2008. október 12. vasárnap

okt. 12
0:12
Vb-selejtezők: Costa Rica továbbra is őrzi vezető helyét (She)
A CONCACAF zóna harmadik csoportjában Suriname hazai pályán, 1–4-re kapott ki az élen álló Costa Ricától.
okt. 12
0:30
Ötöt lőttek az angolok (Infostart)
Az angol válogatott aratta a szombati európai vb-selejtezőkön a legfölényesebb győzelmet. A legsimábban talán a spanyolok nyertek, a legnagyobb meglepetés ellenben az osztrákok döntetlenje. A legnagyobb érdeklődéssel várt rangadót a németek nyerték. A legnagyobb tett a franciák kiegyenlítése a románok ellen.
okt. 12
0:48
Futsal vb: a brazilok megizzadtak Irán ellen, Argentína csak ikszelt (She)
A brazil válogatott igencsak megszenvedett az iráni együttessel a hazai rendezésű futsal világbajnokságon, a dél-amerikaiak csak 1–0-ra tudtak győzni az ázsiaiak ellen a középsdöntő első fordulójában.
okt. 12
1:06
Magyar-albán után: Koeman köszöni a szurkolóknak a buzdítást (She)
A magyar válogatott 2–0-ra győzte le Albániát a világbajnoki selejtezők 1. csoportjában.
okt. 12
1:10
Ökölvívás: Vitalij Klicsko győzelemmel tért vissza és újra világbajnok (She)
A négy éves szünet után visszatérő Vitalij Klicsko legyőzte a nigériai Samuel Petert a Berlinben rendezett profi ökölvívó gálán, és 37 évesen újra „megkoronázták”, hiszen megszerezte a WBC nehézsúlyú világbajnoki övét.
okt. 12
1:24
Vb-selejtezők: Messi és Agüero góljával győzött Argentína (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott 2–1-es győzelmet aratott hazai pályán Uruguay ellen a világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájának 9. fordulójában.
okt. 12
7:06
NHL: otthon kapott ki a Penguins, idegenben nyert a Rangers (She)
Hazai pályán 2–1-re kikapott az elmúlt szezon nagydöntőse, a Pittsburgh Penguins a New Jersey Devils csapatától, míg a New York Rangers folytatta jó szereplését, ezúttal a Philadelphia otthonában.
okt. 12
7:06
Újra Nyilasit ünnepelték Bécsben (Blikk)
"Szomorú, hogy Bécsben jobban megbecsülnek, mint itthon"
okt. 12
7:08
Vb-selejtezők: a teljes szombati európai eredménylista (She)
Szombaton az európai vb-selejtező zóna mind a kilenc csoportjában rendeztek mérkőzéseket.
okt. 12
7:08
Blatter már hisz a dél-afrikai vébében (Blikk)
okt. 12
7:10
Csúcstechnika segíti edzésen futballistáinkat (Blikk)
„Így megtudjuk, egy játékos hány kilométert fut, és hogyan teljesít” Jámbor László
okt. 12
7:12
McEnroe még mindig hisztis (Blikk)
„Huszonnégy ütővel érkeztem, de hatot vinnék haza”
okt. 12
7:14
Így kaptam ki Polgár Zsuzsától (Blikk)
Szimultánt adtak a sakk-királynők
okt. 12
7:16
Legyőztük a csoportelsőt! (Blikk)
Torghelle Sándor és Juhász Roland góljával nyertünk
okt. 12
7:42
Vb-selejtezők: az Egyesült Államok otthon kiütötte Kubát (She)
Hazai pályán magabiztos győzelmet aratott az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja Kuba ellen a magyar idő szerint vasárnap hajnalban játszott világbajnoki selejtezőn.
okt. 12
8:00
Vb-selejtezők: Paraguay idegenben győzte le Kolumbiát (She)
Továbbra is őrzi vezető helyét a világbajnoki selejtező dél-amerikai csoportjában Paraguay, miután magyar idő szerint vasárnap hajnalban idegenben győzte le 1–0-ra Kolumbia együttesét.
okt. 12
8:02
Vb-selejtezők: Mexikó Jamaicában szenvedte el első vereségét (She)
Nem bírt Jamaica együttesével, és elszenvedte első vereségét a világbajnoki selejtezőcsoportban a Sven-Göran Eriksson vezette mexikói válogatott.
okt. 12
8:18
Alonso megint nyert, Massa két ponttal zárt (Infostart)
A kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso nyerte a Forma-1-es Japán Nagydíjat.A második helyen a lengyel Robert Kubica, a harmadikon a finn Kimi Raikkönen ért célba. A brazil Felipe Massa a hetedik lett, az angol Lewis Hamilton a 12. helyen ért célba. A pontversenyben a McLaren éllovas versenyzője két futammal a szezon vége előtt 5 ponttal vezet Massa előtt.
okt. 12
8:18
Formula–1: Fernando Alonso nyerte meg a Japán Nagydíjat (She)
Fernando Alonso nyerte meg az eseménydús Japán Nagydíjat. Voltak ütközések, áthajtásos büntetések, hihetetlen előzések, nagy visszaesések. A második helyet Robert Kubica szerezte meg, Kimi Räikkönen harmadik lett, Felipe Massa nyolcadik, míg Lewis Hamilton még pontot sem szerzett.
okt. 12
9:12
Belgium: a francia bajnokságban indulna Bölöni László csapata (She)
A Bölöni László által irányított belga bajnok Standard Liege azzal fenyegetőzik, hogy kilép a belga bajnokságból, és a franciában próbál szerencsét.
okt. 12
10:06
Újabb szponzor távozik a profi kerékpározásból (Metropol)
A sorozatos doppingbotrányok miatt újabb szponzor távozott a német profi kerékpározásból. A Rothaus Brauerei sörgyártó, amely számos németországi versenyt támogatott, lépett ki.
okt. 12
10:24
Massa kapott még egy pontot (Infostart)
A hetedik hellyel, és a pozícióért járó két ponttal utazhat Kínában a brazil Felipe Massa a Forma-1-es Japán Nagydíj után.
okt. 12
10:24
Ökölvívás: Dawson legyőzte Tarvert Erdei súlycsoportjában (She)
Erdei Zsolt súlycsoportjában, félnehézsúlyban, az IBF világbajnoki címéért vívott mérkőzésen magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban az amerikai Chad Dawson (27–0–0, 17 K. O.–T. K. O.) egyhangú pontozással legyőzte honfitársát, Antonio Tarvert (27–5–0, 19).
okt. 12
10:42
Olaszország: a holland Ruud Gullit a Milan alkalmazottja lesz (She)
Az 1987 és 1995 között a Milannal többek között BEK-eket és Aranylabdát nyerő Ruud Gullit lesz a Milan észak-európai nagykövete, továbbá neki kell összefognia a térség játékosmegfigyelőinek munkáját, Hollandia „lefedése” pedig kifejezetten az ő feladata lesz.
okt. 12
10:44
Törökország: Mustafa Denizli a Besiktasnál történelmet ír (She)
Történelmet írt Mustafa Denizli, akit Ertugrul Saglam helyére a Besiktas élére neveztek ki.
okt. 12
10:46
Asztalitenisz: Tóth Krisztina kikapott az elődöntőben, így bronzérmes (She)
A szentpétervári Európa-bajnokság női egyes küzdelmeinek elődöntőjében Tóth Krisztina 4:2-re kikapott az osztrák Liu Jiától, így bronzérmet szerzett.
okt. 12
11:18
Formula–1: Sebastien Bourdais-t megbüntették, Massa így hetedik lett (She)
A francia Sebastien Bourdais 25 másodperces büntetést kapott a Japán Nagydíjat követően a brazil Felipe Massával való affér miatt, így a hatodik helyről visszaesett a tizedikre, Massa pedig a nyolcadikról feljött a hetedikre.
okt. 12
11:36
Triatlon: Csomor Erika negyedik a hawaii ironman vb-n (She)
Nagyszerű eredményt ért el Csomor Erika a triatlonosok Hawaii-on rendezett 30. ironman-világbajnokságán, a magyar versenyző a negyedik helyen zárta a versenyt.
okt. 12
12:12
Ökölvívás: Popovics Tamás megőrizte világbajnoki övét (She)
Popovics Tamás megőrizte félnehézsúlyú profi bokszvilágbajnoki címét a UBC szervezetnél, miután szombat este Orosházán egyhangú pontozással győzött az olasz Massimiliano Saiani ellen.
okt. 12
12:30
Vb-selejtezők: szenegáli futballhuligánok Dakarban (She)
Szenegáli futballhuligánok randalíroztak Dakarban, miután csapatuk 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán Gambia ellen, így biztossá vált, hogy nem lehetnek ott a 2010-es világbajnokságon, sőt a következő Afrika-kupán sem indulhatnak.
okt. 12
13:06
Asztalitenisz Eb: Tóth Krisztina sérüléssel küszködik (She)
A magyar küldöttségtől származó információ szerint sérüléssel küszködik Tóth Krisztina. A 34 éves játékosnak még szombaton húzódott meg a lába, ami a gondos kezelések ellenére sem jött teljesen rendbe.
okt. 12
13:24
Tenisz: Jelena Jankovics nyerte meg a moszkvai tornát (She)
A szerb Jelena Jankovics 6:2, 6:4-re verte meg az orosz Vera Zvonarjevát a moszkvai tenisztorna döntőjében.
okt. 12
13:24
Forma-1 - "A start volt a Japán Nagydíj legizgalmasabb eseménye" (Behaviour)
A korábbi kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso diadalmaskodott a Forma-1-es vb-sorozat 16. állomásán, a Japán Nagydíjért kiírt fudzsi futamon, Szingapúr után sorozatban a második versenyét nyerve meg. Az eredetileg nyolcadikként célba érkezett brazil Felipe Massát utóbb a verseny felügyelőbizottsága előre léptette a 7. helyre. (A Japán Nagydíjat fél kettőkor ismtélik az RTL-Klubon.)
okt. 12
13:26
Torna: Berki sérülése sokat javult, már versenyezhet (She)
Sokat javult a csuklósérülése, így Berki Krisztián elindul a vasárnapi szerbajnokságon.
okt. 12
14:00
Formula–1: nézze meg a japán futam összefoglalóját videón! (She)
Igazán izgalmasra sikerült a vasárnap, magyar idő szerint reggel fél héttől lefutott a Formula–1-es Japán Nagydíj, amely ugyan Fernando Alonso győzelmével zárult és – az idén tapasztalt „jó szokásnak” megfelelően – korántsem ért véget a kockás zászló meglengetésével.
okt. 12
14:36
Videó: nézze meg a német–orosz vb-selejtező góljait! (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Eb-ezüstérmes német válogatott 2–1-re legyőzte az Eb-bronzérmes Oroszországot. Most megmutatjuk a találkozó góljait!
okt. 12
14:38
Videó: íme a Románia–Franciaország mérkőzés góljai! (She)
Gólgazdag mérkőzésen játszott döntetlent Constantában a román és a francia válogatott. A hazaiak már 2–0-ra vezettek, ám Franck Ribéry találatával, valamint Yoann Gourcuff 30 méterről lőtt bombagóljával pontot mentettek a franciák.
okt. 12
14:54
Asztalitenisz: Európa-bajnok a Póta, Tóth páros! (She)
4:2-re győzött a Póta Georgina, Tóth Krisztina páros a szentpétervári Európa-bajnokság döntőjében az olasz Wenling Tan-Monfardini, Nikoleta Stefanova duó ellen, így Európa-bajnok lett!
okt. 12
15:12
Aranyérmes a Tóth, Póta páros (Infostart)
Aranyérmet szerzett a Tóth Krisztina, Póta Georgina duó a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság női páros versenyében. A magyar kettős a döntőben 4:2-re nyert a Wenling Tan-Monfardini, Nikoleta Stefanova olasz kettős ellen.
okt. 12
15:12
Labdarúgás: a Goldball’94 FC nyert a kispesti Tichy-kupán (She)
A Goldball ’94 FC korosztályos csapatának győzelmével zárult a Kispesten immár negyedik alkalommal megrendezett Tichy Lajos-emlékkupa. A Bozsik József Stadionban lebonyolított, nyolccsapatos utánpótlástornán csaknem 120 labdarúgó-palánta játszott önfeledten szombat délelőtt 10.00-tól majdnem hat órán át.
okt. 12
15:30
Rali-vb: Sebastian Loeb ezúttal Korzikán győzött (She)
A címvédő és az összetettben jelenleg is vezető Sebastian Loeb nyerte meg a Korzika-ralit, a világbajnoki sorozat 13. állomásán.
okt. 12
15:32
Formula–1: Glock eltörött ülése miatt adta fel a versenyt (She)
A magyar idő szerint ma reggel fél héttől futott Formula–1-es Japán Nagydíj 6. körében Timo Glock feladta a versenyt, ám arról ez idáig nem lehetett tudni, miért. Nos, a válasz némileg szokatlan az F1 világában: eltört az ülésének a rögzítése, és ide-oda csúszkált a Toyotájában.
okt. 12
16:24
Nyirád-rali: Spitzmüller Csaba győzött Benik Balázs előtt (She)
Spitzmüller Csaba nyerte meg a Nyirád-ralit, az ob hatodik, utolsó előtti futamát.
okt. 12
16:42
Gyorsasági motoros Eb: Kovács Nikolett bronzérmet szerzett (She)
Kovács Nikolett (Yamaha) a második helyen végzett a 600 kcm-es kategóriában a gyorsasági motorosok női Európa-bajnokságának spanyolországi versenyén, s ezzel összesítésben harmadik lett a sorozatban.
okt. 12
16:42
Aranyérmes a Tóth, Póta duó (Metropol)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó aranyérmes lett a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság női páros versenyében, miután a vasárnapi döntőben legyőzte az olasz színekben indult Wenling Tan-Monfardini, Nikoleta Stefanova kettőst.
okt. 12
17:00
Tenisz, férfidöntők: Monfils és Szafin kikapott, Nalbandian győzött (She)
Vasárnap három férfi tenisztorna is véget ért. Moszkvában és Bécsben meglepetés született: az orosz Marat Szafin vereséget szenvedett az orosz Igor Kunyicsintól, a francia Gael Monfils pedig a német Philipp Petzschnertől kapott ki. Stockholmban az esélyes argentin David Nalbandian diadalmaskodott a hazai pályán játszó Robin Söderlinggel szemben.
okt. 12
17:36
Torna: Berki sérüléséből felépülve nyert, Böczögő duplázott (She)
A sérüléséből visszatérő Berki Krisztián magabiztosan nyerte meg a lólengést a vasárnapi országos szerbajnokságban. A pekingi olimpikon, Böczögő Dorina azonban meglepetésre csak két számban, ugrásban és gerendán tudott nyerni.
okt. 12
17:54
NB II: elkezdődött az FTC–MTK, kövesse élőben az NSO-n! (She)
Két év után ismét örökrangadóra kerül sor a magyar bajnokságban, igaz a második vonalban, a Keleti csoportban. A 10. forduló előtti listavezető Ferencváros a 7. helyen álló MTK Budapest II.-t fogadja.
okt. 12
17:56
Jégkorong: a Dunaújváros négy góllal verte a kis Volánt (She)
A Dunaújváros idegenben négy góllal jobbnak bizonyult az Alba Volán második alakulatánál a jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján.
okt. 12
17:58
NB II, Nyugati csoport: hengerelt a ZTE II – eredmények (She)
A labdarúgó NB II. 10 fordulójában a Nyugati csoportban nagy meglepetésre kikapott a második helyen álló Pécs az utolsó előtti Dunaújváros otthonában, míg a ZTE II 8–1-re verte a Budaörs csapatát.

Keresés