2008. szeptember 3. szerda

szept. 3
0:45
US Open: nyolc között a luxemburgi Giles Müller is (She)
Hatalmas csatában, a negyedik játszma hihetetlenül izgalmas tiebreakje után a luxemburgi Giles Müller jutott a US Open negyeddöntőjére, miután 6:4, 4:6, 6:3, 7:6-ra legyőzte az 5. kiemelt Nyikolaj Davigyenkót.
szept. 3
6:09
Ki akarták zárni Fodort a Fradiból (Blikk)
Így akarta meghálálni a zöld-fehér klub az ezüstérmet?
szept. 3
6:11
Cserecsapat Dánia ellen (Blikk)
Bosszankodik Erwin Koeman a klubjaikban keveset játszókra
szept. 3
6:13
Nebil drámája az edzésen (Blikk)
A Diósgyőr játékosa összeesett a kedd délelőtti edzésen
szept. 3
6:15
Robinho ára az egekben! (Blikk)
A focistát tízmilliárdért adta tovább a Real a Manchester Citynek
szept. 3
6:17
Bolt rekordjára hajt Powell (Blikk)
Meg akarja dönteni honfitársa 9,69-es rekordját 100-on
szept. 3
6:45
Magyarázatot követel a kispadra ültetett kapus (Behaviour)
Magyarázatot követelt klubja, a Valencia labdarúgócsapatának vezetőitől Timo Hildebrand, az együttes német válogatott kapusa, miután a spanyol bajnokság hétvégi nyitányán még a kispadra sem ülhetett le.
szept. 3
7:21
Profi ökölvívás: börtönbe került a korábbi bokszvilágbajnok (She)
Barátnője bántalmazása miatt két hónapos börtönbüntetésre ítélte a bíróság Scott Harrisont, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi pehelysúlyú világbajnokát.
szept. 3
7:23
US Open: Andy Roddick is bejutott a nyolc közé (She)
A nyolcadik helyen kiemelt amerikai Andy Roddick könnyedén győzött az amerikai nemzetközi teniszbajnokság negyedik fordulójában: a chilei Fernando González ellen nyert három szettben.
szept. 3
7:39
US Open: Jankovics könnyedén lépett az elődöntőbe (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében a második helyen rangsorolt szerb Jelena Jankovics könnyedén, két játszmában nyert az osztrák Sybille Bammer ellen, és bejutott a legjobb négy közé.
szept. 3
8:33
Továbbjutott Babos párosban (Behaviour)
Továbbjutott a Babos Tímea, Jamaszoto Aki magyar, japán kettős a junior női párosok között az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open első fordulójából.
szept. 3
8:51
Spanyolország: Sergio Ramos is „életfogytiglant” kapott (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol játékosa Raúl, Guti és Iker Casillas után pályafutása végéig a „királyi gárda” játékosa lesz.
szept. 3
8:51
Utazási tilalom a futballszurkolóknak (Behaviour)
Az olasz belügyminisztérium megtiltotta az utazást a nápolyi futballdrukkereknek a 2008/2009-es idényre.
szept. 3
9:09
Generációváltás az MTK-nál (Behaviour)
A címvédő, és jelenleg ötödik helyen álló MTK Budapest labdarúgócsapatánál nem kiárusítás folyik, hanem egy generációváltás zajlik le - hangsúlyozta Domonyai László klubigazgató.
szept. 3
10:03
Vívás: végső búcsú Gerevich György mesteredzőtől (She)
Pénteken 14 órakor vesznek végső búcsút Gerevich György vívóedzőtől a Farkasréti temető ravatalozójában.
szept. 3
10:03
A kínaiak olimpiai bajnok gátfutót az USA-ban műtenék (Behaviour)
Elképzelhető, hogy az Egyesült Államokban műtik majd meg Liu Hsziangot (Liu Xiang), a kínaiak athéni olimpiai bajnok gátfutóját, aki a pekingi játékokon az előfutama második rajtja előtt sérülés miatt visszalépett.
szept. 3
10:05
Atlétika: a vártnál súlyosabb Liu Hsziang sérülése, műteni kell (She)
Elképzelhető, hogy az Egyesült Államokban műtik majd meg Liu Hsziangot, a kínaiak athéni olimpiai bajnok gátfutóját, aki a pekingi játékokon előfutama második rajtja előtt sérülés miatt visszalépett.
szept. 3
10:21
Lengyelország: letartóztattak háromszáz futballhuligánt (She)
Varsóban mintegy háromszáz futballhuligánt tartóztattak le a Legia–Polonia kupamérkőzés előtt. A két tábor kövekkel és petárdákkal dobálta meg az őket a stadionhoz kísérő egyenruhásokat, egy rendőrautót pedig szétvertek.
szept. 3
10:57
Phelps egymillió dollárt szán az úszás megszerettetésére (Behaviour)
Jótékony célú alapítványába fekteti be Michael Phelps azt az egymillió dollárt, amelyet egyik főszponzorától kapott a pekingi olimpián nyolc aranyérmével felállított különleges rekordjáért.
szept. 3
11:15
MLSZ: módosítás Gyirmóton, helyt adtak a bőcsi óvásnak (She)
Az MLSZ versenybizottsága módosította az NB II Nyugati csoport hétvégi fordulójának műsorát, a Gyirmót–Pécs mérkőzésre szeptember 7-én (vasárnap), – 17 óra helyett – 18 órakor kerül sor.
szept. 3
11:17
Skócia: László Csaba reformja – fakultatív edzés a játékosoknak (She)
László Csaba, a skót Hearts menedzsere meglepő reformötlettel állt elő: választhatóvá tette játékosainak, hogy részt vesznek-e a hét eleji edzéseken.
szept. 3
11:51
FIFA-világranglista: Magyarország továbbra is 50. (She)
A magyar labdarúgó-válogatott továbbra is az 50. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.
szept. 3
12:09
Úszás: sikeresen megműtötték a hererákos olimpiai résztvevőt (She)
Sikeres operáción van túl, és már a versenymedencébe való visszatérését tervezi Eric Shanteau amerikai úszó, akinél a pekingi olimpia előtt nem sokkal hererákot diagnosztizáltak.
szept. 3
12:27
Az erős terheléstől lett rosszul a focista (Infostart)
Az elsődleges orvosi vélemény szerint a szokatlanul erős terhelés miatt lett rosszul csapata keddi edzésén a labdarúgó első osztályban szereplő Diósgyőr egyik játékosa.
szept. 3
12:27
US Open: Babos Tímea továbbjutott párosban (She)
Továbbjutott a Babos Tímea, Jamaszoto Aki kettős a junior női párosok között az amerikai nemzetközi teniszbajnokság, a US Open első fordulójából. A magyar, japán duó a következő körben a Chanel Simmonds, Bianca Swanepoel dél-afrikai párossal találkozik.
szept. 3
12:27
Dopping! (Behaviour)
Tagadja, hogy drogozott, s emiatt pozitív tesztet szolgáltatott volna két orosz szumós, aki a japán sportági szövetség átfogó - 69 versenyzőt érintő - ellenőrzésekor bukott meg.
szept. 3
12:29
Szumo: tagadják a drogfogyasztást az oroszok (She)
Tagadja, hogy drogozott, s emiatt pozitív tesztet szolgáltatott volna két orosz szumós, aki a japán sportági szövetség átfogó – 69 versenyzőt érintő – ellenőrzésekor bukott meg.
szept. 3
13:21
REAC: döntött az elnök, Aczél Zoltán marad az edző (She)
A korábbiaknak megfelelően szerda délelőtt meghozta döntését a REAC elnöke, Forgács József a labdarúgócsapat vezetőedzőjével kapcsolatban. A labdarúgó NB I-ben 15. helyen álló rákospalotai együttesnél a hét elején ült össze a válságstáb, amelynek ülése után az a döntés született, hogy Aczél Zoltán vezetőedző folytathatja a megkezdett munkát a csapat élén.
szept. 3
13:21
Bundamérkőzések-FIFA-vizsgálat! (Behaviour)
Vizsgálatot indít a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a 2006-os világbajnokság négy állítólagos bundamérkőzésének ügyében.
szept. 3
13:39
FIFA: vizsgálat indul a gyanús vb-meccsekkel kapcsolatban (She)
Vizsgálatot indít a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a 2006-os világbajnokság négy állítólagos bundamérkőzésének ügyében. A botrányt Declan Hill kanadai író robbantotta ki, aki szerint egy ghánai sportvezető kapcsolatai révén „eladta” a válogatott Brazília ellen 3–0-ra elvesztett nyolcaddöntőjét az ázsiai fogadómaffiának.
szept. 3
14:15
Vác: Egressy Gábor, a volt válogatott csatár érkezett (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Vác-Újbuda csapata szerződtette Egressy Gábor korábbi válogatott támadót. A 34 éves csatár itthon legutóbb az élvonalbeli DVTK-nál szerepelt, még a 2004–2005-ös szezonban, majd az osztrák alacsonyabb ligában szereplő Wiener Neustadt csapatánál játszott.
szept. 3
14:17
Anglia: Van Persie játéka még kérdéses a holland válogatottnál (She)
Robin van Persie, az Arsenal játékosa nem vett részt a holland válogatott szerdai edzésén, és még kérdéses, hogy pályára léphet-e az oranje szombati barátságos mérkőzésén Ausztrália ellen.
szept. 3
14:33
Newcastle: Keegan jövője még kérdéses, tárgyal a vezetőkkel (She)
Egyelőre nem lehet tudni, mi lesz Kevin Keegan, a Newcastle menedzserének sorsa. Miután klubjánál cáfolták, hogy a tréner lemondott posztjáról, most bejelentették, tárgyalásokat folytatnak a szakemberrel.
szept. 3
14:51
Fulham: Antti Niemi kapus visszavonult az aktív játéktól (She)
Visszavonult a Fulham válogatott kapusa, Antti Niemi. A finn játékos a 2008–2009-es szezon végén hagyott volna föl az aktív játékkal, ám csuklósérülés miatt előrébb kellett hoznia bejelentését.
szept. 3
15:09
Togo: lemondott Henri Stambouli szövetségi kapitány (She)
Lemondott posztjáról Henri Stambouli, a togói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 3
15:11
Manchester United: Mike Phelan lett Carlos Queiroz utódja (She)
Mike Phelant nevezték ki az angol élvonalban szereplő Manchester United másodedzőjének.
szept. 3
15:27
Anglia: Carragher szerint a City kiléphet a nagyok árnyékából (She)
A liverpool védője, Jamie Carragher szerint most már a Manchester Cityre is figyelnie kell a négy nagycsapatnak Angliában.
szept. 3
15:45
West Ham: Curbishley összekapott a vezetőséggel, lemondott (She)
Lemondott posztjáról Alan Curbishley, a West Ham United menedzsere, mivel elégedetlen volt a londoni klub átigazolás-politikájával.
szept. 3
15:47
Bundesliga: veterán kapust szerződtetett a Bielefeld (She)
Rowan Fernandes sérülése miatt második számú kapusra volt szüksége az Arminia Bielefeldnek, és a német élvonalbeli csapat a rutinos Alexander Badét választotta.
szept. 3
16:39
A spanyol kerékpáros B próbája is pozitív (Metropol)
A B próba is pozitív eredményt hozott a kiváló hegyimenő, Manuel Beltrán doppingtesztjével kapcsolatban - közölte a L'Equipe című sportlap.
szept. 3
17:15
Bundesliga: Kompany szerint a vezetőség miatt sikertelen a HSV (She)
A Hamburger SV-tól a Manchester Cityhez távozó Vincent Kompany „búcsúajándékul” élesen kritizálta egykori munkaadóit, mondván, a tehetetlen vezetés az oka a hamburgiak relatív sikertelenségének.
szept. 3
17:15
Pars Krisztián olimpiai ezüstérmes? (Infostart)
Orosz sajtóértesülések szerint a pekingi olimpián kalapácsvetésben második fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkij, valamint mögötte harmadik honfitársa, Ivan Tyihon is megbukott a doppingellenőrzésen, így kizárásuk esetén az eredetileg negyedik Pars Krisztián nyakába kerülne az ezüstérem.
szept. 3
17:17
Peking 2008: lehet, hogy Pars Krisztián ezüstérmes lesz! (She)
Orosz hírügynökségi értesülések szerint a pekingi olimpia kalapácsvető döntőjében második és harmadik helyen végző két fehérorosz dobóatléta, Vagyim Gyevjatovszkij és Ivan Tyihon szervezetében a finálé után elvégzett doppingvizsgálat tesztoszteron nyomait mutatta ki.
szept. 3
17:19
Tour de France: Manuel Beltrán B-próbája is pozitív (She)
A B-próba is pozitív eredményt hozott a kiváló hegyimenő, Manuel Beltrán doppingtesztjével kapcsolatban - közölte a L’Equipe sportlap. A spanyol kerékpáros az idei Tour de France országúti körverseny első lebukott versenyzője volt.
szept. 3
17:33
Labdarúgó MK: máris kiesett a kupából a Nyíregyháza (She)
Megvan az első élvonalbeli áldozata a Magyar Kupa 2008–2009-es kiírásának: a másodosztályú Bőcs 1–0-ra legyőzte a Nyíregyházát, így kiejtette a szabolcsi csapatot.
szept. 3
17:33
Szegeden nyit éttermet Janics Natasa (Blikk)
Az olimpiai bajnok kajakos még nem mozog otthonosan a konyhában
szept. 3
17:51
Labdarúgó MK: Győrben nyert, és továbbjutott a Haladás (She)
Idegenbeli 1–0-s győzelemmel jutott a Magyar Kupa 4. fordulójába a Szombathelyi Haladás. A Hali Vörös góljával győzte le az Integrál-DAC csapatát.
szept. 3
17:53
Labdarúgó MK: Nyírteleken diadalmaskodott a Diósgyőr (She)
A Diósgyőr 5–2-re győzött az alacsonyabb osztályú Nyírtelek otthonában a Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel a legjobb 32 közé jutott.
szept. 3
18:09
Labdarúgó MK: visszavágott a Jászberénynek a KTE (She)
3–1-es idegenbeli győzelemmel vágott vissza a Kecskeméti TE-Ereco a Jászberénynek a 2007-es Magyar Kupa-kiesésért, így Tomiszlav Szivics csapata a 4. fordulóba jutott.
szept. 3
18:09
Feleannyi sportoló, ugyanannyi rendőr (Metropol)
Bár a paralimpián kevesebb mint feleannyi sportoló vesz részt, mint az olimpián, a pekingi szervezők úgy döntöttek, hogy ugyanannyi rendőrt alkalmaznak, mint a másfél hete véget ért ötkarikás játékokon.

Keresés