2008. november 9. vasárnap

nov. 9
0:09
La Liga: a féltucat katalán gólból Eto’o négyet vállalt (She)
A spanyol bajnokság tizedik fordulójában a Barcelona Samuel Eto’o vezérletével 6–0-ra verte a Valladolidot. A katalánok kameruni támadója lőtte csapata első négy gólját, így a Real Madridban szereplő Gonzalo Higuain után ő is négy gólt lőtt ezen a játéknapon.
nov. 9
1:39
Ökölvívó Eb: Bacskai Balázs hat pont hátrányból fordítva győzött (She)
Varga Miklós után Bacskai Balázs is bejutott a negyeddöntőbe a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon. A magyar szövetségtől származó információ szerint a Vasas junior világbajnoka hatalmasat küzdött, 1-7-ről fordította a maga javára a Krzysztof Chudecki elleni mérkőzést.
nov. 9
2:15
Férfi kézilabda BL: magabiztosan győzött a Flensburg Izlandon (She)
Az MKB Veszprémmel azonos csoportban szereplő Flensburg magabiztosan nyert az izlandi Haukar Hafnarfjördur otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában.
nov. 9
6:09
Hokiparádé (Blikk)
A dicsőségért hajtanak az olimpiai selejtezőn
nov. 9
6:11
Michael Phelps uszodát vesz (Blikk)
Edzőjével, Bob Bowmannel alapított vállalkozást
nov. 9
6:13
Kovács szurkolt, Tokody gólt lőtt (Blikk)
BUDAPEST ‒ Korábbi újpesti focisták voltak a Győr kulcsfigurái a két csapat péntek esti NB I-es bajnokiján, a labdarúgóélvonal 14. fordulójának nyitómeccsén.
nov. 9
6:15
Visszajött a remény (Blikk)
VESZPRÉM ‒ Magabiztos, 33-22-es győzelmet aratott az MKB Veszprém az ukrán Zaporizzsja ellen a kézilabda-Bajnokok Ligája F csoportjában.
nov. 9
6:17
Új dobos a sváb zenekarban (Blikk)
STUTTGART ‒ Tegnap tíz órától délután négyig állt a bál a sváb fővárosban, a Mercedes központjában.
nov. 9
6:19
Csúszásveszély! (Blikk)
PÉCS ‒ A bajnoki cím legnagyobb esélyese, Spitzmüller Csaba (40) vezet az Allianzrali első napja után, ám mégsem a pilóta, sokkal inkább a nehéz körülmények szolgáltatják a fő beszédtémát. A Mecsekben esett az eső, az út vizes, saras és csúszós volt, többször is riasztani kellett a mentőket.
nov. 9
7:39
NHL: kikapott a NY Rangers a Washingtontól (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga 32. játéknapján összesen 12 mérkőzést rendeztek,köztük több rangadóval. A keleti éllovas NY Rangers kikapott a Washington otthonában 3–1-re, a kanadai rangadón a Toronto hazai pályán hat gólt ütött a Montrealnak.
nov. 9
7:57
NBA: idegenben győzött a Cleveland és a Phoenix (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a hat mérkőzésből kettőn született idegenbeli győzelem: a Cleveland Chicagóban tudott győzni, míg a Poenix a Milwaukee-t verte otthonában.
nov. 9
7:59
Úszás: Michael Phelps visszatér baltimore-i klubjához (She)
Michael Phelps, a pekingi olimpia legnagyobb sztárja visszatér nevelőegyesületéhez, az Észak-Baltimore-i Vízi Klubhoz (NBAC).
nov. 9
8:51
Barcelona: visszavásárolnák Cesc Febregast a nyáron (She)
A Barcelona már novemberben megnevezte, ki lesz az első számú célpontja a jövő nyári átigazolási piacon.
nov. 9
8:53
Internazionale: Mourinho kölcsönbe adná Júlio Cruzt (She)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Júlio Cruz utolsó heteit tölti az Internazionalénál.
nov. 9
9:09
Olaszország: csúsznak a pénzkifizetések a Serie B-ben (She)
A gazdasági válság elérte a Serie B-t, nyolc csapatnál jelentősen csúsznak a fizetések.
nov. 9
9:11
Ökölvívás: Joe Calzaghe nyert Roy Jones ellen (She)
A brit Joe Calzaghe legyőzte Roy Jones-t a New York-i Madison Square Gardenben rendezett profi ökölvívó mérkőzésen.
nov. 9
9:27
Tenisz: Djokovics legyőzte Del Potrót az első meccsen (She)
A szerb Novak Djokovics két játszmában legyőzte az argentin Juan Martin del Potrót a sanghaji teniszezők Mesterek Kupáján.
nov. 9
10:03
Kerékpár: Jan Ullrich nem tér vissza a profik közé (She)
Jan Ullrich nem tervezi, hogy visszatér, és nem is tárgyalt erről egyetlen csapattal sem – ezt a 2007-ben visszavonult német kerékpáros menedzsere jelentette ki.
nov. 9
10:05
Arsenal: megdupláznák Walcott fizetését az új szerződéssel (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata szeretné meghosszabbítani Theo Walcott kontraktusát.
nov. 9
10:57
Úszás: új rövid pályás világcsúcs született 50 méter mellen (She)
Ötven méter mellen világcsúcsot (26.08) úszott Cameron van der Burgh a rövid pályás Világkupa-sorozat moszkvai állomásán.
nov. 9
11:33
Nézze meg a Barca hat és a Real négy hétvégi gólját! - videók (Infostart)
Féltucat gólt szerzett a listavezető FC Barcelona a vendég Valladolid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szombat éjszakába nyúló összecsapásán. A találkozó hőse a négygólos Samuel Eto,o volt. A kameruni egy félidő alatt szerezte mesternégyesét.
nov. 9
11:51
Junior vívó Eb: ezüstérmet szerzett a férfi kardcsapat (She)
Ezüstérmet szerzett a magyar férfi kardcsapat az amszterdami junior vívó Európa-bajnokság záró napján.
nov. 9
12:09
Tottenham: Corluka szerint a Spurs jobb a Manchester Citynél (She)
A Tottenham labdarúgója, Vedran Corluka szerint jelenlegi csapata jobb, mint a Manchester City, ahonnét a nyáron szerződött a White Hart Lane-re 8.5 millió fontért.
nov. 9
12:27
Félmillió néző egy sporteseményen - Fa Nándor a rajtnál (Infostart)
Fa Nándor a szervezők meghívására a helyszínen tekintette meg a hatodik Vendée Globe földkörüli vitorlásverseny vasárnapi rajtját, amelyre több mint félmillióan voltak kíváncsiak Les Sables d,Olonne-ban. Harminc hajós, köztük két nő vágott neki, hogy kikötés nélkül teljesítse a 43 ezer kilométeres távot. A magyar vitorlázó korábbi hajója is indul.
nov. 9
12:27
Vitorlázás: Fa Nándor a Vendée Globe rajtján, harmincan vágtak neki (She)
Fa Nándor a szervezők meghívására a helyszínen tekintette meg a hatodik Vendée Globe földkörüli vitorlásverseny vasárnapi rajtját, amelyre több mint félmillióan voltak kíváncsiak Les Sables d’Olonne-ban. Harminc hajós, köztük két nő vágott neki, hogy kikötés nélkül teljesítse a 43 ezer km-es távot. A magyar vitorlázó korábbi hajója is indul.
nov. 9
12:45
Tenisz, Mesterek Kupája: Davigyenko megverte Tsongát (She)
Nyikolaj Davigyenko fordulatos mérkőzésen 6:7, 6:4, 7:6-ra megverte Jo-Wilfried Tsongát a sanghaji Mesterek Kupáján.
nov. 9
13:03
Vízilabda: összekerült a Vasas és az Eger az Euroligában (She)
Azonos csoportba került a férfi vízilabda Euroliga két főtáblás magyar csapata, a TEVA-VasasPlaket és a ZF Eger. A vasárnapi budapesti sorsoláson az is kiderült, hogy ebben a kvartettben szerepel még a szerb Partizan Beograd és a francia CN Marseille. A 16-os főtábla küzdelmei november 22-én vagy 23-án indulnak, és a csoportokból az első két-két helyezett jut tovább a nyolc közé.
nov. 9
13:21
Horvátország: Avram Grant lehet a Hajduk Split edzője (She)
A májusban Bajnokok Ligája-döntőt játszó Chelsea exmenedzsere, Avram Grant lehet hamarosan a Hajduk Split edzője.
nov. 9
14:51
Atlétika: tragédia történt az athéni maratonin (She)
Tragédia árnyékolta be a vasárnapi athéni maratonit.
nov. 9
14:53
Oroszország: a Perm Gaál nélkül ikszelt otthon a Zenittel (She)
Az Amkar Perm hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Zenittel az orosz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A Permben nem kapott lehetőséget Gaál Miklós.
nov. 9
14:55
Férfi kosárlabda: az Albacomp otthon lépte le a Szolnokot (She)
Az Albacomp hazai pályán harminc ponttal legyőzte a Szolnoki Olaj csapatát az UNIQA férfi kosárlabda NB I 5. fordulójában.
nov. 9
15:09
Mecsek-rali: Spitzmüller nyert és először bajnok (Infostart)
Spitzmüller Csaba nyerte a Mecsek-ralit, az országos bajnokság hetedik, utolsó futamát, és ezzel megszerezte pályafutása első abszolút bajnoki címét.
nov. 9
15:09
Tenisz: Nadal sorsa a hétfői vizsgálatok eredményétől függ (She)
Rafael Nadal hétfőn orvosi vizsgálatokra utazik Barcelonába, és csak ezután döntenek róla, hogy pályára léphet-e vagy sem az Argentína–Spanyolország Davis-kupa-döntőn, amelyre november 21. és 23. között kerül sor Mar del Platában.
nov. 9
15:11
Barcelona: Eto'o szerint nem ő volt a meccs embere (She)
A Barcelona kiütette a Valladolidot a spanyol bajnokság 10. fordulójának szombat esti mérkőzésén: a katalán óriás 6–0-ra győzött. A meccs első félidejében Samuel Eto'o mesternégyest szerzett, megismételve a néhány órával korábban a Real Madrid színeiben szereplő Gonzalo Higuaín pazar teljesítményét. Eto'ónak saját elmondása szerint ez volt élete első mesternégyese.
nov. 9
15:13
Soproni Liga: Siófok–ZTE mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Siófok–ZTE mérkőzés, a Soproni Liga 14. fordulójának vasárnap délutáni összecsapása.
nov. 9
15:27
Anglia: Heskey kihagyhatja a németek elleni meccset (She)
Emile Heskey térdszalaghúzódást szenvedett a Wigan–Stoke bajnokin (0–0) a Premier League szombati játéknapján, és szinte biztos, hogy ki kell hagynia az Arsenal elleni jövő heti Ligakupa-mérkőzést.
nov. 9
15:29
MotoGP: 2013-ig biztosan lesz világbajnoki futam Brnóban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság jogtulajdonosa, a Dorna és a Cseh Nagydíj szervezői megállapodtak, és aláírták a két szervezet közötti szerződéshosszabbítást. Ennek értelmében 2013-ig biztosan lesz világbajnoki futam Brnóban.
nov. 9
15:31
Tenisz, WTA-vb: Black és Huber a páros királynői (She)
A zimbabwei Cara Black és az amerikai Liezel Huber nyerte meg a dohai tenisz WTA-világbajnokság páros döntőjét. A 4.55 millió dollár összdíjazású verseny fináléjában Black és Huber a Peschke, Stubbs párost győzte le két játszmában.
nov. 9
15:45
NB II: legyőzte a Szolnokot az MTK II, gázolt a BKV és az ESMTK (She)
Hazai győzelmek születtek a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a vendégek bizonyultak jobbnak mindkét nyugati meccsen. Az MTK második csapata legyőzte a Szolnokot, illetve egyaránt 4–0-ra diadalmaskodott a BKV Előre és az ESMTK. Nyugaton nem volt jó napjuk a második csapatoknak: a ZTE II kikapott a Kaposvölgyétől, míg a bajnokí címre törő Pécsi MFC győzni tudott idegenben a Győr II ellen.
nov. 9
16:03
Werder Bremen: a náci szurkolókat elutasította a töbség (She)
Kisebb incidens zavarta meg a szombati Bochum–Werder Bremen (0–0) találkozót, ugyanis a vendégszurkolók közül néhányan a Harmadik Birodalom zászlóját feszítették ki. A brémai szimpatizánsok többsége azonban elhatárolódott a neonáci csoportosulástól, és a „Nácik kifelé!” rigmust skandálva fejezték ki véleményüket „szurkolótársaikról”.
nov. 9
16:05
Női kézilabda EHF-kupa: kikapott és kiesett a Dunaferr (She)
Hazai döntetlenje után idegenben két góllal kikapott a német Oldenburgtól, így kiesett a női kézilabda EHF-kupából a Dunaferr csapata. Az újvárosiak a hazai 31–31 után rosszul kezdték a visszavágót, de fel tudtak zárkózni a szünet előtt. A folytatásban is őrizte előnyét az Oldenburg, a magyar együttes egyszer sem tudott vezetni.
nov. 9
16:21
NB II, Nyugati csoport: hátrányból fordítva nyert a Kaposvölgye (She)
nov. 9
16:23
Labdarúgás: a Valerenga legyőzte a Stabaeket a norvég kupadöntőben (She)
A Valerenga nyerte a Norvég Kupát, miután a döntőben 1–0-s félidő után 4–1-re megverte a Stabaek csapatát. Ezzel az oslóiak történetük során negyedik alkalommal hódították el a Norvég Kupát.
nov. 9
16:25
NB II, Keleti csoport: kövesse élőben az FTC–Makó meccset az NSO-n! (She)
Az NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában a záró meccset a Ferencváros és a Makó vívja az Üllői úton: a házigazda zöld-fehérek győzelemmel visszavehetik a vezetést a tabellán a Bőcstől.
nov. 9
16:27
NB II, Nyugati csoport: harcos meccset nyert meg a Pécs Győrben (She)
Nagyot küzdött a PMFC a Győri ETO FC II otthonában, és végül a második félidőben Berdó góljával sikerült megnyernie a találkozót.
nov. 9
16:29
Bundesliga 2: Torghelléék ikszeltek, kikapott a listavezető (She)
Hazai pályán 1–1-re végzett a Greuther Fürth ellen az Augsburg labdarúgócsapata a Bundesliga 2 12. fordulójában. Torghelle Sándor a kezdőcsapatban kapott helyet, Szabics Imre nem lépett pályára.
nov. 9
16:39
Asztalitenisz: kikapott, így kiesett az ETTU-kupából a Postás (She)
A Postás 3:1-re kikapott a francia US Kremlin Bicétre otthonában a női asztalitenisz ETTU-kupa főtáblájának első fordulójában, és ezzel búcsúzott a sorozattól.
nov. 9
16:41
Jégkorong olimpiai előselejtező: horvát siker Szerbia ellen (She)
A papírformának megfelelően megszerezte egyetlen győzelmét a horvát válogatott a budapesti jégkorong olimpiai előselejtezőn. Horvátország Szerbiát múlta felül simán, 5–1-re, ezzel 1 győzelemmel és 2 vereséggel végzett.
nov. 9
16:43
Premier League: a Chelsea Anelka duplájával hozta a kötelezőt (She)
Pocsék körülmények között, szakadó esőben, felázott talajú pályán fogadta a Blackburn a Chelsea-t, amelynek kispadján Luiz Felipe Scolari vezetőedző a 60. születésnapját ünnepelte. A londoni kékek nem kápráztatták el játékukkal a brazil szakembert, de Nicolas Anelka két góljával azért három pontot és kötelező győzelmet ajándékoztak neki.
nov. 9
16:45
Ökölvívó Eb: Mihály János simán kikapott a 16 között (She)
A vasárnap rosszul kezdődött a magyarok számára Liverpoolban, a 37. ökölvívó Európa-bajnokságon: Mihály János az 57 kg-os súlycsoportban sima vereséget szenvedett horvát ellenfelétől, s ezzel nem került a legjobb nyolc közé.

Keresés