2015. április 24. péntek

ápr. 24
13:36
BL: Különleges lesz szembetalálkozni Peppel - Enrique (She)
A Bayern Münchennel játszik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Barcelona. A párosítás a két edző személye miatt is érdekes, hiszen Josep Guardiola és Luis Enrique játékosként éveken át együtt húzták az igát a katalánoknál, ahol előbbit edzői karrierje azonmód a legjobbak közé repítette.
ápr. 24
13:38
BL: előbb Juve-Real, aztán Barca-Bayern (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette a Bajnokok Ligája elődöntőjének pontos menetrendjét.
ápr. 24
13:54
Bajnokok Ligája - Guardiola Bayernje a Barcelona, a Real a Juventus ellen (Infostart)
A címvédő Real Madrid a Juventusszal, az FC Barcelona pedig a korábbi sikeredzője, Josep Guardiola által irányított Bayern Münchennel találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 24
13:54
Videó: a lány levette a felsőjét, majd legyalulta „ellenfelét” (She)
Ritkán számolunk be az egyesült államokbeli Arena Football League mindennapjairól, most azonban egy kegyetlen „leszámolás” miatt kénytelenek vagyunk. A Philadelphia Soul legutóbbi találkozóján bevezették az úgynevezett „Flex Camet”, melynek lényege csupán annyi, hogy ha felkerülsz a képernyőre, azonnal meg kell feszíteni az izmaidat. Így is tettek a szurkolók, ám a végén jött egy hölgy, aki…
ápr. 24
13:56
Kézi: Kocsis Máté szerint a férfiválogatott is kijut Rióba (She)
Már a Rio de Janeiró-i olimpián éremesélyes válogatottakkal számol Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség új elnöke, aki szerint a férficsapat is kiharcolja a részvételt.
ápr. 24
13:58
Bayern: „Schweinsteiger távozik”, „Ribéry kiszorul” (She)
Dietmar Hamann, a Bayern München korábbi futballistája szerint nyáron távozik az együttes középpályása, Bastian Schweinsteiger.
ápr. 24
14:00
Real: az igazgató örül, hogy újra ezen a szinten van a Juve (She)
Emilio Butragueno, a Real Madrid labdarúgócsapatának nemzetközi igazgatója szerint jó hír a labdarúgás számára, hogy a Juventus ismét Európa legjobb csapatai között van.
ápr. 24
14:12
BL: A Barca a legerősebb az elődöntőben - Guardiola (She)
Josep Guardiola és Franz Beckenbauer is a Barcelona csapatát nevezte meg esélyesként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntőn – persze az is lehet, hogy a német rekordbajnok vezetőedzője és legendás söprögetője csak a pszichológiai hadviselést kezdte el.
ápr. 24
14:14
Barcelona: tíz játékost megleptek a BL-sorsolás előtt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) doppingellenőrei látogatást tettek az FC Barcelonánál péntek délelőtt.
ápr. 24
14:30
BL: 12 éve sem mi voltunk a favoritok a Real ellen... - Nedved (She)
Pavel Nedved, a Juventus sportigazgatója szerint csapata történelmi tettet kíván végrehajtani a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Mint ismert, az együttes a sorsoláson a tízszeres győztes, címvédő Real Madridot kapta.
ápr. 24
14:32
Svájc: a korábbi honvédos jövő kedden aláírhat Vanczákékhoz (She)
Olasz sajtóhír szerint Fabio Cordella, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának korábbi sportigazgatója jövő kedden ugyanilyen pozícióban a svájci élvonalban szereplő, Vanczák Vilmost is a soraiban tudó Sion alkalmazásába állhat.
ápr. 24
14:42
Tenisz: Djokovics megcsinálhatja a klasszikus Grand Slamet (Agroinform)
A világelső szerb véghez viheti azt a bravúrt, amit sem Roger Federer, sem pedig Rafael Nadal nem tudott.
ápr. 24
14:48
BL: Ramos egyetlen gesztussal megalázta az atléticóst - videó (She)
Bár már az elődöntők sorsolása is megvolt, a nemzetközi sportsajtóban továbbra is téma a Real Madrid–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágója. A Canal+ által közölt, eddig nem látott felvételeken több érdekes összecsapás is látható, Sergio Ramos és José María Giménez szópárbaja azonban kiemelkedik. A „matracosok” játékosa csapattársát, Mario Mandzukicot próbálta megvédeni, és…
ápr. 24
14:50
Juventus: Falcao és Cavani is a „zebrák” célkeresztjében (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Serie A) toronymagasan vezető Juventus csatárt keres, a lehetséges nevek között szerepel Radamel Falcaóé és Edinson Cavanié is.
ápr. 24
15:06
Serie A: Elavult és hatástalan az elnök módszere - Benítez (She)
Rafael Benítez, az olasz Serie A-ban játszó Napoli vezetőedzője keményen bírálta a játékosokat kötelező edzőtáborba parancsoló Aurelio De Laurentiist, a csapat elnökét.
ápr. 24
15:24
Vizes-vb: Tarlós István a budapesti esemény fővédnöke (She)
A szervezőbizottság elnökeinek, Kósa Lajosnak és Gyárfás Tamásnak a felkérésére Tarlós István, Budapest főpolgármestere elvállalta a fővédnöki tisztet a 2017-es vizes-világbajnokságra.
ápr. 24
15:26
Videó: freestyle-os zseniket oktatott a Chelsea klasszisa (She)
Billy Wingrove és Jeremy Lynch neve jól ismert a freestyle világában. A két fiatal az F2 formáció tagjaként keresi a kenyérrevalót különböző labdás mutatványokkal. Egy magazin kedvéért összehozták őket a Chelsea klasszisával, Eden Hazard-ral. A belga simán felvette velük a versenyt…
ápr. 24
15:28
Hoki-vb: zsákolás, bombagól - Benkék a parketten parádéznak (She)
Pénteken a magyar jégkorong-válogatott tagjainak nem tartott jeges edzést Rich Chernomaz szövetségi kapitány. A csapat tagjai egy sportcsarnokot vettek birtokba, ahol kosárlabdában, kézilabdában és futballban mutatták meg tudásukat. Vidám percek következnek!
ápr. 24
15:30
Haladás: jogi akadályok miatt Kuttor még nem vezetőedző (She)
Egyelőre nem sikerült kinevezni Kuttor Attilát vezetőedzőnek Szombathelyen, ezért a szombati Lombard elleni bajnokin megbízott edzőként ül a kispadon.
ápr. 24
15:42
Sunderland: Adam Johnson továbbra is szabadlábon (She)
Adam Johnsonnak, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Sunderland labdarúgójának meghosszabbították az április 23-án lejárt szabadságát, így továbbra is számíthat rá menedzsere, Dick Advocaat.
ápr. 24
15:54
Snooker-vb: Selbyre is lecsap a Crucible-átok? (Agroinform)
Nagy slamasztikában a címvédő, 6-10-ről várja az esti folytatást az újonc Anthony McGill ellen.
ápr. 24
16:00
Vidi: Gyurcsó Messi mögött, de CR előtt az európai elitben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton szélsője, Gyurcsó Ádám illusztris társaságba került, a székesfehérváriak játékosa gólpasszaival az európai elitbe lépett.
ápr. 24
16:02
Milan: az Udineséből erősítenék meg a csapatot (She)
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan átigazolná Silvan Widmert és Bruno Fernandest az Udinesetől.
ápr. 24
16:18
Jótékonyság: hét maratonit futott le hét nap alatt hét kontinensen (She)
Május 1-jén látható a Travel Channelen a „Maratoni kihívás" című műsor: a tévécsatorna egyik műsorvezetője, Rob Bell öt társával egy hét alatt hét maratont futott le januárban, az Antarktisztól indulva egészen Ausztráliáig. Kezdeményezésükkel két, fogyatékos gyermekek sportolását támogató alapítvány számára gyűjtöttek pénzt, hogy lehetőséget biztosítsanak a gyermekeknek a rendszeres sportolásra. A…
ápr. 24
16:20
El: labda az arcba, repülő játékosok mindenhol - galéria (She)
Csütörtökön a Sevilla, a Fiorentina, a Napoli és a Dnipro is kiharcolta helyét az Európa-liga legjobb négy csapata között, most pedig bemutatjuk a negyeddöntő visszavágóinak legjobban sikerül képeit.
ápr. 24
16:21
Putyin motorosait kitiltották Lengyelországból (Behaviour)
Ewa Kopacz kormányfő provokációnak nevezte az Éjszakai Farkasok tervét.
ápr. 24
16:22
Európa-liga: vezéráldozattal járt a Sevilla továbbjutása (She)
Nicolás Pareja, a Primera Divisiónban szereplő Sevilla argentin középhátvédje súlyos térdsérülést szenvedett a Zenit elleni Európa-liga-mérkőzésen.
ápr. 24
16:36
Sampdoria: Mihajlovics döntött, irány Nápoly - sajtóhír (She)
Olasz sajtóértesülések szerint kedden bejelenti távozását Szinisa Mihajlovics, a Serie A-ban szereplő Sampdoria vezetőedzője. A szerb szakember Rafael Benítezt váltja majd a Napoli kispadján.
ápr. 24
16:54
F1: a gumikkal variálna a jobb show érdekében a Force India (She)
Érdekes ötlettel állt elő Otmar Szafnauer, az F1-es Force India sportigazgatója, aki szerint a jövőben a csapatoknak egyenként kellene kiválasztaniuk, hogy egyes futamokra melyik két keveréket kérik el a Pirellitől.
ápr. 24
17:06
Karrier: Hazard olyan önzővé kell váljon, mint Cristiano Ronaldo - Scholes (Agroinform)
Paul Scholes szerint Eden Hazard nem elég önző, de nála így is ő volt a Premier League legjobbja idén.
ápr. 24
17:30
Atlétika: a kormány három központ megvalósítását támogatja (She)
A magyar kormány támogatja a kecskeméti, a kisvárdai és a szolnoki atlétikai centrumok létrehozását, s erre összesen 1.6 milliárd forintot szán.
ápr. 24
17:48
Női kézi: „A Fradiban nagyon jó helyre kerültem, ez ajándék” (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapatából többen távoznak a nyáron. Elek Gábor együttesének egyik legnagyobb feladata a rivális klubba szerződő Tomori Zsuzsanna pótlása lesz. A Fradi újoncai közül Schatzl Nadine és Szekeres Klára mondta el várakozásait. Szekeres azt is elárulta, hogyan kerül az életébe Mátyás király. Az NSO Tv-nek Elek Gábor vezetőedző és Szucsánszki Zita is beszélt a változásokról.
ápr. 24
17:50
Tottenham: drága lesz a klubnak a mellőzött csatár távozása (She)
Ha megszabadul Emmanuel Adebayortól, ha nem, mélyen a zsebébe kell nyúlnia Daniel Levynek, a Tottenham tulajdonosának, aki jelen állás szerint nem ússza meg 2.5 millió font (azaz több mint egymilliárd forint) alatt a togói csatár klubváltását.
ápr. 24
18:24
Atlético: fizetésemeléssel marasztalnák Griezmannt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Atlético Madrid új szerződést kíván adni kiváló támadójának, Antoine Griezmann-nak – tudatta a Cadena SER.
ápr. 24
18:26
F1: A Mercedes segített a Ferrarinak - Helmut Marko (She)
Érdekes összeesküvés-elmélettel állt elő Helmut Marko, a Red Bull F1-es csapatának tanácsadója. Szerinte a Mercedes szándékosan segített a Ferrarinak a felzárkózásban, de azt elhallgatta, mi lehet ennek az oka.
ápr. 24
18:28
Chelsea: Mourinho megviccelte a sajtóst, majd Wengerről beszélt (She)
Az Arsenal elleni vasárnapi Premier League-rangadó előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját José Mourinho, a Chelsea menedzsere. A portugál szakembert megváratta a klub sajtósa, akit ezért megtréfált. Mourinho később Arsene Wengerről és Eden Hazard-ról is beszélt.
ápr. 24
18:42
Arsenal: az „ágyúsok” elhappolják az MU célpontját? (She)
Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal megállapodott a portugál Sportinggal a 24 éves William Carvalho vételárában.
ápr. 24
18:44
La Liga: „A Balaídos egy erőd, árthatunk a Realnak!” (She)
A Celta Vigo utánpótlás-válogatott védője, Jonny szerint képesek komoly problémát okozni a Real Madridnak a két csapat hétvégi összecsapásán.
ápr. 24
19:00
Videó: lecsusszant a nadrág, csupasz fenékkel is folytatta (She)
Blake Shinn futam közben villantott. A 27 éves zsoké szó szerint mindent beleadott, csupasz fenékkel is küzdött a győzelemért. Az ausztrál versenylovas a második helyen végzett Sydneyben.
ápr. 24
19:02
NB I: Dunaújváros-Újpest élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros PASE–Újpest FC (Tv: Sport1) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 24
19:04
Barcelona: „Suárez azt mondta nekem, hogy nem harapott” (She)
Sofia Balbi, a Primera Divisiónban szereplő Barcelona sztárjának, Luis Suáreznek a felesége egy uruguayi televíziós műsorban elárulta, férje a 2014-es labdarúgó-világbajnokság után azt mondta neki, hogy nem harapta meg Giorgio Chiellinit, az olasz válogatott védőjét.
ápr. 24
19:12
NB I: A Ferencvárosnak az ezüst, a DVTK-nak a becsület a tét a rangadón (Agroinform)
Rettenetes formában van a Diósgyőr együttese, amely a IX. kerületbe látogat. A tét a szurkolók kiengesztelése.
ápr. 24
19:18
Dinamo: vétkes a klub, az UEFA büntetést fontolgat (She)
Az UEFA vétkesnek találta a Dinamo Moszkvát a pénzügyi Fair Play szabályzat megsértésében, így várhatóan szankcióval sújtják a Dzsudzsák Balázst is alkalmazó klubot.
ápr. 24
19:54
ETO: a vasárnapi első sípszó más lesz, mint a többi (She)
A Győri ETO szombati edzésén és vasárnapi, Puskás Akadémia elleni hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén is szimpátia-megmozdulásra várják a szurkolókat – olvasható a nehéz pénzügyi helyzetben lévő, a tabella 10. helyén álló győri labdarúgóklub hivatalos honlapján.
ápr. 24
19:56
Női kézi: Wörz volt a nyerőember Dalmose első hazai meccsén (She)
A Siófok hazai pályán 31–30-ra legyőzte a DVSC-t a női kézilabda NB I rájátszásában. Ez volt az új siófoki vezetőedző, Christian Dalmose első hazai meccse. A Balaton-parti csapat nem tudta leszakítani a Lokit, így szoros lett a hajrá, amelyben Nina Wörz volt a nyerőember. A német válogatott légiós három gólt is lőtt, az utolsót emberelőnyben és megkülönböztető mezben, majd hátrafutva még védett…
ápr. 24
20:12
Férfi kosár EuroChallenge: török-francia meccs a döntőben (She)
A francia Nanterre és a török Trabzonspor játssza a döntőt vasárnap a férfi kosárlabda EuroChallenge-ben, miután diadalmaskodtak a török klub által megrendezett négyes döntő pénteki elődöntőjében.
ápr. 24
20:14
Vívás: ezüstérmes a párbajtőrcsapat az U23-as Eb-n (She)
Ezüstérmet nyert a magyar férfi párbajtőr-válogatott a 23 éven aluli vívók olaszországi Európa-bajnokságán.
ápr. 24
20:21
U23-as vívó Eb: ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat (Metropol)
A magyar csapat a németek és a románok legyőzése után a döntőben az olasz együttessel került szembe, amelytől 45-25-re kikapott.
ápr. 24
20:30
Premjer-liga: ritkán látható fordulat a végjátékban (She)
Az utolsó percekben szerzett gólokkal fordított és nyert 3–2-re a bennmaradásért harcoló Ufa a Kubany Krasznodar ellen az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 25. fordulójának pénteki játéknapján.
ápr. 24
20:48
Tenisz: kiesett az elsőként kiemelt Simon Bukarestben (She)
Kiesett az elsőként rangsorolt Gilles Simon a bukaresti férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A franciát a spanyol Daniel Gimeno-Traver győzte le három szettben.

Keresés