2008. október 2. csütörtök

okt. 2
1:15
Videó: tekintse meg a szerdai BL-játéknap góljait! (She)
okt. 2
6:03
Doppingolt a Tour-győztes? (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy újabb folt kerül a profi kerékpársport amúgy sem vegytiszta „terítőjére”. Szinte természetes már, hogy megint a Tour de France győztese, a spanyol Carlos Sastre és csapattársai kerültek doppingváddal az újságok címlapjára. A megvádolt kerekesek között van Sastrén kívül a pekingi olimpia bajnoka, Fabian Cancellara, valamint a már nem először képbe kerülő Frank Schleck.…
okt. 2
6:21
A foci az élete a légiósnak (Blikk)
Egy hónapja még az életéért küzdöttek, ma már újra edz
okt. 2
6:23
Újra lehet Senna az F1-ben (Blikk)
Bruno a nagybátyja nyomdokaiba szeretne lépni
okt. 2
6:25
Klinsmann, a közellenség (Blikk)
A Bayern csak 1-1-et játszott, a szurkolóknak elegük van
okt. 2
6:27
Sportolószerelem úszó és vívó között (Blikk)
Peking után szeretett egymásba Szepesi és Lontay
okt. 2
6:29
Nincs önbizalma Szávay Áginak (Blikk)
Napokig rágódik a sikertelenségein a teniszező
okt. 2
6:57
Federer nem indul Stockholmban (Behaviour)
Roger Federer lemondta részvételét a jövő heti stockholmi tenisztornán, mert indoklása szerint pihenésre van szüksége az idei megterhelő menetelés következtében.
okt. 2
7:15
NBA: új szerződést kapott a Bulls legjobb dobója (She)
Új, egyéves szerződést kapott a Chicago Bullstól Ben Gordon, a csapat egyik legjobb játékosa.
okt. 2
7:17
Tenisz: Roger Federer nem indul Stockholmban (She)
Roger Federer lemondta részvételét a jövő heti stockholmi tenisztornán, mert indoklása szerint pihenésre van szüksége az idei megterhelő menetelés miatt.
okt. 2
7:33
Bayern München: Demichelist egy kölyökcsapatból elzavarták volna (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint egy kölyökcsapatból elzavarták volna Martin Demichelist, ha olyan öngólt szerez, amilyet kedden az Olympique Lyon elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-meccsen az argentin védő „összehozott”.
okt. 2
7:51
Bulgária: pozitív az A-próbája a Lokomotiv Szófia játékosának (She)
Pozitív lett a doppingtesztje a bolgár Lokomotiv Szófia játékosának, Nyikolaj Pavlovnak a Borac Csacsak elleni UEFA-kupa-mérkőzés után.
okt. 2
7:53
Chelsea: Drogba lett a CFR elleni BL-meccs áldozata (She)
Egyre hosszabb a sérültlista az Aston Villa elleni vasárnapi Premier League-meccsre készülő Chelsea-nél: a londoniak újabb sérültje a Kolozsváron, a CFR Cluj ellen a pályát hordágyon elhagyó Didier Drogba.
okt. 2
8:27
Vasas: Mészöly sérülés miatt hagyta ki a Ligakupa-meccset (She)
Vérömlenyt távolítottak el Mészöly Géza vádlijából, ezért a Vasas vezetőedzője két napig a tatai magánklinikán feküdt.
okt. 2
8:45
FIFA: Blatter részvétét fejezte ki Illovszky halála miatt (She)
Levelet írt Kisteleki Istvánnak, az MLSZ elnökének Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség első embere. A FIFA elnöke üzenetében részvétét fejezte ki Illovszky Rudolf halála miatt.
okt. 2
8:47
Kaposvár: Kovács Zoltán biztosan nem játszik a Haladás ellen (She)
A héten csak láberősítő gyakorlatokat végzett Kovács Zoltán, a labdarúgó Soproni Liágban szereplő Kaposvár játékosa, akit a Siófok elleni bajnoki (1–0) 6. percében térdsérülés miatt kellett lecserélni.
okt. 2
9:03
Liverpool: Németh Krisztiánra bokaműtét és hat hét pihenő vár (She)
A Magyar Televízió értesülései szerint Németh Krisztián bokáját meg kell műteni, amely miatt legalább hathetes kényszerpihenő előtt áll.
okt. 2
9:05
Formula–1: jövőre is a Rosberg, Nakadzsima párossal indul a Williams (She)
A 2009-es Formula–1-es szezont is a Nico Rosberg, Nakadzsima Kazuki pilótaduóval kezdi meg a Williams-Toyota: jelentette be közleményében az istálló.
okt. 2
9:57
Kézilabda: Imre Vilmos keretet hirdetett a dániai világkupára (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) bejelentette, hogy Imre Vilmos, a női válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya kijelölte a dániai Aarhusban október 14. és 19. között rendezendő Világkupán szerepelő csapatát.
okt. 2
10:15
Kerékpár: Armstrong nem engedi 1999-es mintáinak elemzését (She)
Lance Armstrong amerikai kerékpáros legenda nem járul hozzá, hogy az 1999-es Tour de France-on levett mintáit újra elemezzék.
okt. 2
10:17
Tenisz: Tokióban menetelnek az első helyen kiemeltek (She)
A tokiói kemény pályás tenisztornán a férfiaknál és a nőknél is bejutott a legjobb nyolc közé az első kiemelt. A spanyol David Ferrer három szettben, a dán Carolina Wozniacki pedig két szettben győzte le ellenfelét, és lett negyeddöntős.
okt. 2
10:19
Haladás: eltört a keze a szombathelyi középpályásnak (She)
Eltört a keze a Győr elleni, 4–0-s vereséggel végződő Ligakupa-mérkőzésen Kaj Andrásnak, a Haladás középpályásának.
okt. 2
10:51
A Chelsea sem tudta bevenni a kolozsvári fellegvárat - képekkel (Infostart)
Százegy évet kellett rá várni, de megérte - vélik a kolozsvári szurkolók annak kapcsán, hogy kedvenc együttesük, a CFR a legrangosabb európai labdarúgó-kupasorozatban szerepelhet. Szerdán a tavalyi döntős Chelsea látogatott Erdélybe, és nem sokon múlott, hogy a Romához hasonlóan meghajoljon a Cluj előtt. A város futball-lázban ég, és a csapat sikerei révén kivívott érdeklődést más területeken is…
okt. 2
11:45
Magyar válogatott: februárban Izrael ellen lépünk pályára (She)
Alakul labdarúgó A-válogatottunk jövő évi programja: mint ismeretes, Erwin Koeman együttese 2009 tavaszán két vb-selejtezőt játszik, március 28-án idegenben Albániával, április 1-jén hazai pályán Máltával. Most pont került az egyeztető tárgyalások végére, s eldőlt, hogy ezeket a találkozókat megelőzően, február 11-én Izraelben szerepel csapatunk barátságos mérkőzésen, a világranglistán jelenleg az…
okt. 2
12:03
Atlétika: Bekele sportkomplexumot épít hazájában (She)
Kenenisa Bekele, a pekingi olimpia 5 000 és 10 000 méteres futószámának etióp győztese sportkomplexum építésébe kezd hazájában.
okt. 2
12:39
Vb-selejtezők: keretet hirdetett a magyarok ellen Arie Haan (She)
Arie Haan, az albán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Magyarország és Portugália elleni vb-selejtezőkre.
okt. 2
12:57
A Zenit cáfolja a bundamérkőzésről felröppent híreket (Behaviour)
A szentpétervári Zenit labdarúgócsapata elhatárolódik azoktól a hírektől, melyek szerint bundamérkőzés volt a május 12-én rendezett Bayern München elleni UEFA Kupa-visszavágó.
okt. 2
13:33
Zenit: vizsgálatok folynak, de tagadják a bundavádat (She)
A szentpétervári Zenit labdarúgócsapata elhatárolódik azoktól a hírektől, melyek szerint bundamérkőzés volt a május 12-én rendezett Bayern München elleni UEFA Kupa-visszavágó.
okt. 2
13:35
Atlétika: Blanka Vlasic orrműtéten esett át (She)
Megműttette orrsövényferdülését Blanka Vlasic, a horvátok magasugrósztárja. A 25 éves világbajnok régóta küszködött légzési nehézségekkel, ezért fordult Sinisa Glumicic zágrábi specialistához.
okt. 2
13:51
Úszás: 2013-ban vizes világbajnokságot rendezne Budapest (She)
Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke megerősítette, hogy a társszövetségekkel, így a vízilabdázókkal együtt Magyarország megpályázza a 2013-as vizes világbajnokság megrendezésének jogát.
okt. 2
14:27
Blog: Szöllősi György és a Chelsea Kolozsváron járt (She)
Újabb írással jelentkezett a fanzone.hu-n olvasható blogjában Szöllősi György. Az újságíró ezúttal ellátogatott az Ajaxszal kétszeres BEK-győztes edző, Kovács István sírjához.
okt. 2
15:03
WNBA: a Detroit Shock csapata nyerte meg a döntő első meccsét (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda bajnokság (WNBA) döntőjében 1–0-ra vezet a Detroit Shock csapata, miután idegenben 77–69-re nyert a San Antonio Silver Stars együttese ellen.
okt. 2
15:21
Kerékpár: Riccardo Ricco kétéves eltiltást kapott a CONI-tól (She)
Doppingolás miatt kétéves eltiltással sújtotta Riccardo Ricco profi kerékpárost az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI).
okt. 2
15:23
Vb-selejtezők: Domenech kihirdette keretét Románia ellen (She)
A francia szövetségi kapitány, Raymond Domonech nyilvánosságra hozta az október 11-i, Románia elleni vb-selejtezőre készülő keretét. Ebből sérülés miatt hiányzik Sydney Govou és Samir Nasri, visszatér viszont Patrick Vieira és Franck Ribéry, akik az Ausztria és Szerbia elleni vb-selejtezőkön nem szerepeltek.
okt. 2
16:15
Tenisz: Roddick nyolc között Tokióban, Tsonga feladta (She)
A második helyen kiemelt amerikai Andy Roddick két játszmában nyert Jürgen Melzer ellen a tokiói kemény pályás torna nyolcaddöntőjében. A hetedik helyen kiemelt francia Wilfried Tsonga viszont sérülés miatt feladta a szerb Viktor Troicki elleni meccset.
okt. 2
16:51
NFL: a Titans irányítója, Vince Young újra edzésbe állt (She)
Vince Young, az NFL-ben szereplő Tennessee Titans játékosa ismét elkezdte az edzéseket. Az irányító még szeptember elején szenvedett térdsérülést.
okt. 2
16:53
Manchester: Wayne Rooney felépülhet a válogatott meccsére (She)
A Bajnokok Ligájában keddi játéknapon az angol Manchester United a dán Aalborg otthonában aratott sima, 3–0-s győzelmet, de a találkozón Paul Scholes súlyos sérülése mellett Wayne Rooneyt is le kellett cserélni, mert rúgást kapott a bokájára.
okt. 2
17:09
Tenisz: Stuttgartban már négy orosz van a legjobb nyolcban (She)
Jelena Gyementyjeva szerdai győzelme után csütörtökön újabb három orosz teniszező foglalta el a helyét a legjobb nyolc között a Stuttgartban zajló női tenisztornán. Nadja Petrova, Dinara Szafina és Vera Zvonarjova is két szettben nyert a második fordulóban.
okt. 2
17:27
Lyon: Sidney Govou legalább négy hétig nem játszhat (She)
A Bayern München elleni BL-mérkőzésen megsérülő Sidney Govou-ra legalább négy – rossz esetben nyolc – hét pihenő vár.
okt. 2
17:45
Győri ETO: Bajzát legkésőbb a szezon végén külföldre távozik (She)
A Soproni Liga góllövőlistájának vezetője, Bajzát Péter a télen, de legkésőbb a szezon végén elhagyja a Győr együttesét, és külföldre igazol.
okt. 2
17:47
UEFA-kupa: idegenben ikszelt és továbbjutott a Tottenham (She)
Az UEFA-kupa első fordulójának visszavágóján Lengyelországban vendégeskedett az angol bajnokságban csalódást keltően szereplő Tottenham Hotspur.
okt. 2
18:21
UEFA-kupa: a VfL Wolfsburg is továbbjutott a csoportkörbe (She)
Az UEFA-kupa első fordulójának visszavágóján a a Rapid Bucuresti fogadta a VfL Wolfsburg együttesét.
okt. 2
18:39
Tenisz: Venus sikerrel vette a második fordulót Stuttgartban (She)
Venus Williams – húgával ellentétben – győzni tudott a stuttgarti női teniszverseny második fordulójában, ezzel a nyolc közé jutott. Az amerikai játékos az ukrán Katerina Bondarenkót múlta felül 6:4, 6:2-re.
okt. 2
19:15
PSV: Dzsudzsák csapata Henrik Larssonnal erősítene (She)
Elképzelhető, hogy a PSV megpróbálja szerződtetni Henrik Larssont.
okt. 2
19:33
Diósgyőr: Sisa lett a befutó (Infostart)
Sisa Tibor lett a Diósgyőr labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
okt. 2
19:33
Villarreal: az Olympiakosz Diego Lópezt szeretné megszerezni (She)
Az Olympiakosz a Villarreal kapusát, Diego Lópezt nézte ki magának.
okt. 2
19:35
Diósgyőr: Sisa Tibort nevezték ki vezetőedzőnek (She)
Sisa Tibor a Diósgyőr labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
okt. 2
19:51
Utolsó idényében hálából ingyen játszik a spanyol válogatott támadó (Infostart)
Joseba Exteberria a következő szezonban ingyen futballozik az Athletic Bilbao csapatában, ugyanis az 53-szoros spanyol válogatott csatár a fizetéséről és a prémiumáról is lemond.
okt. 2
19:51
Tenisz: a másik Bondarenko-nővért Jankovics verte meg (She)
Kialakult a negyeddöntő mezőnye a stuttgarti tenisztornán, miután a második forduló utolsó mérkőzésén a szerb Jelena Jankovics 6:2, 6:0-ra legyőzte Alona Bondarenkót. Az ukrán lány testvére ugyancsak a második körben búcsúzott el, őt Venus Williams verte meg.
okt. 2
20:09
UEFA-kupa: továbbment a Hamburg, a Samp és a Szpartak is (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Sampdoria az UEFA-kupa első fordulójából, miután az első mérkőzésen aratott 5–0-s sikerét követően idegenben 2–1-re verte meg az FBK Kaunast.

Keresés