2008. november 2. vasárnap

nov. 2
0:09
Primera División: Tchité hármat vágott, már nem veretlen a Valencia (She)
Nem került vissza a Primera División élére a Valencia a spanyol labdarúgó élvonal 9. fordulójának szombat késő esti meccsén. A Turia-partiakat a mesterhármast vágó Tchité vezérletével 4–2-re győzte le a Racing Santander, ezzel negyedik győzelmét aratva a Mestallában. A házigazdák veresége után a bajnokság egyetlen veretlen csapata a Villarreal maradt.
nov. 2
6:27
Pólósok a rács mögött (Blikk)
Nem kell megijedni, csak látogatóba érkezett
nov. 2
6:29
Ma eldől, Hamilton vagy Massa lesz-e a világbajnok (Blikk)
Barátnője, Nicole Scherzinger doppingolja Lewis Hamiltont
nov. 2
6:31
Janika száguld (Blikk)
Ifjabb Tóth János remekelt a mini vb-n
nov. 2
6:33
Tízéves átkot tört meg a Vasas (Blikk)
A jövőjükért küzdenek, és sorozatban nyernek az angyalföldi futballisták
nov. 2
7:03
NHL: a New York Rangers elszenvedte harmadik vereségét (She)
Az NHL 25. játéknapján 12 mérkőzésre került sor, melyek közül hat találkozón is a vendégek örülhettek. A Maple Leafs–Rangers összecsapáson 5–2-es hazai siker született, ami azt jelentette, hogy a Keleti főcsoportot vezető New York-i együttes elszenvedte harmadik vereségét a szezonban.
nov. 2
7:57
Formula–1: Nelson Piquet nem csodálkozna Hamilton kiesésén (She)
A háromszoros Formula–1-es világbajnok Nelson Piquet szerint a brit Lewis Hamilton nem jut túl az első kanyaron a vasárnapi Formula-1-es Brazil Nagydíjon.
nov. 2
9:09
Ismét hengerelt a Barcelona (Infostart)
Már a Barcelona vezeti a spanyol labdarúgó-bajnokság tabelláját. A katalán csapat ezúttal is remek támadójátékot bemutatva 4-1-re győzött a Malaga pályáján.
nov. 2
9:27
Japán rali: Loeb sorozatban ötödször lett világbajnok (She)
Ismét Sébastian Loeb nyerte meg a rali-világbajnokságot, miután a harmadik helyen végzett az idei sorozat 14., utolsó előtti állomásán, Japánban.
nov. 2
9:39
Nem tudni, miért támadtak a szlovák rohamrendőrök (Metropol)
Egy, a youtube.com-on közzétett videón úgy látszik, hogy semmilyen előzménye nem volt a rohamrendőrök támadásának.
nov. 2
10:33
Piquet: Hamilton "nem éli túl" az első kanyart (Metropol)
A háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet szerint a brit Lewis Hamilton nem jut túl az első kanyaron a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjon.
nov. 2
10:57
Villarreal: Altidore történelmet írt a szombati góljával (She)
Jozy Altidore szombat este a 89. percben állt be a Villarreal együttesébe, amely 4–1-es győzelmet aratott az Athletic Bilbao otthonában a Primera División 9. fordulójában, és a végeredményt Altidore állította be a 90. percben.
nov. 2
11:09
Ötödikként zárt Besenyei a Red Bull Air Race-en (Metropol)
Besenyei Péter ötödik helyen zárta a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülős világbajnoki sorozat 2008-as idényét.
nov. 2
11:15
Barcelona: Xavi „ezer éve” nem szerzett két gólt egy meccsen (She)
A Barcelona 4–1-re győzött Málagában, a Primera División 9. fordulójában, többek között Xavi remek játékával és két góljával. A spanyol válogatott játékosának nyilatkozata szerint rég fordult elő vele, hogy duplázni tudott.
nov. 2
11:17
Ökölvívás: Felix Sturm megvédte címét Oberhausenben (She)
Megvédte a Bokszvilágszövetségnél (WBA) birtokolt középsúlyú világbajnoki címét Felix Sturm.
nov. 2
11:51
Vízilabda: könnyed győzelemmel lett csoportelső a Honvéd (She)
Harmadik csoportmérkőzését is simán megnyerte a Domino-Honvéd a férfi LEN-kupában, s ezzel csoportelsőként jutott tovább. A magyar csapat 14–3-ra verte meg a görög Hioszt a vasárnap délelőtti találkozón.
nov. 2
11:53
Vízilabda: nyert, így a Szeged is továbbjutott csoportjából (She)
A Domino-Honvéd után a Szeged-Beton is továbbjutott a LEN-kupában, miután utolsó csoportmeccsén 20–7-re megverte a lengyel Arkonia Szczecint. A végső csoportsorrendről itt a Barcelona–Montpellier összecsapás dönt.
nov. 2
12:09
Formula–1: 2014-ig Interlagos a Brazil Nagydíj helyszíne (She)
2014-ig Sao Paulóban, az interlagosi pályán rendezik meg a Formula–1-es Brazil Nagydíjat. Erről a vasárnapi – magyar idő szerint 18 órakor kezdődő – szezonzáró futam előtt állapodtak meg a szervezők és Bernie Ecclestone, az autós gyorsasági világbajnokság vezetője. A házigazdák vállalták, hogy a közeljövőben, egy 11.8 millió eurós beruházás keretében felújítják az aszfaltcsíkot, valamint a…
nov. 2
12:45
Vízilabda: győzött az Újpest, de még nem jutott tovább (She)
Utolsó csoportmérkőzését ugyan rendkívül simán, 26–7-re nyerte meg az Újpest vízilabdacsapata a brit Rotherham ellen a férfi LEN-kupában, továbbjutást azonban egyelőre még nem ünnepelhetnek a magyar csapat játékosai, mivel sorsuk csak a kvartett utolsó találkozóján, az orosz Kazany és a spanyol Sant Andreu összecsapásán dől el.
nov. 2
13:21
Női röplabda NB I: négy szettben győzött hazai pályán a Vasas (She)
A női röplabda NB I-es ligabajnokság vasárnapi játéknapjának első mérkőzésén a Kiemelt csoportban a Vasas 3:1-re megverte a Békéscsabát.
nov. 2
13:39
Olaszország: a Roma szurkolói megtámadták csapatuk buszát (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Roma szurkolói egyre nehezebben viselik el a folyamatos kudarcokat. A Juventustól szombaton elszenvedett 2–0-s a vereség után a fanatikusok megdobálták a saját csapat játékosait szállító autóbuszt.
nov. 2
14:33
Kecskemét: Alempijevics már nem játszhat az őszi szezonban (She)
Súlyos sérülést szenvedett Alekszandar Alempijevics, a Kecskemét labdarúgója.
nov. 2
14:45
A magyar kormány vizsgálatot kér (Metropol)
A Magyar Köztársaság Kormánya azonnali, minden részletre kiterjedő vizsgálatot kér az illetékes szlovák hatóságoktól a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen való rendőri fellépés jogszerűségéről - közölte a Kormányszóvivői Iroda.
nov. 2
14:51
Barcelona: rasszista támadás érte a kameruni Samuel Eto’ót (She)
A spanyol médiában felröppent hírek szerint Samuel Eto’ót, a Barcelona csatárát rasszista támadások érték a csapat szombati bajnoki mérkőzésén, a Málaga ellen 4–1-re megnyert találkozó második félidejében.
nov. 2
15:09
Formula–1: Coulthard ki akarja élvezni utolsó futama minden percét (She)
Bár a világ jelenleg a Hamilton–Massa párharcra figyel, nem szabad elfelejteni, hogy a Brazil Nagydíjon egy nagyszerű pályafutás ér véget: David Coulthardnak ugyanis az interlagosi fellépés lesz az utolsó F1-es futama. A skót pedig elhatározta, hogy a verseny minden percét ki fogja élvezni.
nov. 2
15:11
Kézilabda: nagy csatában két góllal vertük meg a horvátokat (She)
A magyar válogatott 30–28-ra győzött Horvátország ellen a Veszprémben lejátszott férfi kézilabda Eb-selejtezőn.
nov. 2
15:27
Formula–1: esik az eső a Brazil Nagydíj helyszínén (She)
Az autosport.com oldal beszámolója szerint eleredt az eső a Formula–1-es Brazil Nagydíj helyszínén, Interlagosban. Az idény utolsó, a világbajnoki címről döntő versenye magyar idő szerint 18 órakor kezdődik.
nov. 2
16:03
Vízilabda: kipörgették az újpestieket a LEN-kupából (She)
Nem jutott tovább a LEN-kupában csoportjából az Újpest, amely vasárnap ugyan 19 góllal valósággal lelépte brit ellenfelét, de így is csak a harmadik lett a számára kedvezőtlenül alakuló keresztbeverések folytán. A házigazda Sant Andreu – amely a magyar csapattól két góllal kikapott – tudniillik legyűrte a jóval esélyesebb (és az Újpestet hét góllal verő) orosz Kazanyt, ami mindkettőjük…
nov. 2
16:05
Oroszország: három fordulóval a vége előtt bajnok a Kazany (She)
Története során először nyerte meg az orosz labdarúgó-bajnokságot a Rubin Kazany.
nov. 2
16:07
Női kézilabda EHF-kupa: döntetlen született Dunaújvárosban (She)
Az utolsó percben dobott góllal 31–31-re mentette a Dunaferr a vendég német Oldenburg elleni mérkőzését a női kézilabda EHF-kupában, a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett első összecsapáson.
nov. 2
16:21
NB II, Keleti csoport: ceglédi győzelem, makói döntetlen (She)
A Cegléd Medgyesi László büntetőből szerzett góljával 1–0-ra megverte az MTK II-t a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában, míg a Makó hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a Jászberénnyel.
nov. 2
16:23
NB II, Nyugati csoport: Barcson győzött a Zalaegerszeg (She)
A ZTE II idegenben verte meg 2–1-re a Barcsot a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában, a Győr második együttese pedig Kaposvölgyén nyert 4–3-ra.
nov. 2
16:39
Asztalitenisz Pro Tour: Tóth kikapott a salzburgi döntőben (She)
Tóth Krisztina kikapott a döntőben a lengyel színekben szereplő Li Qiantól az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán, Salzburgban.
nov. 2
17:15
Sakk ob: Anand nélkül is nyert a Nagykanizsa a címvédő ellen (She)
A hazai sakkozás legmagasabb Élő-pontszámátlagú mérkőzésén, a magyar bajnokság második fordulójában az Aquaprofit-Nagykanizsa TSK 7.5-4.5-re felülmúlta a címvédő Csuti-Hydrocomp Zalaegerszeget.
nov. 2
17:17
Argentína: Mascherano nemet mondott Maradona felkérésére (She)
Nagy meglepetésre Javier Mascherano nem fogadta el Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott leendő szövetségi kapitánya felkérését a csapatkapitányi szerepkör betöltésére.
nov. 2
17:33
NB II, Nyugati csoport: hétgólos meccset nyert meg az ETO II (She)
Kétszer is volt kétgólos hátrányban a Győri ETO FC II Nagyberkiben, a Kaposvölgye otthonában a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában rendezett mérkőzésen, mégis nyerni tudott 4–3-ra.
nov. 2
17:35
Kerékpár: Lance Armstrong győzelemmel tért vissza (She)
Javarészt amatőrök között indulva győzelemmel tért vissza Lance Armstrong amerikai országúti kerékpáros legenda, aki a Tour de Gruene elnevezésű texasi kétnapos időfutamversenyen vesz részt.
nov. 2
17:45
Anand nélkül is nyert a Nagykanizsa a címvédő ellen (Metropol)
A hazai sakkozás legmagasabb átlag Élő-pontszámú mérkőzésén, a magyar bajnokság második fordulójában az Aquaprofit-Nagykanizsa TSK 7,5-4,5-re legyőzte a címvédő Csuti-Hydrocomp Zalaegerszeget.
nov. 2
17:51
Hamilton a világbajnok, de csak egy hajszálon múlt (Infostart)
A hazai közönség előtt versenyző Felipe Massa (Ferrari) nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíjat a spanyol Fernando Alonso (Renault), a finn Kimi Räikkönen (Ferrari) és a német Sebastian Vettel (Torro Rosso) előtt. Az angol Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) az ötödik lett Interlagosban, és megszerezte a vb-címet.
nov. 2
17:51
Soproni Liga: MTK–Debrecen mérkőzés – élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 13. fordulójának utolsó mérkőzése, az MTK–Debrecen találkozó.
nov. 2
17:53
Női kézilabda KEK: simán jutott a nyolcaddöntőbe a Loki (She)
A szombati 44–26-os győzelem után vasárnap is magabiztosan verte meg a pályaválasztói jogáról lemondó olasz Squassabia Bancolét a magyar bajnoki listavazető DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapata.
nov. 2
18:09
Spanyolország: Szalai Ádám győztes gólt szerzett a mai bajnokin (She)
Folytatja nagyszerű szereplését a Real Madrid tartalékcsapatában Szalai Ádám: a Castilla a harmadosztály II. csoportjának 11. fordulójában a magyar csatár góljával győzte le a Villa St. Brigadát.
nov. 2
18:12
Szétszivatta az F1 mezőnyt az eső! (Behaviour)
A Brazil GP-n négy perccel a rajt előtt esni kezdett, a startot 18 óra 10 percre halasztották. Az eső hamar elállt, de esőgumira válthatnak a pilóták.
nov. 2
18:27
Németország: Torghelléék ikszeltek, a csatár most nem lőtt gólt (She)
Idegenben játszott 1–1-es döntetlent az Augsburg a német másodosztályú bajnokság 11. fordulójában.
nov. 2
18:29
Tenisz: Tsonga megverte Nalbandiant a párizsi döntőben (She)
Háromjátszmás csatában, 6:3, 4:6, 6:4-re győzött a francia Jo-Wilfried Tsonga a címvédő argentin David Nalbandian ellen a 2.27 millió euró összdíjazású BNP Paribas Masters elnevezésű párizsi ATP-torna döntőjében.
nov. 2
18:45
Brazil Nagydíj: eső miatt elhalasztották a rajtot (Blikk)
Az égi áldás gyorsan elállt, ám a pálya nagyon vizes
nov. 2
18:57
Tíz perces késéssel rajtolt a Brazil Nagydíj (Metropol)
Közvetlenül a rajt előtt zuhogni kezdett az eső az interlagosi pályán, ezért a szervezők tíz perccel elhalasztották a Forma-1-es világbajnokság idei 18., utolsó futamának, a Brazil Nagydíjnak a startját.
nov. 2
19:03
Bundesliga: Hajnal nélkül játszott döntetlent a Dortmund (She)
A Dortmund hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Bochum ellen a Bundesliga 11. fordulójában. A mérkőzésre edzője nem nevezte a kisebb sérüléssel bajlódó Hajnal Tamást, a dortmundiak játékosát. A másik vasárnapi találkozón a Frankfurt idegenben verte meg 2–1-re a Mönchengladbachot.
nov. 2
19:05
Anglia: a forduló előtt sereghajtó Bolton legyőzte a Man. Cityt (She)
A forduló előtt utolsó helyezett Bolton Wanderers hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Manchester Cityt az angol labdarúgó élvonal (Premier League) 11. fordulójának utolsó előtti mérkőzésén, így feljött a 17. helyre.
nov. 2
19:07
La Liga: kikapott a Sevilla és az Osasuna, Vadócz nem játszott (She)
Valladolidban 3–2-es vereséget szenvedett a Sevilla a spanyol bajnokság 9. fordulójában.

Keresés