2008. október 17. péntek

okt. 17
0:12
Tenisz: Karlovic búcsúztatta Djokovicsot Madridban (She)
A horvát Ivo Karlovic két játszmában búcsúztatta a negyedik helyen kiemelt szerb Novak Djokovicsot a madridi tenisztorna utolsó nyolcaddöntőjében.
okt. 17
5:00
Koeman szerint veszélyes számolgatni! (Behaviour)
Erwin Koeman együttesének második helyezése több szempontból is váratlan. Főképp' azért, mert az eddigi négy tétmeccsen a válogatott egyáltalán nem nyújtott sokkal különb teljesítményt, mint elődje idejében.A továbbjutásról beszélni továbbra is fölösleges, de tény: Kisteleki István MLSZ-elnökön kívül tán senki nem gondolta ebben az országban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a 2010-es vb…
okt. 17
6:12
Hamiltonra fogadnak (Blikk)
A bukmékerek a McLaren pilótáját tartják a legesélyesebbnek
okt. 17
6:14
Edzésen sérült meg a kapus (Blikk)
Németh Gábor, a Vasas hálóőre már nem védhet ősszel
okt. 17
6:16
Cseh Laci edzés nélkül indul az EB-n (Blikk)
Az úszóbajnok pihenni akar, de így is vállalja a decemberi szereplést
okt. 17
6:18
A pályán és a lelátón is megverték a lengyeleket (Blikk)
Szlovák rendőrökkel csaptak össze a szurkolók
okt. 17
6:48
MotoGP: Talmácsi volt a legjobb az első szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor érte el a legjobb időeredményt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának első szabadedzésén.
okt. 17
7:06
Hamilton fölényes edzésgyőzelme - Esőfutam várható Sanghajban (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol pilótája, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj első szabadedzésén. A pontverseny éllovasa négy tizedmásodperccel előzte meg a Ferrari pilótapárosát.
okt. 17
7:06
Formula–1: Hamilton autózta a legjobb kört az első szabadedzésen (She)
A brit Lewis Hamilton volt a legjobb a Formula–1 Kínai Nagydíjának első szabadedzésén. Őt követte a brazil Felipe Massa és a finn Kimi Räikkönen.
okt. 17
7:08
NHL: ritkán látni ilyen gólszegény jégkorongmérkőzést (She)
Jégkorongban igen ritka, 1–0-s győzelmet aratott a New Jersey az Atlanta otthonában.
okt. 17
7:24
Sakk: a magyar bajnoki 4. csapat, a Haladás a KEK-ben indul (She)
A magyar bajnoki 4. csapat, a Haladás indul a pénteken Kallitheában rajtoló KEK-ben.
okt. 17
7:26
Kerékpár: a doppingbotrányok miatt nem lesz német körverseny (She)
A sorozatos doppingbotrányok miatt a szervezők lemondták a 2009-es Német körverseny megrendezését, mondván, a jelenlegi helyzetben nem lehet anyagilag sikeres viadalt rendezni.
okt. 17
7:28
MotoGP: Tóth Imre a 17. eredményt érte el az első szabadedzésen (She)
Tóth Imre a 17. lett az első szabadedzésen a MotoGP Malajziai Nagydíján a 250 köbcentisek között.
okt. 17
8:00
MotoGP: Talmácsi Gábor 2. lett az első időmérőn Malajziában (She)
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei utolsó előtti futamán, a Malajziai Nagydíjon győzni szeretne, ez kellene ahhoz, hogy közelebb kerüljön céljához, az év végén az ezüsthöz. Tavaly sikerült (Talma fölényesen nyert Sepangban), úgyhogy van alapja a bizakodásnak, amit Talmácsi alátámasztott az első szabadedzésen, amelyen az első helyen végzett, és az első időmérő edzésen is, amikor…
okt. 17
8:36
Ferencváros: Ferenczit műteni kell, az ősszel már nem játszhat (She)
Pontosan egy csapatra való játékos hiányzik a Kazincbarcika ellen készülő Ferencváros edzéseiről. Csütörtökön Ferenczi István dőlt ki a sorból: fáj a térde, a hírek szerint hétfőn műtik, így egy időre megáll 14 találatnál a Fradi gólfelelőse.
okt. 17
8:38
Anglia: bundavád az októberi Norwich–Derby meccs kapcsán (She)
A hazai csapat országgyűlési képviselőként dolgozó bérletesének parlamenti interpellációja nyomán kiderült, az október 4-i Norwich–Derby (1–2) másodosztályú bajnokival kapcsolatban vetődött fel bundagyanú a szokatlanul nagy számú ázsiai fogadások miatt.
okt. 17
8:54
Los Angeles: David Beckham és a Galaxy Ausztráliában turnézik (She)
Ausztráliában játszik hírverő mérkőzést decemberben a Los Angeles Galaxy.
okt. 17
9:12
Zalaegerszeg: Vass László lett Csank János vezetőedző segítője (She)
Vass László lett Csank János, a Zalaegerszeg nemrég kinevezett vezetőedzőjének segítője.
okt. 17
9:14
Kosárlabda: Walker helyett Booker bizonyíthat Nyíregyházán (She)
A Közép-európai Ligában két sikerrel rajtolt a Marso-Vagép NYKK gárdája, de az amerikai Sean Walker nem győzte meg a klub menedzsmentjét arról, hogy ő lehet a megoldás a kettes, illetve olykor az egyes posztra.
okt. 17
9:30
MotoGP: Colin Edwards volt a leggyorsabb a második edzésen (She)
Az amerikai Colin Edwards volt a leggyorasbb a királykategória második szabadedzésén a Malajziai Nagydíjon. A második helyen a világbajnoki címet már két futammal ezelőtt begyűjtő olasz Valentino Rossi végzett, aki az első edzésen még az élen zárt.
okt. 17
9:30
Lemondott az argentin szövetségi kapitány (Behaviour)
Egy nappal a Chilében elszenvedett kínos vereséget követően lemondott posztjáról Alfio Basile, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 17
9:32
Jégkorong, NHL: menesztették a Chicago vezetőedzőjét (She)
Mindössze négy mérkőzés után menesztették Denis Savardot, az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő Chicago Blackhawks vezetőedzőjét.
okt. 17
9:34
Argentína: lemondott a válogatott szövetségi kapitánya (She)
Lemondott posztjáról Alfio Basile, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata 1–0-s vereséget szenvedett Chilében.
okt. 17
9:48
Formula–1: Hamilton a második szabadedzésen is első lett (She)
A vb-pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton mind a két szabadedzésen első lett a Kínai Nagydíj pénteki napján. A McLaren pilótája az első edzésen több mint fél másodperccel volt gyorsabb az összetettben második helyen álló brazil Felipe Massánál, míg a második edzésen a spanyol Fernando Alonsót előzte meg mintegy három tizedmásodperccel.
okt. 17
10:06
Hamilton verhetetlen Kínában (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es Kínai Nagydíj második szabadedzésén is. A másik világbajnoki aspiráns, Felipe Massa a hatodik helyen zárt.
okt. 17
10:06
Kerékpár: Armstrong nem vesz részt a Tour prezentációján (She)
Néhány nappal azután, hogy Lance Armstrong visszatérő kerékpárlegenda arról beszélt, hogy a Giro d’Italia lehet az egyetlen háromhetes verseny, amin jövőre elindul, az amerikai kerekes szóvivője a francia L’Equipe-nek elmondta, a sportoló nem vesz részt az október 22-én esedékes Tour de France-prezentáción.
okt. 17
10:08
NBA: felkészülési mérkőzésen megsérült a Phoenix Suns sztárja (She)
Bokarándulást szenvedett Steve Nash, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Phoenix Suns sztárja.
okt. 17
10:10
Barcelona: Messi lesz az egyik legjobban kereső labdarúgó (She)
Jelentős fizetésemelést kap a klubjától Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója: a 21 éves támadó a világ egyik legjobban kereső futballistája lesz.
okt. 17
10:42
MotoGP, 250 kcm: Aojama volt a leggyorsabb, Tóth 16. (She)
A japán Aoyama Hiroshi volt a leggyorsabb a Malajziai Nagydíj első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-s kategóriájában. Tóth Imre a 16. helyen végzett.
okt. 17
11:54
Formula–1: Sutil és Fisichella jövőre is a Force Indiánál (She)
Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa bejelentette, hogy a német Adrian Sutil és az olasz Giancarlo Fisichella is az istállónál marad jövőre.
okt. 17
11:54
Malajziai Nagydíj: Talmácsi második az első időmérőn (Metropol)
Talmácsi Gábor a második helyen végzett a 125 kcm-es kategória első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján, Sepangban. Tóth Imre a 250-eseknél a 16. lett.
okt. 17
11:56
Úszás: Jedrzejczak nem Turi Györgynél folytatja pályafutását (She)
Bár a magyar szövetség hivatalosan még nem értesítette a lengyelt, biztosra vehető, hogy a 200 méteres női pillangóúszás olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, a lengyel Otylia Jedrzejczak nem Turi Györgynél folytatja pályafutását.
okt. 17
12:30
Kézilabda: Ivano Balic biztosan nem játszik a Szeged ellen (She)
Újabb BL-csoportrangadóra készül a Pick-Szeged, amely szombaton az Ivano Balic nélkül felálló CO Zagrebet fogadja, míg az MKB Veszprém vasárnap az izlandi Haukar Hafnarfjördur vendége lesz. A szegediek és a horvát bajnokcsapat tagjai között egyaránt sok a sérült, beteg játékos, a horvátoknál például biztosan nem játszik Ivano Balic.
okt. 17
12:32
MLS: tíz meccs eltiltás a két doppingoló labdarúgónak (She)
Doppingolásért eltiltották az Egyesült Államok labdarúgó-bajnokságában (MLS) szereplő New York Red Bulls két játékosát: a kapus Jon Conwayt és a hátvéd Jeff Parke-ot. Az anabolikus szteroid használatán rajtavesztett futballisták tíz mérkőzésen nem játszhatnak, amellett alapfizetésük tíz százalékát – 85 ezer, illetve 42 500 dollár – is levonják, miután pozitív tesztet szolgáltattak a…
okt. 17
13:06
Németország: lehet, hogy Frings lemondja a válogatottságot (She)
Torsten Frings, a német labdarúgó-válogatott középpályása fontolóra vette a válogatottság lemondását, miután a legutóbbi két világbajnoki selejtezőn is kimaradt a kezdőcsapatból.
okt. 17
13:24
Vízilabda: vereséget szenvedett a Domino-Honvéd a Volgográdtól (She)
7–5-re kikapott a Honvéd az orosz Szpartak Volgográdtól a vízilabda Euroliga második selejtezőkörében, Herceg Noviban.
okt. 17
14:00
Pert nyert az FTC Gera Zoltán ügynöke ellen (Behaviour)
A Ferencváros pert nyert Bill Jennings, a klub korábbi játékosának, Gera Zoltánnak az ügynöke, Vladan Filipovics egyik segítője ellen.
okt. 17
14:18
Gera-ügy: pert nyert az FTC, nem kell 130 milliót fizetni (She)
A Ferencváros pert nyert Bill Jennings, a klub korábbi játékosának, Gera Zoltánnak az ügynöke, Vladan Filipovics egyik segítője ellen.
okt. 17
14:36
Még nem tudni, hol áll rajthoz Overdose, a magyar csodaló (Infostart)
Egyelőre nincs arról döntés, hogy indul-e Hongkongban a magyar "csodaló", Overdose, bár sajtóértesülések szerint ott lesz a versenyen. A kanca trénere azonban az InfoRádiónak elmondta: valószínűbb, hogy a fiatal versenylovat inkább egy közelebbi viadalra, Rómába viszik el.
okt. 17
14:54
Franciaország: Makelele újra pályára léphet a PSG-ben (She)
Egy hónapos kihagyás után, a szombati Lorient elleni bajnokin tér vissza a Paris St. Germain csapatába Claude Makelele.
okt. 17
14:54
Négy tényező befolyásolta a vártnál gyengébb olimpiai szereplést (Behaviour)
A pekingi szereplés sportszakmai értékelése az első és legfontosabb napirendi pontja a Magyar Olimpiai Bizottság szombati közgyűlésének.
okt. 17
14:56
Ferencváros: Megyeri Balázs négy évre aláírt az Üllői útra (She)
Megyeri Balázs pénteken négyéves szerződést kötött a Ferencváros együttesével – jelentette be a 100% Fradi.
okt. 17
15:48
Sunderland: Fülöp Mártont kölcsönvenné a QPR (She)
Az angol másodosztályban szereplő Queen’s Park Rangers kölcsönvenné az élvonalbeli Sunderland csapatának tartalékkapusát, Fülöp Mártont. A magyar válogatott kapuvédőt a hírek szerint később végleg átigazolhatja Buzsáky Ákos csapata.
okt. 17
15:48
Vlagyimir Klicsko ringbe lép (Behaviour)
Vlagyimir Klicsko december 13-án, Mannheimben védheti meg legközelebb a Nemzetközi Bokszföderációnál (IBF) őrzött nehézsúlyú világbajnoki címét az orosz Alekszandr Povetkin ellen.
okt. 17
16:06
Tenisz: Murray két sima szettben verte meg Monfilst (She)
Andy Murray-nek nem okozott gondot a Gaël Monfils elleni mérkőzés a madridi férfi tenisztorna negyeddöntőjében, két sima játszmában győzte le a francia játékost.
okt. 17
16:08
Röplabda: visszakapta versenyengedélyét a Kecskemét (She)
A Magyar Röplabdaszövetség illetékesei úgy döntöttek, hogy a Kalo-Méh-Kecskeméti RC játékosai a mai naptól ismét versenyezhetnek. Az MRSZ versenybizottsága kedden tartozás határidőre történő ki nem egyenlítése miatt az alföldi klub valamennyi csapatában szereplő valamennyi játékosának versenyzési engedélyét határozatlan időre felfüggesztette. Az egyesület vezetői a döntés után 24 órán belül…
okt. 17
16:24
Az FTC nyerte a 130 milliós pert (Infostart)
A Ferencváros pert nyert Bill Jennings, a klub korábbi játékosának, Gera Zoltánnak az ügynöke, Vladan Filipovics egyik segítője ellen.
okt. 17
16:24
Peking 2008: novemberben döntenek Pars Krisztián ügyében (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) legkorábban novemberben dönt a fehéroroszok doppingolással vádolt két kalapácsvetőjének, a pekingi játékokon második Vagyim Gyevjatovszkijnak és az ott bronzérmes Ivan Tyihonnak az ügyében, akiknek eltiltása esetén az eredetileg negyedik Pars Krisztiáné lenne az olimpiai ezüstérem.
okt. 17
16:26
Novemberben derül ki, megkapja-e az ezüstérmet Pars (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság legkorábban novemberben dönt a fehéroroszok doppingolással vádolt két kalapácsvetőjének, a pekingi játékokon második Vagyim Gyevjatovszkijnak és az ott bronzérmes Ivan Tyihonnak az ügyében, akiknek eltiltása esetén az eredetileg negyedik Pars Krisztiáné lenne az olimpiai ezüstérem.
okt. 17
16:26
Ökölvívás: Vlagyimir Klicsko Povetkin ellen védi meg a címét (She)
Vlagyimir Klicsko december 13-án, Mannheimben védheti meg legközelebb a Nemzetközi Bokszföderációnál (IBF) őrzött nehézsúlyú világbajnoki címét az orosz Alekszandr Povetkin ellen.

Keresés