2016. október 22. szombat

okt. 22
19:27
Gokart: Kancsár Ferenc megvédte világbajnoki címét (She)
Kancsár Ferenc megvédte világbajnoki címét a gokartosok nápolyi döntősorozatában.
okt. 22
19:29
F1: fordulat a pilótát kereső Renault-nál és Force Indiánál (She)
A német Auto Motor und Sport úgy tudja, fordulat állt be a Renault és a Force India pilótakeresésében.
okt. 22
19:39
NB I: a Vasas nyerni tudott Debrecenben is (She)
Idegenben is koncentrált, jó játékkal nyert a Vasas a Debrecen ellen, és elbírta azt is, hogy rengeteg sérültje nem tudott Michael Oenning rendelkezésére állni. A Debrecen több helyzetet is kihagyott, és kénytelen volt fejet hajtani a listavezető előtt.
okt. 22
19:41
Barca: súlyosnak tűnik Andrés Iniesta sérülése (She)
Az első hírek szerint súlyos lehet Andrés Iniesta sérülése, a Barcelona labdarúgócsapatának kapitányára több hetes kihagyás vár. A középpályás a valenciában 3–2-re megnyert bajnoki elején sérült meg, azonnal le kellett cserélni, a pályát hordágyon hagyta el. Rájár a rúd a héten a katalánokra: Jordi Alba és Gerard Piqué a hétközi BL-meccsen sérült meg, előbbi két, utóbbi három hétig nem léphet…
okt. 22
19:57
F1: Amerikai Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
A Mercedes elszúrta az Amerikai Nagydíj szombati harmadik szabadedzését, mégis meglepő lenne, ha nem Nico Rosberg és Lewis Hamilton indulna az első sorból. Sőt, akkora a Mercedes előnye a középmezőnyhöz képest, hogy a második szakaszból szuperlágy helyett lágy gumikon is kiharcolhatja a továbbjutást, csak hogy ne kelljen a versenyen a gyorsan kopó szuperlágyakat használni. Lesz meglepetés? Kövesse…
okt. 22
19:59
Légiósok: Priskin Tamás góllal jelezte, minden rendben (She)
Priskin Tamás góllal járult hozzá csapata, a pozsonyi Slovan 5–1-es győzelméhez a Zlaté Moravce ellen a szlovák labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
okt. 22
20:01
Férfi vízi ob I: a Szolnok 23 gólt lőtt, a Fradi legyőzte a Honvédot (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában a Szolnok 23 (!) gólt lőtt Debrecenben. Vendégként győzött az A-Híd OSC Újbuda és a ZF-Eger, a forduló rangadóján az FTC-PQS Waterpolo négy góllal bizonyult jobbnak a RacioNet-Honvédnál.
okt. 22
20:16
Ligue 1: sokkoló vereséget szenvedett a Lyon (She)
A Lyon hazai pályán meglepetésre 3–1-re kikapott a Guingamptól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 10. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 22
20:18
EBEL: hiába vezetett kétszer a Volán, nem szerzett pontot (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszának 13. fordulójában a Fehérvár AV19 hazai környezetben két góllal kikapott a Südtirol Bozentől. A fehérváriak kétszer jutottak gólelőnyhöz, a vendégek kétszer egyenlítettek, majd a 48. percben átvették a vezetést, győzelmüket üres kapus góllal tették biztossá a 60. percben.
okt. 22
20:33
Bundesliga: a Bayern újra lendületbe jött a bajnokságban (She)
Megerősítette vezető pozícióját a tabellán a Bayern München: a bajorok hazai pályán 2–0-ra megverték a Borussia Mönchengaldbachot a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
okt. 22
20:51
Férfi kosár NB I: elvesztette veretlenségét az Alba Fehérvár (She)
A címvédő Szolnok legyőzte a Falcót, a Sopronban pályára lépő Alba Fehérvár elszenvedte első vereségét, míg a Jászberény meglepetésre győzni tudott Pakson a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
okt. 22
20:53
PL: a Liverpool nyert, de nem tudott a tabella tetejére ugrani (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójában a Liverpool hazai pályán 2–1-re legyőzte a West Bromwich Albiont.
okt. 22
21:09
F1: Hamiltoné a pole pozíció az Amerikai Nagydíjon (She)
Lewis Hamilton szerezte meg a pole pozíciót a texasi Amerikai Nagydíjon, megelőzve mercedeses csapattársát, a vb-pontversenyt 33 pontos előnnyel vezető Nico Rosberget. A második sor a Red Bullé, Daniel Ricciardo a harmadik, Max Verstappen a negyedik helyről indulhat. Mögülük a két Ferrari indul. Az 56 körös verseny magyar idő szerint vasárnap 21 órakor kezdődik – Hamilton, Rosberg és Verstappen a…
okt. 22
21:36
Kézilabda: Nem sikerült a bravúr, kikapott a Veszprém Barcelonában (Agroinform)
A Telekom Veszprém 26-23-ra kikapott Barcelonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája ötödik fordulójában.
okt. 22
22:12
NB I: Majdnem elszúrta a Fradi (Agroinform)
Idegenben nyert a Vasas, kiütéses sikert aratott a Vidi, nyolc gólt hozott az Újpest-DVTK. NB I összefoglaló.
okt. 22
22:36
Lengyelország: Nikolics betalált Kádáréknak – őrült rangadó! (She)
Nikolics Nemanja góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Legia Warszawa idegtépő végjátékot követően 2–1-re legyőzze a Lech Poznant a lengyel labdarúgó-bajnokság szombat esti presztízsrangadóján.
okt. 22
22:38
F1: Hamilton elvette Alain Prost rekordját Austinban (She)
A Circuit of the Americas a 23. pálya, amelyen Lewis Hamilton a pole pozícióból indulhat, ami új rekord az F1-ben.
okt. 22
22:54
Női kézi BL: kikapott a címvédő; a Podgorica az örökrangsor élén (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a dán Midtjylland hazai környezetben három góllal nyert a címvédő román CSM Bucuresti ellen.
okt. 22
22:56
Serie A: a Milan sorozatban 10-edszer már nem kapott ki a Juvétól, sőt… (She)
A Serie A 9. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Milan hazai pályán Manuel Locatelli hatalmas góljával 1–0-ra legyőzte a Juventust.
okt. 22
23:48
F1: Egész hétvégén a rajtokat gyakoroltam – Hamilton (She)
Lewis Hamilton a pole pozíció megszerzésével kis lépést tett az Amerikai Nagydíj megnyerése felé Austinban. A rajtelsőségnek csak akkor lesz igazi értéke, ha jól rajtol az angol – Nico Rosberg éppen csapattársa korábbi győzelmeiben bízhat, Hamilton eddig mindhárom diadalát a 2. rajtkockából indulva aratta a texasi pályán. A Red Bull két stratégiával támad, Daniel Ricciardo szerint épp a rajtnál…

Keresés