2008. szeptember 3. szerda

szept. 3
18:11
Labdarúgó MK: a második félidőben fordított a Vasas (She)
Bár félidőben még 2–1-es vereségre állt Dunaharasztiban a Vasas, az angyalföldiek a második játékrészben 16 perc alatt három gólt rúgva megfordították a mérkőzést, így a Magyar Kupa 4. fordulójába jutottak.
szept. 3
18:13
Labdarúgó MK: kikapott Veszprémben, így kiesett a ZTE (She)
Bár 1–0-ra még vezetett az első osztályú Zalaegerszeg a Magyar Kupa harmadik fordulójában a Veszprém otthonában, a harmadosztályú csapat a második félidőben fordítani tudott, és meg is őrizte előnyét, így a ZTE kiesett.
szept. 3
18:15
Labdarúgó MK: újabb élvonalbeli kieső, búcsúzott a Paks (She)
Elköszönt a labdarúgó Magyar Kupától a Paks együttese, ezzel Gellei Imre csapata is gyarapítja az élvonalbeli „áldozatok” számát. A paksiak a Kozármisleny otthonában szenvedtek 1–0-s vereséget.
szept. 3
18:17
Labdarúgó MK: továbbjutott a Makó és a Celldömölk (She)
Továbbjutott a Magyar Kupa 4. fordulójába a Makó és a Celldömölk: a makóiak a Békéscsabát, a celldömölkiek a Soproni VSE-t búcsúztatták, utóbbi meccsen két kiállítás is volt.
szept. 3
18:27
Labdarúgó MK: 11-esekkel jutott tovább az Újpest Vecsésen (She)
A hosszabbítás utolsó pillanataiban egyenlített az Újpest Vecsésen a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, majd az ezt követő büntetőpárbajt megnyerte, így továbbjutott a lila-fehér gárda.
szept. 3
18:29
Valenciennes: magához tért a kómából Sommeil (She)
Magához tért kéthetes kóma után a Valenciennes rutinos francia védője, David Sommeil.
szept. 3
18:45
Serie A: nem utazhatnak a Milan és a Fiorentina ultrái sem (She)
Biztonsági okokból nem utazhatnak szervezett formában vendégszurkolók a Genoa–AC Milan, illetve Napoli–Fiorentina mérkőzésekre.
szept. 3
18:47
Labdarúgó MK: egy góllal nyert Andráshidán a Kaposvár (She)
Zahorecz Krisztián 11-esből lőtt góljával 1–0-ra nyert a Kaposvár Andráshidán a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel továbbjutott.
szept. 3
19:03
MOB: várakozó álláspont a fehéroroszok doppingügyében (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, orosz sajtóértesülések szerint a pekingi olimpia kalapácsvető döntője után pozitív eredményű doppingtesztet produkált a második és harmadik helyen végzett két fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkij, és Ivan Tyihon.
szept. 3
19:39
Labdarúgó MK: a Honvéd a 118. percben lőtte a győztes gólt (She)
A Honvéd a 118. percben szerezte Zsolnai Róbert révén a győztes gólt Turán a Magyar Kupa harmadik fordulójában, így 2–1-es győzelmével a legjobb 32 közé jutott.
szept. 3
19:41
Labdarúgó MK: büntetőkkel jutott tovább a Ferencváros (She)
A Ferencváros tizenegyesekkel jutott tovább az NB III-as Szigetszentmiklós otthonában a Magyar Kupa harmadik fordulójában. Miután a kilencven perc 1–1-es eredményt hozott, a hosszabbításban pedig nem esett gól, a Fradi 3–2-re nyerte a büntetőpárbajt.
szept. 3
19:57
Álomcsapatot varázsolna a Manchester Cityből a milliárdos herceg (Infostart)
Cristiano Ronaldo, Kaká, Leo Messi, Francesc Fabregas, Fernando Torres, Dimitar Berbatov - hat sztárfocista, akiket a világ bármelyik csapatában szívesen látnak. A Manchester City új többségi tulajdonosa most azt tervezi, egyszerre szerzi meg a hat klasszist.
szept. 3
19:57
Labdarúgó MK: kiütéses REAC-győzelem született Dabason (She)
A REAC 6–0-ra győzött a Dabas otthonában a Magyar Kupa harmadik fordulójában.
szept. 3
20:15
Férfi kosárlabda: súlyos vereség otthon a finn válogatottól (She)
Hiába vezetett végig az első játékrészben, pocsék második félidő után súlyos, 79–64-es vereséget szenvedett hazai pályán Finnországtól a magyar férfi kosárlabda-válogatott.
szept. 3
20:15
Három NB I-es csapat is kiesett a Magyar Kupából (Blikk)
szept. 3
20:33
Brazília: Ronaldónak le kell fogynia orvosa szerint (She)
A február óta térdsérülés miatt nem futballozó Ronaldónak néhány kilót le kell adnia a súlyából, hogy újra elkezdhesse a labdás edzéseket - mondta a brazil világbajnok orvosa, Jose Luiz Runco.
szept. 3
21:09
Svédország: ketten megsérültek, Safari a magyarok elleni keretben (She)
A svéd labdarúgó-válogatott két középpályása, Christian Wilhelmsson és Anders Svensson combsérülés miatt kihagyja a Magyarország és Albánia ellen esedékes világbajnoki selejtező mérkőzéseket.
szept. 3
21:09
Kovács Katalin: "Nem rontottam el semmit az egyes döntőjében" (Infostart)
A huszonháromszoros világbajnok kajakozó, Kovács Katalin a pekingi olimpián egy arany- és egy ezüstérmet szerzett, fő számában, egyesben viszont lemaradt a dobogóról. A versenyző az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában nem titkolta, hogy nagyon rosszul élte meg a döntő pillanatait.
szept. 3
21:11
Vb-selejtezők: ellátogat Örményországba a török elnök (She)
Ellátogat az örmény–török labdarúgó vb-selejtező mérkőzésre Abdullah Gül, Törökország elnöke.
szept. 3
21:45
Irak: visszatért a válogatotthoz a sikerkovács szakvezető (She)
Visszatér az iraki válogatott szövetségi kapitányi posztjára Jorvan Vieira, a csapatot 2007-ben meglepetésre Ázsia-bajnoki címre vezető szakvezető.
szept. 3
21:47
US Open: Szafina könnyedén verte Pennettát, így elődöntős (She)
Dinara Szafina sima mérkőzésen, 6:2, 6:3-ra verte a legjobb Grand Slam-szereplését produkáló olasz Flavia Pennettát, ezzel már elődöntősnek érezheti magát a US Open női versenyében.
szept. 3
21:49
Női kosárlabda: Szlovákia legyőzte az eddig veretlen franciákat (She)
Rossz hír a magyar női kosárlabda-válogatottnak: Szlovákia Kassán 63–55-re legyőzte az eddig a selejtezőcsoportot veretlenül vezető franciákat.
szept. 3
22:57
Férfi kosárlabda: elvesztették veretlenségüket a bolgárok (She)
A kosárlabda Eb-selejtezők „magyar csoportjának” rangadóján Szerbia hazai pályán tíz ponttal legyőzte a kvintettet három forduló után veretlenül vezető Bulgáriát. A szerbek Velicskovics (20 pont), valamint Nenad Krsztics (12 pont, 6 lepattanó) vezetésével verték a vendégcsapatot, ezzel pedig átvették a vezetést a csoportban.
szept. 3
23:33
Atlétika: két jamaicai doppingszert rendelt az interneten? (She)
Az amerikai Sports Illustrated magazin értesülései szerint a jamaicai Delloreen Ennis-London – a keddi, lausanne-i Szuper Grand Prix-viadalon a 100 méteres női gátfutás győztese – és honfitársa, Adrian Findlay doppingszereket vásárolt interneten.
szept. 3
23:51
Olaszország: Curcit hívta be Lippi Amelia helyett (She)
A Siena kapusát, Gianluca Curcit hívta be Marcello Lippi az olasz labdarúgó-válogatott keretébe a hátsérülést szenvedő Marco Amelia helyett.

Keresés