2015. január 16. péntek

jan. 16
13:12
Serie A - Félidejéhez ér a bajnokság a hétvégén (Infostart)
Félidejéhez ér az olasz labdarúgó-bajnokság a hétvégi 19. fordulóval, amelynek során a címvédő és listavezető Juventus otthon a Verona ellen, üldözője, az AS Roma pedig Palermóban folytatja a versenyfutást a bajnoki címért.
jan. 16
13:12
ZTE: három próbázótól elköszöntek, Skriba sem kell (She)
A szlovén Maribor elleni felkészülési mérkőzés után a ZTE-nél döntöttek több, próbajátékon szereplő labdarúgó sorsáról, és elköszöntek többek között az NB I-es múlttal rendelkező Skriba Mátétól is – számolt be róla a zaol.hu.
jan. 16
13:12
Ginola is harcba száll a FIFA-elnökségért (Metropol)
David Ginola korábbi francia válogatott futballista is harcba száll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöki posztjáért Joseph Blatterrel szemben.
jan. 16
13:14
DVSC: Itt tényleg futballistának érezhetjük magunkat - Wittrédi (She)
Wittrédi Dávid, az NB I-es DVSC-Teva új labdarúgója szeretné bizonyítani, hogy nem rossz játékos, s helye van a Debrecenben.
jan. 16
13:30
Ökölvívás: egy hét után újra kórházba vitték Muhammad Alit (She)
Ismét kórházba szállították Muhammad Ali amerikai bokszlegendát – írta csütörtöki számában a louisville-i Courier-Journal című újság.
jan. 16
13:48
Kulcsár Anitára emlékeznek vasárnap (Infostart)
A Fehérvár KC elleni vasárnapi mérkőzés előtt emlékezik meg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a tíz esztendeje, tragikusan fiatalon elhunyt Kulcsár Anitáról.
jan. 16
13:48
FIFA: csak az oroszok nem indulnak a vb-selejtezőben (She)
A labdarúgó-világbajnokságok történetében először fordul elő, hogy – a házigazda oroszokon kívül ˜– a nemzetközi szövetség (FIFA) mindegyik tagországának válogatottja részt vesz a selejtezősorozatban.
jan. 16
13:50
NBA: a liga történetében először játszatja apa a fiát (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) történetében először fordulhat elő, hogy egy apa a fiát irányítja valamelyik mérkőzésen, ugyanis Doc Rivers csapata, a Los Angeles Clippers átigazolta Austin Riverst, a szakvezető gyermekét.
jan. 16
13:52
Brazília: a Ferencváros volt légiósa hazájában váltott klubot (She)
A paranái állami bajnokság másodosztályában szereplő Foz do Iguacu FC-ben folytatja pályafutását Júnior Fell, a Ferencváros korábbi brazil középhátvédje.
jan. 16
14:06
NB II: MTK-játékost tesztel a Vasas; középpályás távozott (She)
A labdarúgó NB II-ben listavezető Vasas pénteki edzésén részt vett az MTK 21 éves, ballábas középpályása, Hangya Szilveszter, míg Kiss Róberttel közös megegyezéssel szerződést bontott a klub – számolt be róla a Vasas honlapja.
jan. 16
14:08
Női kézi: visszatér Dániába a Podgorica átlövője (She)
Nyáron visszatér Dániába Camilla Dalby, a jelenleg a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát erősítő jobbátlövő. A 26 éves dán játékos hároméves szerződést kötött a Randersszel.
jan. 16
14:10
Légiósok: Gyepes szíve szerint visszatérne Malajziába (She)
Beszámoltunk már róla, hogy Gyepes Gábor távozott a maláj élvonalbeli Sarawak Crocstól, és nem zárható ki, hogy a 26-szoros válogatott védő ismét Magyarországon folytatja pályafutását, a védő ugyanakkor a Nemzeti Sportnak elmondta, legszívesebben visszatérne Malajziába.
jan. 16
14:24
Újpest: japán és kazah ellenfél is lesz az edzőtáborban (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Újpest FC hivatalos honlapján újabb fejleményeket közölt a csapat féli felkészülési programjával kapcsolatban. A lila-fehérek további két mérkőzést kötöttek le a törökországi edzőtábor idejére.
jan. 16
14:42
MU: Falcao menedzsere máris menekítené a támadót (She)
Jorge Mendes, Radamel Falco – és megannyi klasszis labdarúgó – menedzsere máris menekítené a nyáron a Manchester Unitedhoz egy szezonra kölcsönbe szerződő, szerinte nem valós értékének és tudásának megfelelően kezelt kolumbiai támadót.
jan. 16
14:44
PL: Defoe visszatért, a Sunderland szerződtette (She)
Az angol élvonalbeli Sunderland bejelentette Jermain Defoe szerződtetését az észak-amerikai Toronto FC-től.
jan. 16
14:46
NB III: a korábbi DVTK-tréner ül le a Balatonfüred kispadjára (She)
Földesi Károly lett a labdarúgó NB III-ban szereplő Balatonfüred edzője, a tréner az őszi szezon után a kispadról felálló Pető Tamást váltotta – számolt be róla a veol.hu.
jan. 16
14:51
NB I: Pécsről igazolt középpályást a Loki (Agroinform)
Szombaton a Loki a román Botosani ellen megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra.
jan. 16
15:00
Salzburg: „szétszedik” a csapatot - a gólvágó is távozott (She)
A kantoni Evergrande-ben folytatja pályafutását Alan, a Salzburg brazil csatára, aki sajtóhírek szerint 11 millió euró körüli összegért váltott klubot. A futballista négyéves szerződést kötött a Fabio Cannavaro által irányított kínai klubbal.
jan. 16
15:02
Férfi kézi-vb: egy-egy jó félidő az oroszoktól és a bosnyákoktól (She)
Európai győzelmekkel kezdődött a férfi kézilabda-világbajnokság második napja: Bosznia-Hercegovina Iránt, míg Oroszország Szaúd-Arábiát győzte le.
jan. 16
15:04
DVTK: a bosnyákot csak akkor szerződtetik, ha Husic távozik (She)
Tomiszlav Szivics, a Diósgyőri VTK vezetőedzője elárulta, a próbajátékon szereplő két labdarúgó közül a bosnyák Dajan Ponjevicet csak Senad Husic távozása esetén igazolják le, míg a grúz Irakli Kvekveszkiri biztatóan teljesít az edzéseken. A tréner azt is elmondta, Elek Ákos és Kádár Tamás távozását sajnálná, de nincs mit tenni.
jan. 16
15:36
Ciprus: Magyarországra tart a lett válogatott csatár (She)
Ciprusi sajtóhírek szerint Magyarországon folytathatja pályafutását az Anorthoszisztól távozó lett válogatott csatár, Valerijs Sabala.
jan. 16
15:38
NS Hosszabbítás: tíz éve nincs köztünk Kulcsár Anita (She)
Tíz éve, 2005. január 19-én hunyt el autóbalesetben Kulcsár Anita. Néhány hónappal később a világ legjobb kézilabdázójának választották, és valóban az is volt. Mellette pedig az emberi tulajdonságaival, sokoldalúságával, mentalitásával, a családhoz és a tanuláshoz való hozzáállásával igazi példakép, akit sokkal jobban kellene ismernie a mai gyerekeknek az egész országban. A Nemzeti Sport szombati…
jan. 16
16:03
Sportfogadás: Zseniális promóciók az Unibettől az Australian Openre (Agroinform)
Az Unibet felülmúlhatatlan élő fogadás kínálattal és két promócióval vár a január 19-én rajtoló Australian Openen.
jan. 16
16:12
Dortmund: ügynöke elárulta, megy-e Reus a Real Madridba (She)
Dirk Hebel, Marco Reus ügynöke nonszensznek nevezte azokat az értesüléseket, amelyek szerint a támadó a Real Madrid labdarúgója lesz.
jan. 16
16:14
NB I: ősszel labdákat küldött, most már játszani jönne (She)
A korábban Magyarországon a Honvédban játszó szenegáli védő, Souleymane Tandia szerződést bontott a török másodosztályú Ordusporral, és visszatérhet Magyarországra – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 16
16:30
Alpesisí-vk: Janka nyerte a kombinációt Wengenben (She)
A svájci Wengenben a férfiak szuperkombináció-futamával folytatódott pénteken az alpesisí-világkupa. A győzelmet a svájci Carlo Janka szerezte meg a francia Victor Muffat-Jeandet és a horvát Ivica Kostelic előtt.
jan. 16
16:32
Dortmund: a szélső könyvben ír a megrázó családi gyilkosságról (She)
Önéletrajzi könyvet ír Jakub Blaszczykowski, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának lengyel légiósa, amelyben feleleveníti gyermekkora óta súlyos teherként cipelt családi tragédiáját.
jan. 16
16:34
DVTK: nemzetközi torna Rakaczki Bence emlékére (She)
Rakaczki Bence DVTK-kapus halálának első évfordulóján megalakult a „Rakaczki Bence Alapítvány a DVTK utánpótlás sportjáért” kuratóriuma, amely a sportoló emlékének ápolását és egy nemzetközi nagypályás U18-as labdarúgótorna szervezését tűzte ki célul.
jan. 16
16:49
Hali: a középpályás nem kellett az osztrákoknak, visszatért (She)
Gyurján Bence, az NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás labdarúgója néhány napja a tízcsapatos osztrák másodosztály ötödik helyén álló SKN St. Pöltennél szerepelt próbajátékon, ám most már ismét a Haladással edz.
jan. 16
16:51
Videoton: szerződtették Sousa korábbi francia játékosát (She)
Francia labdarúgót igazolt a Videoton: a 31 éves Rémi Maréval egy plusz egy évre írt alá a labdarúgó NB I listavezetőjéhez – adta hírül péntek délután a vidi.hu. Előző csapata az izraeli Maccabi Tel-Aviv volt.
jan. 16
17:06
Férfi kézi-vb: fizetett spanyol szurkolók biztatják Katart (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságnak otthont adó Katar Spanyolországból hozott magának egy hangos szurkolói csapatot, amelynek az utazását és a szállását is fizeti, hogy cserébe biztassa Saricékat.
jan. 16
17:06
Túszejtés - Nem fizet váltságdíjat az olasz kormány (Behaviour)
Több mint öt hónap fogság után szabadult két olasz túsz.
jan. 16
17:08
PL: egy hónapra kidőlt a Manchester City középpályása (She)
Vádlisérülés miatt egy hónapig nem játszhat Samir Nasri, a Manchester City labdarúgója.
jan. 16
17:08
Párizsi merénylet - Félnek az iszlamista terrortól Németországban (Behaviour)
A többség szerint az iszlám a demokráciát nem fenyegeti.
jan. 16
17:10
Sílövészet: meglepetésre csak 2. a hibátlan olimpiai bajnok (She)
Hiába célzott hibátlanul napjaink talán legjobb sílövőnője, Darja Domracseva a ruhpoldingi sprint világkupaversenyen, csak a második helyet tudta megszerezni.
jan. 16
17:10
Kiderült a titok: ezért tud a madár 8 ezer méteren repülni (Behaviour)
Megfejtették a világon a legmagasabban vándorló indiai lúd titkát a kutatók.
jan. 16
17:12
Húsz pont alatt nincs házi segítségnyújtás (Behaviour)
A jelenlegi szolgáltatási rendszer már nem tudja ellátni a társadalom elöregedéséből fakadó feladatokat.
jan. 16
17:24
Hosszú Katinka két második hellyel kezdett (Metropol)
Világrekorder amerikai úszó előzte meg 100 és 400 méter gyorson.
jan. 16
17:42
Vízilabda: szívműtét előtt az olimpiai bajnok (She)
Konrád Ferenc olimpiai bajnok vízilabdázónk szívműtét előtt áll, a műtét sikeres elvégzéséhez nagy mennyiségű vérre van szükség.
jan. 16
17:44
CFR: a 100 ezer eurós csatár a Vidiben folytatja - sajtóhír (She)
A stiridesport.hu cikke megerősíti a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését, mely szerint Mirko Ivanovszki, a CFR Cluj csatára a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonban folytatja pályafutását.
jan. 16
17:46
Műkorcsolya: 16 hónapra eltiltották a világbajnokot (She)
Tizenhat hónapos eltiltást kapott Carolina Kostner világ- és Európa-bajnok műkorcsolyázó, aki az Olasz Olimpiai Bizottság doppingellenes ügynöksége szerint segédkezett korábbi barátjának, a gyalogló olimpia bajnok Alex Schwazernek a doppingolásban.
jan. 16
17:51
La Liga: Ezen a hétvégén nem lehet hibázni (Agroinform)
A 19. fordulót rendezik a hétvégén a spanyol élvonalban, a nagy hármas tagjai közül mindenkire kötelező győzelem vár.
jan. 16
18:00
Férfi kézi-vb: megizzadtak a spanyolok Rutenkáék ellen (She)
Az utolsó tíz perchez érve még csak egy góllal vezettek a címvédő spanyolok a katari férfi kézilabda-világbajnokság nyitó fordulójában, végül 38–33-ra nyertek Fehéroroszország ellen.
jan. 16
18:02
Videó: tűzbe borult Madrid belvárosa CR-ék megjöttekor (She)
Fantasztikus szurkolói fogadtatásban részesült a Real Madrid labdarúgócsapata a csütörtök esti spanyol Király-kupa-visszavágó előtt. Szükség is volt a biztatásra, mert Cristiano Ronaldóék kétgólos hátrányban várták a találkozót az Atlético Madrid ellen. Más kérdés, hogy az alábbi videóban látható és hallható pazar hangulat sem volt elegendő, hogy kivívják a továbbjutást.
jan. 16
18:04
La Liga: menesztették a sereghajtó vezetőedzőjét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) utolsó helyén álló Granada pénteken menesztette a májusban kinevezett Joaquín Caparrós vezetőedzőt.
jan. 16
18:06
DVSC: elmarad a szombatra tervezett edzőmeccs (She)
Elmarad a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva szombat 13 órára tervezett FC Botosani elleni felkészülési találkozója. Az ellenfél technikai okok miatt nem tudja vállalni a mérkőzést.
jan. 16
18:36
Eurofutball: Fradi? Győr? Magyar inkább Svájcba megy (She)
Richard Magyar, a Halmstad magyar származású labdarúgója elhagyja Svédországot, és a svájci élvonalban szereplő Aarauba igazol.
jan. 16
18:38
Nyíregyháza: aláírt a kölcsönbe érkező Fradi-védő - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő a Nyíregyháza Spartacus mindenben megegyezett a Ferencvárossal, így biztossá vált, hogy Bosnjak Predrag tavasszal a Szparit erősíti – írja a klub honlapja.
jan. 16
18:54
Férfi kézi-vb: visszavágtak a németek a selejtezős zakóért (She)
Németország bírta jobban a húzd meg, ereszd meget a katari férfi kézilabda-világbajnokság nyitó fordulójában, és végül 29–26-re legyőzte Lengyelországot. A horvátok nagy csatában múlták felül az osztrákokat, Egyiptom viszont könnyedén nyert Algéria ellen.
jan. 16
19:03
Ökölvívás: Még le sem szervezték, de már fogadhatunk az év meccsére (Agroinform)
Rekordbevétellel kecsegtet a fogadóirodáknak a Mayweather-Pacquiao szupermeccs, melyre öt éve várunk.

Keresés