2008. október 11. szombat

okt. 11
1:24
Borg vereséggel búcsúzott McEnroe-tól a legendák csatáján - képek (Infostart)
Az amerikai John McEnroe legyőzte a svéd Björn Borgot a Legendák csatája elnevezésű szenior tenisztorna pénteki összecsapásán, a Papp László Sportarénában.
okt. 11
6:12
Kubica volt a leggyorsabb az fudzsi esőben (Infostart)
A BMW-Sauber lengyel pilótája, Robert Kubica érte el a legjobb időt a Forma-1-es Japán Nagydíj utolsó szabadedzésén.
okt. 11
6:48
Formula–1: Glocknak jól megy Japánban, 2. lett Kubica mögött (She)
Timo Glock a Toyotával pénteken az első helyen végzett a formula–1-es Japán Nagydíj második szabadedzésén, a szombati szabadedzésen pedig a második lett A BMW-vel versenyző Robert Kubica mögött. A vb-pontversenyben vezető Lewis Hamilton (McLaren) 11. lett, míg legnagyobb vetélytársa, Felipe Massa (Ferrari) a 7. helyen végzett. Az időmérő edzésre magyar idő szerint szombaton reggel 7 órakor kerül…
okt. 11
6:50
NHL: 11 gól Atlantában, Dallasban nyert a Blue Jackets (She)
Az NHL 4. játéknapján folytatta jó szereplését a New York Rangers, gólzáporos meccsen nyert az Atlanta a Washington ellen, a Colombus Blue Jackets pedig egyetlen csapatként idegenben tudott győzni a Dallas vendégeként.
okt. 11
7:06
Klicsko: Boksz 1400 nap után (Blikk)
Ismét világbajnok akar lenni az ukrán
okt. 11
7:08
Hamilton: Csak én nyerhetek (Blikk)
A McLaren Forma—1-es pilótája már most világbajnok akar lenni
okt. 11
7:10
Jaj a besúgóknak! (Blikk)
Sportvezetők, olimpikonok bukhatnak le hamarosan
okt. 11
7:12
Nyugodj békében, Rudi bácsi! (Blikk)
Könnyek között búcsúztak a Vasas legendás alakjától
okt. 11
7:14
Nyerjük meg a holland csatát! (Blikk)
Koeman a magyar, Haan az albán padon
okt. 11
8:18
Massa két sorral Hamilton mögül rajtolhat (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol versenyzője, Lewis Hamilton indulhat az élről a Forma-1-es Japán Nagydíjon.
okt. 11
8:18
Formula–1: Hamilton a leggyorsabb, Räikkönen a 2., Massa 5. (She)
Lewis Hamilton az utolsó pillanatban elért remek idejével első helyen végzett a Japán Nagydíj időmérő edzésén. A második helyen Kimi Räikkönen végzett, harmadik Fernando Alonso lett, míg Felipe Massa csak az ötödik leggyorsabb volt.
okt. 11
8:36
Kosárlabda: Krivacsevics Tijana Szlovákiába szerződött (She)
Pénteken még arról számoltunk be, hogy tovább tart a vita és a szövetség között az úgynevezett Krivacsevics-ügyben, míg mára kiderült, a center Szlovákiában folytatja pályafutását.
okt. 11
8:36
Hamiltoné az első hely (Behaviour)
Lewis Hamilton, a Forma-1-es McLaren-Mercedes brit pilótája indulhat az élről az autós gyorsasági-világbajnokság vasárnapi Japán Nagydíján.
okt. 11
9:30
Anglia: Dzsudzsák csapattársát szerződtetné az Arsenal (She)
Angol sajtóértesülések szerint, Dzsudzsák Balázs csapattársát, a holland válogatott Ibrahim Afellayt kívánja szerződtetni az angol Arseanl együttese.
okt. 11
9:32
Anglia: Jaap Stam visszatér a Manchester United csapatához (She)
A Manchester United játékosmegfigyelője lesz a holland Jaap Stam, aki futballistaként Bajnokok Ligáját nyert az együttessel.
okt. 11
9:48
FIFA: Blatter bízik a 2010-es dél-afrikai vb szervezőiben (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a dél-afrikaiak teljesítik a 2010-es világbajnokság megrendezésével kapcsolatban tett vállalásaikat.
okt. 11
10:06
Autósport: a magyar szövetség teljes elnöksége lemondott (She)
Legutóbbi ülésén a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség elnökségének összes tagja bejelentette lemondását, amely a soron következő közgyűlés elnökségi és pénzügyi beszámolója után lép hatályba.
okt. 11
10:24
Asztalitenisz Eb: tovább menetelnek a magyar lányok (She)
Tóth Krisztina és Póta Georgina is bejutott egyesben a legjobb nyolc közé a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 11
11:00
Legutóbb még 12:0-ra nyertünk - ma este Albániával játszik a labdarúgó-válogatott (Infostart)
Ma este a harmadik mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott a 2010-es világbajnokság 32-es döntőjébe jutásért vívott selejtező-sorozatban. A dánok ellen hazai pályán döntetlent elért, majd a svédektől idegenben vereséget szenvedő együttes 19.45-től, a Puskás Ferenc Stadionban az albánokat fogadja.
okt. 11
11:00
Vb-selejtezők: tekintse meg a teljes hétvégi programot! (She)
A hétvégén az ázsiai és az óceániai zóna kivételével mindenhol rendeznek labdarúgó vb-selejtezőket. Íme a teljes hétvégi program (magyar idő szerint):
okt. 11
11:18
Kosárlabda: amerikai légiós a kecskeméti férficsapatban (She)
A szezon végéig szerződtette az amerikai Mike Dale-t az Univer Kecskemét férfi kosárlabdacsapata.
okt. 11
11:54
Championship: a Charlton is arabok kezébe kerülhet (She)
A jelenleg a Championship (az angol labdarúgó-bajnokság második vonala) 14. helyén álló Charlton Athleticet egy dubai befektetőcsoport, a Zabeel Investment szeretné megvásárolni.
okt. 11
11:54
Öt évet kapott a világbajnok (Metropol)
Egy norfolki bíróság heroin-árusítás miatt ötéves börtönbüntetést szabott ki Tim Montgomery olimpiai és világbajnok amerikai atlétára.
okt. 11
12:12
Cristiano Ronaldo Stockholmban (Infostart)
Nem csak Budapesten, hanem Európa számos más nagyvárosában rendeznek ma este világbajnoki selejtezőt. Az angolok a Wembleyben a kazahokat fogadják, a németek ellenfele Dortmundban az orosz válogatott lesz. Várhatóan, s a meteorológusok szerint 25 fok fogadja a franciákat Constancában, nyolc fokban edzettek este a spanyolok Tallinnban.
okt. 11
12:30
Vízilabda: hatgólos vereséggel távozott a BVSC Pécsről (She)
A Pécs sima mérkőzésen 13–7-re verte meg a BVSC-t a férfi vízilabda-bajnokság első szombati találkozóján.
okt. 11
13:24
Kosárlabda: a Pécs cáfol – a Krivacsevics-ügynek sosem lesz vége? (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron csapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Krivacsevics Tijana Szlovákiába szerződött, és erről a Nemzeti Sport Online is beszámolt, de ezt a MiZo Pécs cáfolja.
okt. 11
13:26
Röplabda: ötszettes meccsen nyert a MAFC a Szeged ellen (She)
A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság egyetlen szombati mérkőzésén hatalmas csatában, ötszettes meccsen nyert a MAFC a Szeged ellen.
okt. 11
13:42
Tenisz: Jankovics fordulatos meccsen győzte le Gyementyjevát (She)
Az első helyen kiemelt, és nem mellékesen világelső szerb Jelena Jankovics úgy győzte le három szettben a hazai közönség előtt játszó Jelena Gyementyjevát a moszkvai kemény pályás Kreml-kupa elődöntőjében, hogy az első játszmát még 6:0-ra az orosz teniszező nyerte meg. A női egyes elődöntőjének másik ágán két orosz, Vera Zvonarjova és Dinara Szafina meccsel.
okt. 11
13:44
Asztalitenisz Eb: sima sikerével döntős a Tóth, Póta páros (She)
Lehengerlő játékkal jutott be a szentpétervári asztalitenisz Eb döntőjébe a Tóth Krisztina, Póta Georgina duó a női párosok versenyében, miután 4:0-ra megverte a Veronika Pavlovics, Okszana Fagyejeva fehérorosz, orosz kettőst.
okt. 11
14:00
Kínai és orosz olaszokkal játszik a döntőben a Tóth, Póta páros (Metropol)
Bejutott a döntőbe a Tóth Krisztina, Póta Georgina páros a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyarok a fináléban a Wenling Tan-Monfardini, Nikoleta Stefanova olasz kettőssel találkoznak.
okt. 11
14:36
Sakk: Anand hivatalosan is a Nagykanizsa játékosa (She)
A Művészetek Palotájában megtartott szombat délutáni sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentették, hogy az indiai világbajnok, Viswanathan Anand is a Nagykanizsa csapatát erősíti majd az október 26-án rajtoló első osztályú csapatbajnokság küzdelmei során.
okt. 11
14:54
Asztalitenisz Eb: olasz párossal játszanak Tóthék a döntőben (She)
A Xu Jie, Partyka lengyel egységet 4:3-ra megverő olasz Wenling Tan-Monfardini, Nikoleta Stefanova kettős lesz a Tóth Krisztina, Póta Georgina duó ellenfele a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság női páros küzdelmeinek döntőjében.
okt. 11
15:12
Tenisz: Zvonarjova Szafinát megverve jutott döntőbe (She)
Vera Zvonarjova jutott be másodikként a moszkvai tenisztorna női fináléjába, miután az elődöntőben 6:2, 7:6-ra legyőzte honfitársát, Dinara Szafinát.
okt. 11
15:30
Világbajnok sakkozó lesz a Nagykanizsa első táblása (Metropol)
A következő szezontól az aktuális világbajnok indiai Viswanathan Anand lesz az Aquaprofit Nagykanizsa sakkcsapatának első táblás játékosa.
okt. 11
16:06
Gullit visszatért a Milanba (Infostart)
Tizenöt évvel a távozása után visszatér az AC Milanhoz Ruud Gullit. Az egykori legendás holland válogatott lesz az olasz klub játékos megfigyelője.
okt. 11
16:06
Asztalitenisz Eb: Póta egyesben nem jutott az elődöntőbe (She)
Póta Georgina hiába állt fel kétszettes hátrányból, végül döntő szettben kikapott a litván Ruta Paskauskienétől a szentpétervári asztalitenisz Eb női egyes negyeddöntőjében.
okt. 11
16:24
Ausztria: ötvenen kergették a játékvezetőt Welsben (She)
Botrányba fulladt az osztrák harmadosztályú FC Wels–Blau-Weiss Linz labdarúgó-mérkőzés. A felfokozott hangulatú rangadó után ötven linzi drukker ugrott be a pályára, és megpróbálta elkapni a játékvezetőt, aki a hajrában kiállította a Blau-Weiss egyik játékosát.
okt. 11
16:26
Női birkózó-vb: Sastin Mariann helyezetlenül zárt (She)
Sastin Mariann helyezetlenül zárt a tokiói női birkózó-világbajnokságon az 59 kg-os súlycsoportban.
okt. 11
16:42
Vb-selejtezők: Malawi és a Kongói DK továbbjuttatta Egyiptomot (She)
Elkezdődött a labdarúgó vb-selejtezők szombati dömpingje: Blantyre-ben az afrikai 12. csoport második helyéért hajtó Malawi és Kongói DK 1–1-es döntetlenre végzett.
okt. 11
17:00
Tenisz: Söderling és Nalbandian is simán jutott a döntőbe (She)
Az első helyen kiemelt David Nalbandian és a hazai közönség előtt szereplő Robin Söderling jutott be a stockholmi férfi teniszverseny döntőjébe.
okt. 11
17:18
Asztalitenisz Eb: Tóth Krisztina egyesben már a négy között (She)
Rosszul indult Tóth Krisztina számára a horvát Sandra Paovic elleni negyeddöntő a szentpétervári asztalitenisz Eb-n, hiszen az első két szettet elbukta, ám ezután négy játszmát nyert zsinórban, így bejutott az elődöntőbe.
okt. 11
17:36
Kézilabda, BL: gond nélkül győzött a Veszprém Ukrajnában (She)
Az MKB Veszprém a félidei 17–10-es vezetése után 32–25-re nyert az ukrán ZTR Zaporizzsja otthonában a férfi kézilabda BL F-csoportjában.
okt. 11
17:54
Tenisz: Muster két szettben legyőzte Guillermo Vilast (She)
A Legendák Csatája szombati játéknapján az osztrák Thomas Muster és az argentin Guillermo Vilas játszotta az első találkozót.
okt. 11
17:56
Női kézilabda: meglepetés Vácon, a hazaiak legyőzték a Fehérép-Alcoát (She)
Kisebb meglepetésre egy góllal, 32–31-re legyőzte hazai pályán a Vác női kézilabdacsapata a Fehérép-Alcoát az NB I 7. fordulójában.
okt. 11
17:58
Tenisz: Monfils jutott be elsőként a döntőbe Bécsben (She)
A francia Gaël Monfils jutott be elsőként a Bécsben zajló férfi tenisztorna döntőjébe, miután három játszmában legyőzte a német Philipp Kohlschreibert.
okt. 11
18:00
Tenisz: orosz döntőt rendeznek Moszkvában a férfiaknál (She)
Két hazai játékos játssza a döntőt a moszkvai tenisztorna férfi versenyében. Igor Kunyicin 6:4, 6:3-ra verte meg a francia Fabrice Santorót, míg Marat Szafin játék nélkül jutott be a fináléba, miután a német Mischa Zverev nem állt ki ellene az elődöntőben.
okt. 11
18:12
Férfi kosárlabda: hazai siker a soproni Krasznai-kupán (She)
A Soproni sÖrdögök együttese az utolsó mérkőzésén tíz góllal, 104–94-re legyőzte a Kaposvárt, így házigazdaként hat megszerzett ponttal megnyerte a Krasznai-kupa nemzetközi férfi kosárlabdatornát.
okt. 11
18:14
Vb-selejtezők: nem bírtak a skótok a norvégokkal (She)
Nem született gól a labdarúgó vb-selejtezők európai 9. csoportjának délutáni mérkőzésén: Skócia 0–0-t játszott a Hampden Parkban Norvégiával.
okt. 11
18:16
Vb-selejtezők: szenvedve verték a finnek Azerbajdzsánt (She)
Nagyon megszenvedett a finn labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán ellen az európai 4. vb-selejtező csoport délutáni meccsén, de az északiak végül Forssell tizenegyesgóljával győzni tudtak a helsinki Olimpiai Stadionban.
okt. 11
18:30
Rali ob: Benik fél másodperccel vezet Spitzmüller előtt a Nyirád-ralin (She)
A szombati versenynap után Benik Balázs áll az élen a rali országos bajnokság hatodik futamán, a Generali Nyirád-ralin.

Keresés