2008. november 6. csütörtök

nov. 6
0:09
Férfi kézilabda BL: győzött a Kiel és a Hamburg (She)
Jó napot zártak a német csapatok a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: a THW Kiel lemosta a norvég Dramment, a HSV Hamburg pedig szoros meccsen, nagy küzdelemben verte a dán FCK Handboldot.
nov. 6
0:13
Videó: nézze meg a szerdai BL-játéknap góljait! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójának szerdai játéknapján 17 gól esett. Két hete ugyanezen csapatok találkozóján több mint kétszer ennyiszer, 36-szor zördült a háló. Érdekességekben azonban most sem volt hiány: Alessandro Del Piero két fantasztikus gólt lőtt a Real Madridnak, az Aalborg és a Villarreal ezúttal sok gólos döntetlent játszott, a Lyon pedig óriási kapushiba után szerezte…
nov. 6
0:45
Férfi kosárlabda Euroliga: gálázott otthon a Tau Cerámica (She)
Kiütéses, negyven pontos különbségű győzelmet aratott a spanyol bajnok Tau Cerámica a német Alba Berlin ellen a férfi kosárlabda Euroligában.
nov. 6
1:21
Bajnokok Ligája: a teljes szerdai eredménysor (She)
Szerda este immár a negyedik forduló mérkőzéseit rendezték meg a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének E, F, G és H jelű kvartettjeiben. Összefoglalásképp ismét közöljük a szerdai játéknap eredményeit, ezúttal egy csokorba gyűjtve.
nov. 6
6:09
Maradona nem adja alább a vb-aranynál (Blikk)
Isten keze ígéretet tett az argentin drukkereknek
nov. 6
6:11
Boris Becker szakított (Blikk)
Mindössze 84 napig tartott a volt teniszcsillag kapcsolata
nov. 6
6:13
Világbajnok tetoválás jégkorong módra (Blikk)
Magukon viselik a siker nyomát a hokiválogatott tagjai
nov. 6
6:15
Ütős lett a kenubajnok (Blikk)
Itthon a legjobb volt, ezért részt vehet az orlandói vb-n
nov. 6
6:17
Messiász (Blikk)
Pár napja még bírálták, ma már inkább kívánják
nov. 6
7:03
NHL: az Anaheim könnyedén, a Devils szétlövés után győzött (She)
Az NHL 29. játéknapján három találkozóra került sor, és mind a három meccsen a hazaiak nyertek. A legizgalmasabb csatát a New Jersey Devils–Tampa Bay Lightning meccs hozta, mely szétlövés során dőlt el.
nov. 6
7:05
NBA: kétszeri hosszabbítás után győzött idegenben a Spurs (She)
Az NBA 9. játéknapjának már befejeződött mérkőzései közül a Minnesota Timberwolves–San Antonio Spurs csata igazi pontháborút hozott. A találkozón kétszeri hosszabbítás után 254 pont és vendégsiker született. A Pistons új szerzeménye, Allen Iverson nélkül győzött Torontóban.
nov. 6
8:33
Nyíregyháza: Jurij Sevel visszatért a Dinamo Kijevhez (She)
A Spartacus vezetősége szerződést bontott a csapat 20 éves ukrán támadójával, Jurij Sevellel. A csatár nyolc alkalommal szerepelt az NB I-ben, egy gólt szerzett.
nov. 6
9:09
Talmácsi: "Máig alig hiszem el, hogy nyertem" (Infostart)
Ezeken mindig csak nevetni tudok - reagált Talmácsi Gábor az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában azokra az élcelődésekre, amelyek szerint túl öreg volt a gyorsasági motoros világbajnokság 125 köbcentis géposztályában. A magyar motoros azt viszont elismerte, hogy idén többet hibázott, amikor kockáztatnia kellett. Beszélt arról is, hogy hol töltené téli szabadságát, szurkolt-e Lewis…
nov. 6
9:27
Bajnokok Ligája: Rómától elvehetik a döntő rendezési jogát (She)
Három angol szurkoló és egy rendőr megsérült Rómában a keddi Roma–Chelsea mérkőzés előtti kisebb összecsapások során, s mivel az olasz főváros visszaesőnek számít a rendbontásokat illetően, Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség elnöke újabb figyelmeztetést küldött az olasz fővárosnak.
nov. 6
9:29
Valencia: Helguera elégedetlen a kevés lehetőség miatt (She)
Iván Helguera már a télen távozhat a Valenciától, miután összekülönbözött Unai Emery vezetőedzővel.
nov. 6
10:06
Fantasztikusan küzdött a Juve Madridban (Behaviour)
A világválság vagy tán valami más az oka, de a tegnapi BL-fordulóban úgy hetven percig alig termeltek valamit a csapatok. A meccsek zömén egy, néhol két gól esett, ami nem túl bő termés, de hát a válság az válság. Na de aztán beindult a henger, mindazonáltal a legnagyobb a Juve volt Madridban!
nov. 6
10:21
Bayern München: lehet, hogy Toni már az utolsó klubjában játszik (She)
A Bayern München olasz világbajnok támadója, Luca Toni úgy nyilatkozott, elképzelhető, hogy jelenlegi klubjában fejezi be pályafutását.
nov. 6
10:39
Premier League: Kevin McCabe szerint új vezetésre van szükség (She)
Az angol másodosztályú Sheffield United, illetve a magyar NB II-es Ferencváros tulajdonosa, Kevin McCabe szerint új vezetőkre van szükség az angol élvonalbeli bajnokság, a Premier League irányítótestületében.
nov. 6
10:57
Debrecen: Máté Péter nem szenvedett szalagszakadást (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Debrecen hátvédje, Máté Péter nem szenvedett szalagszakadást, amikor megsérült a hajdúságiak tartalékegyüttesének hétfői bajnokiján a Ferencváros ellen.
nov. 6
11:15
Ligakupa: ma egy meccs lesz – a Fradi a Kecskemétet fogadja (She)
Ma egyetlen mérkőzést rendeznek a Ligakupában. A D-csoport 4. fordulójában az NB II-es Ferencváros 18 órától az élvonalbeli Kecskemétet fogadja.
nov. 6
11:51
UEFA-kupa: a teljes csütörtöki program tévéműsorral (She)
Ma rendezik az UEFA-kupa csoportkörének 2. fordulóját. Dárdai Pál együttese, a Hertha Ukrajnába látogat a Metaliszt Harkivhoz, míg Babos Gábor csapata, a NEC szabadnapos.
nov. 6
12:27
Vasas: amerikai befektetőkkel tárgyalnak a klub vezetői (She)
Mint ismeretes, Jámbor János, a Vasas többségi tulajdonosa eladásra kínálja üzletrészét, ezért Markovits László ügyvezető elnök és dr. Lehoczky Dániel, az egyesület gazdasági igazgatója, valamint Vancsa Miklós, a labdarúgó-szakosztályt működtető gazdasági társaság ügyvezetője megkezdte a tárgyalásokat a lehetséges befektetőkkel.
nov. 6
12:29
Görögország: ideiglenesen az alelnökök vezetik az AEK Athént (She)
A klubelnök Demisz Nikolaidisz váratlan lemondása után ideiglenesen a két alelnök, Takisz Kanellopulosz és Nikosz Kulisz vezeti az AEK Athén labdarúgócsapatát.
nov. 6
12:45
Bayern München: Zé Roberto a Dallasban folytathatja karrierjét (She)
Az idény elején úgy nyilatkozott a Bayern München brazil középpályása, Zé Roberto, hogy 2009 nyarán távozik a bajor csapattól. A Süddeutsche Zeitungnak adott interjújában a brazil arról beszélt, elképzelhető, hogy a nyáron az MLS-ben vitézkedő FC Dallas csapatához igazol.
nov. 6
12:47
Kecskemét: feröeri bajnokkal a Ligakupában a Ferencváros ellen (She)
A Ferencváros elleni csütörtöki Ligakupa-mérkőzésen pályára léphet a Kecskemét színeiben Balog Marcell, aki Feröer szigetekről érkezett haza, ahol együttesével megnyerték a bajnokságot és a kupát is – adta hírül a klub honlapja.
nov. 6
12:49
Továbbképzés: uniós pályázatok a sportszövetségek fejlesztésére (She)
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportszövetségek Szövetsége, a Hajdú-Bihar Megyei Sportszövetségek Szövetsége és a Sportszövetségek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2008. november 14-én, pénteken 9 órától továbbképzést szervez „Uniós pályázatokkal a támogatás-szervezés fejlesztéséért az észak-alföldi régió sportszövetségei részére” címmel.
nov. 6
13:57
Atlétika: nyolc orosz versenyző eltiltása doppingolás miatt (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nyolc orosz versenyzőt tiltott el két évre doppingolás miatt. Ezzel 15-re emelkedett az egy hónapon belül eltiltott orosz atléták száma, többségük a világ közvetlen élvonalába tartozott.
nov. 6
13:59
Ökölvívó Eb: Kalucza Norbert már csütörtökön bokszol (She)
Orosz szakos lesz a magyar bokszolók egy része a ma kezdődő liverpooli Európa-bajnokságon: többek között Kalucza Norbert (54 kg), Mihály János (57) és Káté Gyula (64) is legkésőbb az éremért a legerősebb európai boksznemzet képviselőjével találkozik.
nov. 6
14:00
Nem lesz olimpiai sportág az éremhajítás (Metropol)
Kétéves eltiltást kapott a nemzetközi szövetségtől (FILA) az a svéd birkózó, aki elhajította bronzérmét a pekingi olimpián.
nov. 6
14:01
Jégkorong: Budai és Nagy Gergő is kikerült a keretből (She)
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya ígéretéhez híven csütörtökön szűkítette a péntektől kezdődő olimpiai előselejtezőre készülő keretét. A kanadai szakember döntése alapján a harmadik számú kapus, Budai Krisztián, míg a mezőnyjátékosok közül Nagy Gergő került ki a csapatból.
nov. 6
14:51
Aerobik: Roik ezüstérmes a Világjátékok tesztversenyén (She)
Magyar sikerrel zárult a jövőre Kaosiungban sorra kerülő Világjátékok aerobik-tesztversenye, ahol Roik Zsolt ezüstérmes lett, a Székely, Tyeklár Ramon, Tyeklár Richárd összeállítású trió pedig a negyedik helyen végzett.
nov. 6
15:27
Svájc: huszonhat bázeli huligánt ítéltek börtönbüntetésre (She)
Egy svájci bíróság 26 futballhuligánt ítélt börtön- és pénzbüntetésre egy 2006-os, botrányba fulladó bajnoki mérkőzés kapcsán.
nov. 6
15:29
Soproni Liga: Koltai nem játszhat az Újpest elleni meccsen (She)
Nem léphet pályára az Újpest elleni bajnoki mérkőzésen Koltai Tamás, a Győri ETO labdarúgója.
nov. 6
15:48
Nem kizárt Armstrong Tour-indulása sem (Metropol)
Továbbra is tart a találgatás, hogy Lance Armstrong, a jövőre visszatérő országúti kerékpáros sztár a Giro d,Italia után elindul-e a Tour de France-on is 2009-ben, mindenesetre edzője szerint ez egyáltalán nem kizárt.
nov. 6
16:21
Kerékpár: újravizsgálják a Portugál körverseny doppingmintáit (She)
A Svájci Antidopping-laboratórium (LAD) újra megvizsgálja az augusztusi országúti kerékpáros Portugál körversenyen levett doppingmintákat, az új generációs CERA doppingszer nyomait keresve.
nov. 6
16:39
Real Madrid: másfél hónapra kidőlt a sorból Robben (She)
Hat hétig nem léphet pályára a Real Madrid holland klasszisa, a Juventus elleni Bajnokok Ligája-találkozó előtt bemelegítés közben megsérülő Arjen Robben.
nov. 6
16:57
Franciaország: nyolcéves eltiltás a tizenkettedik osztályban (She)
Talán példa nélküli eset történt a francia futballban, nyolcéves eltiltást kapott egy amatőr labdarúgó, aki tettleg bántalmazta a játékvezetőt.
nov. 6
16:59
Premier League: fegyelmi bizottság elé áll Sir Alex Ferguson (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága elé kell állnia Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United menedzserének Mike Dean játékvezetővel történt afférja miatt.
nov. 6
17:15
Bundesliga: Prasnikar edző kirakta renitens játékosát a keretből (She)
A német élvonalbeli Energie Cottbus labdarúgócsapatának edzője, a szlovén Bojan Prasnikar kitette a csapat keretéből az őt kritizáló Igor Mitreszkit.
nov. 6
17:17
Tenisz, WTA-világbajnokság: Jankovics továbbjutott (She)
Jelena Jankovics 7:6, 6:4-re megverte Szvetlana Kuznyecovát a dohai WTA-világbajnokság Fehér csoportjában. Ezzel eldőlt, hogy Jankovics és Vera Zvonarjova továbbjutott, Ana Ivanovics és Kuznyecova pedig kiesett.
nov. 6
17:33
Ökölvívó Eb: Kalucza Norbert nagyon simán kikapott (She)
A magyarok közül elsőként szorítóba lépett Kalucza Norbert sima vereséget szenvedett a spanyol Rafael Pujol Tapiától a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokság 54 kg-os súlycsoportjában.
nov. 6
18:09
Premier League: már nem játszhat a szezonban a Bolton ifjú csatára (She)
Már nem léphet pályára a 2008–09-es szezonban a Bolton Wanderers portugál U21-es válogatott labdarúgója, Ricardo Vaz Te.
nov. 6
19:03
Észak-Írország: petárdával találták el a földön fekvő csatárt (She)
Az északír Linfield labdarúgóját, Conor Hagant telibe találták egy petárdával a rivális Cliftonville szurkolói a két, ősi ellenségnek számító csapat 2–1-es Cliftonville-győzelemmel végződött találkozóján.
nov. 6
19:21
FTC: a télen valószínűleg több játékos távozik a csapattól (She)
A Ferencváros Pártolói Egyesültének információi szerint a télen több játékos is távozik a zöld-fehérektől.
nov. 6
19:23
Tenisz, WTA-világbajnokság: Venus megverte Serenát (She)
Venus Williams 5:7, 6:1, 6:0-ra megverte húgát, Serenát a dohai WTA-világbajnokság Barna csoportjában, ezzel továbbjutott.
nov. 6
19:57
Ligakupa: a Fradi legyőzte a Kecskemétet az Albert-stadionban (She)
A Ferencváros 2–1-re legyőzte az Albert-stadionban a Kecskemétet a labdarúgó Ligakupa D-csoportjának negyedik fordulójában.
nov. 6
20:15
Röplabda: a 90 éves Holvay Endrét köszöntötték a sportág nagyjai (She)
Csütörtökön kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték Holvay Endrét, a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) örökös tiszteletbeli elnökét.
nov. 6
20:17
Junior vívó Eb: két arany és összesen három érem a 4. napon (She)
Három érmet, közte két aranyat szereztek a magyar versenyzők az amszterdami junior vívó Európa-bajnokság negyedik napján.
nov. 6
20:19
Férfi kosárlabda NB I: elvesztette veretlenségét az Albacomp (She)
Az eddig veretlen Albacomp 81–67-re kikapott a Pécstől a férfi kosárlabda NB I negyedik fordulójában, így elveszítette veretlenségét ebben a szezonban.
nov. 6
20:21
UEFA-kupa: gólgazdag döntetlent játszott a Nancy és a Poznan (She)
A Nancy 2–2-es döntetlent játszott idegenben a Lech Poznan ellen az UEFA-kupa H-csoportjának második játéknapján.

Keresés