2008. szeptember 26. péntek

szept. 26
4:03
Ma ülésezik, de vélhetően még nem határoz a vívószövetség fegyelmi bizottsága (Behaviour)
Ma délelőtt a pekingi olimpia tán legfurcsább magyar történetének taglalása zajlik majd: összeül a Magyar Vívószövetség (MVSZ) fegyelmi bizottsága. A testület feladata lesz meghatározni, milyen retorzió illesse Ujlaky Virginie-t, aki – maradjunk annyiban – zokon vette, hogy Kínában csak tartalékként számolt vele Bernát Zoltán szövetségi kapitány.
szept. 26
6:18
Van der Vaart csodanapja (Blikk)
A csatár három góljával kiütötte a Real Madrid a Gijónt
szept. 26
6:20
Rajtengedélyt kapott Talma (Blikk)
Két héttel csuklótörése után újra gipsz nélkül száguldhat
szept. 26
6:22
Úszópárbaj (Blikk)
Kovács Emese átigazolásáért milliókat kérnek a Jövő SC vezetői
szept. 26
6:24
A Szingapúri Nagydíj a Forma–1 legpazarlóbb futama (Blikk)
Csak úgy herdálják az energiát, félmilliárdos lesz a villanyszámla
szept. 26
6:26
A szurkolók nyomására leváltották a diósgyőri edzőt (Blikk)
Egy hatos győri zakótól és egy vesztes kupameccstől sokalltak be
szept. 26
6:54
MotoGP: Talma hetedik lett az első időmérő edzésen (She)
Talmácsi Gábor 2:02.326 perces idejével a hetedik helyen végzett az Japán Nagydíj első időmérő edzésén a nyolcadliteres kategóriában.
szept. 26
7:30
FTC–Haladás: tizenkét személyt állított elő a rendőrség (She)
Tizenkét személyt állított elő a rendőrség a csütörtök esti Ferencváros-Haladás mérkőzés előtt és után, miután a hazai szurkolók a vendégekre, majd a rendőrökre támadtak – közölte a BRFK péntek hajnalban. A Magyar Kupa mérkőzést a ferencvárosi Albert Stadion pályáján a Szombathelyi Haladás nyerte meg 2–1-re.
szept. 26
7:48
MotoGP: Hayden volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (She)
Nicky Hayden volt a leggyorsabb a Japán Nagydíj első szabadedzésén a királykategóriában. Az amerikai motoros Valentino Rossi és Casey Stoner előtt zárta a gyakorlást.
szept. 26
8:06
MotoGP: Casey Stoner lett az első a második szabadedzésen (She)
Casey Stoner 1:48.121 perces idejével bizonyult a leggyorsabbnak a királykategória második szabadedzésén a Japán Nagydíjon.
szept. 26
9:18
Newcastle: Venables nem akar „ideiglenes” menedzser lenni (She)
Mint arról beszámoltunk, Terry Venables nem vállalta el a Newcastle menedzseri posztját a vezetőséggel való tárgyalások után.
szept. 26
9:20
Budapest Honvéd: lecsapott az öltözőfosztogató maffia (She)
Újra lecsapott az öltözőket fosztogató maffia. A tolvajok több vidéki klub után a Budapest Honvéd II öltözőjét fosztották ki az Építők-pályán edzés közben.
szept. 26
9:36
Fradi-búcsú balhéval (Blikk)
Kevin McCabe focicsapata otthon kapott ki a Haladástól, amit a szurkolók nem tudtak elviselni
szept. 26
10:48
Tenisz: a két francia kiemelt továbbjutott Bangkokban (She)
A második helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsonga és a szintén francia Gael Monfils is győzött az 576 ezer dollár összdíjazású bangkoki kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
szept. 26
11:06
Videó: nézze meg, mire képes a Milan 9 éves szupertehetsége! (She)
A Milan megállapodást kötött a kilencéves Edgardo Obregonnal, a korosztály kiemelkedő tehetségű mexikói támadó középpályásával, aki a Chivas Guadalajara csapatától kerül Olaszországba.
szept. 26
11:42
Programajánló: családi sportnapot szervez a Vakok Iskolája (She)
Szombaton családi sportnapot szervez a Városligetben a Vakok Iskolája. A program célja, hogy minél több érdeklődő megismerhesse a látássérültek sportolási lehetőségeit. Nem titkolt cél az is, hogy a Vakok Iskolája támogatókat, szponzorokat találjon az iskola területén felépítendő akadálymentes sportudvarra.
szept. 26
12:00
Megoldódhat az Advertum-ügy (Infostart)
A Profi Liga Kft. maga is törlesztheti 15 évig a jelenlegi 3,1 millió forintos adósságát, nem kell, hogy az Advertum Kft-n keresztül fizessen - mondta Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának fideszes elnöke, miután Veres János pénzügyminiszterrel tárgyalt az ügyben. A PM közleménye szerint a politikus rosszul emlékszik a megbeszélésre.
szept. 26
12:00
MotoGP: Talmácsi csuklója nagyon fájt az időmérőn (She)
Talmácsi Gábor a hetedik helyen zárta a pénteki időmérő edzést a Japán Nagydíjon. A magyar versenyző csuklója nagyon fájt motorozás közben.
szept. 26
12:02
Kerékpár: LeMond bírálja Armstrong doppingellenes programját (She)
Greg LeMond, a Tour de France kerékpáros körversenyen háromszoros győztese nyilvánosan bírálta a visszatérő Lance Armstrong doppingellenes programját.
szept. 26
13:12
NBA: mononukleózisban szenved a Lakers kínai újonca (She)
Mononukleózisban szenved Szun Jüe, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban érdekelt Los Angeles Lakers kínai újonca.
szept. 26
13:30
Az Európa Liga váltja az UEFA Kupát (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága elfogadta az a tervezetet, amely szerint átnevezik az UEFA Kupát, és a 2009/10-es szezonban már Európa Liga néven fut a sorozat.
szept. 26
13:30
Kerékpár: a német Erik Zabel visszavonul a profi sporttól (She)
Erik Zabel visszavonul a profi kerékpársporttól. A német kerekes október 3-án egy németországi versenyen ül utoljára nyeregbe. A hírt Zabel csapata, a Milram jelentette be.
szept. 26
13:32
Bajnokok Ligája: 2011-ben a londoni Wembleyben lesz a döntő (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2011-es döntőjét a londoni Wembley-stadionban rendezik meg – értesült a Reuters.
szept. 26
13:48
Argentin csodagyereket csábítanak a futball új krőzusai (Infostart)
Nemcsak a Real Madrid járt jól azzal, hogy a Manchester City óriási összegért megvette Robinhót, a brazil támadó ügynöke is hatalmas sikerdíjat tehet zsebre. A 24 éves labdarúgó klubváltása után mégis megvált az őt hat éven keresztól segítő Wagner Ribeirótól. Közben a Manchester City egy másik dél-amerikai sztárra is kivette hálóját.
szept. 26
13:57
Ellenfele fülébe harapott a barbár rögbis (Metropol)
Egy évi börtönre ítélte a cardiffi bíróság azt a walesi amatőr rögbijátékost, aki a bíró által az ellenfél javára a mérkőzés elején megadott büntető feletti dühében a másik csapat játékosának a fülébe harapott.
szept. 26
14:24
Tenisz: kiesett a második helyen kiemelt Peer Szöulban (She)
Jill Craybas két játszmában legyőzte a második helyen kiemelt izraeli Shahar Peert a szöuli WTA-torna negyeddöntőjében.
szept. 26
14:26
Műkorcsolya: Sebestyén nem indulhat a szezonnyitón (She)
Nem indul el a hétvégi nebelhorni versenyen Sebestyén Júlia. A hatszoros magyar bajnok sérülés miatt hagyja ki a szezon első viadalát.
szept. 26
14:42
Formula–1: Hamilton volt a leggyorsabb az 1. szabadedzésen (She)
A vb-pontversenyben vezető Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén. A második helyen Felipe Massa végzett, míg a harmadik Kimi Räikkönen lett.
szept. 26
15:18
Hamilton nyerte az első szabadedzést Szingapúrban (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben élen álló brit Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén.
szept. 26
15:18
Ferencváros: toborzót hirdettek vasárnap délelőttre (She)
Vasárnap 10 órától toborzót hirdet a Ferencváros labdarúgó-szakosztálya.
szept. 26
15:20
Figyelmeztették a 2012-es foci Eb rendezőit (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) úgy döntött, továbbra is Lengyelország és Ukrajna feladata, hogy megrendezze a 2012-ben esedékes kontinensviadalt - értesült a Reuters.
szept. 26
15:20
Anglia: egyesek valótlanul keltették Gazza halálhírét (She)
A northumbriai rendőrség cáfolta az Angliában napvilágot látott értesülést, amely szerint meghalt Paul Gascoigne.
szept. 26
15:36
Debrecen: hosszú sérülése után Máté Péter újra edzésbe áll (She)
Máté Péter, a Soproni Ligában szereplő DVSC középső védője még áprilisban a Siófok elleni Ligakupa-mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást a bal lábában (egy évvel korábban, még a Reading játékosaként ugyanígy járt, csak akkor a jobb lába sérült meg), és öt hónapos kihagyás után újra edzésbe állhat.
szept. 26
15:38
NB I: Koeman két gólgyárosra figyel a paksi bajnokin (She)
A szombati Paksi FC–Győri ETO FC bajnoki labdarúgó meccset a lelátóról tekinti meg a válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman.
szept. 26
15:54
UEFA: elfogadták a bővítést, 24 csapatos lesz az Eb (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága elfogadta az Európa-bajnokság bővítéséről szóló javaslatot, így 2016-tól 24 válogatott vehet részt a kontinenstorna döntőjén.
szept. 26
16:12
Baráth: A sértett emberek helyett az eredményekről kellene beszélni (Infostart)
A szövetség saját költségvetéséből saját szempontjai szerint osztott jutalmakat az edzőknek - mondta az InfoRádiónak a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke az Index.hu információiról, amelyek szerint a pekingi olimpiára több versenyzőt is felkészítő Sári Nándor elégedetlen volt az edzői prémiumokkal. Baráth Etele szerint egyébként a pénzügyek és sértett emberek nyilatkozatai helyett a versenyzők…
szept. 26
16:12
Vb-selejtezők: a sportrajongók HD minőségben követhetik a meccseket (She)
A Magyar Televízió m2 csatornája augusztus elsején indította el a digitális műholdas műsorszórást. A kísérleti időszak után, augusztus 8-tól a pekingi nyári olimpiai játékok nyitóünnepségének közvetítésével a magyar televíziózásban is kezdetét vette a csúcsminőségű televíziózás, a HDTV-korszak.
szept. 26
16:30
24 csapatos lesz a labdarúgó Európa-bajnokság (Infostart)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot az eddigi 16 helyett 24 válogatott részvételével rendezik meg - döntött az UEFA végrehajtó bizottsága.
szept. 26
16:48
Bayern München: vége Hamit Altintop őszi idényének? (She)
Valószínűleg csak 2009-ben térhet vissza a Bayern München labdarúgócsapatába Hamit Altintop, a bajorok sérülékeny török válogatott játékosa.
szept. 26
17:06
Régiók Kupája: Zrínyi Miklós gólja is kellett a sikerhez (She)
A San Marinóban zajló UEFA Régiók Kupája előselejtező első csoportmérkőzésén a hazánkat képviselő Dráva-csoport együttese 2-0-ra győzött a macedón gárda ellen. Ezt a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja adta hírül.
szept. 26
17:24
MLSZ: korábban kezdődik a KTE-Honvéd Ligakupa-meccs (She)
Egy Ligakupa-, valamint egy másodosztályú bajnoki mérkőzés időpontját módosította az MLSZ versenybizottsága.
szept. 26
17:42
Alonso is letette a névjegyét Szingapúrban (Infostart)
A spanyol Fernando Alonso nyerte a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj második szabadedzését.
szept. 26
17:42
Formula–1: Jarno Trulli 10 ezer eurós büntetést kapott (She)
Jarno Trulli a Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén megpördült a célegyenes bejáratánál, majd úgy döntött, hogy ezt a kört már nem folytatja, és a menetiránnyal szemben elhajtott a boxutcáig, majd áthajtott azon a vonalon is, melyre tilos rámenni a boxkiállásnál.
szept. 26
17:44
Kézilabda: ismét az EHF végrehajtó bizottságában Sinka László (She)
Újabb négy évre tagja marad az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elnökségének Sinka László, az MKSZ főtitkára, akit a szervezet pénteki, bécsi tisztújító kongresszusán a strandkézilabda bizottság elnökévé választottak. A szakember 1996 óta dolgozik az EHF vezérkarában.
szept. 26
17:46
Labdarúgó MK: bíróság előtt két garázda Fradi-szurkoló (She)
Kevesebb mint 12 óra alatt bíróság elé állított a Budapesti Nyomozó Ügyészség két férfit, akit a csütörtöki Ferencváros-Haladás Magyar Kupa mérkőzés után állítottak elő, miután a hazai szurkolók a vendégekre, majd a rendőrökre támadtak.
szept. 26
17:51
Alonso a érte el a legjobb köridőta (Behaviour)
Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
szept. 26
18:00
Gyász: elhunyt a legidősebb magyar válogatott futballista (She)
Életének 96. évében rövid szenvedés után elhunyt dr. Kalocsai Géza (több forrás szerint Kalocsay), a legidősebb magyar válogatott futballista, egykori labdarúgó edző.
szept. 26
18:02
Kerékpár: kolumbiai siker az U23-as vb mezőnyversenyében (She)
A kolumbiai Fabio Duarte Arevalo nyerte a 23 éven aluliak mezőnyversenyét a varesei országúti kerékpáros világbajnokságon.
szept. 26
18:36
Tenisz: Djokovics bejutott a bangkoki tenisztorna elődöntőjébe (She)
Az 576 ezer dollár összdíjazású bangkoki kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében a cseh Berdych és a szerb Djokovics is biztosította helyét a legjobb négy között. Korábban két francia, Jo-Wilfried Tsonga és Gael Monfils jutott be az elődöntőbe.
szept. 26
19:12
Soproni Liga: kövesse az NSO-n a 9. forduló nyitómérkőzését! (She)
A Kecskeméti TE-Ereco–DVSC-TEVA bajnokival megkezdődik a labdarúgó Soproni Liga 9. fordulója – kövesse a Nemzeti Sport Online-on élő közvetítésünket!

Keresés