2008. október 18. szombat

okt. 18
0:30
Profi ökölvívás: Erdei és Balzsay január 10-én bokszolhat (She)
Bár arra is volt esély, hogy Magyarországon próbáljon történelmet írni a valaha volt legeredményesebb magyar profi bokszoló, Erdei Zsolt, illetve az utódjának szánt Balzsay Károly, lapunk információ szerint január 10-én Németországban lép világbajnoki övért ringbe a két bunyós.
okt. 18
1:06
Ausztria: Korsós György ismét betalált, és már három gólnál tart (She)
Hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el az osztrák másodosztályú bajnokság 12. fordulójában az Austria Wien tartalékcsapata az FC Trenkwalder Admira ellen.
okt. 18
6:12
Hamilton száguld! (Blikk)
A brit nyerte a kínai futam első két szabadedzését
okt. 18
6:12
Pars továbbra is csak reménykedhet a pekingi ezüstben (Behaviour)
Értetlenül állunk a történtek előtt, és fel vagyunk háborodva, fogalmazta meg ellenérzéseit Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára azután, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tegnap megint egy hónappal elhalasztotta a Pekingben ugyan Pars Krisztián előtt végzett, ám doppingolással vádolt két fehérorosz kalapácsvető ügyének a tárgyalását. Amennyiben kizárnák a két fehéroroszt, Pars…
okt. 18
6:14
Ők Erwin Koeman segítői (Blikk)
A fociválogatott és a kapitány munkájához tucatnyi szakember járul hozzá
okt. 18
6:16
Visszavágó a nyolc gólért (Blikk)
Az MTK-t hét közben alaposan kitömte a Siófok
okt. 18
6:18
Rátgéber Moszkva hőse (Blikk)
Kupagyőzelemmel kezdett a kosáredző új csapatánál
okt. 18
6:20
Talma második az időmérőn (Blikk)
Világbajnoki címét már nem védheti meg, de nem adja fel
okt. 18
6:48
MotoGP: Talmácsi volt a leggyorsabb a 2. szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor volt a leggyorsabb a gyorsasági-motorosvilágbajnokság Malajziai Nagydíjának második szabadedzésén. A vb-pontversenyben Talmácsi előtt álló versenyzők közül az összetettben harmadik Simone Corsi volt a leggyorsabb, de ő is csak a 4. helyen végzett. A 2. időmérőt magyar idő szerint 7 óra 10 perctől rendezik.
okt. 18
7:06
Formula–1: Heidfeld lett az első szabadedzésen Hamilton előtt (She)
Nick Heidfeld volt a leggyorsabb a Formula–1-es Kínai Nagydíj harmadik szabadedzésén a BMW-vel. Második helyen az a Lewis Hamilton végzett a McLaerennel, aki pénteken mindkét szabadedzésen első lett.
okt. 18
7:08
NHL: New Yorkban egy gól nélküli meccsen nyert a Rangers (She)
A New York Rangers–Toronto Maple Leafs meccsen sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem született gól, így végül büntetőkkel nyert a Rangers. Egyébként a 11. játéknapon jobbára a hazai csapatok örülhettek győzelemnek.
okt. 18
8:00
MotoGP: nedves volt a pálya, Talma a 2. helyről indulhat (She)
Malajziában a gyorsasági-motorosvilágbajnokság 125 kcm-s kategóriájában a szombati időmérő edzést megelőzően esett az eső, így a nedves pályán a versenyzők nem tudták megjavítani pénteki idejüket, így Talmácsi indulhat a második helyről Andrea Iannone mögül
okt. 18
8:00
Simon legyőzte Karlovicot (Behaviour)
Negyedikként Gilles Simon jutott be az elődöntőbe a 2,27 millió euró összdíjazású madridi fedettpályás tenisztornán.
okt. 18
8:54
Beckham Milánóba költözik? (Infostart)
David Beckham a januárt a Milan labdarúgó-csapatánál kezdi. Igaz, egyelőre arról van szó, hogy a piros-feketékkel tréningezik együtt, hogy formában maradjon, amíg az amerikai bajnokság szünetel.
okt. 18
8:54
Arsenal: Bendtner, Gallas és Sagna is sérüléssel bajlódik (She)
Az Arsenalt erősítő Nicklas Bendtner, William Gallas és Bacary Sagna is megsérült a legutóbbi válogatott mérkőzésen, ezért egyikük sem léphet pályára az Everton elleni bajnokin.
okt. 18
9:12
Szombat esti láz Madridban: Atlético-Real (Infostart)
Több érdekes mérkőzés mellett két nagy rangadót is rendeznek a hétvégén Európában. Az Atlético Madrid a spanyol forduló első mérkőzésén fogadja a Real Madridot, míg az AS Roma az olasz kör utolsó találkozóján játszik majd az Olimpiai Stadionban a bajnok Interrel.
okt. 18
9:12
Formula–1: Lewis Hamilton volt a leggyorasbb az időmérőn (She)
A Kínai Nagydíjon továbbra is szárnyal Lewis Hamilton. A brit pénteken mindkét szabadedzésen a leggyorsabb tudott lenni, a szombati szabad edzésen második lett, az időmérőn pedig mindhárom szakaszban ő volt a leggyorsabb, így ő rajtolhat az élről vasárnap, míg Felipe Massa harmadik lett Hamilton és Kimi Räikkönen mögött. Meglepetés, hogy a vb-pontversenyben harmadik helyen álló Kubica csak a 12.…
okt. 18
9:14
Massa Hamilton mögül rajtolhat (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol pilótája, az éllovas Lewis Hamilton indulhat az élről a Forma-1-es Kínai Nagydíjon. A második helyről a finn Kimi Raikkönen (Ferrari), a harmadikról a brazil Felipe Massa (Ferrari) vághat neki vasárnap reggel kilenc órakor a sanghaji futamnak.
okt. 18
9:30
MotoGP: Pedrosa volt a leggyorsabb a királykategóriában (She)
A Hondával versenyző spanyol Dani Pedrosa volt a leggyorsabb a gyorsasági-motorosvilágbajnokság Malajziai Nagydíjának időmérő edzésén. A második helyen a világbajnoki címet már korábban megszerző olasz Valentino Rossi szerezte meg.
okt. 18
9:30
Osztrák liga: büntetőkkel kikapott az Alba Volán (Metropol)
Büntetőkkel kikapott az Alba Volán a listavezető Jesenice otthonában a osztrák jégkorongliga 12. fordulójában.
okt. 18
9:30
Hamilton indul az élről (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei 17. futamán, a vasárnapi Kínai Nagydíjon.
okt. 18
10:06
Talmácsi a második helyről indulhat Sepangban (Infostart)
Talmácsi Gábor a második helyről rajtolhat a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnoksás Malajziai Nagydíján.
okt. 18
10:42
MotoGP: Aojama indulhat az élről a negyedlitereseknél (She)
A japán Aojama Hirosi pénteki idejénél senki sem ért el jobbat a gyorsasági-motorosvilágbajnokság Malajziai Nagydíjának második, szombati időmérő edzésén a 250 köbcentisek mezőnyében, így ő indulhat az élről a vasárnapi versenyen. A második és a harmadik rajtkockát a spanyol Alvaro Bautista, illetve az olasz Marco Simoncelli szerezte meg. Tóth Imre a 16. legjobb időt motorozta.
okt. 18
10:44
UEFA: Platini abszurdnak tartja Nicolas Sarkozy ötletét (She)
Michel Platini UEFA-elnök szerint abszurd a honfitárs politikusok, többek között Nicolas Sarkozy francia államfő felvetése, hogy a jövőben ne engedjék lejátszani a mérkőzéseket, ha előtte kifütyülik az egyik nemzet himnuszát.
okt. 18
11:00
Futsal-vb: Török Károly fújja az egyik sípot a döntőben (She)
Török Károly személyében magyar játékvezető fújja az egyik sípot a futsal-világbajnokság vasárnapi döntőjében, a Brazília–Spanyolország mérkőzésen – jelentette be az mlsz.hu.
okt. 18
11:00
Hamilton az élről vág neki a vb-címnek (Blikk)
A szabadedzés után az időmérőkön is csak a hátát nézte a mezőny
okt. 18
11:02
Tenisz: Simon lesz Nadal ellenfele a madridi elődöntőben (She)
Péntek késő este a francia Gilles Simon legyőzte a madridi mestertorna negyeddöntőjében a 14. helyen kiemelt Ivo Karlovicot, így ő mérkőzhet az elődöntőben a hazaiak kedvencével, a világelső Rafael Nadallal. Az elődöntő másik meccsén Roger Federer találkozik Andy Murrayvel.
okt. 18
12:12
Románia: csalással vádolják Piturca szövetségi kapitányt (She)
Romániában csalással vádolják Victor Piturca román szövetségi kapitányt. Az előző idény gyanús mérkőzéseit vizsgáló ügyészség szerint a szakvezető hamis adásvételi szerződést írt alá, hogy elterelje a gyanút Gigi Becaliról, a Steaua tulajdonosáról.
okt. 18
12:14
Zenit: Advocaat ragaszkodik Timoscsukhoz és Pogrebnjakhoz (She)
Az UEFA-kupa-győztes Zenit megújítaná két sztárja, Anatolij Timoscsuk és Pavel Pogrebnjak szerződését, hogy ne veszítse el Dick Advocaat vezetőedzőt.
okt. 18
12:16
Torna: Bruno Grandi maradt a nemzetközi szövetség elnöke (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) ismét az olasz Bruno Grandit választotta elnöknek helsinki közgyűlésén. A 90 küldött nagy többséggel szavazott bizalmat a sportvezetőnek, aki immár negyedik ciklusát kezdheti meg a FIG élén. Grandit először 1996-ban választották elnöknek.
okt. 18
13:06
Newcastle: Keegan több mint 10 millió eurót követel (She)
Kevin Keegan több mint 10 millió eurót szeretne kapni volt klubjától, a Newcastle-tól, amelynél szeptemberben mondott le menedzseri posztjáról.
okt. 18
13:24
Videó: nézze meg az MU legújabb brazil kiszemeltjét! (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United brazíliai megfigyelői révén szemmel tartja Douglas Costát, a Gremio 18 éves szupertehetségét. Sir Alex Ferguson ugyan nem erősítette meg az információt, de a játékosról készült felvételeket elnézve nem járnának rosszul vele a „vörös ördögök”. Nézze meg ön is a Douglas Costáról készült videót!
okt. 18
13:26
Vízilabda: harmadik meccsén is nyert az Eger (She)
Az Eger a Hornets Kosice ellen a harmadik mérkőzésén a második győzelmét aratta a férfi vízilabda Euroliga második selejtezőkörének hazai csoportjában.
okt. 18
13:42
Formula–1: Heidfeldet és Webbert is hátrébb sorolták (She)
Nick Heidfeld három rajthelyes büntetést kapott a Formula–1-es világbajnokság Kínai Nagydíjának időmérő edzése után David Coulthard akadályozása miatt, így csak a kilencedik helyről rajtolhat a vasárnapi futamon.
okt. 18
14:36
Arsenal: Manuel Almunia szívesen lenne angol válogatott (She)
Az Arsenal spanyol légiósa, Manuel Almunia továbbra sem utasítja el annak lehetőségét, hogy egyszer ő legyen az angol válogatott kapusa.
okt. 18
14:54
NB II: megy a Kazincbarcika–FTC, kövesse élőben az NSO-n! (She)
Az NB II Keleti csoportjában kezdetét vette a 11. forduló slágermérkőzése, a Kazincbarcika–Ferencváros találkozó.
okt. 18
14:56
Aston Villa: O'Neill szerint nem lenne végzetes a vereség az Ajaxtól (She)
Martin O'Neill, az Aston Villa menedzsere szerint nem lenne tragédia, ha csapata vereséget szenvedne az Ajaxtól az UEFA-kupa csoportkörében.
okt. 18
15:12
Sportpolitika: nyolc százalékkal kevesebb támogatás (She)
Az új költségvetésben az eredetihez képest nyolc százalékkal csökken a sportra szánt összeg, ezen belül ugyanakkor sportegészségügyre 50, az utánpótlásra pedig 34 százalékkal több jut, mint az idén – jelentette be Gyenesei István a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlésén, amelyen a tagság elfogadta a pekingi szereplésről szóló sportszakmai értékelést.
okt. 18
15:14
Soproni Liga: kövesse élőben a Honvéd–Haladás meccset az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Honvéd–Haladás mérkőzés, a Soproni Liga 11. fordulójának első szombati találkozója.
okt. 18
15:30
Kézilabda: Svédország rendezi a 2011-es férfi kézilabda vb-t (She)
Svédország rendezi a 2011-es férfi kézilabda-világbajnokságot – jelentette be Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (IHF) elnöke.
okt. 18
15:32
Vízilabda: hibátlan Sibenikkel találkozik este az Eger (She)
A VK Sibenik együttese 8–7-re megverte a Barcelonát a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörének szombati mérkőzésén.
okt. 18
15:48
A tartalékos Chelsea ízekre szedte a Middlesbrough-t (Infostart)
A listavezető Chelsea idegenben 5-0-ra kiütötte a Middlesbrough-t az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
okt. 18
15:48
Premier League: magabiztos Chelsea-győzelem a Boro ellen (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Chelsea az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 8. fordulójában. A londoniak a Middlesbrough otthonában nyertek 5–0-ra, Salomon Kalou duplázott, rajta kívül Juliano Belletti, Frank Lampard és Florent Malouda volt eredményes.
okt. 18
15:50
Tenisz: Murray három játszmában legyőzte Federert (She)
Andy Murray 3:6, 6:3, 7:5-re legyőzte Roger Federert a madridi férfi tenisztorna elődöntőjének első mérkőzésén. A másik ágon Rafael Nadal és Gilles Simon küzd majd meg a fináléba jutásért.
okt. 18
16:06
Kézilabda: továbbjutott a PLER a férfi KEK 3. fordulójába (She)
Elég volt az előny: háromgólos veresége ellenére biztosan jutott tovább a PLER a férfi kézilabda KEK 3. fordulójába.
okt. 18
16:24
Tenisz: Flavia Pennetta döntőbe jutott a zürichi tornán (She)
Az olasz Flavia Pennetta 6:3, 7:6-ra győzött a spanyol Anabel Medina Garrigues ellen a 600 000 dollár összdíjazású zürichi tenisztorna elődöntőjében.
okt. 18
16:26
Bundesliga: Hans Meyer a Mönchengladbach régi-új edzője (She)
Hans Meyer lett a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Borussia Mönchengladbach vezetőedzője.
okt. 18
16:42
NB II, Keleti csoport: ikszelt az FTC Kazincbarcikán (She)
1–1-es döntetlennel ért véget a Kazincbarcika–Ferencváros találkozó a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
okt. 18
17:00
Torna: Berki Krisztián és Böczögő Dorina aranyérmes Glasgow-ban (She)
Berki Krisztián lólengésben, Böczögő Dorina ugrásban nyert aranyérmet a Glasgow-ban zajló Világkupa-versenyen.
okt. 18
17:00
Lényegében nem változik a sport költségvetése (Behaviour)
Az új költségvetésben az eredetihez képest nyolc százalékkal csökken a sportra szánt összeg, ezen belül ugyanakkor sportegészségügyre 50, utánpótlásra pedig 34 százalékkal több jut, mint idén - jelentette be Gyenesei István a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlésén, amelyen a tagság elfogadta a pekingi szereplésről szóló sportszakmai értékelést.

Keresés