2015. április 22. szerda

ápr. 22
20:50
BL: Real Madrid-Atlético Madrid élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első találkozóján 0–0-s döntetlent játszott a városi rivális Atléticóval, így a döntés a szerda esti visszavágóra maradt. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 22
20:52
Németország: Marozsán góllal hangolt a „bajnoki döntőre” (She)
A címvédő Wolfsburg idegenben 4–0-ra legyőzte az Essent a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szerdai játéknapján, ezzel megszilárdította első helyét a táblázaton. A listavezetőnél a sérülése után ismét bevethető Jakabfi Zsanettet nem cserélte be edzője.
ápr. 22
20:54
BL: Monaco-Juventus élőben az NSO-n! (She)
A Monaco a Juventust fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. A párharc első felvonásán az olasz együttes 1–0-ra győzött hazai pályán. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 22
21:06
BL: a Real Madrid kiszenvedte a továbbjutást (Infostart)
Madridban és Monacóban egyetlen gól esett összesen, e két párban az első meccseket is figyelembe véve 360 perc alatt kettő. A Juve az idegenbeli 0-0-val, a Real Madrid a hazai 1-0-val jutott tovább a Monaco, illetve az Atlético ellen.
ápr. 22
21:24
KTE: a bayernesek rögtön odamentek pacsizni Gréczihez (She)
Gréczi Mártont nem úgy fogadták a Bayern München 15 éves labdarúgói, mint ahogy Magyarországon szokás az újoncokat.
ápr. 22
21:26
Ligakupa: Nem adtuk fel, bizonyítottak a fiatalok - Kondás (She)
Egygólos hazai veresége után 2-0-ra győzött a Debrecen a Videoton otthonában a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján, és az elődöntőben az MTK-val mérkőzhet meg. Kondás Elemér, a vendégek vezetőedzője a fiatal játékosokat dicsérte, akik a sorsdöntő találkozó terhe alatt is kiválóan teljesítettek. Joan Carrillo, a fehérváriak mestere a korai figyelmetlenségben látta a vereség okát.
ápr. 22
21:28
Férfi röplabda NB I: a címvédés küszöbén a Kecskemét (She)
A címvédő Kecskemét hazai környezetben négy játszmában nyert a Kaposvár ellen a férfi röplabda NB I döntőjének második, szerdai mérkőzésén, ezzel egyetlen siker választja el a végső győzelemtől. A következő meccs szombaton lesz.
ápr. 22
21:42
Videó: CR-éket elképesztő hangulatban fogadták a Real-drukkerek (She)
Egészen elképesztő, ahogy a Real Madrid drukkerei fogadták kedvenceiket az Atlético Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágója előtt.
ápr. 22
21:44
Autósport: káprázatosan kezdte autós karrierjét Alesi fia (She)
Újabb F1-es pilótacsemete kezdte el autós pályafutását. A hét végi francia Formula–4-es bajnokságban először ült volán mögé Giuliano Alesi, Jean Alesi 15 éves fia, és a három versenyből kettőt megnyert.
ápr. 22
22:18
Jégkronong-vb: a mieink előtt az Ukrajnát legyűrő lengyelek (She)
A Krakkóban zajló divízió 1/A világbajnokságon a lengyel jégkorong válogatott hatalmas csatában 3–2-re legyőzte Ukrajna legjobbjait, így megelőzte a korábban Olaszországot két vállra fektető magyar csapatot.
ápr. 22
22:36
Jégkorong-vb: a mieink előtt az Ukrajnát legyűrő lengyelek (She)
A Krakkóban zajló divízió 1/A világbajnokságon a lengyel jégkorong-válogatott hatalmas csatában 3–2-re legyőzte Ukrajna legjobbjait, így megelőzte a korábban Olaszországot két vállra fektető magyar csapatot.
ápr. 22
22:38
Férfi kosár Euroliga: négyes döntőben a CSZKA is (She)
A Fenerbahce után a CSZKA Moszkva jutott be másodikként a férfi kosárlabda Euroliga idei négyes döntőjébe, miután szerda este 74–55-re nyert a Panathinaikosz ellen, így 3–1-re megnyerte a negyeddöntős párharcot.
ápr. 22
22:40
Videó: Chicharito bepasszolta, vezet a Real - BL-gólok (She)
Az alábbi videós összeállításban a Real Madrid–Atlético Madrid és a Monaco–Juventus találkozó góljait tekinthetik meg a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből.
ápr. 22
22:54
BL: a Real Madrid egy góllal legyőzte az Atléticót, így elődöntőbe jutott (She)
Javier Hernández találatával legyőzte a Real Madrid az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és ezzel a sikerrel a Real bejutott a sorozat elődöntőjébe.
ápr. 22
22:56
BL: nem esett gól Monacóban, elődöntős a Juve (She)
A Juventus jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, mert a negyeddöntő első mérkőzésének megnyerése után 0–0-ra végzett a Monaco vendégeként. Öt év után így újra lesz olasz csapat a legjobb négy között a BL-ben.
ápr. 22
22:58
Videó: nagy bombákkal vertük meg az olaszokat a hoki-vb-n (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar jégkorong-válogatott 4–1-re legyőzte Olaszországot a krakkói divízió 1/A világbajnokságon. Íme, a találkozó góljai!
ápr. 22
23:03
A Real és a Juve a négy között (Metropol)
Az Atlético és a Moncao búcsúztak, Kedden sorsolják ki az elődöntő párosításait.
ápr. 22
23:12
BL: Köszönet CR-nek a gólpasszért, ő is sokat tett - Chicharito (She)
A Real Madrid 1–0-ra nyert Javier Hernández 88. percben lőtt góljával az Atlético Madrid ellen hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 1–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
ápr. 22
23:14
BL: Buffon nem hitte volna, hogy 12 évet kell várnia (She)
Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa 2003-ban nem hitte volna, hogy 12 évet kell arra várnia, hogy újra elődöntőt játszhasson a Bajnokok Ligájában.
ápr. 22
23:16
BL: előtte-utána, Chicharito arcai az Atlético ellen - fotók! (She)
Emlékezetes estén van túl Javier „Chicharito” Hernández, a Real Madrid mexikói válogatott csatára, aki az Atlético Madrid elleni BL-meccsen szerzett góljával a négy közé lőtte a címvédőt. Pedig Chicharitónak nem volt könnyű sorsa ezelőtt: a szezonban gyakran csak a kispad melegítését kapta feladatul, és az Atlético ellen sorra hibázta el a helyzeteket, mígnem a 88. percben...
ápr. 22
23:48
Norvég Kupa: Kovács bólintott, csapata egy ötöst vágott (She)
A labdarúgó Norvég Kupa 2015-ös kiírásának 1. fordulójában az élvonalbeli Strömsgodset 5–0-s győzelmet aratott a negyedik ligás Tönsberg otthonában. A Godset negyedik gólját egy fejessel Kovács Péter szerezte.
ápr. 22
23:50
NS: a világelit felé; Lengyel Ferenc kitálal; az edző fia a menedzser - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés