2008. szeptember 18. csütörtök

szept. 18
0:09
Bajnokok Ligája: Wenger a kijevi tizenegyest vitatja (She)
William Gallas az utolsó percekben egyenlített, az Arsenal pedig egy keservesen kivívott ponttal gazdagodott a Dinamo Kijev otthonában, a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában. Arsene Wenger, az „ágyúsok” mestere nem elégedett.
szept. 18
0:13
Bajnokok Ligája: Ranieri az ellenfelet is dicséri (She)
Claudio Ranieri, a Juventus mestere a Zenit csapatát is dicsérte a „zebrák” által Del Piero szabadrúgásgóljával 1–0-ra megnyert labdarúgó Bajnokok Ligája-meccs után.
szept. 18
0:17
Bajnokok Ligája: Sir Alex Ferguson elégedett a játékkal (She)
Elégedett csapata játékával a Villarreallal szemben elért hazai 0–0-s döntetlen ellenére is Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere.
szept. 18
0:45
Bajnokok Ligája: Klinsmann szerint fontos 3 pontot szerzett a Bayern (She)
Kemény meccsen távozott 1–0-s győzelemmel és 3 ponttal Bukarestből a Bayern München, nem véletlenül volt elégedett Jürgen Klinsmann, a bajorok vezetőedzője a Steaua elleni siker után.
szept. 18
4:21
Gólzáporos győzelemmel tért vissza a BL-be az Atlético, Scolari szintén szép sikerrel debütált (Behaviour)
A Bajnokok Ligája új idényének első játéknapját vaskos meglepetések tarkították, ezek közül kétségtelenül a Kolozsvár római győzelme kívánkozik az élre. A Nagy Zoltánt soraiban tudó Anorthosis brémai pontszerzése is ide sorolandó, az sajnos már kevésbé, hogy Dzsudzsák Balázs nélkül a PSV sima hazai vereséggel kezdett a milliomos ligában.
szept. 18
6:09
Kincses Kolozsvár (Blikk)
Pászkány Árpád hét év alatt szuperklubot épített Romániában
szept. 18
6:11
Mágikus négyes (Blikk)
Olimpiai bajnok pólósokkal erősített a Vasas
szept. 18
6:13
Nem kell menedzser! (Blikk)
Sebastian Vettel saját maga alkudozik a fizetéséről is
szept. 18
6:15
Dárdaiék nyertek az UEFA-kupában (Blikk)
szept. 18
6:17
Imre a női kézisek új kapitánya (Blikk)
Imre a Dunaferr női csapata mellett edzi a válogatottat
szept. 18
7:03
Nyíregyháza: elköszöntek a román védőtől, Cosmin Goiától (She)
A Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetői szerződést bontottak Sabin Cosmin Goiával.
szept. 18
7:05
Ronaldinho: haverok, buli, majd gyenge foci a Genoa ellen (She)
Nem véletlenül teljesített gyengén Ronaldinho a Serie A legutóbbi fordulójában, a Genoa ellen 2–0-ra elveszített mérkőzésen, a játékos ugyanis egy átmulatott éjszaka után tért vissza Olaszországba a világbajnoki selejtezőről.
szept. 18
7:21
Vb 2010: Sepp Blatter szerint többet kellene reklámozni (She)
A szeptember 14. és 17. között Dél-Afrikában, a 2010-es világbajnokság helyszínén szemlét tartó Sepp Blatter FIFA-elnök úgy véli, nincs veszélyben a két év múlva esedékes torna megrendezése, és mint mondta, elégedett a szervezők munkájával.
szept. 18
7:57
Békéscsaba: a tavaszi szezonban mutatkozhat be az új kapus (She)
Megegyezett Kurucz Ferenccel az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba 1912 Előre SE, a szabályok szerint azonban a kapus az ősszel már nem léphet pályára új csapatában.
szept. 18
7:57
Olimpia Budapesten? (Metropol)
Ismét merhetünk nagyot álmodni: már csak alig néhány évet kell aludnunk, és Budapesten rendezhetik a 2020-as nyári olimpiai játékokat. 2011-ben kell benyújtani a pályázatot, eredményhirdetés két évvel később.
szept. 18
8:15
Brazília: Roque Júnior hazatér a Palmeiras együtteséhez (She)
A korábbi brazil válogatott védő, Roque Júnior visszatér egykori klubjához, a Palmeirashoz, ahol 1995 és 1999 között szerepelt.
szept. 18
8:17
Jégkorong: Anatolij Taraszové a Wayne Gretzky Nemzetközi Díj (She)
Az 1995-ben elhunyt Anatolij Taraszov, a szovjet jégkorongozás atyja érdemelte ki a Wayne Gretzky Nemzetközi Díjat. Az Egyesült Államok Jégkorongszövetsége azoknak a külföldi szakembereknek, játékosoknak ítéli oda ezt a kitüntetést, akik rengeteget segítettek az amerikai hokinak.
szept. 18
8:51
Videó: nézze meg Del Piero gólját a Zenit ellen és a Real sikerét! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a H-csoportban a Juventus a Zenit ellen nyert Alessandro Del Piero góljával, míg a Real Madrid a fehérorosz BATE Boriszovot győzte le.
szept. 18
9:09
NBA: a washingtoni Gilbert Arenas 3. térdműtétje előtt áll (She)
Harmadszor esett át térdműtéten Gilbert Arenas, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Washington Wizards sztárja.
szept. 18
9:27
Videó: nézze meg az Arsenal döntetlenjét és a Porto győzelmét! (She)
A Bajnokok Ligája G-csoportjának első fordulójában az Arsenal 1–1-es döntetlent játszott a Dinamo Kijev otthonában. A Porto 3–1-re legyőzte a török Fenerbahcét.
szept. 18
9:27
270 perce nem találtak egymás kapujába (Blikk)
Harmadik meccse nem tud gólt lőni egymásnak a Manchester és a Villarreal együttese
szept. 18
9:45
Soling-vb: Wossaláék a harmadik helyen (Behaviour)
Négy versenynap után a harmadik helyen áll a Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter trió a vitorlázók olaszországi Soling-világbajnokságán, melyen várhatóan még egy futamot rendeznek.
szept. 18
10:03
Videó: nézze meg a Lyon pontmentését és a Bayern győzelmét! (She)
A Bajnokok Ligája F-csoportjában a Lyon csak az utolsó percekben tudott pontot menteni a Fiorentina elleni, hazai mérkőzésen. Az olasz csapatban Alberto Gilardino duplázott az első félidőben. A Bayern München 1–0-ra nyert idegenben a Steaua ellen.
szept. 18
10:03
Kéziscsillagok háborúja (Blikk)
A két BL-döntős és az EHF-kupa-győztes lesz a KEK-ben első Veszprém vendége
szept. 18
10:21
Videó: nézze meg az MU gól nélküli meccsének összefoglalóját! (She)
A Bajnokok Ligája E-csoportjának mindkét mérkőzése gól nélkül zárult. A Manchester United nem bírt hazai pályán a Villarreallal, míg a Celtic–Aalborg meccsen Barry Robson tizenegyest rontott, így a skótok is 0–0-át játszottak.
szept. 18
10:23
DVSC–FTC: súlyos pénzbüntetés a kézilabdacsapatoknak (She)
Egyaránt ötszázezer forint büntetést kapott a Debrecen és a Ferencváros női kézilabdacsapata, miután a két együttes szeptember 7-i bajnoki mérkőzését rövid időre félbe kellett szakítani szurkolói rendbontás miatt.
szept. 18
10:39
Tenisz: Jankovics a 8 között, Szávay csütörtökön játszik (She)
Az első helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics mellett a harmadikként rangsorolt orosz Jelena Gyementyjeva, valamint a hatodik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska is bejutott a nyolc közé az 1.34 millió dollár összdíjazású tokiói kemény pályás női tenisztornán.
szept. 18
10:57
Félmilliós pénzbüntetés a kézilabdacsapatoknak (Behaviour)
Ötszáz-ötszáz ezer forint büntetést kapott a Debrecen és a Ferencváros női kézilabdacsapata, miután a két együttes szeptember 7-i bajnoki mérkőzését rövid időre félbe kellett szakítani szurkolói rendbontás miatt.
szept. 18
11:33
Soling-vb: Wossaláék a harmadik helyen az utolsó futam előtt (She)
Négy versenynap után a harmadik helyen áll a Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter trió a vitorlázók olaszországi soling-világbajnokságán, melyen várhatóan még egy futamot rendeznek.
szept. 18
11:51
Franciaország: Grégory Coupet nem tér vissza a válogatottba (She)
Grégory Coupet ismét megerősítette, hogy eszében sincs visszatérni a francia nemzeti tizenegy kapujába.
szept. 18
11:51
Lesz olyan gól, ami kettőnek számít a kéziben? (Behaviour)
A büntető két gólt érne, ha a játékos nem 7, hanem 9 méterről találna be a kapuba - tartalmazza a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szabályokkal foglalkozó testületének egyik javaslata.
szept. 18
11:53
Serie A: Vendégdrukkerek nélkül rendezik a Genoa–Roma meccset (She)
A korábbi szurkolói rendbontások miatt nem utazhatnak el a vendégdrukkerek a szeptember 24-én rendezendő Genoa–Roma és a szeptember 28-i Roma–Atalanta olasz bajnoki mérkőzésre.
szept. 18
12:09
Anglia: Salomon Kalou elhagyná a Chelsea-t (She)
Salomon Kalou a szezon során mindössze kétszer kapott lehetőséget csereként a Chelsea-ben, és jelezte, ha ez nem változik az évad végéig, elhagyja a klubot.
szept. 18
12:11
BL: elhunyt az ellenőr a Real–BATE Boriszov meccs előtt (She)
Nem sokkal a Real Madrid–BATE Boriszov BL-mérkőzés előtt életét vesztette Heinz Fahler, a találkozó osztrák UEFA-ellenőre.
szept. 18
12:45
Várhidi: Nem vagyok rosszabb edző a szerbiai kudarctól (She)
Várhidi Péter az U21-es válogatott szövetségi kapitánya a Magyar Televízió Napkelte című műsorában elmondta, sohasem tartotta magát nagy embernek, de nem lett rosszabb edző a szerbiai kudarctól. A kapitány bízik benne, hogy mielőtt a szövetség vezetői végleges döntést hoznak jövőjéről, mérlegelik korábbi eredményeit is.
szept. 18
12:45
Országúti vb: nem indul a Tour de France győztese (Behaviour)
Nem indul az országúti kerékpárosok jövő heti világbajnokságán az idei francia körverseny, a Tour de France győztese, a spanyol Carlos Sastre.
szept. 18
12:47
Tenisz: Szávay Ágnes párosban is búcsúzott Tokiótól (She)
Szávay Ágnes párosban sem jutott túl sokáig a tokiói WTA-tornán, a magyar teniszező Daniela Hantuchová oldalán búcsúzott.
szept. 18
13:03
Szávay párosban is búcsúzott (Infostart)
Szávay Ágnes a szlovák Daniela Hantuchovával az oldalán három szettben kikapott a másodikként rangsorolt Lisa Raymond, Samatha Stosur amerikai, ausztrál kettőstől az 1,34 millió dollár összdíjazású tokiói keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjében.
szept. 18
13:03
Tenisz: Ana Ivanovics kikapott Nadja Petrovától Tokióban (She)
Az utóbbi időben gyenge formában játszó korábbi világelső Ana Ivanovics három szettben kikapott egyesben az orosz Nadja Petrovától. Az ötödik helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova viszont könnyedén legyőzte az egyesben Szávay Ágnest búcsúztató japán Morita Ajumit.
szept. 18
13:21
Wenger dühös, Ferguson türelmes, Ranieri kíváncsi - videók (Infostart)
Elégedett együttese teljesítményével a Manchester United menedzsere, noha csapata döntetlennel kezdte a Bajnokok Ligájának új idényét hazai pályán. Az Arsenal edzője a kijevi 1-1 után azt mondta: csalódottságot és megkönnyebbülést érez egyszerre. Kritikusan nyilatkozott csapatáról a BATE elleni sikert követően a Real Madrid trénere.
szept. 18
13:57
Bulgária: rasszista szurkolói miatt büntették a Plovdivot (She)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) pontlevonással sújtotta a Botev Plovdivot, miután az élvonalbeli csapat szurkolói rasszista felirattal okoztak közbotrányt.
szept. 18
14:15
Bajnokok Ligája: fellebbez Beauchamp kiállítása miatt az AaB (She)
A dán Aalborg csapata fellebbez az UEFA-nál hátvédje, Michael Beauchamp kiállítása miatt.
szept. 18
14:17
Premier League: Wilkins lett Scolari új asszisztense (She)
Az egykori kitűnő angol válogatott játékos, Ray Wilkins lett a West Ham Unitedhez szerződő Steve Clarke utódja a Chelsea-nél, így ő dolgozik a jövőben a menedzser Luiz Felipe Scolari mellett asszisztensként.
szept. 18
14:33
IHF: két gólt érne a 9 méteres büntető kézilabdában (She)
A büntető két gólt érne, ha a játékos nem 7, hanem 9 méterről találna be a kapuba – tartalmazza a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) szabályokkal foglalkozó testületének egyik javaslata.
szept. 18
14:51
Paralimpia: péntektől már csak Londonra koncentrál az MPB (She)
„A pekingi versenyek befejeződtek, holnaptól a 2012-es londoni játékokra kell készülnünk” – mondta Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke a magyar küldöttség csapatgyűlésén a sportolóknak otthont adó faluban.
szept. 18
15:09
Hamburger SV: ismét megsérült Romeo Castelen (She)
Újra kés alá kell feküdnie Romeo Castelennek, a Hamburger SV nagyon sérülékeny holland szélsőjének.
szept. 18
15:27
Real Madrid: egy hónapra kidőlt a sorból Fernando Gago (She)
Négy hetet kényszerül kihagyni izomhúzódás miatt Fernando Gago, a Real Madrid argentin középpályása.
szept. 18
15:45
Bayern München: új szerződést ajánlanak Demichelisnek (She)
A Bayern München labdarúgócsapata új szerződést kínál argentin védőjének, Martín Demichelisnek, méghozzá lényegesen jobb feltételekkel, mint a mostani kontraktusa.
szept. 18
16:21
Igaly Diána azért sem hagyja abba! (Metropol)
Igaly Diána úgy érzi, hogy hitegették, lenullázták, de Athén magyar skeetlövő olimpiai bajnoka éppen ezért nem hagyja abba a versenyzést és azért is megpróbálja kiharcolni a részvételt a 2012-es londoni játékokra.
szept. 18
16:36
Generációváltást hajt végre Görbiczék új kapitánya (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatottnál fiatalításra lesz szükség - mondta az InfoRádiónak Imre Vilmos, az új szövetségi kapitány, aki Hajdu Jánost váltja a poszton. A 40 éves szakember közölte: a szövetség legfőbb elvárása, hogy a magyar együttes továbbra is a világ élvonalába tartozzon.

Keresés