2008. szeptember 21. vasárnap

szept. 21
21:03
Primera División: idegenben győzött a Real Madrid (She)
A Real Madrid idegenben győzte le a Racing Santandert a Primera División harmadik fordulójában.
szept. 21
21:05
Ausztria: Sáfárék nyertek, Bodnárék döntetlent játszottak (She)
Az Austria Wien 1–0-ra győzött az Altach otthonában az osztrák bajnokság kilencedik fordulójában. A bécsiek kapuját Sáfár Szabolcs védte.
szept. 21
21:07
Oroszország: újabb győzelemmel közelebb az elsőséghez a Rubin (She)
Újabb, idegenbeli győzelmével egyre közelebb kerül története első orosz bajnoki címéhez a Rubin Kazany. A listavezető idegenben győzte le 1–0-ra a Szpartak Moszkvát, Szerhij Rebrov 15. percben szerzett találatával.
szept. 21
21:21
Jégkorong: a Ferencváros megverte az Alba Volán II-t (She)
Miközben az Alba Volán első csapata újabb győzelmet aratott az osztrák bajnokságban, addig a székesfehérváriak farmcsapata a MOL Ligában 5–4-re kikapott a Ferencváros otthonában.
szept. 21
21:57
Svédország: büntetőkkel nyerte a Svéd Kupát a Göteborg (She)
Története során ötödször hódította el az IFK Göteborg labdarúgócsapata a Svéd Kupát, miután a döntőben 0–0-t követően tizenegyesekkel 5–4-re verte a bajnoki listavezető Kalmar FF gárdáját. A tizenegyespárbaj utolsó sorozatában Kim Christensen védte Marcus Lindberg lövését, majd Pontus Wernblom megőrizte higgadtságát, és lövésével megszerezte a trófeát csapatának.
szept. 21
22:15
Jégkorong: győzött a Dunaújváros és az Újpest (She)
A Dunaújváros 5–1-re győzött hazai pályán az SC Csíkszereda ellen a MOL Ligában.
szept. 21
22:33
Serie A: Milan-parádé a Lazio ellen az esti rangadón (She)
Az AC Milan csapata az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában megszerezte az első győzelmét, miután remek játékkal és parádés gólokkal 4–1-re ütötte ki az eddig százszázalékos Laziót.
szept. 21
22:51
Görögország: 4–1-es győzelmével élre állt az Olympiakosz (She)
A pocsék szezonkezdet (BL-selejtezős vereség a ciprusi Anorthoszisztól) után kezd magára találni az Olympiakosz: a pireusziak az újonc Panszerraikoszt verték 4–1-re a görög labdarúgó bajnokság 3. fordulójában, és százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát.
szept. 21
23:09
Belgium: nyert a bajnok Standard, kikaptak Tőzsérék (She)
Két 1–0-s idegenbeli győzelmet hozott a belga labdarúgó élvonal 5. fordulója: a bajnok Standard Liége Mbokani góljával nyert a Tubize ellen, míg Tőzsér Dániel és Tóth Balázs csapata, a Genk Akpala találata miatt maradt pont nélkül a Club Brugge ellen. Utóbbi találkozó meglehetősen parázs volt: a gólszerző Akpalát és Daniel Pudilt is második sárga lapja miatt állította ki a játékvezető. Tóth Balázs…
szept. 21
23:11
Ligue 1: nem született gól a délvidéki rangadón (She)
Nem született gól a francia labdarúgó élvonal 6. fordulójának esti rangadóján: a Monaco egy pontot el tudott vinni az Olympique Marseille otthonából. Az OM továbbra is veretlen, de négypontos hátrányban van a listavezető Lyon mögött; a Monaco a 9. helyen áll.
szept. 21
23:45
Összesen tízet lőtt a Milan és a Barca, Kahn visszahívása a téma a Bayern kudarca után (Infostart)
A Barcelona hat, a Milan négy góllal jelezte, lehet, hogy vége a krízisnek. Spanyolországban és Olaszországban is nyertek a nagycsapatok. Németországban ellenben a Bayern közel harminc éve nem kapott otthon ekkora verést, a legnagyobb bulvárlap már Oliver Kahnt hívná vissza. Döntetlenre végződött az angol szuperrangadó.

Keresés