2016. november 11. péntek

nov. 11
16:03
Sportfogadás: A fogadók szerint igen egyértelmű a francia-svéd meccs (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói esélyt sem adnak Svédországnak péntek este Franciaországban.
nov. 11
16:15
Real: C. Ronaldo elárulta, kik lehetnek az utódjai (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid portugál klasszisa nemrég hosszabbított szerződést a fővárosi csapattal. Az Európa-bajnok futballista még egy jó darabig biztosan nem vonul vissza, azonban már most tudni véli, kik lehetnek az utódjai – akár a válogatottnál, akár a blancóknál.
nov. 11
16:17
F1: „Ez nem a világvége, csupán egy elszalasztott lehetőség” (She)
Pascal Wehrlein, az F1-es Manor-istálló Mercedes kötelékéhez tartozó pilótája magyarázatot kér a stuttgarti autógyár sportrészlegének vezetőségétől, miért Esteban Ocont és nem őt léptették elő a Force India versenyzőjének.
nov. 11
16:19
Hertha: Dárdai a mezőnybe küldte kapusát, döntetlen a vége (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a negyedosztályú Viktoria Berlinnel. A házigazdák kétszer is megszerezték a vezetést, ám Dárdai Pál csapata mindkétszer egyenlített.
nov. 11
16:20
Nem minden angol játékos akarta az Eb-sikert? - Videók, érdekességek egy helyen (Agroinform)
Érdekes nyilatkozattal állt elő Jim White, a Daily Telegraph újságírója a BBC Radio 5 műsorában. A szakíró elmondta, nem volt meg a kellő motiváció a csapatban és nem érti, miért nem lehet Angliában is egy olyan vezére, mint Gareth Bale. "Volt olyan játékos az Eb alatt, aki a repülőgép megérkezése után felhívta az ügynökét és megkérdezte, hogy nem tudná-e "kihúzni" ebből az egészből őt. Ez…
nov. 11
16:33
Manchester City: Nolito vissza szeretne térni a Celta Vigóhoz (She)
A Manchester City támadója, Nolito bevallotta, egy napon vissza akar térni korábbi klubjához, a Celta Vigóhoz.
nov. 11
16:35
Napoli: nincs több kóla, a kapitány életmódot váltott (She)
Marek Hamsík, a Napoli labdarúgócsapatának szlovák kapitánya életmódot váltott, lemondott például a kóláról.
nov. 11
16:36
Sportfogadás: Megtaláltuk a vb-selejtezők legerősebb tippjét? (Agroinform)
A 2018-as vb-selejtező I csoportjának rangadóján Horvátország Izlandot fogadja. Megpróbálunk hasznot húzni a meccsből.
nov. 11
16:51
NB III: Dabason elfogadták Dajka László lemondását (She)
Dajka László lemondott a Dabas NB III-as labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, amit a klubvezetők tiszteletben tartottak és elfogadtak.
nov. 11
16:53
FIFA: máris bezárhat az új múzeum, 28 miliiós a veszteség (She)
Belső források szerint idén februárban megnyitott, 140 millió euróból létrehozott zürichi múzeuma bezárását tervezi a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA).
nov. 11
17:09
FIFA: máris bezárhat az új múzeum, 28 milliós a veszteség (She)
Belső források szerint az idén februárban megnyitott, 140 millió euróból létrehozott zürichi múzeuma bezárását tervezi a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA).
nov. 11
17:11
Barca: a Juvétól érkezhet védő a téli átigazolási időszakban (She)
Olasz lapértesülés szerint a La Ligában szereplő Barcelona a Juventusból szerződtethet játékost a téli átigazolási időszakban.
nov. 11
17:12
Darts: A zöld "szörny" átgázol a mezőnyön Wolverhamptonban is? (Agroinform)
Szombaton kezdetét veszi a Grand Slam of Darts, vagyis egymásnak feszülnek a két nagy szervezet sztárjai.
nov. 11
17:13
Felkészülés: az afrikai csatár betalált, nyert a Honvéd (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a másodosztály második helyén álló Kisvárdát.
nov. 11
17:15
F1: Brazil Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Brazíliában eddigi kilenc próbálkozásából a győzelemről mind a kilencszer lemaradó Lewis Hamilton jól kezdte a versenyhétvégét, az élen zárta az első szabadedzést, amelyen csapattársát, Nico Rosberget Max Verstappen is megelőzte. A folytatásban a Ferrari is megmutathatja, mit tud. Kövesse velünk az eseményeket automatikusan frissülő cikkünkkel!
nov. 11
17:17
Vasas: építési engedély a sportcsarnokra és a stadionra (She)
Kiadták az építési engedélyt a Vasas angyalföldi sportcsarnokára és az Illovszky Rudolf Stadionra, ennek köszönhetően novemberben elindulhat a kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárás.
nov. 11
17:19
Felkészülés: a Haladás majdnem felállt 1–4-ről Ausztriában (She)
A labdarúgó NB I ötödik helyén álló Haladás felkészülési mérkőzésen 4–3-ra kikapott az osztrák bajnoki éllovas Sturm Graztól. A házigazdák az első félidőben már 4–1-re is vezettek, ám a szombathelyi csapat a második félidőben szorossá tette a meccset. A Budapest Honvéd hazai pályán 2–0-ra legyőzte a másodosztályú Kisvárdát.
nov. 11
17:21
Válogatott: mire megyünk a svédek ellen Királyék búcsúmeccsén? (She)
Ön szerint mire megy a magyar labdarúgó-válogatott Király Gábor és Juhász Roland búcsúmeccsén Svédország ellen?
nov. 11
17:27
Porto: Casillast a felesége akarja távozásra bírni (She)
A Correio da Manha híre szerint Iker Casillas távozhat az FC Portóból. A portugál lap úgy tudja, hogy a spanyol kapus felesége, Sara Carbonero a szülőhazájában szeretné világra hozni kettejük harmadik gyermekét, másrészt elege lett abból, hogy a férjét sorozatos támadások érik az utóbbi időszakban mutatott rosszabb formája miatt.
nov. 11
17:30
A tényekkel senki nem vitázhat: a Barcelona egy holland amatőr ligás csapat szintjén sincsen - Videók, érdekességek egy helyen (Agroinform)
nov. 11
17:45
Válogatott: mire megyünk a svédek ellen Királyék búcsúmeccsén? (She)
Ön szerint mire megy a magyar labdarúgó-válogatott Király Gábor és Juhász Roland búcsúmeccsén Svédország ellen?
nov. 11
18:03
Magyar–andorrai: az MLSZ a szurkolók együttműködését kéri (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség szurkolói tájékoztatót tett közzé honlapján az Andorra elleni vasárnapi vb-selejtezővel kapcsolatban.
nov. 11
18:21
Anglia: a hónap játékosa lett az ötéves kisfiú (She)
Joshua McCormacket választották meg a hónap játékosának az angol EFL Trophyban – a kupában a harmad- és negyedosztályú angol labdarúgócsapatok, valamint az élvonal és a másodosztály (Premier League és Championship) 16 együttesének B-csapatai vehetnek részt.
nov. 11
18:24
Tenisz: Döntőért játszik Gálfi Tokióban (Agroinform)
Szombat hajnalban a magyar játékos a német Tatjana Maria ellen lép pályára a tokiói tenisztorna elődöntőjében.
nov. 11
18:39
Valencia: emlékeznek még a barcásokat megdobáló drukkerre? Megvan a büntetése! (She)
A spanyol sportdöntőbíróság illetékes bizottsága hat hónapra kitiltotta a Mestallából, valamint 3001 eurós (927 ezer forintos) pénzbüntetéssel sújtotta azt a Valencia-szurkolót, aki október 22-én egy vizes palackkal megdobta a Barcelona győztes gólt ünneplő játékosait a két csapat spanyol bajnoki mérkőzésén.
nov. 11
18:41
Vasas: csak klubkártyával vehető jegy a Fradi elleni rangadóra (She)
Véglegessé vált, hogy biztonsági okokból csak klubkártyával lehet belépőjegyet vásárolni a november 19-i Vasas–Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzésre, amelyet a kispesti Bozsik-stadionban rendeznek meg – adta hírül a Vasas honlapja.
nov. 11
18:43
Anglia: vesztegetés gyanújával nyomoznak futballedzők ellen (She)
Az angol rendőrség a Daily Telegraph című lap szeptemberi riportjának hatására nyomozást indított egy a labdarúgásban feltételezett vesztegetési ügy miatt.
nov. 11
18:45
F1: Hamilton az élen, Alonso volt az igazi főszereplő (She)
Lewis Hamilton a Brazil Nagydíj második szabadedzését is az élen zárta, ezúttal már senki sem fért be közé és mercedeses csapattársa, a vb-éllovas Nico Rosberg közé. A világbajnok istálló pilótái mögött a két Williams-Mercedes, majd a kék-két Red Bull és Ferrari zárt. A tréning hőse Fernando Alonso volt, aki autója műszaki hibája után egy FOM-kamera székébe ült le, és kipróbálta magát…
nov. 11
18:57
Női kézi BL: a Rosztov a kiesés szélén, a címvédő fellélegezhet (She)
A Rosztov-Don hazai pályán 22–20-ra kikapott a címvédő CSM Bucuresti-től a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában, ezzel nagyon nehéz helyzetbe került.
nov. 11
18:59
Junior cselgáncs Eb: három magyar érem a nyitó napon (She)
Két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar sportolók a Tel-Avivban zajló U23-as cselgáncs Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.
nov. 11
19:01
Real: halálának 10. évfordulóján Puskás Ferencre emlékeznek (She)
Halálának 10. évfordulója alkalmából Puskás Ferencre, az Aranycsapat és a Real Madrid legendás labdarúgójára emlékeznek hétfőn este a spanyol fővárosban.
nov. 11
19:33
F1: gyorsan fogynak a helyek, a Haas párosa is megvan (She)
A Haas-istálló bejelentette, hogy jövőre Romainj Grosjean mellett Kevin Magnussen lesz a pilótája.
nov. 11
19:35
NS Hosszabbítás: Talmácsi Gábor maximalista maradt (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő mellékletből ajánljuk.
nov. 11
19:37
Mol Liga: kilencet kapott az FTC, az Újpest nyert Dunaújvárosban (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának pénteki játéknapján az Újpest 4–2-es győzelmet aratott a Dunaújváros otthonában, míg a DVTK a Dunarea Galati vendégeként nyert. A Fehérvári Titánok véget vetettek a Debrecen győzelmi sorozatának, a MAC Budapest pedig kiütötte a Ferencvárost.
nov. 11
19:51
Videó: ha Brazília, akkor Alonshow – megvan az új állása? (She)
Fernando Alonso tavaly napozással ütötte el az időt a Brazil Nagydíj szombati időmérőjén autója meghibásodása után, most pedig McLaren-Hondájából kiszállva előbb kavicsokkal focizott, majd egy kamera mögé ült. Ezzel a második szabadedzések máskor rémesen unalmas utolsó perceibe csempészett némi vidámságot.
nov. 11
19:53
Női kézi NB I: feltámadt a Kisvárda a Vác ellen, hiába (She)
A Kisvárda nyolcgólos hátrányból egyenlített, ám két góllal mégis kikapott hazai pályán a Váctól a K&H női kézilabdaliga pénteki mérkőzésén.
nov. 11
20:09
Felkészülés: a Videoton legyőzte Szerbia egyik kirakatcsapatát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a szerb bajnokság második helyén álló Partizan Beogradot. A felcsúti mérkőzés egyetlen gólját Feczesin Róbert szerezte az első félidő végén.
nov. 11
20:11
Férfi kézi NB I: a Komló otthon, a Füred idegenben nyert (She)
A Komló 25–20-ra nyert a Vác ellen a K&H férfi kézilabdaliga 9. fordulójában, míg a Balatonfüred a Balmazújváros vendégeként győzött 33–23-ra.
nov. 11
20:13
Vb 2018: kétgólos hátrányból mesés győzelmet arattak (She)
Örményország eddig pont nélkül álló labdarúgó-válogatottja kétgólos hátrányból 3–2-re legyőzte vendégét, a veretlenségét mostanáig őrző Montenegrót péntek este a 2018-as világbajnokság selejtezőjében. A győztes gól a 94. percben született.
nov. 11
20:15
Hertha: most nincs Bundesliga? Magyaros képet posztolt a klub (She)
„Szóval, Bundesliga-mentes hétvége. Mi mackónadrágot hordunk. És ti?” – ezzel a szöveggel posztolt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC Facebook-oldala. Ennek megfelelően a fotón szereplő személy sem lehet kérdés…
nov. 11
20:27
Női röpi NB I: Jászberényben győzött a Vasas, nyert a Kaposvár (She)
A Vasas meglepően simán győzött a Jászberény vendégeként a női röplabda NB I alapszakaszának pénteki játéknapján. Ugyancsak szettveszteség nélkül nyert a Kaposvár.
nov. 11
20:45
Férfi kézi: a szemüvege miatt nem engedték játszani (She)
A Portugál Kézilabda-szövetség magyarázatot vár az Európai Kézilabda-szövetségtől Rui Silva ügyében. A Porto irányítója a szemüvege miatt nem játszhatott a Portugália–Szlovénia Eb-selejtezőn.
nov. 11
20:47
Női kézi BL: kikapott az eddig hibátlan Buducsnoszt (She)
Az eddig százszázalékos Buducsnoszt Podgorica 28–25-re kikapott Metzben a női kézilabda Bajnokok Ligáka A-csoportjának 5. fordulójában.
nov. 11
21:03
Real: ezek a csapatok szerették volna megszerezni CR-t (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid klasszisa elárulta, mely csapatok szerették volna még megszerezni akkor, amikor aláírt a Manchester Unitedhez.
nov. 11
21:39
F1: nem éreztek veszélyt, nincs büntetés Räikkönen eseténél (She)
Kimi Räikkönen és Carlos Sainz Jr. is megúszta büntetés nélkül a Brazil Nagydíj 2. szabadedzésén történt kakaskodását – vagyis ami kívülről annak tűnt.
nov. 11
21:57
Jégkorong, EBEL: az új igazolás sikert hozott a Fehérvárnak (She)
A Fehérvár AV19 2–2-t követően, szétlövéssel győzött a meccset a tabellán egy hellyel előrébb álló Dornbirn vendégeként az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) pénteki játéknapján.
nov. 11
22:15
Alpesi sí: Lindsey Vonn a karját törte edzés közben (She)
Eltörte jobb karját edzés közben Lindsey Vonn, az amerikaiak alpesi sízője, akit pénteken már meg is műtöttek.
nov. 11
22:17
Vb 2018: éljen a „gumilabda”! Llorist megviccelte – videó (She)
A svéd labdarúgó-válogatott Emil Forsberg szabadrúgásával szerzett vezetést Franciaországban a vb-selejtezők A-csoportjában. A szitáló labda igencsak becsapta Hugo Llorist, a franciák kapusát.
nov. 11
22:33
Vb 2018: botrányos meccs Bukarestben, Lewa bosszút állt (She)
A lengyel labdarúgó-válogatott botrányos körülmények között 3–0-ra nyert Bukarestben a románok ellen az európai vb-selejtezők E-csoportjában. A dánok 4–1-re megverték otthon Kazahsztánt.
nov. 11
22:35
Férfi röpi NB I: a Pénzügyőr legyőzte a Kazincbarcikát (She)
A Pénzügyőr SE meglepetésre 3:1-re legyőzte az előző idényben döntős Kazincbarcika csapatát a férfi röplabda NB I alapszakaszának pénteki játéknapján.

Keresés