2008. október 22. szerda

okt. 22
0:09
BL: tekintse meg a keddi játéknap teljes eredménysorát! (She)
Jobbnál jobb meccseket, és 36 gólt hozott a Bajnokok Ligája 3. fordulójának keddi játéknapja. A Juventus legyőzte a Real Madridot, a Bayern München és a Manchester United egyaránt 3–0-ra győzött. A Villarreal hat gólt lőtt az Aalborgnak, míg az Arsenal ötöt a Fenerbahcénak.
okt. 22
6:09
Spanyol csata (Blikk)
A Liverpoolban játszó honfi társaiktól félhetnek a madridiak
okt. 22
6:11
Nem ütik egymást Klicskóék (Blikk)
Don King hiába ajánl 100 millió dollárt Klicskóéknak
okt. 22
6:12
Az AS Roma és az Atlético Madrid vezetőedzőjének a sorsa is a brit alakulatok kezében van (Behaviour)
Az elmúlt években a brit csapatok uralják a Bajnokok Ligáját, dominanciájuk nyomán ma két latin együttes válsága mélyülhet tovább: az Atlético Madridnál kilátásba helyezték, ha a csapat nem veri meg a Liverpoolt, menesztik Javier Aguirrét, míg az AS Románál ugyan kiállt a vezetőség Luciano Spalletti mellett, ám ha a gárda Londonban megrendítő pofont kap a Chelsea-től, a csapat és szakember…
okt. 22
6:13
Cortina keretet hirdetett (Blikk)
okt. 22
6:45
Németország: távoznia kell az 1860 kokainfüggő csatárának (She)
Kábítószer-problémák miatt el kell hagynia Berkant Göktannak a német labdarúgás másodosztályában szereplő 1860 Münchent. A 27 éves csatártól saját beleegyezésével vizeletmintát vettek, amelyben kokaint mutatott ki a vizsgálat.
okt. 22
7:03
NHL: idegenben csak az Anaheim tudott győzelmet aratni (She)
Nem sok babér termett az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) 15. játéknapján a vendégcsapatoknak, miután az öt lejátszott mérkőzésen egyedül a Torontóba látogató Anaheim Ducks csapata tudott nyerni.
okt. 22
7:24
Kokainfüggő lett az egykori Bundesliga sztár (Behaviour)
Kábítószer-problémák miatt el kell hagynia Berkant Göktannak a német labdarúgás másodosztályában szereplő 1860 Münchent.
okt. 22
7:39
NHL: lehet, hogy a Maple Leafs mellett még egy csapat lesz Torontóban (She)
Elképzelhető, hogy még egy NHL-hokicsapata lesz Torontónak – írta a kanadai hírügynökség (CP).
okt. 22
7:57
NB I: visszaesőket büntetett a szövetség fegyelmi bizottsága (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának határozata értelmében a hétvégi fordulóban kiállított futballisták közül Odrobéna Péter (Nyíregyháza) mint visszaeső három, Sütő László (Siófok) ugyancsak visszaesőként két bajnoki talákozót köteles kihagyni.
okt. 22
8:33
Janics Natasa: Együtt maradunk, amíg megy a hajó (Infostart)
A következő olimpiai ciklusban is a Szeged versenyzője lesz Janics Natasa. A háromszoros olimpiai bajnoknak ugyan még nincs szerződése a csongrádi egyesülettel, de már eldőlt, hogy nem vált klubot, és az elmúlt években külföldön dolgozó Kovács László lesz az edzője.
okt. 22
8:33
NBA: Kobe Bryant megsérült, még nem tudni, mennyire súlyosan (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi szezonjában a legértékesebb játékosnak választott Kobe Bryant térdsérülést szenvedett a Los Angeles Lakers–Charlotte Bobcats előszezon meccsen.
okt. 22
8:51
Profi ökölvívás: elhunyt a néhány napja kiütött mexikói bokszoló (She)
Kedd délután belehalt sérüléseibe az a mexikói pehelysúlyú bokszoló, aki néhány napja súlyosan megsérült a honfitársával vívott címmérkőzés során.
okt. 22
9:30
A BL után az UEFA is beindul (Behaviour)
Csütörtökön 16 mérkőzéssel megkezdődnek a labdarúgó UEFA Kupa csoportküzdelmei.
okt. 22
9:45
BL: beállította a termelékenységi rekordot a keddi játéknap (She)
Nem mindennapi gólesőt hozott a Bajnokok Ligájának keddi játéknapja, hiszen a nyolc találkozón összesen 36 gól született, ami 4.5-es átlagot jelent, ráadásul a gólok kétharmada mindössze három mérkőzésen született.
okt. 22
10:03
MLSZ: időpont- és pályaválasztó-változások a menetrendben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága öt, novemberben esedékes NB II-es bajnoki, illetve Ligakupa-mérkőzés időpontját vagy pályaválasztóját változtatta meg legutóbbi ülésén.
okt. 22
10:39
NBA: meghalt a Celtics korábbi tulajdonosa, Harry Mangurian (She)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Harry Mangurian, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics korábbi tulajdonosa. Mangurian, aki 1979 és 1983 között volt a bostoni alakulat első embere, leukémiás volt.
okt. 22
10:41
Anglia: a Manchester City bolgár játékosa 3-4 hónapra dőlt ki (She)
A Manchester City bolgár játékosa, Martin Petrov három vagy négy hónapra dőlt ki a sorból.
okt. 22
11:15
Atlétika: egy év házi őrizetre ítélték Trevor Grahamet (She)
Egyéves házi őrizetre ítélte egy San Franciscó-i bíróság Trevor Grahamet, a BALCO-laboratóriummal kapcsolatos doppingbotrányban érintett atlétikai edzőt.
okt. 22
11:33
Anglia: nézze meg, hogyan kapott piros lapot Priskin Tamás! (She)
Az elmúlt hétvégén, a Southampton ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen csapata, a Watford legjobbja volt a duplázó Priskin Tamás, ám a hétközi fordulóban, a Cardiff elleni mérkőzés kevésbé jól sikerült számára, hiszen a 29. percben egy szöglet előtt a játékvezető kiállította.
okt. 22
12:09
Úszás: Van den Hoogenband decemberben úszik utoljára (She)
December 7-én, Eindhovenben búcsúzik szurkolóitól Pieter van den Hoogenband, a 100 méteres gyorsúszás kétszeres olimpia bajnoka. A holland kiválóság a pekingi olimpián jelentette be, hogy visszavonul, miután nem sikerült neki a triplázás: csak az ötödik helyen végzett kedvelt számában, amúgy kiváló, 47.75 másodperces teljesítménnyel.
okt. 22
12:11
Hivatalos: Beckham januártól a Milan játékosa lesz! (She)
A Milan elnöke, Adriano Galliani hivatalosan is bejelentette, hogy a Los Angeles Galaxy játékosa, David Beckham januártól csatlakozik a csapathoz.
okt. 22
12:45
Bajnokok Ligája: lemondott a Steaua edzője a vereség után (She)
Lemondott posztjáról Marius Lacatus, a román Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának vezetőedzője.
okt. 22
12:48
Az AC Milan játékosa lesz Beckham (Behaviour)
A tavaszi szezonban, vagyis már januártól valószínűleg kölcsönjátékosként az AC Milanban szerepel majd David Beckham, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya.
okt. 22
13:03
A Milan újabb galaktikust vett (Infostart)
Januártól kölcsönjátékosként a Milanban szerepel David Beckham angol válogatott labdarúgó.
okt. 22
13:57
Labdarúgás: Ivica Osim még nem mer visszaülni a kispadra (She)
Szeretne ismét dolgozni, ám egyelőre túl kockázatosnak tartja a visszatérést Ivica Osim, a tavaly szélütést kapó bosnyák labdarúgóedző, a japán válogatott volt szövetségi kapitánya.
okt. 22
14:15
Ökölvívás: búcsúmérkőzésére készül a walesi Joe Calzaghe (She)
Joe Calzaghe vélhetően utolsó ringfellépésére készül november 8-án, amikor is a walesi nagyközépsúlyú világbajnok az amerikaiak kiválóságával, Roy Jones Jr.-ral csap össze a New York-i Madison Square Gardenben sorra kerülő profi ökölvívó gálán.
okt. 22
14:17
Bajnokok Ligája: ma este Toldo védi az Inter kapuját (She)
Az Internazionale vezetőedzője, José Mourinho elmondta, Francesco Toldo védi az olasz csapat kapuját szerda este a ciprusi Anorthoszisz Famagusta elleni BL-meccsen.
okt. 22
14:18
Letartóztatták a volt lengyel foci kapitányt (Behaviour)
Korrupciós ügyben letartóztatták Janusz Wojcikot, a lengyel labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát.
okt. 22
14:19
Lengyelország: korrupció miatt letartóztatták a volt kapitányt (She)
Korrupciós ügyben letartóztatták Janusz Wójcikot, a lengyel labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát. Mariusz Sokolowski rendőrségi szóvivő arról számolt be, hogy a trénert varsói otthonából vitték be a kapitányságra. Edward Zalewski wroclawi ügyész megerősítette a hírt, egyúttal közölte, hogy egy 2004-es ügy miatt került látómezejükbe az edző, aki akkor élvonalbeli klubcsapatot…
okt. 22
14:33
Salakmotor: ismét versenyez a 47 éves legenda, Adorján Zoltán (She)
Hét évvel ezelőtti búcsúját követően újra versenyen áll starthoz Adorján Zoltán, a magyar salakmotorsport legnagyobb alakja.
okt. 22
15:09
Amauri: A Real Madrid ellen válaszoltunk a kritikákra - videókkal (Infostart)
Gólparádét hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapja: nyolc meccsen 36 gól esett. A Real Madrid elleni rangadót megnyerő Juventus edzője, Claudio Ranieri azt mondta: hosszú ideje álmodott egy ilyen diadalról. A Lyon a Steaua Bukarest ellen fordított hátrányból, a vereség után pedig lemondott a román együttes edzője, Marius Lacatus.
okt. 22
15:09
Bajnokok Ligája: a teljes szerdai program tévéműsorral (She)
Ma este is nyolc összecsapást rendeznek a Bajnokok Ligájában, nagy izgalmakra számíthatunk a Chelsea–Roma párharcon, és az Atlético Madrid–Liverpool találkozó is érdekesnek ígérkezik.
okt. 22
15:27
Szerbia: öt év a „szurkolóknak” – színes bőrű futballistát vertek (She)
Faji gyűlölet szítása miatt összesen öt év börtönbüntetésre ítéltek öt szerb futballszurkolót, mert bőrszíne miatt brutálisan összeverték kedvenc klubjuk egyik afrikai játékosát.
okt. 22
16:03
Nemzetközi kupák: szezon végére kilenc helyet csúszunk vissza (She)
A BATE Boriszov szentpétervári döntetlenjével Fehéroroszország megelőzte hazánkat a nemzeti bajnokságok UEFA-koefficiensei alapján számolt rangsorában, és ezzel biztossá vált, hogy a 2008–2009-es szezon végére a 35. helyet foglaljuk majd el, mivel sem nekünk, sem a mögöttünk álló országoknak nincs már talpon maradt csapata egyik kupasorozatban sem. (Emlékeztetőül a tavalyi „pontvadászatot” a 26.,…
okt. 22
16:21
Kerékpár: hasba adott injekciókkal doppingolt a Tour harmadikja (She)
Saját doppingkúrájáról árult el részleteket Bernhard Kohl osztrák kerékpáros, az idei Tour de France harmadik helyezettje.
okt. 22
16:23
Ligakupa: Gyánó hármat lőtt a Vasas győztes meccsén Vácon (She)
A Vasas könnyedén megverte 4–0-ra a Vác-Újbudát idegenben a magyar Ligakupa A-csoportjának második fordulójában. Gyánó Szabolcs klasszikus mesterhármast ért el, majd Mundi Roland adta meg a kegyelemdöfést a hazaiaknak.
okt. 22
16:39
Tenisz: Szávay Ágnes ismét kikapott az 1. fordulóban (She)
Kétszettes vereséget szenvedett Szávay Ágnes a linzi női tenisztorna egyes versenyének első fordulójában. A magyar teniszező a világranglistán 14. olasz Flavia Pennettától kapott ki nagyon simán 6:1, 6:2-re.
okt. 22
16:57
Szávay sima vereséggel zárta az évet (Infostart)
Szávay Ágnes két sima játszmában, 6:1, 6:2 arányban kikapott az olasz Flavia Penettától a 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztorna első fordulójában, így kiesett.
okt. 22
17:33
Tenisz: Szávay jövőre szeretne kilábalni a hullámvölgyből (She)
Szávay Ágnes két nagyon sima játszmában kikapott az olasz Flavia Pennettától a 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztorna első fordulójában. A magyar teniszező a mérkőzés után elmondta: reméli, hogy jövőre újra sikeres lesz.
okt. 22
17:51
Peking 2008: német lovas eltiltása – a lova doppingolt (She)
Négy hónapra eltiltották Christian Ahlmann német lovast, mert lovának szervezetében tiltott szert találtak a pekingi olimpia díjugrató száma során.
okt. 22
17:53
Tenisz: Andy Murray győzelemmel kezdett Szentpéterváron (She)
A brit Andy Murray győzelemmel kezdett az 1,049 millió dollár összdíjazású szentpétervári férfi tenisztornát, miután két szettben verte a szerb Viktor Troickit.
okt. 22
18:09
Atlétika: az újonc Zahorán Ádám győzelme a 4. szakaszon (She)
A Bécs-Pozsony-Budapest futóverseny újonca, Zahorán Ádám nyerte a 4. szakaszt Tata és Budakeszi között.
okt. 22
18:27
Tenisz: a finn Jarkko Nieminen lesz Federer ellenfele Bázelben (She)
A finn Jarkko Nieminen két szettben legyőzte az argentin Eduardo Schwankot a bázeli férfi tenisztorna első fordulójában, így bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol az első helyen kiemelt Roger Federer lesz az ellenfele.
okt. 22
18:45
Tenisz: Csakvetadze a második körben búcsúzott Luxembourgtól (She)
A második kanyarban elköszönt a luxembourgi női tenisztornától a második helyen kiemelt Anna Csakvetadze, az orosz teniszezőnőt a cseh Iveta Benesová győzte le két játszmában.
okt. 22
18:47
Temetés: a Megyeri úti temetőben kísérték utolsó útjára dr. Kalocsai Gézát (She)
Szerdán a Megyeri úti temetőben utolsó útjára kísérték dr. Kalocsai Gézát. Az egykori kiváló labdarúgó, aki 1934-ben első magyar futballistaként szerzett világbajnoki érmet, szeptember 26-án, életének 96. évében hunyt el.
okt. 22
19:03
Női kézilabda NB I: otthon nyert a Békéscsaba a Nyíradony ellen (She)
A női kézilabda első osztályban a Békéscsaba hazai környezetben öt góllal verte a Nyíradony együttesét.
okt. 22
19:03
Edzőjükért is játszanak az Atlético-futballistái a Liverpool ellen (Infostart)
Ma este nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre. A tavalyi döntős Chelsea a Romát fogadja, míg a Liverpool az Atlético Madrid otthonában lép pályára.
okt. 22
19:05
Steaua Bucuresti: Munteanu lehet a következő vezetőedző (She)
Nyolcvan százalék az esélye annak, hogy Dorinel Munteanu lesz a Steaua Bucuresti vezetőedzője.
okt. 22
19:21
Magyar Kupa: megtartotta előnyét a Kazincbarcika Pápán (She)
A Kazincbarcika jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután hazai 2–0-s győzelme után Pápán 1–1-es döntetlent ért el.

Keresés