2008. szeptember 15. hétfő

szept. 15
19:21
Labdarúgó NB II: FTC–Szolnok élőben az NSO-n (She)
Megkezdődött a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Ferencváros–Szolnok mérkőzés.
szept. 15
19:39
Paksi FC: drasztikus büntetés az angyalföldi zakó miatt (She)
A Paksi FC hivatalos oldalán a vezetőség közleményben tudatta: a Vasas elleni szombati labdarúgó Sporoni Liga-meccsen súlyos, 5–0-s vereséget szenvedő csapat tagjai komoly büntetést kapnak.
szept. 15
19:57
U19: vereséget szenvedtek fiataljaink Szerbiától (She)
Második mérkőzését is elvesztette az U19-es labdarúgó-válogatott Szerbiában, a Vilotics-emléktornán, miután 1–0-ra kikapott a hézigazdáktól.
szept. 15
20:33
Premier League: végleges; Steve Clarke lesz Zola segítője (She)
Néhány napos huzavona után a West Ham United hároméves szerződést kötött Steve Clarke-kal, a Chelsea másodedzőjével. A 45 éves szakember húsz év után távozik, és lesz Gianfranco Zola segítője a „kalapácsosoknál”.
szept. 15
20:51
Bajnokok Ligája: Sergio Ramos nem edzett, kérdéses a játéka (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid futballistája nem vett részt csapata hétfői edzésén a királyi gárda szerdai, BATE Boriszov elleni BL-mérkőzése előtt.
szept. 15
21:09
Kiütéses győzelmet aratott a Fradi a Szolnok ellen - NB II keleti csoport (Infostart)
A Ferencváros 8-1-re győzött a Szolnok csapata ellen a labdarúgó NB II keleti csoportjának hatodik fordulójában. Ferenczi István, a zöld-fehérek csatára három gólt szerzett. Az FTC 15 ponttal a második helyen áll a tabellán a 16 pontos Bőcs mögött.
szept. 15
21:09
Labdarúgó NB II: kiütéses győzelmet aratott a Fradi (She)
A Ferencváros nagyon simán győzte le a Szolnokot az NB II Keleti csoportjának hatodik fordulójában. A hazai pályán játszó Fradi 8–1-re verte meg ellenfelét.
szept. 15
21:27
Bajnokok Ligája: felépült és játszhat az Inter ellen Karagunisz (She)
Játszhat korábbi csapata, az Internazionale ellen a lett–görög vb-selejtező óta sérüléssel küszködő Jorgosz Karagunisz. A Panathinaikosz karmestere Henk ten Cate szerint teljesen egészséges, így mindenképpen beveti.
szept. 15
22:03
Soling-vb: Wossaláék az élen a második nap után (She)
A második versenynap - három futam után - a Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter trió áll az élen a vitorlázók olaszországi Soling-világbajnokságán.
szept. 15
22:39
Bundesliga 2: megszerezték első pontjaikat az „oroszlánok” (She)
A német labdarúgó másodosztály 4. fordulójában megszerezte első pontjait az 1860 München, megmentve így edzője állását: az „oroszlánok” az eddig elszenvedett három vereségük után 2–0-ra verték hazai pályán a Duisburgot. Az első vereségét elszenvedő Duisburg a 8., az 1860 a 12. helyen áll a tabellán.
szept. 15
23:15
Premier League: folytatódott a Spurs pocsék sorozata (She)
A Premier League 4. fordulójának zárómérkőzésén folytatódott a Tottenham Hotspur pocsék szezonkezdete: Juande Ramos csapatát gyakorlatilag simán győzte le 2–1-re a White Hart Lane-en az Aston Villa. A tabella legalján szerénykedő Spurs 34 éve nem kezdte ennyire rosszul a bajnoki idényt.

Keresés