2008. szeptember 16. kedd

szept. 16
0:09
Championship: végleg az Ipswiché Jon Stead (She)
Az Ipswich Town csapata még kölcsönszerződése előtt végleges szerződést kínált a Sheffield Unitedtől érkező Jon Steadnek, és a csatár elfogadta azt.
szept. 16
0:27
Premier League: Ronaldo elismerte a City érdeklődését (She)
A súlyos sérüléséből felépülőben levő Ronaldo elismerte, a Manchester City felvette vele a kapcsolatot esetleges szerződtetése ügyében.
szept. 16
0:45
Jégkorong: Gretzky nem lesz a 2010-es kanadai gárda menedzsere (She)
Nem Wayne Gretzky lesz a 2010-es vancouveri téli olimpián részt vevő kanadai jégkorong-válogatott menedzsere, jelentette be a helyi jégkorong-szövetség.
szept. 16
0:49
Tenisz: Kapros Anikó kiesett a kvangcsui tornán (She)
A hosszú idő után ismét WTA-torna főtábláján szereplő Kapros Anikó három játszmában kapott ki a román Olarutól a kínai Kvangcsuban zajló teniszverseny első fordulójában.
szept. 16
4:03
Rátgéber a bravúr után: küldtem egy SMS-t, elnök úr, kijutottunk, aláírás: Laci és a lányok (Behaviour)
A női kosárválogatott az elképesztő eszéki bravúrral kivívott Európa-bajnoki szereplés dacára sem mondhatja el, hogy komfortzónája megfelelne az ilyenkor szokásos „tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés”-nek. A lányok gyakorlatilag ingyen játszottak, ráadásul az MKSZ vezetőinek érdeklődését sem sikerült különösképp kivívniuk. Miért is?
szept. 16
4:21
Ma kezdődik Európa legnívósabb klubtornája, az idei BL (Behaviour)
Minden út Rómába vezet – mondhatnánk a Bajnokok Ligája 2008/2009-es ma kezdődő évada előtt, annál az oknál fogva, hogy Európa első számú labdarúgóklub-tornájának döntőjét 2009. május 27-én (a sorozat történetében utoljára egy szerdai napon) az olasz főváros Olimpiai Stadionjába rendezik. Csakhogy az ősi közmondás mára enyhén szólva idejétmúlt, s napjainkban még a labda- rúgásra sem…
szept. 16
6:09
Itt az új Schumi (Blikk)
Schumacher utódát látják Sebastian Vettelben
szept. 16
6:11
Egy góllal bukta el a Hypo a Bajnokok Tornája-finálét (Blikk)
Kevésnek bizonyult Tóth Tímea hét gólja
szept. 16
6:13
Végre a BL-ben focizom! (Blikk)
A PSV magyar labdarúgója az Atlético ellen debütálhat
szept. 16
6:15
Újra vezet az Újpest (Blikk)
A REAC 3-1-es legyőzése után elsők a bajnokságban
szept. 16
6:17
Huszti duplázott (Blikk)
Győzelemre vezette az eddig nyeretlen Hannovert
szept. 16
7:03
Atlétika: Dayron Robles kis pihenőt tart apróbb sérülése miatt (She)
Dayron Robles, a 110 m gátfutás világcsúcstartója, egyben olimpiai bajnoka Havannába hazaérkezve igyekezett megnyugtatni az érte izgulókat, nem súlyos a sérülése. A kubai atléta nem tudott részt venni a múlt hét végi stuttgarti Világdöntőn, mert egy hete Zágrábban belerúgott az egyik gátba, és emiatt megfájdult a bokája.
szept. 16
7:21
Labdarúgás: Blatternek nem tetszik, hogy Dél-Afrika egy helyben topog (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke dél-afrikai látogatása során a helyieknek azt mondta, nem érti, miért szerepel az utóbbi időben várakozáson alul a nemzeti együttes.
szept. 16
7:57
Tenisz: Szávay Ági 145 perc játék után elköszönt az egyestől (She)
Az 1.34 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójában a világranglista 19. helyén álló Szávay Ágnes háromszettes, 2 óra 25 percig tartó meccsen kikapott a 162.-nek rangsorolt japán Morita Ajumitól.
szept. 16
8:33
Atlétika: versenyigazgató lesz a világcsúcstartó Jan Zelezny (She)
A gerelyhajításban háromszoros olimpiai bajnok Jan Zeleznyt nevezték ki a február 26-án esedékes prágai fedett pályás atlétikai viadal versenyigazgatójává.
szept. 16
8:51
Szávay újabb veresége (Infostart)
Szávay Ágnes három szoros játszmában, 2 óra 26 perc alatt kikapott a japán Morita Ajumitól az 1,34 millió dollár összdíjazású tokiói keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
szept. 16
9:09
Paralimpia 2008: egy magyar sincs a négy között vívásban (She)
Egyetlen magyar sem jutott be a legjobb négy közé a kerekes székes vívók keddi versenyein a pekingi paralimpián. A negyeddöntőben a tőrözőknél Krajnyák Zsuzsanna 15–1-re kikapott a hongkongi Jutól.
szept. 16
9:11
Kosárlabda: megsérült a legmagasabb amerikai játékos (She)
Könnyen megeshet, hogy az idén többet már nem léphet pályára az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság másodosztályában az Egyesült Államok legmagasabb kosárlabdázója, Kenny George.
szept. 16
9:27
Magyarokkal, de rangadók nélkül rajtol a Bajnokok Ligája (Infostart)
Nyolc mérkőzéssel megkezdődik ma este a Bajnokok Ligája 2008-2009-es idénye. A mérkőzések közül kiemelkedik a Chelsea-Bordeaux, a PSV-Atlético és nem utolsósorban a Marseille-Liverpool találkozó.
szept. 16
9:27
Anglia: Ronaldo elismerte, hogy tárgyal a Manchester Cityvel (She)
A jelenleg munkanélküli brazil Ronaldo elismerte, hogy tárgyal a Manchester Cityvel, de kijelentette, hogy még nem állapodott meg az angol klubbal.
szept. 16
10:03
Jogerősen pert vesztett az MLSZ az FTC Pártolói Egyesület ellen (She)
A Fővárosi Ítélőtábla jóváhagyta az elsőfokú ítéletet, miszerint az MLSZ köteles 15 napon belül nyilvánosságra hozni annak a hét embernek a nevét, aki tagja volt 2006-ban a szövetség licencadó bizottságának, amely – mint ismert – nem adott licencet a Ferencvárosnak az élvonalbeli küzdelmekre. Az ítélet ellen fellebbezésnek helye nincs.
szept. 16
10:57
Visszahelyezik az FTC-t az első osztályba? (Behaviour)
Másodfokon is pert vesztett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az FTC Pártolói Egyesületével szemben.
szept. 16
11:33
Milan: Galliani szerint is jól sikerült a válságértekezlet (She)
Adriano Galliani, a Milan vezetője elmondta, jól sikerült az olasz csapat hétfői válságértekezlete, és a pletykákkal ellentétben nem rúgják ki Carlo Ancelottit.
szept. 16
11:51
Várnak amíg az ítéletet írásban is kézhez kapják- MLSZ (Behaviour)
Másodfokon is pert vesztett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az FTC Pártolói Egyesületével szemben.
szept. 16
12:09
Már szerdán megérkeznek az olimpiai jutalmak (Metropol)
Gyorsított eljárásban fizetik ki a pekingi olimpián 1-6. helyezést elért sportolók jutalmát, így az érintettek már szerdán megkaphatják az összesen 886,4 millió forintot.
szept. 16
12:45
Labdarúgás: reagált az FTC PE ellen pert vesztő szövetség (She)
Amint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség másodfokon is elvesztette a Ferencváros Pártolói Egyesület elleni pert, vagyis a szövetség kénytelen nyilvánosságra hozni, hogy kik voltak a tagjai a zöld-fehéreknek 2006-ban élvonalbeli licencet nem adó bizottságnak. A szövetséget a tárgyaláson nem képviselte egy ügyvéde sem, és reagálásukát is csak később tette közzé.
szept. 16
13:21
Paralimpia 2008: Sas hetedik, Szávai helyezetlen erőemelésben (Behaviour)
Sas Sándor a 100 kg-os súlycsoportban 195 kg-os eredménnyel a hetedik helyen végzett az erőemelők versenyében a pekingi paralimpián.
szept. 16
13:39
Porto: percenként 26 ezer forintos kártérítés az elnöknek (She)
Húszezer euró – csaknem ötmillió forint – kártérítést kap Jorge Nuno Pinto da Costa, az FC Porto labdarúgóklub elnöke, akit jogtalanul vettek őrizetbe 2004-ben. Az egyesület vezetőjét egy nagymértékű csalássorozattal kapcsolatban kérdezték, amelynek során játékvezetőket vesztegettek meg.
szept. 16
13:57
Hiába ígért gólokat, Manchesterben nem kérnek Ronaldóból (Infostart)
Bár maga Ronaldo is azt állította, a Manchester City labdarúgó-csapata érdeklődik iránta, a klub cáfolta, hogy le akarja igazolni a súlyos sérülése után lábadozó brazil világsztárt.
szept. 16
14:15
Bajnokok Ligája: Sacchi szerint az Interé lesz a végső siker (She)
Arrigo Sacchi, a Milan és az olasz válogatott korábbi trénere szerint az Internazionale az idei Bajnokok Ligája legnagyobb esélyese.
szept. 16
14:17
Anglia: a Manchester Citynél tagadják Ronaldo érkezését (She)
A Manchester City visszautasította azokat a pletykákat, amelyek szerint a brazil Ronaldo januárban az angol klubhoz igazol.
szept. 16
14:33
Tottenham: Juande Ramos a vereségek ellenére bizakodó (She)
Juande Ramos, a Tottenham menedzsere a Spurs rendkívül gyenge idénykezdésének ellenére még mindig bízik benne, hogy a bajnokság élcsoportjában végez csapata.
szept. 16
14:51
Olaszország: hárommeccses eltiltást kapott a pofozkodó Muntari (She)
Ellenfele megütéséért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Sulley Muntari, az olasz címvédő Internazionale ghánai labdarúgója.
szept. 16
14:53
Real Madrid: veszélybe került Mijatovics posztja a királyiaknál (She)
A Sport című spanyol lap információi szerint Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke már nem bízik a csapat sportigazgatójában, Predrag Mijatovicsban.
szept. 16
15:09
Mardy Fish került be az amerikai csapatba (Behaviour)
Bob Bryan helyére Mardy Fish került be az amerikai csapatba a spanyolok elleni tenisz Davis Kupa hétvégi elődöntőjében.
szept. 16
15:45
Tenisz: Bob Bryan helyett Fish a Davis-kupa-keretben (She)
Bob Bryan helyére Mardy Fish került be az amerikai csapatba a spanyolok elleni Davis-kupa hét végi elődöntőjében.
szept. 16
16:03
MU: Carricknek egy hónapot biztosan ki kell hagynia (She)
Ahogy korábban írtunk róla, jogosak voltak az aggodalmak a Manchester United háza táján: Michael Carrick sérülése valóban súlyosabb.
szept. 16
16:39
Chelsea: Terryt felmentették: játszhat az MU ellen (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.
szept. 16
17:33
Specialista műtötte Talma kezét Indianapolisban (Behaviour)
Sikeres kézműtéten esett át Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 kcm-esek között címvédő magyar versenyzőt Indianapolisban operálták meg.
szept. 16
17:51
Peking 2008: Pistorius harmadik paralimpiai aranya (She)
Megszerezte harmadik aranyérmét a pekingi paralimpián a dél-afrikai Oscar Pistorius, aki sokáig harcban volt azért, hogy az augusztusi olimpián is részt vehessen.
szept. 16
17:53
Olaszország: Amauri szívesen szerepelne a válogatottban (She)
A Juventus futballistája, a nyáron szerződtetett Amauri szívesebben játszana az olasz válogatottban, mint a brazil nemzeti tizenegyben.
szept. 16
18:09
MLSZ: Várhidi Péter a jövőben nem felelős az utánpótlásért (She)
Az MLSZ hivatalos honlapja közzétette, hogy a Londoni olimpiáig tartó négyéves ciklusban egy küözös edzői team fogja felügyelni az U18-as, U19-es, U20-as és U21-es válogatottak munkáját, ha az elnökség elfogadja a kidolgozott javaslatot. Ennek nem lesz tagja az U21-es csapat eddigi kapitánya, Várhidi Péter, ugyanakkor Sisa Tibor részese lesz a stábnak.
szept. 16
18:11
Ferencváros: Zsivoczky Norbert agyrázkódást szenvedett (She)
A Ferencváros játékosa, Zsivoczky Norbert a Szolnok elleni mérkőzést követően autójával karambolozott, és agyrázkódást szenvedett.
szept. 16
18:27
DVSC: felmentették a vétlenül orrt törő Szakály Pétert (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága beidézte Szakály Pétert a Siófok elleni bajnokin történtek miatt, de végül felmentette a debreceni játékost. Adta hírül a klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
szept. 16
18:45
Zalaegerszeg: Waltner a bajban is kéri a szurkolók támogatását (She)
Waltner Róbert a zalaegerszegi klub hivatalos oldalán, a ztefc.hu-na arra kérte csapata szurkolóit, hogy hullámvölgyben is támogassák a vidéki klubot.
szept. 16
19:21
Kerékpár: Tom Boonen nyerte a Vuelta 16. szakaszát (She)
A Spanyol körverseny tizenhatodik szakaszát a Quick Step kerekese, Tom Boonen nyerte, megelőzve a második helyen célba érkező Filippo Pozzatót és a harmadik Heinrich Hausslert.
szept. 16
19:23
MotoGP: Casey Stoner kihagyhatja a hátralévő futamokat (She)
A királykategória címvédője, az ausztrál Casey Stoner a San Marinó-i Nagydíjon elszenvedett sérülése miatt kihagyhatja a hátralévő négy futamot, a Ducati csapatfőnöke, Livio Suppo szerint.
szept. 16
19:57
Bajnokok Ligája: Nasri és Silvestre nélkül szerdán az Arsenal (She)
Samir Nasri és Mikael Silvestre nem lehet ott az Arsenal együttesében a csapat szerdai Bajnokok Ligája-nyitányán.
szept. 16
20:15
Jégkorong: ismeretlenek megtámadták a Dinamo Riga kapusát (She)
Ismeretlen tettesek rátámadtak Edgars Masalskisra, az orosz jégkorong-bajnokságban szereplő lett Dinamo Riga kapusára.
szept. 16
20:17
UEFA-kupa: otthon nyert a Hertha, idegenben a Schalke (She)
Az UEFA-kupa első fordulójának első játéknapján két német csapat is pályára lépett. A Schalke 04 valószínűleg a párharc első mérkőzésén eldöntötte a továbbjutás kérdését, miután a gelsenkircheniek már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert ciprusi ellenfelükkel szemben.

Keresés