitányi posztját jelenleg Peter Reid tölti be, aki játékosként 13 alkalommal lépett pályára az angol nemzeti csapatban.
okt. 28
15:00
Tenisz: búcsúzott a Szafin-verő Monaco Párizsban (She)
Kiesett az orosz Marat Szafint búcsúztató Juan Monaco a 2.27 millió euró összdíjazású párizsi tenisztorna második fordulójában.
okt. 28
15:18
Inter: egy hónapig nem játszhat a megsérült Sulley Muntari (She)
Sulley Muntari sérülése súlyosabb a vártnál, ugyanis egy hónapos kihagyásra is kényszerülhet jobb lábának húzódása miatt. A ghánai ezért el sem utazik a csapattal szerdán a Fiorentina elleni bajnokira.
okt. 28
15:27
1,4 milliárddal csökken a sportköltségvetés (Metropol)
A módosított költségvetés tervezete szerint jövőre 1,4 milliárd forinttal kevesebb lesz a sport központi állami támogatása az ideihez képest - derült ki az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának keddi ülésén.
okt. 28
15:48
Hazazavarták a brazil foci sztárt az edzésről (Behaviour)
José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője hazazavarta az edzésről Adrianót, az együttes brazil labdarúgóját, miután késve jelent meg a keddi tréningen.
okt. 28
16:39
Csak felfüggesztett eltiltás az edzőverő tőrözőnek (Metropol)
Egy évre kizárta a magyar válogatottból és ugyanennyi időre eltiltotta a hazai szövetség versenyein való részvételtől a tőröző Ujlaky Virginie-t a Magyar Vívószövetség (MVSZ) fegyelmi bizottsága. Az fb ugyanakkor - figyelembe véve a felmerült enyhítő körülményeket - a szankciók végrehajtását egy évre felfüggesztette.
okt. 28
16:45
MotoGP: eső miatt nem tesztelhetett Talmácsi Gábor Valenciában (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság hivatalos honlapja, a motogp.com közölte, hogy Valenciában ma egész délelőtt esett az eső, így törölték a keddi hivatalos tesztnapot.
okt. 28
18:51
Juventus: Del Piero és Legrottaglie nem játszik a Bologna ellen (She)
Claudio Ranieri bejelentette, hogy Alessandro Del Pierónak pihenőt ad, így a csatár nem játszik szerdán a Bologna ellen. Nem ő lesz a „zebrák” egyetlen hiányzója a hétközi fordulóban, ugyanis Nicola Legrottaglie sem játszik majd.
okt. 28
19:42
Ronaldinho diszkózhat, az edzőjét ez nem érdekli (Behaviour)
Carlo Ancelotti, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője nem törődik azzal, hogy szabadidejében mit csinál Ronaldinho.
okt. 28
20:36
MLSZ: felmentették az Újpestet és a REAC-ot (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a szövetséggel szemben fennálló tartozások ügyében indított eljárásban felmentette a REAC-ot, az Újpestet és a másodosztályú Vácot.
okt. 28
20:54
Ismét nyert az értelmi fogyatékos futsal csapatunk (Behaviour)
Szoros mérkőzésen egy góllal nyert a franciák ellen, így két forduló után veretlen a magyar értelmi fogyatékosok futsal-válogatottja a Kiskunfélegyházán zajló Európa-bajnokságon.
okt. 28
21:15
Tenisz: Czink Melinda bravúros győzelmet aratott Québecben (She)
Czink Melinda bravúros győzelmet aratott a Québecben zajló női tenisztorna első fordulójában, a magyar teniszezőnő három játszmában legyőzte a kilencedik helyen kiemelt német Sabine Lisickit.
okt. 28
22:42
Maradona kerül az argentin válogatott élére (Behaviour)
Helyi médiaértesülések szerint a nemzeti együttessel játékosként 1986-ban világbajnok, 1990-ben vb-ezüstérmes Diego Maradona kerül az argentin labdarúgó-válogatott élére.

Keresés