2008. október 15. szerda

okt. 15
0:12
Barátságos mérkőzés: Henry duplája kellett a francia sikerhez (She)
Franciaország nem érdekelt a szerdai vb-selejtezők során, ezért kedden barátságos mérkőzésen lépett pályára. Raymond Domenech együttese 3–1-re legyőzte Tunéziát Párizsban.
okt. 15
0:48
BL: nem játszhat saját stadionjában az Atlético Madrid (She)
Az UEFA fegyelmi bizottsága három Bajnokok Ligája mérkőzésre bezáratta az Atlético Madrid otthonát, a Vicente Calderón stadiont a klub rasszista szurkolói miatt.
okt. 15
1:06
Videó – Alba Volán: Nézze meg Fekete egyenlítő gólját! (She)
Az osztrák jégkorongbajnokságban az Alba Volán–Vienna Capitals meccsen a vendégek az utolsó pillanatokban 1–2-es állásnál nem találtak be az üres kapuba, nem sokkal később, kilenc másodperccel a rendes játékidő vége előtt pedig Fekete Dániel egyenlített. A végeredmény 2–2, büntetőkkel nyertek az osztrákok. Nézze meg a rendes játékidő utolsó pillanatait! A mérkőzésről bővebben itt olvashat.
okt. 15
1:10
U21 Eb-selejtezők: a törökök kiestek, a spanyolok túlóráztak (She)
Kedden lejátszották a jövő évi svédországi U21-es labdarúgó Eb pótselejtezőinek visszavágóit. Törökország meglepetésre alulmaradt Fehéroroszországgal szemben, míg a spanyolok csak hosszabbítás utám jutottak tovább Svájc ellen.
okt. 15
1:24
Vb-selejtezők: a 88. percben egyenlített Uruguay Bolíviában (She)
A dél-amerikai labdarúgó vb-selejtezők 10. fordulójában a hazai pályán játszó Bolívia az első félidőt követően már 2–0-ra is vezetett Uruguay ellen, de végül meg kellett elégednie egy ponttal, mert a vendégek a második játékrészben egyenlítettek, a második uruguayi gólt Abreu a 88. percben szerezte.
okt. 15
2:54
Ferencváros: Balog és Megyeri pályára lép a Honvéd ellen (She)
Két „új” játékos is pályára léphet szerdán a Ferencvárosban a Honvéd elleni Ligakupa-meccsen. Balog Zoltánt és Megyeri Balázst is beveti Bobby Davison vezetőedző – adta hírül a 100% Fradi.
okt. 15
2:58
Tenisz: Gulbis megnehezítette Nadal dolgát Madridban (She)
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal a vártnál nehezebben, három szettben verte meg Ernests Gulbist a 2.27 millió euró összdíjazású madridi fedett pályás férfi tenisztorna második fordulójában.
okt. 15
6:12
Csók az aranyért (Blikk)
Az Európa-bajnok asztaliteniszező megmutatta kedvesét a Blikknek
okt. 15
6:14
Zava özvegye az Apollont perli (Blikk)
A ciprusiak nem egyeztek meg Zavadszky Gábor feleségével
okt. 15
6:16
Álljatok bosszút! (Blikk)
A két évvel ezelőtti szégyenteljes vereségért akarnak visszavágni
okt. 15
6:18
Legyőzhetetlen armada? (Blikk)
A vébéselejtezőn szeretné folytatni sorozatát az Európa-bajnok
okt. 15
6:20
Német sztártrénerek háborúja (Blikk)
PIREUSZ — Az utóbbi évek két legsikeresebb német fociedzője találkozik egymással ma Pireuszban.
okt. 15
6:22
Hamilton a közellenség (Blikk)
Haragszanak Lewis Hamiltonra a pilóták
okt. 15
6:24
Szávay Ági vesztes meccsen tért vissza (Blikk)
ZÜRICH — Egyhetes kényszerszünet után vereséggel tért vissza Szávay Ágnes (19).
okt. 15
7:06
NBA: 277 millió dollárból építenek csarnokot Sanghajban (She)
Sanghajban épül fel az első olyan kínai csarnok, amelynek finanszírozásában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) is szerepet vállal. A mintegy 12 arénát érintő, több évtizedre szóló tervet még jóvá kell hagynia az ország kulturális és kereskedelmi minisztériumának.
okt. 15
7:24
Ausztria: lassan gyógyul a petárdával megdobott kapus (She)
Az első orvosi vélemények szerint Georg Koch, a Rapid Wien kapusa már az ősszel visszatérhetett volna csapatába, ám az újabb vizsgálatok szerint ebben az évben már nem léphet pályára.
okt. 15
7:26
Olaszország: Mexes három meccsre szóló eltiltást kapott (She)
Három mérkőzésre eltiltották Philippe Mexest, a Roma védőjét. A francia játékost október 5-én, a Siena elleni bajnokin második sárga lapja után állítottak ki a játékvezető, ám a büntetést elsősorban a piros lapot felmutató Andrea De Marco játékvezető inzultálásáért kapta.
okt. 15
8:00
Brazília: összefogás a legendás Maracana-stadionért (She)
A Flamengo, a Fluminense, a Brazil Labdarúgó-szövetség és az angol ISG cég összefogásával újul meg a legendás Maracana-stadion.
okt. 15
8:02
Kézilabda: a szegedi Petrea súlyos bokasérülést szenvedett (She)
Bővült a Pick-Szeged krónikus sérültjeinek listája: a Julian Stamate, Laluska Balázs, Petar Nenadics, Daniel Andjelkovics négyeshez Adrian Petrea is csatlakozott
okt. 15
8:36
Ritkaság: idegenben is esélyesebb ellenfelénél a magyar labdarúgó-válogatott (Infostart)
Ma este fél nyolctól a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó világbajnoki selejtező-mérkőzését játssza, Málta ellen, a szigeten. Erwin Koeman kapitány szerint olyan találkozó előtt áll a csapat, amelyen nyilvánvalóan esélyes.
okt. 15
8:36
NHL: a ráadás utolsó pillanatában győzött a Penguins (She)
A Pittsburgh Penguins nem bírt hazai pályán a Philadelphia Flyersszel a rendes játékidőben az észak-amerikai jégkorongliga nyolcadik játéknapján.
okt. 15
8:36
Barátságos mérkőzésen nyert a francia foci válogatott (Behaviour)
A francia labdarúgó-válogatott 3-1-es győzelmet aratott Tunézia együttese felett barátságos mérkőzésen, a párizsi Stade de France-ban.
okt. 15
8:54
Tenisz, Madrid: Nadal nehezen győzte le Gulbist (She)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal három játszmában nyert a lett Ernests Gulbis ellen, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a 2.27 millió euró összdíjazású madridi fedett pályás férfi tenisztornán, amely a Mestersorozat nyolcadik állomása.
okt. 15
9:12
Jorkyball: Magyarország 2009-ben vagy 2010-ben Eb-t rendezhet (She)
Magyarország 2009-ben vagy 2010-ben jorkyball Európa-bajnokságnak adhat otthont, a sportág pedig 2020-ig bekerülhet a nyári olimpiai játékok programjába – hangzott el az első jorkyballbajnokság díjkiosztóval egybekötött keddi sajtótájékoztatóján.
okt. 15
9:30
Anglia: Tristán megfelelt, és aláírt a West Ham Unitedhez (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Diego Tristán próbajátékon vett részt a West Ham Unitednél.
okt. 15
10:06
Atlétika: tíz hónap börtönt kérnek a BALCO-ügy főszereplőjére (She)
A szövetségi ügyész tíz hónapos börtönbüntetést kér a BALCO laboratóriummal kapcsolatos doppingbotrányban érintett atlétikai edzőre, Trevor Grahamre. A korábbi sztáredző többek között Marion Jonesszal, Tim Montgomeryvel és Justin Gatlinnel is dolgozott együtt.
okt. 15
10:06
Belebukott a doppingbotrányba az amerikai edző (Behaviour)
A szövetségi ügyész tíz hónapos börtönbüntetést kér a BALCO laboratóriummal kapcsolatos doppingbotrányban érintett atlétikai edzőre, Trevor Grahamre.
okt. 15
10:08
Everton: David Moyes aláírta 2013-ig szóló szerződését (She)
Ahogy azt már korábban is sejteni lehetett, elfogadta az Everton hosszabbítási ajánlatát David Moyes menedzser, így 2013 nyaráig szóló szerződést írt alá a liverpooli együttessel.
okt. 15
10:24
Szalai Ádám: Segítőkészek a Real Madrid sztárjai (Infostart)
Az év első nyolc bajnokiján szerzett hat gól a kemény nyári felkészülésnek köszönhető - mondta az InfoRádiónak Szalai Ádám, a Real Madrid fiókcsapatának, a Castillának a labdarúgója. Az utánpótlás-válogatott csatár beszélt arról is, hogy a Real Madrid sztárjai a közös edzéseken segítik a beilleszkedésben. A 20 éves játékos hat találatával holtversenyben vezeti a harmadosztály góllövőlistáját.
okt. 15
10:24
AC Milan: vereség Albániában, Ronaldinho csak szépíteni tudott (She)
Kellemetlen élményben lehetett részük az AC Milan játékosainak kedd este, a válogatott futballistáit nélkülöző együttes ugyanis 2–1-re kikapott az albán fővárosban rendezett barátságos mérkőzésen a KF Tiranától.
okt. 15
10:24
Fegyverbirtoklásért marasztaltak el egy amerikai kosarast (Behaviour)
Fegyverbirtoklásért három alapszakasz-mérkőzésre szóló eltiltást kapott Sebastian Telfair, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves játékosa.
okt. 15
10:26
NBA: tiltott fegyverbirtoklásért hárommeccses eltiltás (She)
Fegyverbirtoklásért három alapszakasz-mérkőzésre szóló eltiltást kapott Sebastian Telfair, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves játékosa.
okt. 15
11:00
Debreceni futballista a világbajnokok ellen (Infostart)
Huszonkét világbajnoki selejtezőt játszanak ma este Európa-szerte, köztük három, különösen érdekesnek ígérkező találkozót. Az Európa-bajnok Spanyolország Belgiumban, a remekül rajtoló Anglia Fehéroroszországban lép pályára. A montenegrói válogatott a magyar NB I-ben szereplő kapussal próbálja elkerülni a vereséget a világbajnok olasz Squadra Azzurra otthonában.
okt. 15
11:54
Olaszország: Rosina hallani sem akar a Tottenhamről (She)
Az angol sajtó az utóbbi napokban hírbe hozta a Torino olasz futballistáját, Alessandro Rosinát a Tottenhammel.
okt. 15
12:12
Ökölvívás: felavatták Papp László mellszobrát a sportarénában (She)
Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter és Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke avatta fel Papp László mellszobrát a legendás ökölvívóról elnevezett sportarénában.
okt. 15
12:48
Franciaország: megerősítették Domenecht a kapitányi székben (She)
Továbbra is töretlen a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) bizalma Raymond Domenech szövetségi kapitány iránt.
okt. 15
13:42
Úszás: Skóciában vállalt munkát Ian Thorpe korábbi edzője (She)
Nagy-Britanniában folytatja pályafutását Doug Frost, a versenyzéstől 2006-ban visszavonuló ausztrál klasszis, Ian Thorpe volt mestere.
okt. 15
13:44
Kerékpár: négy év eltiltás járna a kitervelt doppingolásért (She)
A kitervelt, tudatos doppingolásért négyéves eltiltást javasol a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) elnöke.
okt. 15
14:00
Négy év eltiltás járna kitervelt doppingolásért (Metropol)
A kitervelt, tudatos doppingolásért négyéves eltiltást javasol a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke. Pat McQuaid ezzel szeretné a csalókat szeretné minél messzebb tartani a sporttól.
okt. 15
14:54
Formula–1: költségcsökkentési tervezettel áll elő a szövetség (She)
A Formula–1-es költségek csökkentésének javaslatával áll elő a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA).
okt. 15
14:56
Formula–1: Lewis Hamilton lehet a legifjabb világbajnok (She)
Már vasárnap, a Kínai Nagydíjon minden idők legfiatalabb Formula-1-es világbajnoka lehet a brit Lewis Hamilton. Két futammal a sorozat zárása előtt a McLaren-Mercedes 23 éves versenyzője öt ponttal előzi meg a Ferrari brazilját, Felipe Massát, így valószínűleg kettejük közül kerül ki az új vb-győztes.
okt. 15
15:12
Megoperálták a golfcsillagot (Behaviour)
Szerdán eltávolították a tumort Seve Ballesteros korábbi kiváló golfjátékos agyából.
okt. 15
15:48
Anglia: a Hull City nem tart igényt Halmosi csapattársára (She)
A Hull Citynél átadólistára tették a csapat védőjét, Wayne Brownt, aki kulcsszerepet vállalt az együttes feljutásában az élvonalba.
okt. 15
15:48
Szurkolói rendbontás miatt büntetés a Debrecennek (Metropol)
Kétszázezer forintos büntetést kapott a Debrecen a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) fellebbviteli bizottságától, miután női csapatának a Ferencváros elleni, szeptember 7-i bajnoki mérkőzését rövid időre félbe kellett szakítani szurkolói rendbontás miatt.
okt. 15
15:48
Kikaptak a kéziseink (Behaviour)
A második vereségét is elszenvedte a magyar női kézilabda-válogatott a dániai Világkupán: Imre Vilmos szövetségi kapitány csapata szerdán az oroszoktól kapott ki 29-24-re.
okt. 15
15:50
Kosárlabda: jónak mondható sorsolás a női Európa-bajnokságra (She)
Szerdán Rigában megtartották a jövő évi női Európa-bajnokság csoportbeosztásának sorsolását. A magyar válogatott a házigazda Lettországgal, Lengyelországgal és Görögországgal került egy csoportba.
okt. 15
15:52
Euro2012: leállt a stadionprogram az ukrán Lvivben (She)
Újabb bonyodalmak merültek fel a 2012-es lengyel-ukrán rendezésű labdarúgó Európa-bajnoksággal kapcsolatban, pénzügyi vita miatt ugyanis leállt a stadionprogram Lvivben.
okt. 15
15:54
Női kézilabda: ezúttal az oroszoktól kapott ki válogatottunk (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 29–24-es vereséget szenvedett Oroszországtól a Dániában zajló Világkupán.
okt. 15
15:56
Női kézilabda NB I: megbüntették a debreceni kézicsapatot (She)
Kétszázezer forintos büntetést kapott a Debrecen a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) fellebbviteli bizottságától, miután női csapatának a Ferencváros elleni, szeptember 7-i bajnoki mérkőzését rövid időre félbe kellett szakítani szurkolói rendbontás miatt.
okt. 15
16:42
Vb-selejtezők: Ausztrália négy góllal kiütötte Katart, dél-koreai henger (She)
Ausztrália őrzi százszázalékos mérlegét az ázsiai vb-selejtezők negyedik körének A-csoportjában.

Keresés