2015. január 7. szerda

jan. 7
12:00
Női kosár: lelépett a győriek amerikai légiósa, két érkező (She)
Az őszi idény végére a második helyre magát bravúrosan feltornászó CMB-Cargo Uni Győr női kosárlabdacsapatának amerikai játékosa, Tabytha Wampler úgy gondolta, hogy érvényes szerződése dacára elég volt Magyarországból, és mindezt ügynökségén keresztül üzente meg.
jan. 7
12:00
Löke az év női kézilabdázója, Görbicz az álomcsapatban (Metropol)
az év All Star-csapatába bekerült Görbicz Anita és a norvég Katrine Lunde is, a győriek anyai örömök elé néző két sztárjátékosa.
jan. 7
12:02
NB II: Elégedettek velem, hiszen nem rúgtak ki - Kuntics (She)
Ősszel a 10. forduló után vette át a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka irányítását a szerb Zoran Kuntics, akinek vezetésével a bakonyi együttes a bajnokságban egyszer győzött, háromszor ikszelt, és egyszer kikapott, s a 11. helyen zárta az idényt. A tréner szeretné, ha a télen három játékos érkezne a klubhoz, de ez nagyban függ a klub anyagi lehetőségeitől.
jan. 7
12:18
Férfi kézi: a válogatott decemberben kapja meg a kecskeméti edzésnapokat (She)
Negyedik edzésnapját töltötte kedden Győrben a férfi kézilabda-válogatott, amelynek továbbra is kizárólag taktikai gyakorlást vezényel Talant Dujsebajev szövetségi kapitány. A kirgiz-spanyol szakembernek egyszerűen nincs ideje erőnléti edzésekre, mert igyekszik alapjaiban megreformálni legjobbjaink játékstílusát, ehhez pedig minden percet a taktikának kell szentelnie.
jan. 7
12:20
MU: szerződést kínáltak Víctor Valdésnek - sajtóhír (She)
Spanyolországi sajtóértesülés szerint a Manchester United labdarúgócsapata szerződést kínált Víctor Valdésnek, az FC Barcelona korábbi kapusának.
jan. 7
12:36
Görbicz az álomcsapatban (Infostart)
Heidi Lökét, a Győri Audi ETO KC norvég beállósát választotta meg a 2014-es esztendő legjobb női kézilabdázójának a handball-planet szakportál.
jan. 7
12:36
Videó: Ronaldo egy pókertornán mutatta be biciklicseleit (She)
Bár a súlyfelesleg továbbra is jellegzetes megjelenést kölcsönöz Ronaldónak, a brazil labdarúgózseni technikai tudása semmit sem kopott. A kétszeres világbajnok ellátogatott egy bahamai pókertornára, ahol megkérték, hogy bűvészkedjen egy kicsit.
jan. 7
12:45
Karrier: Gerrard maradt volna, de a Liverpool elkésett (Agroinform)
Steven Gerrard őszintén nyilatkozott edzőjéről és arról, hogy miért nem marad a Liverpoolnál.
jan. 7
12:54
Olimpia 2024: csütörtökön eldől, melyik amerikai város pályázik (She)
Az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága (USOC) csütörtökön dönt arról, hogy melyik várossal száll harcba a 2024-es nyári játékok rendezési jogáért. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) február 6-i rendkívüli közgyűlésén dönt a pályázatról.
jan. 7
12:56
Női kézi: Még egyszer nem hátrálok meg - Németh András (She)
A helyezéssel megegyező hatost ad Németh András női kézilabda szövetségi kapitány válogatottja Eb-teljesítményére. A tréner nem akar meghátrálni a kinevezése óta a hiányzók miatt nehezebbé vált feladat elől, marad posztján. A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: csapata erőssége az volt, hogy mindenki pályán volt, viszont a klasszisteljesítmények, a kapus Kiss Évát leszámítva,…
jan. 7
13:12
Australian Open - Tsonga visszalépett (Infostart)
Jo-Wilfried Tsonga visszalépett a január 19-én kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságtól.
jan. 7
13:12
NB II: az MTK és a Honvéd is a Vasas ellenfelei között (She)
Egy hónapos szünetet követően január 8-án, csütörtökön reggel elkezdi a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi rajtjára a Vasas – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 7
13:14
Férfi kosár: új irányítóval fogadja a Kaposvár a Szedeákot (She)
Amerikai irányítót igazolt a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kaposvári KK. Branden Frazier Hollandiából érkezett a somogyiakhoz.
jan. 7
13:30
Bolton: „Szinte biztos, hogy Bogdán távozik januárban” (She)
Bogdán Ádám, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bolton kapusa sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban elhagyja jelenlegi klubját.
jan. 7
13:48
Kézi: a helyes útra lépnének a németek - megváltak Jensentől (She)
A csalódásként megélt Európa-bajnoki tizedik hely után a Német Kézilabda-szövetség közös megegyezéssel szerződést bontott Heine Jensen női szövetségi kapitánnyal.
jan. 7
13:50
Románia: vitték volna a magyar légióst, de nemet mondott a klub (She)
Bőle Lukácsot, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CSMS Iasi magyar légiósát a klub elnöke szerint szerette volna átigazolni egy izraeli együttes.
jan. 7
13:52
Haladás: Bősre adták kölcsön az ukrán középpályást (She)
A Haladás NB I-es labdarúgócsapata tavaszra kölcsönadta az ukrán Andrij Jefremovot a szlovák harmadosztályú OFC Russel Gabcikovo (Bős) együttesének.
jan. 7
13:54
Férfi kézi: visszatért Los Angelesből a szegedi szélső (She)
Hétfőn elkezdi az alapozást a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával Gidai Máté, aki még 2014 tavaszán szenvedett súlyos térdsérülést.
jan. 7
13:57
Tippligák: Így zsebelhetsz be a hónap közepén egy kis zsebpénzt (Agroinform)
Szükséged van egy kis januári kezdőtőkére, hogy beinduljon az év? A ComeOn tippliga remek lehetőséget nyújt.
jan. 7
14:06
Eredivisie: Otigba beverekedte magát a hónap csapatába (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) statisztikáival foglalkozó Opta Sports-aloldalnál Otigba Kenneth, a Heerenven magyar légiósa is szerepel december legjobbjai között.
jan. 7
14:08
Reggina: pontlevonás fenyeget, mert a klub tartozik a Fradinak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága hatpontos levonással fenyegette meg az olasz harmadosztályú Regginát, amennyiben hatvan napon belül nem teljesíti a Kovácsik Ádám 2007-es átigazolása kapcsán a Ferencvárosnak járó 300 ezer eurós (mintegy 100 millió forintos) nevelési költségtérítést – számolt be róla a fradi.hu.
jan. 7
14:24
Új légiósok a győri kéziseknél (Infostart)
A védekező brazil beállós, Tamires Morena és a cseh jobbszélső, Jana Knedlikova a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, míg a spanyol vezetőedzővel, Ambros Martinnal további három évre, 2018. június 30-ig szerződést hosszabbított a klub. A cél változatlan: a Bajnokok Ligájában, az NB I-ben és a Magyar Kupában is a címvédés.
jan. 7
14:24
Videoton: Kovács Ferenc szerint borzasztó nehéz tavasz jön (She)
Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke ma 81 éves. A klub hivatalos honlapjának adott interjúban elárulta, hogy bár csodálatos őszi szezont tudhat maga mögött a Vidi, hiba lenne azt hinni, hogy már zsebben a bajnoki aranyérem.
jan. 7
14:42
Barca: Nem reagálhatok minden pletykára… - Luis Enrique (She)
Luis Enrique, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője szerdán csapata sajtótájékoztatóján többek között Lionel Messiről, valamint a nemzetközi sajtóban megjelent pletykákról is szót ejtett.
jan. 7
14:51
Tipp: Topformában az orosz bombázó (Agroinform)
A brisbane-i tornán már a negyeddöntőknél tartanak, mi pedig a Sarapova-Suárez Navarro meccsből próbálunk hasznot húzni.
jan. 7
14:51
Január 18-án lesz Téli Sportágválasztó Budapesten (Síelők)
2015. január 18-án (vasárnap), a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda és az Országos Egészségfejlesztési Intézet közös szervezésében valósul meg a "TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓ – Mozogj télen is!" elnevezésű esemény a Városligeti Műjégpályán.
jan. 7
15:00
Gerrard a Los Angeles Galaxynél folytatja a következő idénytől (Infostart)
Steven Gerrard szerdán bejelentette, hogy a következő idénytől az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságában (MLS) címvédő Los Angeles Galaxynél folytatja pályafutását.
jan. 7
15:00
Légiósok: a Sportingnak pont olyan csatár kellett, mint Németh (She)
A Sporting Kansas City labdarúgócsapatát irányító Peter Vermes a klub honlapján válaszolt a szurkolók kérdéseire. A magyar származású szakember az egyik friss szerzeményükről, Németh Krisztiánról nagyon pozitívan nyilatkozott.
jan. 7
15:18
Xaviék próbálják rendezni Messi és Luis Enrique konfliktusát (Infostart)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának "öregjei" szerdán leültek tárgyalni Lionel Messivel, hogy segítsenek elsimítani az argentin sztárjátékos és Luis Enrique vezetőedző közötti feszültséget.
jan. 7
15:18
Tenisz: kötélből voltak Dimitrov idegei, Dolgopolovéi kevésbé (She)
Grigor Dimitrov mérkőzéslabdák hárítása után jutott a legjobb nyolc közé a Brisbane-ben zajló tenisztornán.
jan. 7
15:18
Xaviék próbálják rendezni Messi és Enrique konfliktusát (Metropol)
Tárgyalóasztalhoz ültek a csapatkapitányok és a vezetőedző.
jan. 7
15:20
MLS: Gerrard megindokolta, miért választotta az LA Galaxyt (She)
Steven Gerrard szerdán bejelentette, hogy a következő idénytől az Amerikai Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságában (MLS) címvédő Los Angeles Galaxynél folytatja pályafutását. Az igazolásról később a klub hivatalos honlapján is beszámolt.
jan. 7
15:22
MTK: jövő héten dől el a brazil csatár sorsa (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az ősszel a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK kölcsönjátékosaként Kisvárdán futballozó brazil Myke Bouard Ramos sorsa a jövő héten dől el, miután a támadó visszatér Brazíliából, téli szabadságáról.
jan. 7
15:36
Férfi kézi: képernyőn a válogatott oviedói meccsei (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség intenzív és eredményes tárgyalásokat folytatott a héten a férfiválogatott hétvégi, spanyolországi mérkőzéseit közvetítő spanyol televíziós társasággal, ennek köszönhetően képernyőre kerül a magyar nemzeti csapat három találkozója. Nagy Lászlóék január 9. és 11. között Oviedóban a házigazda Spanyolország, Lengyelország és Norvégia ellen lépnek pályára. A találkozókat a…
jan. 7
15:36
Hosszú Katinka Az év embere a Figyelőnél (Metropol)
Nem nagyon volt kérdés a szerkesztőségben. Mondjuk ezt meg tudjuk érteni.
jan. 7
15:54
Videó: Bogdán védése a negyedik legszebb az FA-kupában (She)
Bogdán Ádám nagyszerű formában tért vissza sérülése és műtétje után a Bolton kezdőcsapatába a múlt szombaton, a Wigan ellen 1–0-ra megnyert FA-kupa-mérkőzésen. Az egyik védése negyedikként helyet kapott a sorozat harmadik fordulójának legszebb mentései között.
jan. 7
15:54
Gerrard a Galaxy-ban folytatja (Metropol)
A legendás labdarúgó 34 évesen igazol el a Liverpoolból. 8 éves kora óta ebben a klubban focizott.
jan. 7
15:56
Németország: Marozsán az év legjobb női válogatott játékosa (She)
A szurkolók szavazatai alapján Marozsán Dzsenifer volt 2014-ben a német női labdarúgó-válogatott legjobb játékosa.
jan. 7
15:56
Muhammad Alit kiengedték a kórházból (Metropol)
December 20-án került kórházba tüdőgyulladás miatt.
jan. 7
15:58
Boksz: Muhammad Alit kiengedték a kórházból (She)
Hazaengedték Muhammad Ali amerikai bokszlegendát, akit december 20-án szállítottak kórházba Louisville-ben.
jan. 7
16:03
Karrier: Kevesebb fizetésért is Manchesterbe igazolhat az egyik legkeresettebb csatár (Agroinform)
Walesből orvosolná a csatárproblémákat a bajnoki címvédő, ám Bonynak be kell érnie kevesebb fizetéssel.
jan. 7
16:12
Állatsimogatón a teniszsztárok (Blikk)
Brisbane — Cuki játszópartnerei voltak Ausztráliában Marija Sarapovának (27), Roger Federernek (33) és Nisikori Kejnek (25).
jan. 7
16:30
Inter: Icardi nem passzolt, Osvaldo majdnem nekiment (She)
Az Inter kedd este 1–1-es döntetlent játszott a Serie A-ban listavezető Juventus otthonában. A találkozó hajrájában több veszélyes kontratámadást is vezetett a milánói együttes, az egyik akció végén Mauro Icardi távoli lövéssel próbált túljárni Buffon eszén.
jan. 7
16:30
Vízszintesen, veszélyesen (Metropol)
(Nem) hull a hó, de sízik.
jan. 7
16:48
PMFC: Tadejevic és több próbázó jön; tárgyalás a Haladással (She)
Az NB I-ben sereghajtó Pécsi MFC holnap kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első edzésen több próbajátékos mellett az erősítésként kiszemelt horvát védő, Mario Tadejevic is jelen lesz – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 7
17:06
Haladás: szóban megegyeztek a németországi légióssal (She)
Nagy Patrik esetleges szombathelyi szerepvállalásáról már beszámoltunk, most a Németországból hazatérő labdarúgó a rangado.hu-nak elmondta: két és fél évre szerződik a Haladáshoz.
jan. 7
17:06
Hernik a Dakar 65. áldozata (Blikk)
Chilecito — Tragédia árnyékolja be a 2015-ös Dakar-ralit: a harmadik szelektív szakaszon elhunyt egy lengyel motoros.
jan. 7
17:08
Man. City: jó eséllyel a Schalkéba távozhat a hátvéd (She)
A Guardian információi szerint a Schalke 04 a favorit a Matija Nasztaszicsért zajló versenyfutásban, a hátvéd a Manchester Cityt hagyhatja el a gelsenkircheni klub kedvéért.
jan. 7
17:08
Ammann: agyrázkódás és kulcscsonttörés (Blikk)
Bischofshofen — „Eléggé le vagyok már maradva, de még van egy ugrásom. Nagyot kell robbantanom, bár ahhoz egy bomba nem ártana” – viccelődött a négysáncverseny utolsó állomásán Simon Ammann (33) négyszeres olimpiai bajnok svájci síugró.
jan. 7
17:24
Djokovic világelsőhöz méltó győzelme (Infostart)
A világelső szerb Novak Djokovic mindössze három játékot veszítve győzte le az ukrán Szerhij Sztahovszkijt, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé az 1,3 millió dollár (347 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás férfi tenisztornán.

Keresés