2015. január 24. szombat

jan. 24
14:29
FTC: Doll nem számít a horvát játékosra, Buzsáky külön edz (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a horvát Tomislav Havojic kikerült a Ferencváros labdarúgócsapatának első keretéből, amelytől Buzsáky Ákos is külön edz.
jan. 24
14:33
Australian Open: Serena túlélte, Kvitová kiesett, Djokovics és Wawrinka simázott (Agroinform)
Összefoglaltuk az ausztrál nyílt teniszbajnokság szombati játéknapjának történéseit.
jan. 24
15:15
Honvéd: két új csatárt teszteltek a kispestiek (She)
Két csatárt is próbajátékon tesztel a Bp. Honvéd labdarúgócsapata: megérkezett a holland harmadik ligás HSV Hoek futballistája, Kyle Doesburg, illetve a télen a temesvári Politól távozó Székely Szabolcs is a kispestiekhez. Mindketten pályára léptek a Soproni VSE elleni felkészülési mérkőzésen, amelyet a Honvéd 1–0-ra elveszített.
jan. 24
15:17
Aus. Open: átalakult Babos Tímea teste - blog (She)
Rendszeres írásokkal jelentkezik Siklós Erik az év első tenisz Grand Slam-tornájáról, az Australian Openről szóló blogjában. A téma ezúttal Babos Tímea.
jan. 24
15:27
Serie A: Szép lassan behozhatatlan előnyre tesz szert a Juve? (Agroinform)
Ha ismét botlik idegenben a Roma, komoly, már-már behozhatatlan hátrányba kerülhet a Juvéval szemben.
jan. 24
15:33
Serie A: Podolski mindenét feltenné az Inter bronzérmére (She)
Lukas Podolski, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosa minden pénzét feltenné arra, hogy klubja a szezon végén megszerzi a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő harmadik helyet.
jan. 24
15:35
Felkészülés: Rajczi góljára háromszor válaszolt a Paks (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks 3–1-re nyert idegenben a másodosztályú Kaposvár ellen felkészülési mérkőzésen.
jan. 24
15:51
Barcelona: Tajti szerezte az első gólt, sima lett a vége (She)
Tajti Mátyás szerezte a Mollet ellen idegenben 3–0-s győzelmet arató Barcelona U17-es csapatának első gólját a korosztályos bajnokság 19. fordulójában. Ez volt Tajti első gólja bajnokin a Barcában.
jan. 24
15:53
Felkészülés: a DVSC nem bírt a Békéscsabával Pallagon (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Pallagon az NB II-es Békéscsabával.
jan. 24
15:55
FA-kupa: másodosztályú búcsúztatta a Swansea-t (She)
A másodosztályú Blackburn hazai pályán búcsúztatta a Premier League-ben szereplő Swansea-t az angol FA-kupa 4. fordulójában.
jan. 24
15:57
Alpesi sí: két század döntött a legrangosabb versenyen (She)
Kjetil Jansrud győzelmével ért véget a férfiak lesikló-világkupaversenye Kitzbühelben. A norvég mindössze két századdal előzte meg az olasz Dominik Parist.
jan. 24
16:09
PD: Córdoba-Real Madrid bajnoki élőben az NSO-n! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 20. fordulójában a Real Madrid a Córdobához látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 24
16:11
FA-kupa: Man. City-Middlesbrough élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában a Manchester City a Middlesbrough ellen játszik hazai pályán. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 24
16:12
Folytatódik a Bajner-saga (Metropol)
A BBC is írt a magyar trollokról, akiket letiltottak az angol csapat Facebook-oldaláról. Most az angolok követelik őket.
jan. 24
16:13
Női kosár: spanyol bajnok a PINKK Pécsi 424 új centere (She)
A 191 cm magas, 26 éves svéd válogatott játékos, Louice Halvarsson a PINKK Pécsi 424 női kosárlabdacsapatához szerződött, amelynél többek között honfitársaihoz, a szintén svéd válogatott Ashley Keyhez és az edző David Lemanhoz is csatlakozik.
jan. 24
16:15
FTC: Varga nagy nyeresége lehet a Fradinak - Gera (She)
Gera Zoltán, a Ferencváros játékosa a Senica elleni felkészülési mérkőzést követően elmondta, hogy Varga Roland nagy nyeresége lehet a Fradinak.
jan. 24
16:17
Női kézi: egy visszatérő és egy horvát átlövő a Szegedben (She)
A horvát Dora Lackovic és a visszatérő Hódi Szilvia is a Szeged KKSE NB I-es női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását – számolt be róla a szegedma.hu.
jan. 24
16:27
Videó: így száguldott Miklós Edit a St. Moritz-i lejtőn (She)
Mint beszámoltunk róla, pályafutásának legjobb eredményét elérve 3. helyen végzett Miklós Edit a St. Moritzban megrendezett lesikló-világkupaversenyen. Íme, a magyar kiválóság futamának rövidített változata!
jan. 24
16:29
Alpesi sí: Miklós magyarsága miatt keseregnek a románok (She)
A román internetes lapok keserűséggel vegyült örömmel írnak Miklós Edit St. Moritzban lesiklásban elért világkupa-3. helyéről tudósításaikban, s megjegyzik, a versenyeken pár éve magyar színekben induló sportoló akár Romániának is dicsőséget hozhatott volna.
jan. 24
16:31
Kézi-vb: unták a meccset, hát előkapták az újságokat - fotó (She)
Érdekes módját választották az ünneplésnek a macedón szurkolók a katari férfi kézilabda-világbajnokságon. Macedónia a csoportkör utolsó fordulójában Ausztriával találkozott Dohában, és amikor a hajrában már eldőlt a meccs, a hívek előkapták a napilapokat, és azt kezdték el bújni. Mint beszámoltunk róla, Lazarovék a második helyen léptek tovább a B-csoportból, a nyolcaddöntőben Szlovéniával csapnak…
jan. 24
16:45
Serie A: a szezon egyik legszebb mezével ünnepel a Lazio (She)
A Milan elleni, szombat esti olasz bajnoki mérkőzésen debütálhat a Lazio új, a klub alapításának 115. évfordulójára készített, a héten hivatalosan is bemutatott és a szezon hátralévő részére szánt különleges meze.
jan. 24
16:47
PMFC: Elégedett vagyok az új igazolásokkal - Jarni (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a PMFC NB I-es labdarúgócsapata 1–0-s vereséget szenvedett a harmadik ligás Kozármislenytől a ma délutáni felkészülési mérkőzésen.
jan. 24
16:49
FTC: Varga és Hajnal is tiszteletet vív ki góljával - Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros német edzője szerint Varga Roland és Hajnal Tamás a Senica elleni 4–1-es siker során szerzett gólja több szempontból is segíti a játékosok beilleszkedését.
jan. 24
16:57
Australian Open: Murray visszavághat Dimitrovnak a wimbledoni vereségért (Agroinform)
Kiválasztottuk az Australian Open vasárnapi játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
jan. 24
17:03
Sílövészet: Domracseva elképesztő fölénnyel győzött (She)
Darja Domracseva közel másfél perces előnnyel nyerte meg a női sílövők üldözéses világkupaversenyét Antholzban. A fehérorosz klasszis azért nyerhetett ekkora fórral, mert egyik legfőbb riválisa, a finn Kaisa Mäkäräinen öt (!) lövőhibát ejtett.
jan. 24
17:39
Férfi vízilabda ob I - Magabiztos szolnoki győzelem (Infostart)
A százszázalékos teljesítménnyel éllovas Szolnok magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Szentes ellen a férfi vízilabda ob I 14. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
jan. 24
17:39
Videó: Lamah mesteri tekerése, Gera félfordulatból lőtt gólt (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 4–1-re legyőzte a szlovák Senicát felkészülési mérkőzésen. A zöld-fehérektől Roland Lamah, Hajnal Tamás. Gera Zoltán és Varga Roland volt eredményes. Nézze meg a meccs góljait a fradi.hu videóján!
jan. 24
17:41
Vívó vk - Negyedik a férfi párbajtőrcsapat Németországban (Infostart)
A negyedik helyen végzett a magyar válogatott a férfi párbajtőrözők németországi világkupaversenyén, Heidenheimben.
jan. 24
17:41
Férfi vízi ob I: 14-ből 14-nél a Szolnok, óriási Vasas-hajrá (She)
A férfi vízilabda ob I 14. fordulójában a Szolnok hazai környezetben a várakozásoknak megfelelően simán, 16–7 legyőzte a Szentest. A Vasas hihetetlen hajrával fordított az UVSE ellen, míg a Ferencváros meglepő vereséget szenvedett.
jan. 24
17:42
Eb-bronzérmes brazil dzsúdzsucuban (Metropol)
3400 versenyző indult el a versenyen, melyen Szűcs Kristóf a dobogón végzett.
jan. 24
17:43
Asztalitenisz: Pótáék nem jutottak be a BL-döntőbe (She)
Póta Georgina csapata, a címvédő TTC Berlin Eastside nem jutott be a döntőbe a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, miután az elődöntő szombati visszavágóján is kikapott 3–1-re a Fenerbahcétól.
jan. 24
17:57
Szűcs Kristóf Eb-bronzérmes brazil dzsúdzsucuban (Infostart)
A nehézsúlyú Szűcs Kristóf bronzérmes lett a brazil dzsúdzsucu összesen 3400 résztvevőt felvonultató lisszaboni Európa-bajnokságán - tudatta klubja, az MTK az MTI-vel szombaton.
jan. 24
17:57
Sampdoria: Eto’o két és fél évre írt alá, vasárnap bemutatják (She)
A Sampdoriánál folytatja pályafutását Samuel Eto’o, aki az angol Evertontól költözik át Genovába. A kikötővárosi csapattal két és fél éves szerződést kötött.
jan. 24
17:59
Alpesi sí vk - Norvég siker férfi lesiklásban (Infostart)
Az összetett versenyben második helyen álló norvég Kjetil Jansrud győzött szombaton lesiklásban a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának kitzbüheli állomásán.
jan. 24
17:59
Felkészülés: megint egy kényszerű Dortmund-csere (She)
Akárcsak egy hete a Steaua ellen, szombaton ismét a lengyel labdarúgó, Jakub Blaszczykowski szerezte a Borussia Dortmund egyetlen gólját – ezúttal tizenegyesből – a soros felkészülési mérkőzésen. Akkor 1–0-ra nyert, most a Düsseldorf ellen 1–1-et játszott a Klopp-csapat.
jan. 24
18:01
Női asztalitenisz BL - Pótáék nem jutottak be a döntőbe (Infostart)
Póta Georgina csapata, a címvédő TTC Berlin Eastside nem jutott be a döntőbe a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, miután az elődöntő szombati visszavágóján is kikapott 3-1-re a Fenerbahce együttesétől.
jan. 24
18:01
Röplabda: sima kaposvári siker a Dunaferr ellen (She)
Három játszmában, könnyedén győzött a Kaposvár dunaújvárosi vendége ellen a férfi röplabda NB I szombati játéknapjának nyitó mérkőzésén.
jan. 24
18:03
PD: a Real nagy szerencsével nyert csak Córdobában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 20. fordulójában az éllovas Real Madrid a Córdobához látogatott, és csak pokoli szenvedések árán és nem kevés szerencsével nyert 2–1-re. Cristiano Ronaldót ütésért kiállították, a győztes gólt Gareth Bale szerezte a 89. percben 11-esből.
jan. 24
18:15
PD: Elche-Barcelona bajnoki élőben az NSO-n! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 20. fordulójában a Barcelona az Elchéhez látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 24
18:17
Videó: CR7 ütött, rúgott - kiállították a Real Madridból (She)
Cristiano Ronaldo a kiállítás sorsára jutott a Real Madridnak a Córdoba otthonában (Bale a hajrában értékesített tizenegyesével) 2–1-re megnyert bajnoki mérkőzésén. CR7 a 83. percben kapott piros lapot, amiért megütötte és megrúgta Edimart a hazaiak tizenhatosán belül.
jan. 24
18:19
FA-kupa: a City és a Chelsea feledtette az MU „bravúrját” (She)
Kis túlzással dagadhat a melle a Manchester United-szurkolóknak. A tegnap a Cambridge United otthonában csak döntetlent játszó „vörös ördögöknek" ugyanis még van esélyük továbbjutni az FA-kupa negyedik fordulójából. A Premier League első három helyezettjének, a Chelsea-nek, a Manchester Citynek és a Southamptonnak azonban már nincs. Ráadásul mindhárom csapat hazai pályán kapott ki – az első…
jan. 24
18:21
Férfi kosár NB I: négy- és hétpontos negyed a MAFC-tól (She)
A Kecskemét a papírformát igazolva magabiztos győzelmet aratott a MAFC vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának első mérkőzésén. A hazaiak a második negyedben mindössze négy, a negyedikben pedig hét pontot szereztek, a harmadikban viszont 27-ig jutottak.
jan. 24
18:27
Darts: Gary Anderson mindent vitt, Bunting a legjobb újonc (Agroinform)
A skót Gary Anderson nem csak a 2015-ös világbajnokságon hengerelt.
jan. 24
18:33
Legyűrte a Real Madrid a Córdobát (Infostart)
A listavezető Real Madrid egy góllal nyert a Córdoba vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
jan. 24
18:33
Videó: Benzema begyötörte, Bale bevágta - így nyert a Real! (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata 0–1-ről fordítva 2–1-re nyert a Córdoba vendégeként a spanyol élvonalbeli bajnokság (Primera División) 20. fordulójában. A királyiak góljait Karim Benzema és Gareth Bale szerezte. A meccs jegyzőkönyvéhez hozzátartozik, hogy a madridiak sztárját, Cristiano Ronaldót ütéséért kiállította a játékvezető. Íme, a meccs legfontosabb pillanatai!
jan. 24
18:35
A magyar váltók döntőbe jutottak a rövidpályás gyorskorcsolya Eb-n (Infostart)
Knoch Viktor 1500 méteren, Liu Shaolin Sándor pedig 500-on lett ötödik a rövidpályás gyorskorcsolyázók hollandiai Dordrechtben zajló Európa-bajnokságának szombati napján, amelynek során a magyar férfi és női váltó is döntőbe jutott.
jan. 24
18:35
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: Knoch és Liu Shaolin ötödik (She)
Knoch Viktor 1500 méteren, Liu Shaolin Sándor pedig 500-on lett ötödik a rövid pályás gyorskorcsolyázók hollandiai Dordrechtben zajló Európa-bajnokságának szombati napján, amely során a magyar férfi és női váltó is döntőbe jutott.
jan. 24
18:37
Németország: tornát nyertek a Hertha legendái Dárdaival (She)
Megvédte címét a Dárdai Pállal a soraiban felálló Hertha BSC a hagyományos berlini kispályás öregfiútornán.
jan. 24
18:51
Honvéd: a volt dortmundit már elküldték, hazament (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján beszámolt róla, hogy a próbajátékon tesztelt német csatár, Kevin Holz már nem edz a csapattal.
jan. 24
18:54
CR piros, necces Real győzelem (Metropol)
Egy 89. percben megítélt büntető mentette meg a Real Madridot. A Barca kiütéssel nyert.

Keresés