2008. szeptember 17. szerda

szept. 17
17:51
Véget ért a paralimpia (Infostart)
Pekingben három órás záró ünnepéllyel véget értek a szeptember 6-án kezdődött paralimpiai játékok. A magyar zászlót az egy arany- és két bronzérmet szerző úszó, Sors Tamás, a csapat Pekingben legeredményesebben szereplő tagja vitte a Madárfészek Stadionba.
szept. 17
17:51
Labdarúgó MK: tízet rúgott a Loki, visszatért Sándor Tamás (She)
A DVSC labdarúgócsapata kiütéses, 10–1-es győzelmet aratott Algyőn, a Magyar Kupa 4. fordulójában.
szept. 17
18:45
Cselgáncs: grúz dzsúdósok erőszakoltak meg egy nőt Varsóban (She)
Nemi erőszak miatt eljárás indult három grúz cselgáncsozó ellen a hétvégén Varsóban lezajlott junior Európa-bajnokság után.
szept. 17
18:47
Atlétika: Bekele, Gebrselassie és Tergat az olimpiai mezeifutásért (She)
A mezeifutás olimpiai visszavételéért kezdett kampányt három afrikai sztár, az etióp Haile Gebrselassie és Kenenisa Bekele valamint a kenyai Paul Tergat.
szept. 17
18:49
Jamaica: John Barnes az új szövetségi kapitány (She)
A Liverpool egykori klasszisa, az edzősködéshez nyolc év után visszatérő John Barnes lesz a jamaicai válogatott szövetségi kapitánya. A jamaicai származású Barnes, aki egyéves szerződést kötött a szövetséggel, novemberben veszi át a Reggae Boyz irányítását.
szept. 17
19:03
Bajnokok Ligája: elhunyt a Real–BATE meccs delegáltja (She)
Madrid felé utazva elhunyt a Real Madrid–BATE Boriszov Bajnokok Ligája-mérkőzés UEFA-delegáltja, a 66 éves Heinz Fahnler.
szept. 17
19:05
Vuelta: Weylandt nyerte a szakaszt, Contador továbbra is vezet (She)
A belga Wouter Weylandt nyerte a Spanyol kerékpáros körverseny 17., Zamora és Valladolid közötti 148,2 km-es szakaszát.
szept. 17
19:21
Győri ETO: Dudás Ádám öt hét múlva már kocoghat (She)
Jól halad a győriek U19-es válogatott középpályásának, a térdszalagszakadást szenvedő Dudás Ádámnak a rehabilitációja – adta hírül az ETO hivatalos honlapja.
szept. 17
19:39
AC Milan: javul Gattuso állapota, akár már csütörtökön játszhat (She)
A vártnál gyorsabban javul Gennaro Gattusónak, az AC Milan világbajnok olasz labdarúgójának az állapota, így elképzelhető, hogy már a csütörtöki FC Zürich elleni UEFA Kupa-mérkőzésen pályára lép.
szept. 17
20:15
Atlétika: Kővágó Zoltán nyerte a Szczecinben rendezett versenyt (She)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán aranyérmet nyert a lengyelországi Szczecinben rendezett atlétikai viadalon. A verseny honlapja szerint az athéni olimpián második, idén Pekingben viszont a selejtezőben kiesett magyar 67,66 m-es dobással diadalmaskodott.
szept. 17
20:15
Kovács Katalin olimpikont megbünteti a klubja (Metropol)
Megbünteti klubja Kovács Katalin kajakost, aki egy arany- és egy ezüstéremmel valamint egy negyedik hellyel a magyar küldöttség legeredményesebb tagja volt a pekingi olimpián.
szept. 17
20:33
Az olimpiai arany ellenére büntetést kaphat Kovács Katalin (Infostart)
Megbüntetheti klubja, az MTK Kovács Katalin kajakost, aki egy arany- és egy ezüstéremmel, valamint egy negyedik hellyel a magyar küldöttség legeredményesebb tagja volt a pekingi olimpián - értesült az Index.
szept. 17
20:51
Atlético Madrid: Diego Forlán egy hónapra harcképtelenné vált (She)
Az Atlético Madrid támadója, Diego Forlán megsérült a PSV elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
szept. 17
20:53
Bajnokok Ligája: kövesse a nyolc BL-meccset élőben az NSO-n! (She)
Nyolc Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés kezdődött el 20.45-kor, kövesse őket a Nemzeti Sport Online-on! Élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk a két slágermeccsről, a Juventus–Zenit és a Manchester United–Villarreal találkozóról, és a többi találkozó állását is velünk követheti. BL, percről percre, az NSO-val!
szept. 17
21:09
Női kézilabda: Mátéfi Eszter is a kapitány segítője lesz (She)
Konkoly Csaba mellett Mátéfi Eszter, a Békéscsaba vezetőedzője lesz a másik segítője Imre Vilmosnak, a női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitányának.
szept. 17
21:11
NBA: meg kellett operálni a Wizards sztárjának a térdét (She)
Térdoperáción esett át Gilbert Arenas, a Washington Wizards kosárlabdacsapatának bedobója. A kitűnő kosaras az alapszakasz első hónapját ki kell, hogy hagyja.
szept. 17
21:27
Kerékpár: nem indul a világbajnokságon a Tour győztese (She)
Nem indul az olaszországi Varesében rendezett országúti kerékpáros világbajnokságon a Tour de France spanyol győztese, Carlos Sastre.
szept. 17
21:45
Vitorlázás: Wossaláék a harmadik helyen állnak a soling vb-n (She)
A Wossala György-Vezér Károly-Németh Péter magyar egységet a szerdán megrendezett első futamból korai rajt miatt kizárták a rendezők. A mai második futamon elért hetedik helyük nem volt elég hozzá, hogy megtartsák keddi második pozíciójukat, így a harmadik helyre csúsztak vissza a Toszkánában megrendezésre kerülő Soling Világbajnokságon.
szept. 17
22:03
Ausztrália: köpködött a csatár, 9 meccsre elmeszelték (She)
Kilencmeccses eltiltást kapott a Melbourne Victory labdarúgócsapatának csatára, Ney Fabiano, aki az Adelaide United elleni A-League meccsen leköpte Robert Cornthwaite-et.
szept. 17
22:21
Ázsiai BL: Rivaldo ismét betalált, a Bunyodkor ikszelt (She)
Tovább folytatja remeklését Rivaldo, az üzbég Bunyodkorba igazolt brazil klasszis: az aranylabdás támadó ezúttal az Ázsiai Bajnokok Ligájában talált be, az iráni Saipa elleni negyeddöntőn.
szept. 17
22:23
NHL: fél évre dőlt ki súlyos sérüléssel a ’Canes csatára (She)
Minimum négy, maximum hat hónapra dőlt ki súlyos sérülésével Justin Williams, a Carolina Hurricanes jégkorongcsapatának jobbszélsője.
szept. 17
22:39
Bajnokok Ligája: győzelemmel tért vissza a Juve (She)
A Juventus csapata Alessandro Del Piero szabadrúgásával 1–0-ra legyőzte az UEFA-kupa és Szuperkupa-győztes Zenitet a Bajnokok Ligája H-csoportjában. A csoport másik meccsén a Real Madrid Ramos és van Nistelrooy góljaival 2–0-ra verte a BL-újonc BATE Boriszovot.
szept. 17
22:57
Ezúttal Ronaldo sem segített a címvédőn (Infostart)
A címvédő Manchester United hazai pályán 0-0-s döntetlenre végzett a Villarreal ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének nyitó fordulójában. Az angol együttesben ismét pályára lépett a sérüléséből felépült Cristiano Ronaldo.
szept. 17
22:57
Bajnokok Ligája: nincs gól az E-csoportban (She)
Nem született gól a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának meccsein: mind a Manchester United–Villarreal, mind a Celtic–AaB meccs 0–0-ra végződött.
szept. 17
22:59
Bajnokok Ligája: hátrányból állt fel az OL, nyert a Bayern (She)
Kétgólos hátrányból állt fel hazai pályán az Olympique Lyon csapata a Fiorentina ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában. A kvartett másik találkozóján a Bayern München Bukarestben nyert a Steaua ellen.
szept. 17
23:01
Bajnokok Ligája: kiszenvedte az ikszet az Arsenal, nyert a Porto (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában az FC Porto hazai pályán viszonylag simán verte a Fenerbahcét, a Dinamo Kijev ellen pedig a hajrában tudott egyenlíteni az Arsenal.
szept. 17
23:15
Championship: Buzsáky visszatért, idegenben nyert a QPR (She)
Nyolc percet kapott a bajnokin is visszatérő Buzsáky Ákos a Norwich City ellen az angol másodosztályban 1–0-ra diadalmaskodó Queens Park Rangers csapatában. A magyar középpályás hosszú sérülése után Ledesma helyére jött be a 82. percben. A Championship másik szerdai meccsén a Southampton nem bírt otthon az Ipswichcsel.
szept. 17
23:17
Coppa Italia: kiütéssel győzött a Reggina és a Catania (She)
Három mérkőzést játszottak szerdán az olasz labdarúgókupa (Coppa Italia) 4. fordulójában: a toszkán „kisrangadón” az Empoli Sienában tudott győzni, egyaránt 4–0-ra nyert otthon a Reggina és a Catania is.
szept. 17
23:33
Férfi kosárlabda: sereghajtók a magyarok a csoportjukban (She)
A szabadnapos magyar férfi kosárlabda-válogatott az utolsó helyre csúszott az A csoportban az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulója előtt. Mészáros Lajos együttese számára szombaton Finnországban dől el, hogy pótselejtezőt vagy - a kiesés elkerülésére - osztályozót játszik-e jövő nyáron.

Keresés