2014. június 9. hétfő

jún. 9
21:59
VB 2014: Ők zsebelhetik be az Aranycipőt Brazíliában (Agroinform)
A világ legjobb támadói versengenek azért, hogy a vb-címhez segítség hazájukat és egyénileg is nagyot alkossanak.
jún. 9
22:01
Tottenham: Hosszabbítottak a 43 éves kapussal (Agroinform)
A Tottenham Hotspur újabb egy évvel meghosszabbította Brad Friedel szerződését.
jún. 9
22:15
Roma: a Man. City 38 millió eurós ajánlatot tett Benatiáért? (She)
Olasz lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City 38 millió eurós ajánlatot tett a Romának Mehdi Benatiáért.
jún. 9
22:17
Norvégia: Kovácsék szépen köszöntötték az új edzőt (She)
Kovács Péter csapata, a Strömsgodset hazai pályán 2–1-re legyőzte a Haugesundot a norvég labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján, és 12 forduló után őrzi második helyét a tabellán.
jún. 9
22:33
Videó: Neymar rosszul lépett, ráijesztett a szakvezetésre (She)
A brazil labdarúgó-válogatott hétfő edzésén Neymar pár pillanatra a frászt hozta a szakvezetésre. A Barcelona sztárja rosszul lépett egy gyakorlat során, s majdnem kifordul a bokája. Az alábbi felvételen látható, hogy ijesztően megbicsaklott a lába. Szerencsére Neymarnak nem lett baja, néhány perccel később folytatni tudta az edzést.
jún. 9
22:51
Vb 2014: fegyveresek támadtak Besicék edzőire (She)
Hétfőn fegyveresek támadták meg a világbajnoki rajtra készülődő bosnyák labdarúgó-válogatott edzői stábját Brazíliában, de a rendőrség időben közbelépett, és senkinek sem esett bántódása.
jún. 9
23:09
NS: Ricciardo el sem hiszi, irány a szlovéniai pokol! - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jún. 9
23:11
Férfi kézi: ide utaznának Miklerék, a hipermodern katari vb-helyszínek! - fotók (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 25–22-re győzött Szlovénia ellen a világbajnoki selejtező hazai mérkőzésén. A vasárnapi visszavágó előtt utánanéztünk, hova is utazhatnak a mieink, ha sikerrel veszik a vasárnapi, velenjei visszavágót.
jún. 9
23:27
Milan: egy nap alatt két megállapodás a Samppal (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan egy nap alatt két megállapodást is kötött a Sampdoriával.
jún. 9
23:29
Vízi: két vb-győztes lemarad a világliga nyolcas döntőjéről (She)
A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Benedek Tibor megnevezte a 18-as Európa-bajnoki keretből azt a 14 játékost, aki szerdán elutazhat Rómába, ahol pénteken felkészülési mérkőzést játszik a magyar válogatott a házigazda olaszokkal. Egyúttal viszonozza az olimpiai ezüstérmes múlt heti látogatását, amikor szintén sort kerítettek egy meccsre, ami 10–10-re végződött. (A budapesti Eb…
jún. 9
23:45
Tenisz: Fucsovics szoros sikerrel kezdett Olaszországban (She)
Fucsovics Márton sikerrel vette az olaszországi ATP Challenger verseny első fordulóját, miután döntő szettben legyőzte a szabad kártyával induló hazai Gianluca Nasót (világranglista-289.).

Keresés