2008. november 10. hétfő

nov. 10
6:09
Hajrá, fiúk! (Blikk)
BUDAPEST — Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, tartja a mondás. Goike Nóra (28) és Palkovics Adrienn (31) tökéletes hátteret nyújtanak ahhoz, hogy a jégkorong-válogatott két tagja, Ocskay Gábor (33) és Palkovics Krisztián (33) szebbnél szebb gólokkal kápráztassa el a közönséget.
nov. 10
6:11
Nem Aczélos a REAC (Blikk)
BUDAPEST — Fájó, 5-2-es vereséget szenvedett a REAC együttese a Bp. Honvédtól a Budai II László stadionban az NB I 14. fordulójában. A kudarc Aczél Zoltán (41) edző állásába került, a csapata vesszőfutását megkönnyező klubtulajdonos, Forgács József ugyanis a mérkőzés után felmentette a bő két éve Rákospalotán dolgozó szakembert.
nov. 10
6:13
Spitzmüller Csaba nyerte az idei ralibajnokságot (Blikk)
PÉCS — Folyt a pezsgő, egymás nyakába borultak a csapat tagjai, örömkönnyektől csillogtak a szemek. Magyarország új ralibajnokát ünnepelte mindenki. Spitzmüller Csaba (40) korábban kétszer is győzött az N csoportban, de az abszolút értékelésben tegnap kora délután jutott a csúcsra.
nov. 10
6:15
Cseh Laci, a sportfotós (Blikk)
BUDAPEST — Úszás helyett szenvedélyének hódol Cseh László (22). A pekingi olimpia háromszoros ezüstérmese egyre többet fotózik, szombat este a Kőér utcai uszodában a Domino Honvéd és a montenegrói Kotor pólósainak 10-8-as vendégsikerével záruló gálamecscsén gyakorolt.
nov. 10
6:45
Nyilvánosságra hozták az FTC-t kizáró testület névsorát (Infostart)
Az FTC Pártolói Egyesület nyilvánosságra hozta a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli licencadó testület azon hét tagjának névsorát, akik 2006 júliusában döntöttek a Ferencváros élvonalbeli kizárásáról.
nov. 10
6:45
Nyilvánosságra hozták az FTC-t kizárók névsorát (Behaviour)
Az FTC Pártolói Egyesület hétfőn nyilvánosságra hozta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó testület azon hét tagjának névsorát, akik 2006 júliusában döntöttek a Ferencváros élvonalbeli kizárásáról.
nov. 10
7:03
NBA: a Boston idegenben verte meg a Detroitot, nyert a Lakers (She)
A Boston Celtics idegenben verte meg a Detroit Pistons csapatát az NBA 13. játéknapjának keleti rangadóján. Az Atlanta Hawks és a Los Angeles Lakers is győzött, így mindkét csapat őrzi hibátlan mérlegét.
nov. 10
7:05
NHL: kikapott Phoenixben a ligaelső San Jose Sharks (She)
Az NHL legutóbbi játéknapján Phoenixben elszenvedte idénybeli negyedik vereségét a ligát vezető San Jose Sharks. A Chicago hazai pályán parádézott, míg az Atlanta idegenben söpörte el a Carolinát.
nov. 10
8:15
Triatlon: Csomor a hatodik helyen zárt Floridában (She)
Csomor Erika a hatodik helyen zárt a floridai ironmanverseny női mezőnyében.
nov. 10
8:17
Spanyolország: balszerencsés meccset játszott a Real Sociedad (She)
Ritkán látható balszerencse- és botránysorozat sújtotta a másodosztályban szereplő Real Sociedadot az Eibar elleni, hét végi bajnokin (0–0).
nov. 10
9:09
Middlesbrough: a menedzser szerint most játszottak a legjobban (She)
Gareth Southgate, a Middlesbrough menedzsere szerint amióta kinevezték még nem játszott olyan jól a csapata, mint tette azt a vasárnapi, Aston Villa elleni bajnokin.
nov. 10
9:11
Formula–1: összetörte a televízióját a Ferrari elnöke (She)
Luca di Montezemolo, a Formula–1-es Ferrari elnöke összetörte a televízióját, amikor az olasz istálló pilótája, a brazil Felipe Massa a november 3-i Brazil Nagydíjon az utolsó pillanatokban elveszítette a világbajnoki címért folyó versenyt a brit Lewis Hamiltonnal (McLaren-Mercedes) szemben.
nov. 10
9:13
Tenisz: Szávay továbbra is a 28. a világranglistán (She)
Szávay Ágnes pozíciója nem változott a múlt hetihez képest, így továbbra is a 28. helyet foglalja el a női teniszezők világranglistáján, míg Czink Melinda a 103.
nov. 10
9:45
Jégkorong, olimpiai selejtező: a kazahok is továbbjutottak (She)
A magyar és a japán válogatott mellett Kazahsztán is sikerrel vette a férfi jégkorongozók olimpiai előselejtezőjét.
nov. 10
10:21
Torna: megnyitja kapuit Csollány Szilveszter tornaiskolája (She)
Hétfőn megnyitja kapuit a Sydneyben olimpiai bajnok Csollány Szilveszter soproni tornaiskolája. A gyűrűn nem csak ötkarikás, hanem világ- és Európa-bajnok tornász egy kellemes, tiszta, barátságos légkörű tornateremben fogadja a sportág iránt érdeklődőket, és a foglalkozásokat maga tartja.
nov. 10
10:21
Német cselgáncsbajnok lett Ungvári Miklós (Behaviour)
Német bajnok lett a TSV Abensberg csapatával a cselgáncsozó Ungvári Miklós.
nov. 10
10:23
NFL: továbbra is veretlen a Titans, ismét nyert a bajnok (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság 10. fordulójában a bajnok New York Giants a Philadelphia Eagles otthonában szerezte meg szezonbeli nyolcadik győzelmét. A Tennessee Titans ezúttal a Chicago Bears ellen őrizte meg veretlenségét, míg a Detroit Lions a kilencedik meccsén a kilencedik kudarcát szenvedte el a 2008-as szezonban. Az Oroszlánokat ezúttal a Jacksonville Jaguars szelidítette meg.
nov. 10
10:25
Videó: Del Piero újabb szenzációs szabadrúgásgólja (She)
A Serie A 11. fordulójában a Juventus idegenben nyert a Chievo ellen. Most megnézheti videón Alessandro Del Piero és Vincenzo Iaquinta találatait!
nov. 10
10:39
Videó: nézze meg Ronaldinho gólját a Lecce elleni meccsen! (She)
Bár Ronaldinho góljával vezetett a Milan a Serie A 11. fordulójának záró mérkőzésén Leccében, végül csak egy pontot szerzett Carlo Ancelotti csapata a déliek ellen. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 10
11:15
Cselgáncs: német bajnok lett Ungvári Miklós az Abensberggel (She)
Német bajnok lett a TSV Abensberg csapatával a cselgáncsozó Ungvári Miklós. A négyes döntőre Abensbergben került sor, és a 66 kg-os, kétszeres világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok Ungvári – a judoinfo.hu szaklap tájékoztatása szerint – az Ettlingen elleni elődöntőben az első párharcban volt érdekelt, s ott ipponnal múlta felül Patrick Siegert. A fináléban, a Grosshadern ellen is ő kezdett:…
nov. 10
11:33
NBA: Tony Parker bokasérülés miatt egy hónapra kidőlt (She)
"Balboka átok" sújtja a San Antonio Spurs kosárlabdacsapatát, amely most újabb kulcsemberét, Tony Parkert kénytelen nélkülözni legalább egy hónapig.
nov. 10
11:35
Tenisz: nincs változás a férfi világranglista élmezőnyében (She)
A férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében nem történt változás.
nov. 10
11:51
Új fővárosi fedett uszoda épül (Behaviour)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága hétfői ülésén egyhangú állásfoglalással támogatta a 2013-as budapesti és balatonfüredi úszó, műúszó, műugró, vízilabda és hosszútávúszó világbajnokság megrendezésére benyújtandó pályázatot és az ehhez kapcsolódó új fővárosi fedett uszoda megépítését.
nov. 10
12:09
Manchester City: nem léphet brit földre az előző tulajdonos (She)
A volt thaiföldi miniszterelnök, a Manchester City előző tulajdonosa, Thaksin Shinawatra hazájában korrupciós botrányba keveredett, ezért a brit hatóságok megvonták tőle és feleségétől, Potjamantól a szigetországba való belépésre jogosító vízumot.
nov. 10
12:11
Ferencváros: Jakabházy lemondott, mert bizonytalannak tartja a jövőt (She)
Bizonytalannak tartja a Ferencvárosi Torna Club jövőjét Jakabházy László, ezért lemondott elnökségi tagságáról.
nov. 10
12:13
Úszás: Leisel Jones Rómában nem indul, Londonban talán (She)
Leisel Jones, az ausztrálok 23 éves úszóklasszisa kihagyja a jövő évi, római világbajnokságot, de lehet, hogy a 2012-es, londoni ötkarikás játékokon még rajthoz áll.
nov. 10
12:15
Honvéd: jótékonysági mérkőzés a tolerancia jegyében (She)
A november 1-jei DAC–Slovan szlovák bajnoki mérkőzésen sérülést szenvedő szurkolók megsegítésére november 25-re a Honvéd jótékonysági mérkőzést szervez a Dunaszerdahely ellen.
nov. 10
12:45
Formula–1: 2009-től a McLaren támogatja a Force Indiát (She)
Hivatalossá vált, amit a színfalak mögött már hetek óta mindenki tudott: a Ferrarival szakító Force India a következő idényben a McLaren-Mercedes technikai támogatását élvezi.
nov. 10
12:47
Atlétika: három-három jelölt az Év atlétája címre (She)
Három-három férfi és nő maradt versenyben az Év atlétája-díjért – jelentette be hétfőn a nemzetközi szövetség (IAAF).
nov. 10
13:03
Tenisz: nagybátyja szerint Nadal nem épül fel a Dk-döntőig (She)
Rafael Nadal sérülése nem jön rendbe a november 21. és 23. között sorra kerülő Davis-kupa-döntőig, melyet Argentína és Spanyolország vív meg egymással Mar del Platában. Ezt állítja legalábbis Toni Nadal, a teniszező nagybátyja, aki egyben trénere is a világelsőnek.
nov. 10
13:03
Megvan Kovács Katalin új edzője! (Infostart)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Kovács Katalin új edzője Csipes Ferenc lett. A 23-szoros világbajnok sportoló sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az MTK-tól a Honvédhoz szerződött, a megállapodás január 1-jétől érvényes.
nov. 10
13:21
REAC: Nagy Sándor lett a rákospalotaiak új vezetőedzője (She)
A 36 éves Nagy Sándort nevezték ki a REAC vezetőedzőjének – olvasható a klub honlapján.
nov. 10
13:39
Tenisz, Mesterek Kupája: Simon kezdésnek megverte Federert (She)
Meglepetésre Gilles Simon 4:6, 6:4, 6:3-ra megverte Roger Federert a férfiteniszezők sanghaji Mesterek Kupáján.
nov. 10
13:57
Real Madrid: januárban Frank Rijkaard ülhet a kispadra (She)
A holland Frank Rijkaard januárban elfoglalhatja Bernd Schuster helyét a Real Madrid kispadján – legalábbis a barcelonai Sport című lap szerint. A spanyol bajnokcsapatnál ugyanis elégedetlenek a gárda szezonbeli teljesítményével, és ha a vezetőség nem tapasztal januárig jelentős formajavulást, akkor lecseréli a német szakembert.
nov. 10
13:59
Kajak-kenu: Kovács Katalin a Honvédban folytatja pályafutását (She)
A Domino-Honvédban, Csipes Ferenc irányításával készül fel a következő évek világversenyeire Kovács Katalin kétszeres olimpiai bajnok kajakos, aki ismét megerősítette, hogy a 2012-es londoni ötkarikás játékokig folytatja a pályafutását.
nov. 10
14:15
Torna: visszavonul Athén japán olimpiai bajnoka (She)
Bejelentette visszavonulását Tomita Hirojuki, a japánok olimpiai és világbajnok tornásza.
nov. 10
14:15
Egyhangú támogatás a budapesti fedettuszoda építéséhez (Metropol)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága hétfői ülésén egyhangú állásfoglalással támogatta a 2013-as budapesti és balatonfüredi úszó, műúszó, műugró, vízilabda és hosszútávúszó világbajnokság megrendezésére benyújtandó pályázatot és az ehhez kapcsolódó új fővárosi fedettuszoda megépítését.
nov. 10
14:15
Simon legyőzte Federert! (Behaviour)
Hatalmas meglepetéssel indult a Vörös csoport versenye a Mesterek Kupáján: a férfitenisz kiválóságainak sanghaji, évzáró viadalán a nyolcadiknak rangsorolt francia Gilles Simon három játszmában legyőzte az első helyen kiemelt svájci Roger Federert.
nov. 10
14:51
MLSZ: ma 96 éves Barcs Sándor, a FIFA és az UEFA volt alelnöke (She)
Hétfőn ünnepli 96. születésnapját Barcs Sándor, a FIFA és az UEFA volt alelnöke, a Magyar Labdarúgó-szövetség egykori vezetője. Erről a honi szövetség honlapja, az mlsz.hu adott tájékoztatást.
nov. 10
14:53
Bolívia: szögletzászlóval támadt a rendőrökre az argentin kapus (She)
Nem mindennapi jelenetetek játszódtak le Bolíviában az Aurora–Wilstermann mérkőzésen, amely arról volt hivatott dönteni, hogy melyik csapat képviselheti az országot jövőre a Libertadores-kupában.
nov. 10
15:09
Ocskay: Az olimpiai részvétel megkoronázná a csapat karrierjét (Infostart)
Szinte csodára lenne szükség ahhoz, hogy a magyar férfi jégkorong-válogatott az olimpiai selejtező-sorozat következő fordulójából is továbbjusson - mondta az InfoRádiónak a magyar együttes első sorának centere, miután a nemzeti csapat százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a budapesti tornát. Ocskay Gábort arról is beszélt, hogy ha választani kellene az olimpiai kvalifikáció és az A-csoportban…
nov. 10
15:09
Ferencváros: Bartholomew-t és Downingot elküldték a csapattól (She)
A 100%Fradi értesülései szerint az FTC Zrt. vezetősége a hétfői napon szerződést bontott Matthew Bartholomew-val és Aaron Downinggal.
nov. 10
15:45
Tenisz, Mesterek Kupája: Murray három szettben verte Roddickot (She)
A sanghaji Mesterek Kupáján a Vörös csoportban a brit Andy Murray három szettben, 6:4, 1:6, 6:1-re legyőzte az amerikai Andy Roddickot.
nov. 10
16:57
Ökölvívás: Káté Gyula is a nyolc között az Eb-n, közel az éremhez (She)
Káté Gyula bejutott a legjobb nyolc közé, így egy lépésre van az éremtől a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon. Az MTK bokszolója a bosnyák Dzemal Fetahovicot verte meg nagy fölénnyel.
nov. 10
17:33
Latintánc magyar bajnokság: a Silvestri, Váradi duó nyert (She)
Andrea Silvestri és Váradi Martina nyerte meg a latintáncok idei magyar bajnokságát. A váci viadalon a Valcer kettőse mögött a tavalyi bronzérmes duó, Magyari Róbert és Szalai Ágnes lett a második. Ezzel eldőlt, hogy a Silvestri, Váradi, és a Magyari, Szalai páros képviseli Magyarországot a decemberi világbajnokságon, amelyet Melbourne-ben rendeznek meg.
nov. 10
18:27
Spanyolország: Van Nistelrooyt az Egyesült Államokban vizsgálják (She)
A Real Madrid sérült támadója, Ruud van Nistelrooy az Egyesült Államokba utazott orvosi vizsgálatokra.
nov. 10
18:29
Románia: Huszonhét letartóztatás a Rapid-Steaua derbin (She)
A csendőrség 27 drukkert tartóztatott le a Rapid Bucuresti-Steaua Bucuresti élvonalbeli román labdarúgó-mérkőzés során.
nov. 10
18:31
Ligue 1: Sylvian Wiltord nemet mondott a Nantes kérésére (She)
Bár mellőzik a Stade Rennesnél, a világ-és Európa-bajnok Sylvian Wiltord nem igazol a Nantes csapatához, mert úgy érzi, hogy még tudna magas szinten futballozni.
nov. 10
18:33
Championship: jövőre új szponzora lesz a Crystal Palacenak (She)
A Dubai Contracting Company (DCC) nevű vállalat bejelentette, hogy három éven keresztül komoly összegekkel támogatja az angol másodosztályban jelenleg 16. helyén álló Crystal Palace-t.
nov. 10
18:45
Tenisz: Rafael Nadal nem vállalja a Davis-kupa fináléját (She)
Rafael Nadal bejelentette, hogy nem vállalja a játékot az Argentína–Spanyolország Davis-kupa-döntőn.

Keresés