2016. november 19. szombat

nov. 19
22:47
Juventus: még sohasem történt ilyen Olaszországban! (She)
Könnyedén, 3–0-ra legyőzte a Juventus az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában a Pescarát. Ráadásul a torinóiak történelmet írtak!
nov. 19
23:03
ATP-vb: álomfinálé, Murray után Djokovics is döntős (She)
A második helyen kiemelt, címvédő szerb Novak Djokovics két sima játszmában legyőzte az ötödikként rangsorolt japán Nisikori Kejt a 7.5 millió dollár (2.15 milliárd forint) összdíjazású londoni ATP-világbajnokság szombat esti elődöntőjében, így létrejött a világelső brit Andy Murray elleni álomfinálé.
nov. 19
23:21
Real: Cristiano Ronaldo új gólörömöt villantott – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid 3–0-ra legyőzte a városi rivális Atlético Madridot Cristiano Ronaldo mesterhármasával. A portugál ráadásul a szurkolóknak különleges meglepetéssel kedveskedett: egy új gólörömmel!
nov. 19
23:57
NB I: tízezren mentek első osztályú meccsekre – nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A hivatalos adatok szerint a 16. fordulóban kicsivel több mint tízezer néző látogatott ki a helyszínekre.
nov. 19
23:59
NB I: Mintha nem lehetnénk bajnokok… – Thomas Doll (She)
A két vezetőedző, Michael Oenning (Vasas) és Thomas Doll (Ferencváros) a következőképpen értékelte a két NB I-es labdarúgócsapat fordulatos, 2–2-re végződő szombat esti rangadóját.

Keresés