2015. október 9. péntek

okt. 9
15:36
Djokovic és Nadal is elődöntős Pekingben (Infostart)
A világelső Novak Djokovic és a harmadik helyen kiemelt Rafael Nadal is bejutott az elődöntőbe a pekingi keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
okt. 9
15:36
Kép: egy sztárfutballista, akit nagyon elrontott a FIFA 16 (She)
Kevesebb mint egy hónapja jelent meg a FIFA 16, így érthető, hogy vannak még apróbb hibák a világ kedvenc futballszimulátorában. Egy angol játékos azonban méretes bakira bukkant, Wayne Rooney ugyanis színt váltott a játékban.
okt. 9
15:36
Massa nyerte a második szabadedzést (Metropol)
A szakadó eső miatt több versenyző ki sem ment a pályára a délutáni gyakorlási lehetőség során, Massán kívül mindössze heten teljesítettek mért kört.
okt. 9
15:38
Eb-selejtezők - A kapitány távozását vetíti elő a román sportsajtó (Infostart)
Anghel Iordanescu szövetségi kapitány távozását vetíti elő a romániai sportsajtó azt követően, hogy a román labdarúgó-válogatott csupán döntetlent tudott elérni hazai pályán a finnek elleni csütörtök esti Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 9
15:45
EURO 2016: Bödééknek balkáni segítség kéne (Agroinform)
A magyar együttes számára kiemelten fontos lenne, hogy Macedónia megverje Ukrajnát.
okt. 9
15:54
Videó: a testépítők csalódtak, beköltöztek hát ebbe a városba (She)
Mint kiderült, Norvégiában két dolgot szeretnek nagyon, a gyúrást és a humort. Ezek kombinációjából született meg egy tökéletes videó, amely bemutatja a helyi testépítőket, akik a Lillehammer mellett található „Lilleputthammer” elnevezésű, szó szerint apró városkába járnak kikapcsolódni. Az ok kézenfekvő: a lekicsinyített otthonokban végre igazán hatalmasnak érezhetik magukat! A videóhoz angol…
okt. 9
15:56
Real: Benzema lemaradhat a Celta és a PSG elleni meccsről (She)
Izomsérülés miatt körülbelül háromhetes kihagyásra kényszerül Karim Benzema, a Real Madrid és a francia válogatott labdarúgója.
okt. 9
16:12
Benzema lesérült (Infostart)
Izomsérülés miatt körülbelül háromhetes kihagyásra kényszerül Karim Benzema, a Real Madrid és a francia válogatott labdarúgója.
okt. 9
16:21
Vélemény: Valami elindult? Á, dehogy! (Agroinform)
A sportsajtónk a fellegekben, a fiúk fél lábbal az Eb-n, mikor indulna el valami, ha nem most? Pedig nem most.
okt. 9
16:30
Videó: óriási északír ünneplés – bárcsak mi is megtehetnénk (She)
Az alábbi videó pár másodpercben is nagyon jól bemutatja, mi zajlott az északír kocsmákban attól a pillanattól kezdve, hogy labdarúgó-válogatottjuk bebiztosította kijutását a 2016-os Európa-bajnokságra.
okt. 9
16:32
Válogatott: Böde gólátlagánál nincs jobb Európában! (She)
Böde Dániel csütörtöki duplája nem csak Magyarországon keltett feltűnést: amint arra az UEFA honlapja rámutat, pillanatnyilag a magyar válogatott csatáré a legjobb gólátlag a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjében eddig pályára lépő összes labdarúgó között!
okt. 9
16:48
Videó: bámulatos gólt dobott a veszprémi kéziklasszis (She)
Renato Sulic az MVM Veszprém talán legszebb gólját szerezte a 2015–2016-os idényben a Nexe elleni idegenbeli kézilabda-mérkőzésen a SEHA-ligában.
okt. 9
17:06
39 milliót kaszált a Vk-n Hosszú Katinka (Blikk)
Szingapúr — Halmozza a győzelmeket és velük együtt a milliókat az idei úszó-Világkupán is Hosszú Katinka (26)
okt. 9
17:06
Felkészülés: a Fradi legyőzte a másodosztály 3. helyezettjét (She)
A labdarúgó NB I-et utcahosszal vezető Ferencváros a válogatott szünetben a másodosztály 3. helyén álló Mezőkövesddel játszott felkészülési mérkőzést, és Nagy Dominik első félidő végén szerzett találatával 1–0-ra győzött.
okt. 9
17:08
Kép: rejtélyes üzenet Messitől, beszólt az adóhatóságnak? (She)
Mint arról beszámoltunk, az államügyész 22 hónapos börtönbüntetést kért az adócsalási ügybe keveredett Lionel Messire. Az argentin most Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amely után beindult a találgatás.
okt. 9
17:24
Felkészülés: az NB I másodikja kikapott a Sturm Graztól (She)
A labdarúgó NB I második helyén álló Haladás 2–0-ra kikapott az osztrák első osztályú Sturm Graztól a két csapat pénteki ausztriai felkészülési mérkőzésén.
okt. 9
17:42
Liverpool: ő lesz Klopp első szerzeménye új csapatánál? (She)
Angol lapértesülések szerint Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának új menedzsere máris megnevezte azt a játékost, akit elsőként meg akar szerezni.
okt. 9
17:44
Bayern: a világbajnok támadó három hónapra kidőlt a sorból (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának világbajnok támadója, Mario Götze ágyéksérülés miatt 10-12 hétig nem léphet pályára.
okt. 9
18:00
Euro 2016: szelfizős fiút vádolhatnak a skótok a kiesésért Kassai meccsén (She)
Skócia 2–1-re vezetett Lengyelország ellen a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők csütörtöki játéknapján. Egy perccel a vége előtt járt a meccs, s a három pontra égető szüksége volt a skótoknak, hogy megmaradjon reményük a továbbjutásra.
okt. 9
18:00
„Normal One" - Klopp első napja Liverpoolban (Blikk)
Liverpool – Jürgen Klopp, az FC Liverpool labdarúgócsapatának frissen kinevezett vezetőedzője azt várja új együttesétől is, hogy „teljes gázzal" játsszon minden mérkőzésen.
okt. 9
18:02
Újabb Real-sztár dőlt ki hetekre (Blikk)
Nizza – Izomsérülés miatt körülbelül háromhetes kihagyásra kényszerül Karim Benzema, a Real Madrid és a francia válogatott labdarúgója.
okt. 9
18:06
Holtan találták az eltűnt komlói focistát Skóciában (Behaviour)
Magánéleti gondjai voltak.
okt. 9
18:08
Kvóta: nem megoldás, de erős üzenet (Behaviour)
Az Orbán-kormány tűzzel-vassal akadályozná az uniós javaslat megvalósulását, holott az nem lenne hátrányos az országnak.
okt. 9
18:09
Liverpool: Nem kell nekem se Messi, se CR7 - Klopp (Agroinform)
Jürgen Klopp a világ legjobb csapatát szeretné összehozni az Anfield Roadon.
okt. 9
18:10
Lezárták a Liszt Ferenc repülőteret (Behaviour)
Az irányítótoronyban rövidzárlat keletkezett.
okt. 9
18:36
Vb 2018: Huszti csapattársa megtalálta góllövő cipőjét (She)
Huszti Szabolcs klubtársa, Moussa Maazou főszereplésével Niger 2–0-ra legyőzte Szomáliát a két afrikai labdarúgó-válogatott pénteki világbajnoki selejtezőjén Addisz-Abebában.
okt. 9
18:38
Chelsea: A csapat magabiztos, én kövér voltam – Diego Costa (She)
A Premier League-ben címvédő Chelsea csalódást keltően szerepelt a szezon eddigi szakaszában. A gyenge teljesítmény miatt José Mourinho menedzser rengeteg kritikát kapott – sőt, brit sajtóértesülések szerint az állása is veszélybe került –, a csapat csatára, Diego Costa azonban kiállt a szakember mellett. A spanyol válogatott támadó úgy véli, a felelősség csak és kizárólag a játékosoké.
okt. 9
19:12
Válogatott: Gera sípcsontvédője megsínylette a meccset – fotó (She)
Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott rutinos középpályása az egyik közösségi oldalon megosztott egy fényképet, melyen a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtezőn (2–1) viselt sípcsontvédője látható.
okt. 9
19:30
Koppenhága a 2017-es rövidpályás úszó Eb házigazdája (Infostart)
Koppenhága adhat otthont az úszók 2017-es rövidpályás Európa-bajnokságának.
okt. 9
19:48
Koppenhága a 2017-es rövidpályás úszó Eb házigazdája (Metropol)
Az idei rövidpályás Európa-bajnokság az izraeli Herzlijában lesz december 2. és 6. között.
okt. 9
20:06
Eb 2016: Hazard ismét a régi? Varázsolt a belga – videó (She)
Eden Hazard, a Chelsea labdarúgócsapatának belga sztárja a válogatott edzésén ollózott parádés gólt.
okt. 9
20:08
Női kosár NB I: a hajrában tette sikerét a PEAC (She)
A PEAC-Pécs hazai pályán 71–58-ra nyert a Vasas ellen a női kosárlabda NB I második fordulójában.
okt. 9
20:10
Válogatott: „Majd ha biztos lesz a kvalifikáció, elhiszem” (She)
Reménykedhet az Európa-bajnoki szereplésben a csütörtökön Feröert 2–1-re legyőző, az F-csoport küzdelmeit vasárnap Görögországban záró magyar labdarúgó-válogatott, Fiola Attila, a Puskás Akadémia válogatott játékosa azonban nem akar elkiabálni semmit.
okt. 9
20:24
Női kosár NB I: a hajrában tette biztossá sikerét a PEAC (She)
A PEAC-Pécs hazai pályán 71–58-ra nyert a Vasas ellen a női kosárlabda NB I második fordulójában.
okt. 9
20:42
Bernd Storck a Feröer elleni győzelemről (Blikk)
A fociválogatott 2-1-re nyert a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtezőn, továbbjutott a csoportból. Már csak az a kérdés, pótselejtezőt kell-e játszanunk, vagy a görögök elleni utolsó csata, esetleg a többi eredmény függvényében ki tudjuk harcolni az egyenes ági továbbjutást?
okt. 9
20:42
Liverpool: Klopp a Bond-film előzetesében tűnt fel – videós mém (She)
Alig érkezett meg Jürgen Klopp Liverpoolba, az internet népe máris alaposan szétszedte a német menedzsert. És összerakta újra. Az egyik változatban a legújabb James Bond-film, a Spectre előzetesébe vágta bele. A főgonosz persze nem is lehet más, mint az előd, Brendan Rodgers…
okt. 9
20:44
Így juthatunk ki az Eb-re (Blikk)
Budapest — A Franciaországban rendezendő Európa-bajnokság kapujában van a magyar labdarúgó-válogatott. Feröer 2-1-es legyőzésével a selejtezők F csoportjában a harmadik helyet már megszerezte a német Bernd Storck (52) szövetségi kapitány együttese, azaz a pótselejtezős pozíciót már kiharcolta.
okt. 9
21:00
Eb 2016: a pénteki selejtezők eredményei és jegyzőkönyvei (She)
Pénteken 9 mérkőzést rendeztek a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. Spanyolország és Anglia is magabiztos győzelmet aratott, Svájc egy hetessel küldte haza San Marinót. Tekintse meg a mérkőzések jegyzőkönyveit.
okt. 9
21:02
Eb 2016: UEFA-vizsgálat a szelfizős meccs miatt (She)
A skót és a lengyel szövetség ellen is vizsgálatot indított az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a csütörtökön lejátszott, 2–2-re végződő Skócia–Lengyelország Eb-selejtezőn tapasztalt rendbontások miatt.
okt. 9
21:36
PL: mire viheti Jürgen Klopp a Liverpool kispadján? Szavazzon! (She)
Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool Jürgen Kloppot nevezte ki az együttes új menedzserének. Ön szerint mire megy a német szakember a „vörösöknél”?
okt. 9
21:38
Jégkorong, EBEL: sorozatban hatodszor is kikapott a Volán (She)
A Fehérvár AV 19 sorozatban hatodszor is kikapott az osztrák jégkorong-bajnokságban (EBEL): a magyar csapat az Innsbruck otthonában szenvedett 2–1-es vereséget péntek este.
okt. 9
22:12
Rekordokat dönt az idei Budapest maraton (Infostart)
Ezen a hétvégén rendezik meg a 30. Budapest Maraton Fesztivált. Az ország legnagyobb, az idén először kétnapos szabadidősport-rendezvényére eddig több mint 26 ezren adták le nevezésüket. A verseny ideje alatt jelentős útlezárásokra kell számítani a fővárosban - mondta el az InfoRádiónak Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda ügyvezetője.
okt. 9
22:12
Videó: szemtelenül pontos gólpassz után vezetnek az angolok (She)
Anglia Theo Walcott góljával szerezte meg a vezetést Észtország ellen hazai pályán a labdarúgó Eb-selejtezőn. De nem a gól, hanem a passz volt az igazán szép Ross Barkley-tól.
okt. 9
22:30
Euro 2016: hosszú kihagyás várhat a Juventus támadójára (She)
Vádlisérülést szenvedett Álvaro Morata a Spanyolország–Luxemburg labdarúgó Eb-selejtezőn, emiatt hosszú kihagyás is várhat rá.
okt. 9
22:48
Eb 2016: a spanyolok kijutottak, váratlan szlovák vereség (She)
A spanyol válogatott hazai pályán 4–0-ra legyőzte Luxemburgot az Európa-bajnoki selejtezősorozat C-csoportjának kilencedik fordulójában, ezzel kijutottak a jövő évi Eb-re. Az ukránok legyőzték a macedónokat, míg a szlovákok meglepetésre kikaptak a fehéroroszoktól, ami a legjobb harmadik helyért folyó csata szempontjából számunkra is érdekes.
okt. 9
22:50
Eb 2016: Ibra is betalált, de nem tudtak előzni a svédek (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjának 9. fordulójában az Ausztria mögötti másik továbbjutó helyért harcban levő Oroszország és Svédország is nyert, míg Montenegró a hajrában bukott el, ezzel eldőlt, hogy a harmadik helyre sem érhet oda.
okt. 9
23:06
Eb-selejtezők - A címvédő spanyolok és a svájciak is kijutottak (Infostart)
A címvédő spanyol, valamint a svájci válogatott is kijutott a jövő évi, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra, miután megnyerték pénteki selejtezőjüket.
okt. 9
23:06
Vb 2018: a sérült Agüero kihagyja a következő mérkőzést (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott támadója, Sergio Agüero combizomsérülés miatt kihagyja a jövő keddi, Paraguay elleni világbajnoki selejtezőt.

Keresés